• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgilinizin, sonraki ilişkilerinde mutlu olmasını ister misiniz?

MerveSinem
MerveSinem Takip Et
Xper 7 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
Eski sevgilinizin sonraki ilişkilerinde mutlu olmasını ister miydiniz? Neden istersiniz? Neden istemezsiniz?
Eski sevgilinizin, sonraki ilişkilerinde mutlu olmasını ister misiniz?
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• zeta23
    zeta23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 62%
    +1 yıl

tabi ki isterim, neden istemeyim madem o kadar kötü biriydi neden çıktın neyini sevdin demezler mi adama? ben bir kaç kişi dışında bütün eski sevgililierimle olanların iyi yanlarını hatırlamayı tercih ederim. ben kötü biri olmadığımı düşünüyorum, onlarda değildi ama bu demek değilki uyumlu olucaz mutlu olucaz birbirimiz için doğru insan değilmişiz ki ayrılmışız. bir kaç günde olsa sevdiğim ve beni seven insana neden kötü söz söyleyim. sevgiye aşka ayıp etmeyelim kimse ayrılacağım diye biriyle çıkmaz, sevmez. inşallah hepsi mutlu olur. hepsine hakkım varsa helal olsun, onlar etse de etmesende. ben gönlüme ayıp etmeyim, o sevmişti onları.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• realsanalvefa
    realsanalvefa Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 77%
    +1 yıl

Helalleşerek, ve birbirinin geleceği adına her konuda olmak üzere iyi temenni ve dualarda bulunarak ayrılıyorsa.. elbette mutlu olsun isterim :).

Aksi söz konusuysa, Allaha havale eder, bendenizden sonraki ilişkisinde hata yapmasın, akıllansın ve bendenizdeki hatasından pişman olup hakkımda iyi dua etsin diye temennni ve duada bulunurum.

Sonuçta insanız, herkesin hataları var değişik konularda olsada.. bencil olmanın kime ne faydası var? aynı gemideyiz, başkasınıda üzse veya üzülse kime ne fayda?

0
    0 Yorumla
  • araknafobia
    araknafobia Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.

Yanlış anlamayın ama baya kötü kalpli üyeler var aramızda. Eski sevgililerine küfür eden hakaret eden vs. Onun sizsiz mutlu olması sizi çıldırtıyor :). Onu görebiliyorum yorumlarınızdan. Belki siz onu mutlu edemediniz ama o başkasının yanında şu an mutlu ve huzurlu. Ben dilerdim. Sevsin sevilsin.
    Amin.

18
    11 Yorumla
    • Ramazankzlyll
      Ramazankzlyll
      +1 yıl

+1.

Yorumla
    • MerveSinem
      MerveSinem
      +1 yıl

Biz acımasız insanlarız :)

Yorumla
    • araknafobia
      araknafobia
      +1 yıl

Bilmiyorum öyle bir şey demem yanlış olur ama sanki halen eski sevgililerinizi seviyorsunuz ve halen ona hesap soruyorsunuz. Ayrılmışınız. Yollar ayrılmış tabiki birisiyle hayatına devam edecek. Tabiki içimde acı olur tabiki yanarım ama bir zamanlar sevdiğim insanında kılına zarar gelmesini istemem. İkimizin yakalayamadığı mutluluğu başkasına yakaladıysa ona mutluluklar dilerim. Sevsin. Sevgi kadar yüce bir şey yok bu hayatta. Ben o şekil bakıyorum hayata.

Yorumla
    • MerveSinem
      MerveSinem
      +1 yıl

Öyle olsun..

Yorumla
    • araknafobia
      araknafobia
      +1 yıl

Neden terk edildiği ortada. Küfür eden , kalbi bu derece kötü insanlar sevgiyi hak etmiyor ve o nedenle bırakılmısınız / bırakılmışlar :).
      Güzellikler dilerim..

Yorumla
    • JunkieStyLe-
      JunkieStyLe-
      +1 yıl

Komşu Naber nasılsın seni özlüyoruz kalbimiz seninle.

