• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Büyük bir aşkla severek evlenenler neden nefret ederek boşanıyor?

__barbie__
__barbie__ Takip Et
Xper 2 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Evlendikten sonra ne değişiyor evlilik gercekten aşkı öldürüyormı?
Büyük bir aşkla severek evlenenler neden nefret ederek boşanıyor?
Sevgi Soruları Evlilik Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Lhima
    Lhima Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 81%
    +1 yıl

Evliliğin bilincine varmış bir insan için evlilik aşkı öldürmez evliliğin sorumluluk gerektiğini bilir.
    Aşkı bilmedikleri icin nefret sebebiyet veriyor. Aşk:Sevginin güçlü kılınmış halidir.(Senin için herşeyi yaparım kelami dile vurulana kadardir) o halide muhafaza edebilmek sürelidir. Zamanla sevgi gücünü yitiricektir. Çünkü İnsanın insana olan aşkı daimi deildir. Bunu bilip evlenen insanlar sevginin gücü yıpransada Sevginin varlıgını taşımaya devam ederler. Aşk (Güçlü sevgi) zamanla kaybolur yerini sevgi alır. Sevgide bir evliliği devam ettirmek için yeterlidir. / Nefrete dönüşme sebebi : İnsan aşka kapılırsa karşısındakinin her hareketi hoşuna gider çünkü güç devreye girer o iki insan arasında evlilik gercekleştiği zaman sevgide gücünü yitirdiği zaman senin onda gördüğün davranışlar bu sefer nefrete sebebiyet verir onu sorgulamaya eksiklerini ortaya çıkarmaya başlarsın bu durum ceryan ederken şeytanda sana yardımını en son radde yapar. Cahillik sonucu boşanma kaçınılmaz son olur siz boşanırsınız bide kız hamile olmasınmı tüh :( Çocukda ortada kalır Anne baba ayrı çocukda dengesiz yetişir. Bu durumlara şu an sebebiyet veren cok cahil var ama elden birşey gelmiyor insanimiz kör kimsede acmıyo gözlerini. İnsanı en çok hırpalayan hakikati bildiği halde elinden birşey gelememesidir. Gaflet ağır bir yorgandır. Elimizde olan tek şey Rabbimize dua etmek ve onun bazı durumların farkına varabilmesi için yalvarmaktir. Buda hidayetle olur. Hidayette Allahdandır. Allah cümlemizin yardımcısı olsun İnşAllah...

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ibo9700
    ibo9700 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 76%
    +1 yıl

Erkek kızın görünüşünü beğenip az gezip dışarda yemek yiyip evleniyor..

Ama o kız kadın dışarda yemek isterken erkek yemek bulamıyor eve gelince.. Yani erkek hem Eş hem aşçı istiyor 20-25yaşına gelip sadece yumurta makarna bilen bayanlar var!!!

Diğer sebep söz geçirmek flört zamanında erkek genelde bayana tamam aşkın olur aşkım sen nasıl istersen det ama imza atılınca erkek benim dediğim olur diyen kadın benim olay kopuyor...

Eşini döven profesör bile haberi çıktı.. olay cahillik değil kadının dik kafalı sürekli konuşan kadın istemiyor

0
    0 Yorumla
  • Alicesiz
    Alicesiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 77%
    +1 yıl

Aşk evlendikten 2-3 sene sonra biter ama bu sevgiye döner zaten istediğiniz biri ile evlenmişseniz o ilişki sevgi ile beraber saygıyıda yanında biriktirir ve saygı olan yerde sevgiyede aşkada doyarsınız.
    Büyük aşkla evlenince gözleri açılır o yüzden aşıkların çoğu evlendikten sonra uzun zaman evli kalamaz çünkü olayın içerisine egoizm girer. Çarpıldım, ay şöyle yakışıklı, ay böyle iyi, kız süper abi tabi evlenilecek hem de güzel v. s. derken evlenilir.
    Kızın güzelliği makyaj masasında, hamaratlığıda çöp kutusundadır.
    Erkeğin centilmenliği yorgan altında kalmıştır. İçindeki gerçeği su yüzüne çıkar.
    Artık maske düşmüş kel görünmüştür. Bu da o yüzden evlenirken 2 kez düşünülmesi gerektiğinin belirtisidir.

