Psikolojim mi bozuldu? Herşey üstüme geliyor.

herşey bu aralar çok üstüme geliyor. Yani birikti artık içimde kendimi çok yorgun hissediyorum. bir süre önceye kadar bişey yok sanıyordum ama şimdi günlerdir evden çıkmıyorum dışarı adım dahi atmıyorum. evden kapı sesi gelsin yavaş kapatın diye bağırıyorum. birazcık yükses sesle sohbet ediliyorsa ya kalkıp gidiyorum yada susun diyorum. Ymek yeme ve çay içme seslerinden nefret ediyorum. Bazen kabuslar görüyorum. Ailemin gitmek istediği tatile uzak ve uçak korkumdan dolayı gidemiyorum. annemin bu duruma üzülmesi ve rahatsız olması ailesini özlemeside cabası. kendimi çok şeyin sorumlusu hissediyorum ucak korkusu sonradan oldu. sorunlarımı erkek arkadaşıma yansıtıyorum bu sefer onla aram bozuluyor. incecik ipte yürüyen canbaz gibiyim. sorunlarım bunlar değil uzun senelerin biriktirdiği şeyler var. anlatsam sayfa yetmez şimdi yorgunum arkadaşlar napıcam şimdi ben psikologa gitcek durumum halim vaktim yok zaten evden adam gibi çıktıgım yok birden bire oldu bu seslere sinir olma durumu neden kaynaklanıyor yani iki kere hadi yada gel denmesine dahi snir oluyorum bi kere söyle sus diyorum :(((((
Psikolojim mi bozuldu? Herşey üstüme geliyor.