Yorumla
    • müzikbuğusu
      müzikbuğusu
      +1 yıl

aynen yahu. ne güzel günler geçirdik, anılar vesaire oldu. bir şeyler öğrendim, bir şeyler öğrettim. en kötü günümde de, en iyi günümde de yanımda oldu. mutlu olsun tabi ki. hem de benden de mutlu olsun. -ki kötü de ayrılmadık. -ki kötü de ayrılmış olsaydık, en çok hakettiği şey, mutluluk. umuyorum onu benim gibi seven biri çıkmıştır karşısına. hatırlattığın için de teşekkürler araknafobia.

Yorumla
    • depresifyanak
      depresifyanak
      +1 yıl

+1 . Sonuna kadar katılıyorum birde şöyle gerçek var senin doğru insanın o degildir belki o kizin dogrusu mutlu olsun herkes

Yorumla
    • allbatross
      allbatross
      +1 yıl

yorumlardan niye ayrıldıkları da belli oluyo sadist bunlar

Yorumla
    • esso55
      esso55
      +1 yıl

niye üyelere gıcıklık yapiyorsun ki hala unutamadiğini biri olsaydi bunu diyemezdin biz kizlar sevdiklerimizi paylasamayizz ;)

Yorumla
    • RRRaskoInikov
      RRRaskoInikov
      +1 yıl

Aynen katılıyorum

Yorumla
  • justbreathe
    justbreathe Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Gebersin

121
    17 Yorumla
    • Darker-Than-Black
      Darker-Than-Black
      +1 yıl

tam evet dicektim cevabı görünce damn it dedim aynen gebersin :) +1

Yorumla
    • sbuses
      sbuses
      +1 yıl

yoruma gerek kalmadı +1

Yorumla
    • Ciello
      Ciello
      +1 yıl

+1 :)

Yorumla
    • almancikiz1
      almancikiz1
      +1 yıl

+1 !

Yorumla
    • besiktasasigikiz
      besiktasasigikiz
      +1 yıl

Fuck offf +1🙈🙈

Yorumla
    • lgbtgenci
      lgbtgenci
      +1 yıl

-1

Yorum güzel aslında sadece ben farklı olmak istedim :D

Yorumla
    • yancys
      yancys
      +1 yıl

unutma kı sen de bırının eskı sevgılısısın

Yorumla
    • etlimantıı
      etlimantıı
      +1 yıl

Zıgggg diye oturacak bir kelime :D ahahha güldümm ama beddua etmemek gerek.. herkes yaşatığını yaşar zaten buna inanıyorum.

Yorumla
    • MiniakuA
      MiniakuA
      +1 yıl

+ 1 tam destek full destek :D

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

O zaman, kendiniz adınada eski sevgiliniz bunu düşüneceğinide idrak ederek objektif yorumlamanız yakışırdı size. kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz bunu belirterek derseniz daha anlaşılabilinir olurdu.

Yorumla
    • tiger07
      tiger07
      +1 yıl

aynen :))

Yorumla
    • deliyimbenevet
      deliyimbenevet
      +1 yıl

Yok istemem sürüm sürum sürunsün pic

Yorumla
    • reaxsy
      reaxsy
      +1 yıl

yuh * puanalra bak

Yorumla
    • justbreathe
      justbreathe
      +1 yıl

Beni dusunmeyeni ben mi dusunucem amaaaaan :D

Yorumla
    • poseidon3535
      poseidon3535
      +1 yıl

Anlaşılan kadınların sahiplenme duygusu daha fazla hepsi istemem demiş ben erkek olarak isterim çoğu erkekte isterim heralde neden istemiyeyim ki ya bitmis gitmis bizim icin giden gitmistir gittigi anda bitmiştir yine erkek olmaktan hemcinslerimden gurur duydum kadınların bu kıskanç çekemez halleri bizi öldürücek