1
    0 Yorumla
  • limonluördek
    limonluördek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

görücü usuluyle evlenip boşanan bir sürü insan gösterebilirim size.
    bir de görücü usulü evlenip ailelerin baskısından boşanamayan ama, cehennem gibi kötü bir evlilik yaşayan bir sürü insan var.
    boşanamıyorlar diye birbirlerini çok seviyorlar ve çok mutlular sanmayın.

insanlar önce şunu anlamalı evlilik dinamikleri çok farklı bir kavram o yüzden görücü de evlensen, büyük bir aşkla da evlensen boşanma ihtimalin her zaman vardır.

insanların kendi hayatları, kendi kararları.
    bekarlar kendi kendilerine çıkarımlar yapıyor ve boş yere korkuyor.

bu aynı şeye benziyor batarım diye iş sahibi olmamak gibi bir şey.

neyse dediğim gibi her ilişki kendine özeldir genellemeyiniz.

3
    1 Yorumla
    • murat6193
      murat6193
      +1 yıl

Ask evliligi cok daha kötü ve cok daha basarisiz. Mutluluk diye birsey kalmiyor. Görücü usülü evliligindede ayrilmalar vardir ama genel olarak ask evlilinin cok daha önünde ve basarili yuvalar kurulmustur. arada ucurumlar vardir. Evlilik Ask üzerine kurulmussa bitmeye MAHKUMDUR.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

71

Cevap

114

Cevap

• hukukçubirisi
    hukukçubirisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Evlilik gözündeki perdeyi indiriyor da ondan. Aşık olunca gözüne bir perde iniyor karşındaki mükemmel biriymiş gibi geliyor. İyi yanlarını gözünde büyüttükçe büyütüyorsun ama kötü yanlarını da bir okadar görmezden geliyorsun ama sonuçta günde birkaç saat görüşmekle bir hayatı paylaşmak aynı şey değil. Evlenince zamanında görmezden geldiğin şeyler gözüne batmaya başlıyor. Ya da gördüğün ama önemsemediğin zamanla değişir dediğin şeyler değişmeyince büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Önemsemediğin şeyler bile gözünde büyüyor.
    Ya taraflardan biri alttan alacak karşısındakinin eksiklerini tamamlayacak ki böyle olursa bir ömür de sürer ailemden biliyorum ya da o eksikleri gözünde büyütüp büyütüp sonunda nefret edecek seviyeye gelecek boşanacak. Sonuç olarak aşık oldum diye hemen 3 ayda nişanlanıp 6 ay sonra evlenmek büyük yanılgı. Tabiki istisnalar vardır ama karşındakini iyice tanımadan böyle bir işe kalkışmamak lazım.

0
    0 Yorumla
  • avicennaa
    avicennaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

aşkı ölüyor mu orasını bilemem ama aşık olduğun insanın kusurlarını görmüyorsun onu gözünde çok yüksek yerlere yerleştirip ona göre bir dünya kuruyorsun kendine. genel algı aşık oldum kaçırmadan evlenmeliyim oluyor ama aynı evde yaşayınca karşındakinin senin zihnindeki mükemmel olmadığını kavrıyorsun onun da kusurları varmış diyorsun ve bunu baştan böyle kabul etmediğin için seni normal insanların kusurlarından daha çok incitiyor daha fazla rahatsız ediyor. o yerleştirdiğin yüksek yerin altını saygı sevgi hoşgörüyle desteklemediğin için birden yıkılıp yere çakılıyor paramparça oluyor herşey. evlilik değil sadece uzun süren sadece aşka bağlanıp yaşanılan ilişkilerin kaderi bu bana göre

0
    2 Yorumla
    • Keyifcim
      Keyifcim
      +1 yıl

Dogru bir degerlendirme ama katilmadigim yerler var. Kimseyi yukseltip yuksek yerlere koymamak gerek sonucta karsidakide insan. Yanlislariyla dogrulariyla seviyorsun sen karsidaki insani.

Yorumla
    • Lhima
      Lhima
      +1 yıl

Kimse yukseltilmemiş ki bu yorumda sadece aşık olanın gözünden genelleme bir bakış açısı sunulmuş sen yanlış algilamişsin...

