AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
çünki evlenmeden önce tanıdıklarını sanıyorlar lakin evlendikten sonra bekledikleri gibi çıkmıyor.
Böyle sorular okuyunca gerçekten evlilikten daha da soğuyorum.
çünkü o aşk değil hoşlantı. evlilik aşkı öldürmez aşk gerçekse sevgiye saygıya dönüşür.
Bence sebebi birbirlerinin kusurlarını görmemeye çalışmak Sonrasında teker teker gözlerine batıyor
Aşk ile beraber herseyi yaşamış birbirine doymuş oluyorlar. Evlenince birbirinden gizledikleri huyları çıkınca çember daralıyor ve kazan gömlek patlıyor. Olan geride kalan çocuklara oluyor.
Sanırım bağlılık önemli olan. âşık olursun ama bağlı olmayabilirsin. iyi anlaştığın arkadaşla eve çıktığında aran bozulabiliyor. yani evlenene kadar ayrı evlerde yaşarsın
O sadece geçici bir annn aynı ortamda bulunmaya başlayınca anlayabiliyorlar bazı şeyleri demekkiiiiiii sevgi ve bağlılık ikilisine daha çok önem vermek gerekir
Hızlı giden atın bokunun seyrek düşmesine benziyor..
birlikte yaşamak zordur çünkü.. anlaşamazlar uyumsuzluklar kavgaya kavgalar nefrete dönüşür..
evlilik aski oldururmu bilmem ama sıkılinca tabi bir yerden patlak veriyo.
Cunku gercekten insanlar değişiyor. Maalesef. Biri daha çok ezidiyor biri da çok eziyor...
Cunku cogu insan beynini kullanmaktan aciz. Askin ne oldugunu bilmiyor. Buna zamsn zaman bende dahilim.
severek asık olarak evlendim hayatımda bir b*k degişmedi degişiceginide sanmıyorum kısıtlıyorsa eşler birbirini oluyor oyle arkadaslarım yasıyor bizde anlam veremiyoruz
Evlenince düzelir diyip evleniyolar kız yemek yapamıyo erkek sorumsuz yürümüyo
Çünkü salt aşk insan zihninin kendisine kurduğu en adi tuzaktır
Aşk gelip geçer, sevgi ve güven olmalı her zaman. Bir insana bir den fazla kez aşık olabilirsin.
Bence herşeyi evlenmeden önce yaşıyorlar evliliğin bir heyecanı kalmıyor.
Peki ya ne fark eder mesela evlenmden yaşadın bitti, peki ya bunları evlendikten sonra yaşarsan bitmiyor mu?
Çok buyuk hayaller kuruyolar enkazıda buyuk oluyo dolayisiyla
Evliliğe bakış açıları sadece dünyevi olunca böyle oluyor. Maneviyat eksikliği.
çünkü şimdiki devirde aşk = seks birbirlerinin vajinasından ve penisinden bıkınca tabi birbirlerinden nefret edecekler ya ne olacağdı?
Evlenince herkes birbirinin gerçek. yüzünü görüyor çünkü. bir . insanla. aynı. evde yasamadan taniyamiyorsun
Aşk mış ne aşkı ya saygı olsun sevgi olsun gerisi boş ss aşk yoktur...
Mantığın olmadığı bir ilişkide aşk yeterli olmuyor hepsi bu..
çünkü aşk bitiyor ve gerçek hayat dedikleri başlıyor
Ask evliliğin sonu o duygular bitince o ask nefrete donusuyor
Evlenmeden önce birbirlerinin hep iyi yönlerini öğreniolar evlendikten sonra fırt bide bir söz var hızlı giden atın boku seyrek olurmuş
Aşk degil belki tutkudur birbirine duydukları. Aşkta geçici bir duygu olabiliyor ya da insan bazı Duyguları aşkla karistiriyor
Aşk denilen olayin büyük kısmı cinsel çekim...