Yorumla
    • MerveSinem
      MerveSinem
      +1 yıl

Baya + almışsın kız :Dd

Yorumla
    • Tatlıca
      Tatlıca
      +1 yıl

+1 beybisiiii

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

397

Cevap

466

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

adı şulenur... mutlu olsun. yaşadığım en güzel şeylerin mimarisi. otobüs durağında beni bekleyişi, "olsun şimdi arkadaşlarla dışarı çıkmayayım, seni beklerim" deyişi... her şeyi çok güzeldi. ruhumu okşuyordu varlığıyla... karşılıklı bitirdik, ne o beni ne de ben onu terkettim. ikimiz farklı yollara girdik. sonrasında muhtemelen çok pişman olmuştur benim gibi lakin gururunu bilirim onun... çok özledim. ama sen benim 10 katım daha iyi bir insana layiksin ki. umuyorum şimdiki sevgilin senin saflığından yararlanmıyor, seni gerçekten seviyordur. tüyüne zarar gelse, dünyayı yakarım. tüm anılarımın mimarisi...

2
    1 Yorumla
    • MerveSinem
      MerveSinem
      +1 yıl

Duygulandım :)

Yorumla
  • fallennn
    fallennn Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 39%
    +1 yıl

burada herkes boş edebiyat yapmış. böyle bir şeyi isteseydik evliya gibi bir şey olurduk. ama acılar çeksin ölsün bitsin falan diyemem de, değerimi anlasın diye isterim işte bir şeyler :) bu insanların acılarından mutluluk çıkarmak gibi adice bir şey değil, nasıl desem herkes hak ettiği neyse çeksin. neyse l*n kahvaltı etmedim daha. kendime gelemedim. hadi hayırlı işler

2
    2 Yorumla
    • MerveSinem
      MerveSinem
      +1 yıl

Günaydın efendim. Ben de okula gitmedim işte. Feci fırtına var. Cevap için teşekkürler.

Yorumla
    • fallennn
      fallennn
      +1 yıl

rica ederiz. eve yeni attım şimdi kendimi bende. iyi akşamlar

Yorumla
  • Asilakinefendikaptan
    Asilakinefendikaptan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

Bu zamana kadar ki tüm ilşkilerimde ayrılırken yolun açık bahtın pek olsun cümlesini üç aşağı beş yukarı kurduğumu hatırlıyorum bunun için zaman zaman keşkelerim olmuştur ama kısa sürmüştür bu çelişkiler sonuç olarak vardığım tespit şu ki ilahi adalete güvenerek yola çıkıp iyiliği benimse , varsın ektiğini biçmekle uğraşsın mutluluksa hakettiği varsın mutlu olsun değilse varsın mutsuz olsun ;) ( tabi ki aynı şekilde bir tavır beklerken hiç bir zaman göremedim bu anlayışı kızlarımız sağolsunlar daha çok beddua seviyorlar ya da nefret.. )

0
    0 Yorumla
  • nükleonBursaaa
    nükleonBursaaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 34%
    +1 yıl

Onun mutlu olmasını istemek ya da istememek hala onunla bağımın kopmamış olması demektir. İlişki bittiyse bitmiştir. Eski sevgiliyle ilgili düşüncelerde bulunmak hem benim hem onun ileride tanışıp ömürlük seveceğimiz kişilere zarar verir ortada aldatılmak gibi özel bir neden yoksa. Onda da bir kere bedelini keser arkana bir daha bakmazsın. Sevgililik kültürü de toplumumuzda belli belirsiz yaşanıyor. Sevgililik süreci birbirini tanıma sürecidir. Gereksiz yakınlaşma ve münasebetlerin yaşanmaması gerekiyor bu süreçte. Herkes için ilk sevgilim denilen , ilgilenilen , daha yakından tanınmak istenen kişiyle bir ömür mutlu bir hayat yaşanmasını isterim.