Yorumla
  • Alesa_Mira
    Alesa_Mira Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Aşk herşey demek deyildir arkadaşlar... Aşkla sevgi arasında ince bir çizgi vardır. Aşk elde edildiği zaman birez eger sevgi varsa, hürmet varsa devam eder o birliktelik. günümüzde aşk ucızlaştı herkes her gördüğüne aşkım diyor, aşık oldum diyor ama ondan daha iyisini görünce yok aşık deyilnişim şimdi anladım demeye başlıyorlar... Aşk herkese hiss edeceyin birşey deyildir, aşıktım ama şimdi aşık deyilim diye birşey yoktur. Aşıksan sonsuza kadar aşık kalırsın... Senin olmasa , seni sevmese, deyer vermese bile aşık kalırsın... Rüm olumsuzluklara rağmen yine olumlu birşey ararsın, bulamasan ben onu böyle sevdim dersin... işte kimse duygularını tam bilmediyi için şimdiki evlilikler kısa sürüyor

0
    3 Yorumla
    • Sitedenbiri
      Sitedenbiri
      +1 yıl

cok dogru buna katiliyorum

Yorumla
    • Alesa_Mira
      Alesa_Mira
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • Lhima
      Lhima
      +1 yıl

İnsanın insana aşkı sınırlıdır sonsuza kadar kalır demişsiniz bu kelimenin ustunu ciziyorum :) Aşk (Güçlü sevgi) demektir. Senin için herşeyi yaparım kelami dile vurur buda siniridir zaten/ Zaman kavramı malesef bakış açıları uzerinde oynama yapar bu durum dogruları gosterdigi kadar noksanları da gosterir o noksanlar aşk değiminin kaybolup yerine sadece sevgi deyimini birakir. Sevgi yerine nefret birakanlar zaten bugün boşanan kesim oluyor.

Yorumla
  • amnesiac
    amnesiac Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 45%
    +1 yıl

Cunku oyle tutkulu asklar genelde saman alevi gibi oluyor, parliyor ve hemen sonuyor. Cok kisa sure icinde tuketiliyor pek cok sey. Bu da zamanla problemlere yol aciyor, insanlar birbirine tahammul edemez hale geliyor. Zaman icinde birbirini taniyan, tanidikca seven ciftlerde bu olmuyor. Onlar birbirlerini tanidikca sevdikleri icin zaten baslarina gelebilecekleri biliyorlar, her seyi bir anda tuketmiyorlar. Zaman icinde yogunlasan bir sevgi oldugu icin hem yasanacak seyler kaliyor ileriki zamana hem de kiymetli oluyor.

0
    0 Yorumla
  • yarenbirsen
    yarenbirsen Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evliligin aski oldurdugu yok.. at onu kafandan!!! o ask dedikleriniz tabiriniz sizin farkli oldugundan herseyi evlenmeden tattiklari ve sıkılgan bir yapiya sahip olduklari icin evlilik sonrasi da boyle bir sey yasoyorlar. her sey zamaninda ve dogru kisiyle olursa guzeldir... ama acele ve. basite. alma durumundan dolayii bir ise basliyorlar ve affedersin ama malum bir yanlari yemediginden. yaridda birakiyorlar.. ya da evlilik oncesinde aldigi ilgiyi evlilik sonrasinda alamiyor c ve hayal kkirikligi yasiyor.

0
    0 Yorumla
  • onurcesur16
    onurcesur16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Maalesef, her iki tarafında birbirlerine güzel ve hoş görünmek amaçlı yaptıkları yapmacık davranışlar, konuşmalar. Evlenilip birbirlerine sahip olunduğunda değişiyor. Çünki artık bunları yapmana gerek kalmıyor.
    Ama bu defa da, her iki taraf için ters tepki yapıyor bu. BU defa da birbirlerine itici gelmeye başlıyorlar.
    Tartışmalar, kavgalar derken. Bir bakmışsın birbirine düşman gibi bakan 2 ayrı insan olmuşlar.
    O dakikadan sonra ise, artık tek çaba, birbirlerinden bir an önce kurtulabilmek...

Bundan dolayı, insan olduğu gibi görünmeli. Neyse onu etrafına yansıtmalı. Kabul edecek insan, onu o şekilde kabul etmeli diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • playyygirl
    playyygirl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl

aşk gözü kör ediyor gerçeklerden uzaklaştırıyor. kabullenirim dediğin çoğu şey sana ağır geliyor. evliliğin getirdiği sorumlulukları kaldıramıyor. çok şık beyefendi sevecen yardımsever sevgilin evde sadece yemek yiyen içtiği su bardağını bile kaldırmaktan aciz göbeğini kaşıyan ve senle tek kelime konuşmadan tv başında uyuyan bir öküze dönüşüyor. her gün bakımı gördüğün kadın bıyıkları olan bakımlılıktan uzak asker arkadaşına dönüşüyor. sonra aşk ölüyor haliyle

2
    0 Yorumla
  • queenofsadness
    queenofsadness Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl

Bütün o sorumluluklar, yükler, dertler.. insanlar kendilerine zaman ayırmamıyorlar. Bir süre sonra büyük sorunlar haline geliyor bunlar ve artık eskiden birbirlerinde aradıkları şefkati başkalarında arıyorlar.. yani evet, evlilik bazen aşkı öldürebiliyor.