Cinselligin büyüsü kacincada is tahammüle ve gerçek sevgiyi kalıyor. . Gerçek sevgi yoksada yıkılıyor
Çünkü insanlar birbirini tanimadan hemen evleniyor.
Ancak uzun yıllar flört edipte evlenenlerde kısa süre sonra boşanıyor?
Flort etmekle evli olmak cok farkli hersey bir anda değişiyor. Evlenince cifler şok etkisine giriyo bazılari anlasamayip bosaniyo bazilarida bosanmadan sorunlarin ustesinden gelebilyor
hayırlısını istemedikleri için aşkla peynir gemisi yürürmediği için
Sevgililerı uzun sormuş evlendıkten sonra artık nasıl olsa kac yık sevgilidirler ya ondan bıkıyorlar
Gercek yuzleri gozukuyo evlenince her iki cins icinde
Aynı evin içine girince gerçek yüzleri çıkıyo insanlarında ondan.
tanıyıp arkads olmadan sevgili olunca o duygularla gozun birsey gormuyor sonra gercekler cıkıyor.
çünkü FLORT DÖNEMİNDE YAPACAĞINI YAPIYOR , EVLENİNCE TEK BOŞANMAK KALIYOR GERİYE DE ONDAN
Ask var mi ki ölsün
Beklentilerinizi düsurun
Çocuk değiliz
Hayat toz pembe değil
aşk bir yere kadar götürüyor, birbirlerini tanidikca gerceklerle yuzlesiliyor
cunku adamların askı kısa suruyor kadın bekledıgını bulamıyor
Evlilik aşkı öldürmüyo ama evlilik aşk için tutulmuş bir kiralık katile benziyo.. Her an öldürebilme ihtimali var..
insana verilen sevgi kredisini evlenmeden bitirdiklerinden olabilir.
evlendikten sonra gerçek kişilikler ortaya çıktığı içindir
Aşkla nefret arasında ince bir çizgi vardır yeğen gjdjdjejje
Sana şöyle söyliyim
Bir Mağaraya Bir Uzun bir Agaç Girerse Nolur? Yontulur surte surte
Saygi sevgi yitirme sonucu asil olan askin korlugunden birbirlerini tanımayan çiftler yuzunden
çünkü çoğu evlenmeden bütün zevkleri tadıyor. evlilik heyecanını kaybediyor :S
Sadece aşkın yeterli olduğunu sanıp evlendikleri için
Böyle bir algı oluşmuş herkeste de belkide sebebi budur.
birbirlerini iyi tanımadan evlenıyolar kafaları uyusmuyor sonra zıt oluyolar
evlendiginde korkulardan arınıyorsun ve o zaman gercek seni gösteriyorsun
beklentileri yüksek ttmamalı , hayatı canım cicimden ibaret sayanlar ger - zek ' ler boşanıyor
Evlenmeden önce herşey yaşanıyor evliliğin tılsımı kaçıyor heyecan bitiyor saygı bitiyor
sevgi büyükse nefreti de büyük olur. sonuçta çok sevdiğin kişinin seni kırması sana daha çok dokunur
Çünkü aşk geçicidir. Önemli olan sevgi ve saygıyı yitirmemek.
Askin nefretle arasinda ince bir cizgi var. Bunlar sinifi gecemeyenler. Genelleme yapilamaz
Çok seviyorsan, çok değerlisin, çok anlamlıysa kırgınlığı, acısı, nefretide çok olur tabiki.
Insanlarin birbirine tahammulu azaliyor heleki karsindaki sorunluysa
ne demiş ünlü şair murat dalkılıç
tek iyi oldugumuz sevismelerde bitti yokoldu ten uyumu
En çokta bu Ünlüler. arkadaş hiç 1 sene sabit bir evlilikde yapan yok. :/
Sıçarken de önce karın ağrısı başlıyor , onun gibi.
Askin ömrü 3 sene bence sonrasında arada saygı yoksa buyuk bir sorun ortaya çıkıyor