1
    0 Yorumla
  • selllove
    selllove Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

evet doğru olabilir. fakat ben suçu burada kadınlarımızda arıyorum bir erkek gerçekten aşıksa gözü hiçbirşeyi görmez ve bayanımız erkek sonucda bana asık beni hertürlü sever diyip kendini bırakıyorlar. bir eşin sevgiye saygıya ihtiyacı vardır ama bizim kadınşarımızda erkeğin kafasını şişirmekten başka birşey göremiyorum.

1
    0 Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

Ayni fikri paylasmiyorlar, evlilik kalibina uygun degiller ve sorumluluk tasimaktan acizler.. bu uc neden cok onemli anlayis hosgoru sabir ve saygiyi eklemiyorum onlar insani iliskilerde bile cok onemli zaten.. en dehset verici yani ise cok iyi tanidiginizi sandiginiz kisiyi aslinda zerre tanimadiginizin ortaya cikmasi..

1
    0 Yorumla
  • SouL_RinG
    SouL_RinG Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 55%
    +1 yıl

insan sevdiğine darılır kırılır, büyük aşkla evlenenler birbirlerini daha çok kırma potansiyeline sahiptir. birike birike bu kalp kırıklıkları sonunda karşılıklı nefrete dönüşür sevmediğin birisine sevdiğin ama seni kıran birinden daha kinli olmazsın çünkü sevgini haketmediğini düşününce daha da çok kinlenirsin.

1
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.

EVLİLİK GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKARTIYOR. Olay bundan ibaret..
    Sonsuza kadar rol yapılamayacağı için eninde sonunda maskeler düşüyor..
    Söylenen hoş yalanlar eninde sonunda ortaya çıkıyor..
    Gözardı edilen kusurlar yavaş yavaş gözde büyütülmeye başlanıyor..
    Bekarlıktaki savurganlık devam ettirilemiyor, para bir yerde bitiyor..
    Hediyeler almaya, süslü sözler söylemeye bıkılıyor..
    Sekse de bir süre sonra bıkılıyor..

0
    0 Yorumla
  • derengulsoy
    derengulsoy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Bu asik oldugunu sandigin kisiyi tanimamanla alakali. Kafamizda kurdugumuz olasini umdugumuz kisiye besleriz o duyguyu. İs ciddiye binince ayni ev ayni yuz normalde gormezden geldiklerin yavas yavas rahatsizlik boyutuna gelir.
    bir tane abla diye sevdigim yakinim var 7yildir sevgili oldugu kisiyle evlendi iki yil sonra bosandilar sadece evlendigi kisinin daginikligiyla baslayan sorunlar yuzunden.

0
    0 Yorumla
  • __ALİÇO__
    __ALİÇO__ Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

çünkü evlendiğinde közü kör oluyor sevdiği kişinin kusurlarını görmüyor veya görmezden geliyor. bir zaman sonra o aşk ateşi azaldığı zaman ve ihtiyacı olan şeyin sevdiği kişi tarafından gerçekleştirilemediğini görünce aşk nefrete dönüşüyor bu kadar basit

0
    0 Yorumla
  • elma13ünBeyi
    elma13ünBeyi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 48%
    +1 yıl

Çünkü bireyler kendi hedeflerinden vaz geçiyor evlenince. Sonucunda içinde kalan ulaşamadığı bu Hedeften dolayı en yakınını suçluyor insan. Evlilik karşılıklı destek ve saygı da gerektirir. Kişisel hedefler bir kenara atılırsa insan kendisini tanıyamaz olur. Ne yapın edin kendiniz olun. Karşınızdaki ne der diye hayallerinizi onunla paylaşmaktan çekinmeyin. Samimiyet işte bu. Olmayınca da evlilik olmuyor.

0
    0 Yorumla
  • ftyrfff
    ftyrfff Takip Et
    Xper 2 Yaş: 50 , eic 32%
    +1 yıl

Evlendikten sonra birbirlerinin gercek yuzlerini ogreniyorlar ya da aile baskisi oluyo birbirlerini anlamiyolar saygi sevgi bitince zaten evliligin devam etmesi mantiksiz olur birde evlilikte asla 3. kisileri devreye sokmiyican cogu evlilik bu yuzden bitiyo

0
    0 Yorumla
  • Untouc
    Untouc Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.

Büyük bir aşk hiç bir zaman bitmez sadece aşk olduğunu sanırlar. Sen sevdiğin bir şeyden vazgeçebilir misin? En basit örneği bir hobin varsa bu hobinide seviyorsan bundan vazgeçebilir misin? Eğer vazgeçiyorsan o senin gerçek hobin değil zaman geçirmek amaçlı yaptığın öylesine bir aktivite olduğu içindir aşk olayıda böyle sadece "sanırlar".

0
    0 Yorumla
  • ruhastasııı
    ruhastasııı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

evlilik aşkı öldürmüyo fakat senin o büyük aşkla evleniyo dediklerinin önüne hiçbir engel çıkıyo evlilikte en ufak engelde tökezliyorlar fakat bak etrafına ne zorluklar aşıp evlenmiş insanlar aradan 50 yıl geçse de mutlular çünkü onlar engelleri aşmayı evlenmeden öğrenmişler Allah'ım herkese güzel eş nasip eder. inşallah..

0
    0 Yorumla
  • zeynepgarikyan
    zeynepgarikyan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Genelleme yapmamak lazim gerçi ama çok yakinimda biri de boyle boşandı. Bana gore evlilikten önce evlilik de yaşanması gereken krediyi harcadıkları için oluyor. Evlilikte heyecan kalmıyor çünkü sevgililikde herşey yaşanıyor... Ülkenin haline baksana bir artik millet hamile kaldıktan sonra evleniyor..

0
    0 Yorumla
  • Çağrı87
    Çağrı87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Kendilerini oldukları gibi tanıtmıyorlar.. Zamanla ne mal oldukları ortaya çıkınca evlendikten sonra değişti oluyo. Yok arkadaşım değişmedi, o hep öyleydi rol yapıyordu. Artık yapmıyor. Birde aynı evde yaşamak da etkiler. Gözündeki prens evin içinde boxerla dolanınca kimisinin gözünde kurbağaya dönüşebilir. Aslında genel olarak aynı evde zıt karakterlerin yaşaması uzun vadede problem oluşturabilir.

0
    0 Yorumla
  • BATUHAN3444
    BATUHAN3444 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Büyük aşkın oluşum evresi çok önemli bir anda şıp sevdi olarak büyük aşka yelken açanlar tabiki boşanır o insanın evlendikten sonra zor hallerini görünce o büyük aşk çok küçük kalıyor sıkıntıların yanın da aslında insanın birbirini tanıma evresinde o evrenin bitiminde olmalıdır aşk veya sevgi veya bağlılık kim nasıl derse

0
    0 Yorumla
  • Zevkle
    Zevkle Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Sevgiliyken kibar anlayışlı davranışlar evlenince kaba tavırlara anlayışsız bencilliğe döndüğü için geçimsizlik baş gösteriyor, saygının gittiği yerde sevgi olurmu, azcık olur.. Oda yrtmez zamanla körelir o heycani tıtkular duygular oda biter.. Biten şeyleri srdürsende bir anlamı tadı kalmaz.. Kavgaların sebebine baksan ceviz kabuğunu doldırmaz.. Sonrası malum..

0
    0 Yorumla
  • Bourgogne
    Bourgogne Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Evlenmeden once aşkı o kadar yogun yasiyorlar ki evlilikten sonraya sevgi dahi kalmiyo tukeniyor insan. Aşıkken hayatin zorluklriyla basa cikabileceklerini dusunup hemen evleniyorlar ama bakiyorlar ki gercekte boyle olmuyor. Pat bosaniyorlar ve ikinci ucuncu evliliklerinde asktan cok mantik evliligi yapiyorlar

0
    0 Yorumla
  • MarbidAngel
    MarbidAngel Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

aşıkken kişinin olumsuz yanları bıle çok guzel gorunuyor. batmıyor. ama o kalp çarpıntısı bıtınce batmaya başlıyor. sevgıye dönüştüre bılenler bu sürecı aşıyor ama dönüştüremeyenler hüsrana uğruyor. o yuzden aşık olduğunuz insanla evlenın ama aşıkken evlenmeyın. ayaklar yere bassın ondan sonra

1
    0 Yorumla
  • reymond
    reymond Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

sana baska yerden ornek verım mesela okulda dısarda baska ortamda cok ıyı anlasıtıgın can dostun la evde sac basa gırebılırsın ev ortamı cok farklıdır zaman gectıkce herkesın gercek yuzu ortaya cıkar (gerck yuzden kastım sevmedıgı falan değil dısarda gostermedıgı davranıslar)

0
    0 Yorumla
  • Yetimler
    Yetimler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Misal bir çift düşünelim. Bir bayan ile bir erkek birbirlerini çok seviyorlar. O kadar çok seviyorlardırki kimse onları ayıramaz. Evlenmeden önce durumlar farklıdır ama evlendikten sonra bazı durumlar değişkenlik gösterebilir. Bazı durumlar değişkenlik gösterdiği içinde bu karar ortaya bazen çıkabiliyor. Geçim sıkıntısı, kişilik ve karakter, cinsel sorun ve saire...

1
    0 Yorumla
  • mertkaşif
    mertkaşif Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir... Onun için evlenmeden önce aynı duyguları paylaşıyormuş gibi yapanlar evlendikten sonra fikir ayrılığına girebiliyorlar ve toz pembe hayatları bir anda gerçek dünya ile tanışıyor ve bazen iki aşık bunu kaldıramayabiliyor...

0
    0 Yorumla
  • Aylinn123
    Aylinn123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Sevgiliyken herkez iyi tarafını gösterir gerçek ev halini kişiliğini bilmiyorsun, sadece iyi yönlerini görüyosun. Oysa evlendikten sonra öyle değil. Sabah uykudan kalktığında hiç kimse en güzel kıyafetlerini giyipte sizi beklemiyor. Birda tabi ten uyumu diye birşey var. Olmadımmı olmuyor işte. Hem evlenmek çok kolay birde.

0
    0 Yorumla
  • enerjii
    enerjii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

Hayir güzel kardeşim. insanlarda vefa yok. anlayis yok. ota boka herşeye bahane arayanlar çok. bunların hepsi olunca normal. eski nesillerde kabullenme sevgi ve saygi vardi. bizim nesilde bunlar çok azaldi dolayisiyla da bosanmalar oldukça fazla.

1
    0 Yorumla
  • Şekeroğlan
    Şekeroğlan Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Tam olarak aşktan dolayi demiyelim
    ben bunun sebebinin evlendikten sonraya yaşanacak pek birsey bırakmamaları olarak görüyorum
    görücü usulü ile evlenenlerin uzun sürmesinin sebebi herseyi evlendikten sonra yaşamalarıdır
    Sevdiğimiz kişyle herşeyi evlenmeden önce yaşamamak lazım evlendikten sonraya bırakılmalı çoğu şey diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • badlover
    badlover Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

kısaca insanların götü dara düşünce birbirine sarıyor maddi sorunlar sıkıntılar bunalıma sokuyor insanları bu yüzden tartışmalar başlıyor e kadın veya erkek ayrımı yapmıyorum bir taraf saygıyla karşılıyor bir süre sonra ben öküzmüyüm diye bakıyor eğerki öyle düşünmese zaten boşanmalar olmaz emin ol

1
    0 Yorumla
  • adrestutmuyo
    adrestutmuyo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 54%
    +1 yıl

Cunku sevgiliyken kurulan pembe hayaller hayatin gerceklerine aykiri... Siyahi da beyazi da gormek lazim... ( yemisim askini evlilik dedigin mantikli olur :) allah mantikli birine asik etsin insallah )

0
    0 Yorumla
  • karpekmez
    karpekmez Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

:) Çünkü aşk körlüktür.
    Kız süslenip erkek püslenip görüşüyorlar, aşk meşk yakınlık hoş geliyor. Evlenıyorlar.
    Sonra 'aa sen bu muydun? lar baslıyor.
    Askın ömru 6 ay en cok o da.
    Sonra da ite kaka bırseyler yurutulmeye calısılıyor.
    Sonu husran.

0
    0 Yorumla
  • quadrorex
    quadrorex Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Bazen evlenmeden önce eşler birbirlerini çok severler, hiç ayrılmak istemezler. Birbirlerini o kadar çok seviyorlardırki onunla beraber yaşlanmak isterler. Gün gelir evlenirler, bazı durumlar değişkenlik gösterir ve ona olan aşk'ıda azalmaya başlayabilir. Parasal durum, Hareketler ve benzeri eşinin yanına eskisi gibi gelmemelerinden dolayı sonu boşanmaya kadarda gidebilir.

0
    0 Yorumla
  • KirmiiziOjemm
    KirmiiziOjemm Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Çünkü birbirlerini tam anlamıyla tanımadan hevesle evleniyorlar sonra o bir kaç aylık cicim ayı geçince evliliğin sorumlulukları artmaya başlıyor, toz pembe hayaller son buluyor ve bu sorumluluğu almayı beceremeyenler de ayrılıyorlar işte.

1
    0 Yorumla
  • dogan22
    dogan22 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

kadın, erkek kuaförden, güzellik merkezlerinden çıkıp birbirleriyle buluşmaya gidiyorlar. evlenince bir bakıyorsun: tv nin karşısında burnunu karıştıran adam veya eşofmanını kıçına geçirip gaz kaçıran kadın var :(. doğal olarak aşk bitiyor :(

0
    0 Yorumla
  • curly41
    curly41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Saygı yoksa sevgininde bir anlamı kalmıyor aynı evde yaşamak demek sabır demek eğer o sabır çerçevesi kırılırsa aşk acı vermekten başka bir işe yaramaz

0
    0 Yorumla
  • Gold06
    Gold06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 55
    +1 yıl

Flört ve aşkla devamı gelen evliklerin boşanmalarda daha ön sıralarda olduğu yapılan araştırmalarda ortada.
    Bu şunu gösterir:
    Maskeler vardır o günlerde, sonradan garanti altına alınan evlilik ile maskeler düşmeye ve gerçekler ortaya çıkar. Bu da kafalarda çizilen eş tablosunun tezatını oluşturmaya ve husursuzlukların ortaya çıkmasına sebep olur.

0
    0 Yorumla
  • birbaşakburcu
    birbaşakburcu Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

aşk olunca görmezden gelip alttan alınan şeyler aşk yerini bağlılığa alışkanlığa bırakınca göze batıyor.

1
    0 Yorumla
  • sanamısorcammm
    sanamısorcammm Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

Sacmalamayin ya o ayrilanlar seviyorum sanip evlenen salaklar bence kendilerinden emin olmadan atliyolar evlilige

1
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.

Mutlu olarak boşanan olamaz ki. :):
    https://i.hizliresim.com/oYrrl9.jpg

0
    0 Yorumla
  • kamerr
    kamerr Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Aşk değil mantık olmalı evliliğin yapısı bence çünkü ask illa er ya da gec bitecek en azından mantık yapacaksın ki elinde evliliğin kalsın

1
    0 Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.

Hiçbirşey e tahammül edemiyoruz artık. .. Zora gelemiyoruz... Eskiden ceviz kabuğunu doldurmayacak sebeple evlilikler bitebiliyorken şimdi incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden boş muhabbet yüzünden ayrılmalar oluyor. .. :S

0
    0 Yorumla
  • LegendKiller
    LegendKiller Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Aşk zaten çok yoğun yaşanıyor , ondan bir süre sonra bitiyor. Aşk bittiğinde de o yoğun duyguyla görmediğiniz kötü yönleri görmeye başlıyorsunuz. Hele bir de evlilik varsa sürekli beraber olduğunuzdan daha ciddi sıkıntı yapar.

0
    0 Yorumla
  • Esmaasultan
    Esmaasultan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

Çünkü evlilikte sadece aşkın olması gerektiğini düşünüyolar, bunun içine güveni katmadıkları için böyle sonuçlar çıkıyo

0
    0 Yorumla
  • Pretgam
    Pretgam Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Kultur ve sosyal yasam olduruyor hence. koy ve kirsal kesimde evlenipte bosanan gormedim. ne dedeler nineler gordum yillar gecmis hala agzindan cikicak bir size bakiyolar

0
    0 Yorumla
  • herkesbituhaf
    herkesbituhaf Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 57%
    +1 yıl

vala eğer evlilikten önce uzun süren bir ilişkiniz varsa artık zamnla evliliğe bişey kalmıyor evlenincede tükeniyorlar. alllah kimseyi ayırmasın

0
    0 Yorumla
  • __YouAreMyCure__
    __YouAreMyCure__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

4 yıla kadar aşk hormonu salgılanıyor 4 yıldan sonra beyin aşk hormonuna alışıyor kadın çok şey beklemeye erkekte öküzleşmeye başlıyor olay bundan ibaret

0
    0 Yorumla
  • Showme
    Showme Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Illa ki boşanacaklar diye bir kural yok sadece çooook uzun bir ilişkiden sonra evlenmek kötü durumlar yaratıyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çünkü, bir taraf sorumluluktan kaçıyor ve bencilce hareket ediyor.
    Birlikte yapılan tek iş cinsellik ve yemek yemekten öteye gitmiyor bir zamandan sonra.
    Bekarken gösterdiği ilgi alaka kesiliyor sana vs vs.

0
    0 Yorumla
  • CirkinlerKralicesi
    CirkinlerKralicesi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

Avanak abdiler gibi cok seviyorum oluyorum bitiyorum diye evleniyorlar evlendikten sonra da hayatin sevmekle ilerlemedigini goruyorlar da ondan.

0
    0 Yorumla
  • Defneex
    Defneex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Annemle Babam 40 sene önce birbirilerine deli divane aşık olarak evlendiler günümüzde hala Babam Anneme Aşkım, Hatun der. Öyle boşananlar hevesten. Heves bitince aşkta bitiyor.

0
    0 Yorumla
  • Astronotjuliet
    Astronotjuliet Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Aşkın bir süresi var o süreden sonra bağlılık ayakta tutuyor ilişkiyi

1
    0 Yorumla
  • çikolatasosu00
    çikolatasosu00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Çünkü çok severek evlenenler evlilikten çok şey bekliyor ama evlilik her gün fedakarlık ve emektir :) bu yüzden hayal kırıklığına uğruyolar

0
    0 Yorumla
  • reisaga
    reisaga Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

evlilik sadece aşkla yürümez. saygı, sadakat bağlılık kısaca bir çok şey lazım evliliğin yürümesi için

0
    0 Yorumla
  • akılküpükendisi
    akılküpükendisi Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 34%
    +1 yıl

Evlilik salt aşkla yürümez çünkü. Aşklarını da kendilerini de tüketirler.

1
    0 Yorumla
  • Babe1991
    Babe1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

Herkes baska birsey diyor. En iyisi evlenip kendimiz gorelim :)

1
    0 Yorumla
  • MrJake
    MrJake Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Evet çünkü evlilik aşkın konusu degildir, yasamın ve kulturun konusudur. Sevgi evliligin aracı oluyor sadece, kadınların kendilerini temiz tutmak için başvurdukları bir yol.

0
    0 Yorumla
  • Sitedenbiri
    Sitedenbiri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Benim sevdigim tanidigim hic bir kizda hosgoru saygi guler yuz sabir gormedim trip gordum hava gordum kucumseme gordum alay etme gordum onlar evlenince daha belirgin oluyor olay bitiyor

0
    0 Yorumla
  • romeoalfonso
    romeoalfonso Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Evlenmeden cogu seyi yasadiklari icin evlenince bir heyecan kalmıyor. Sorunlar daha cok on plana çıkıyor... Tabi uzun sureli birlikteliklerde durum böyle.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Büyük bir aşkla severek evlenenler neden nefret ederek boşanıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İnsanlar birbirlerini sevmedikleri halde neden evli kalıyorlar? 10 cevap verildi
Aşk evliliği yapan insanlar neden boşanır? 17 cevap verildi
İnsanlar neden sevmedikleri bir kişi ile evleniyorlar? 7 cevap verildi
Evliler niye birbirinden bu kadar nefret ediyor? 6 cevap verildi
İnsanlar severek evlendikleri eşlerinden neden ayrılıyorlar? 24 cevap verildi
Neden evlenir insan sevmeden sevilmeden sebep ne olabilir? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkın kuralı olsaydı ne olurdu?
  • Şuanda ne yapıyorsunuz?
  • Bazı insanlar gerçekten değişir mi, yoksa sadece kaybetmekten korkunca mı düzelmiş gibi davranır?
  • Sizi isteyen biri var mı, yoksa insanlar sadece ihtiyaç duyduklarında mı yaklaşıyor?
  • El işleri satışı için e-ticaret mi daha karlı, yoksa fiziksel dükkan mı daha mantıklı?
  • Sizce hangisi daha zor: iğne oyası mı yoksa şiş ile örgü örmek mi?
  • Gerçekten seven insan gurur yapamaz mı?
  • Yaşım 35 ben şimdi genç mi oluyorum yaşlı mı?
  • Üzerinde isim yazan lifler sizce gerçekten tatlı mı duruyor, kullanır mısınız?
  • Duşta doğal duş jeli mi kullanıyorsunuz yoksa el yapımı katı sabun mu daha iyi geliyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