0
    0 Yorumla
  • edaaedoşş
    edaaedoşş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

İsterdim. İyi şeyler de yaşasak, kötü şeyler de yaşasak, o ne kadar benim eskimse; bende o kadar onun eskisiyim. Nasıl ki ben mutlu olmak istiyorsam, onun da muylu olmaya hakkı vardır. Beni ilgilendirmez yani. Burada bakıyorum yok gebersin, yok ölsün, yok bilmem ne... Hoş değil. En nihayetinde geçmişinden biri ve sonuç kötü de bitse bir zamanlar birbirinize değer vermişsinizdir.
    Onunlayken canın, cicin, ömrün; ayrılınca mı şerefsiz, it, köpek oluyor.
    Bu kadar bencil olmayın.
    Siz çok mu masumdunuz?
    Neyse, Herkese iyi günler...

0
    1 Yorumla
    • talha65
      talha65
      +1 yıl

ben sıze hak verrım sonucta bende bır erkegım ama bazı kızlarda bu durumda herkes te oyleee ıster usutnuze alının ıster alınmayınn ama kızlar da bu kadar saff vee bencıll her konuda bılmem anlatabıldımmı?

Yorumla
  • Rosebud
    Rosebud Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 38%
    +1 yıl

Her ne kadar aramız kötü bitsede ''Mutlu olsun.'' ''Mutlu olmasın'' diye düşünmem. Ayrıldıktan sonra adını bile anmayacağım insanın gelecekteki sevgilisiyle arasını mı düşüneceğim?
    Dilerim ki mutlu olur.

8
    0 Yorumla
  • RalphLauren
    RalphLauren Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Bir büyüğümün bana "hayat birilerinden nefret etmek için çok kısa" dediğini hiç unutmuyorum. Aslında bence zor bir durum. Kendi adıma bakıcak olursam gerçekten sevgisi için çabalayıp, mutlu olmasını istediğim insanın beni bırakması fazlası ile beni kahretmişti ama olsun her işte bir hayır vardır. Ben hala dua ederken eski sevgilime de ederim. Her insan mutlu olmayı hak ediyor. Her ne kadar kızıp sinirlensem de sonra yine yumuşuyorum. Çünkü o ilişkiye en başından başlamakta yine benim hatamdı.

2
    0 Yorumla
  • Sairhan
    Sairhan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 36%
    +1 yıl

beni terk edenler hep terkedilmek suretiyle evde kalmışlardır sebebi hikmet sorgulanmaz, allah hak arar, haksızsan sen, haklıysan karşısı aynı şeyi yaşamadan ölmez. tabi bu haksızlığa uğrayanın vicdanına bağlıdır. affettim derse dünyada, affemiyorum demişse öteki tarafdada hesabı var olan bir gerçektir. sebeb ise kalp gönül dediğimiz allahın evidir, kim onu yakar yıkar kirletirse cezasını allah veriyor. günüzdeki boşanmalar ve mutsuzlukların ana temeli budur. kimsenin kalbiyle oynamayınız.

3
    0 Yorumla
  • kahvekralicesi
    kahvekralicesi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 58%
    +1 yıl

o mutlu olsun yeter gibi söylemler hiç sıcak gelmiyor bana bensiz mutlu olabilme gibi bir lüksü yok. mutlu olmasın abi banane. olcaksa benimle mutlu olsun olmicaksa sürünsün, mutsuzluk kussun, ölsün. başka kızlarla gülcek bende mal gibi mutlu olcam he? yok öyle dünya vururum onları

1
    0 Yorumla
  • _Bluelady
    _Bluelady Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Şöyle bir an gözümün önünden tüm ilişkilerim geçti. Kim ne yaptı, kimin ne kadar hatası vardı, fedakarlık yapan kimdi? gibi bir sürü soru..

İçim çok rahat, insan gece başını yastığa koyunca vicdanının acıtmaması çok önemli. Peki onların rahat mı? O yüzden mutlu olsun, hepsi..

Benim dilimden gönlümden bu kelimeler çıksın da, karma acı da olsa gerekeni yapacaktır zaten. Şüphesiz.

0
    1 Yorumla
    • MerveSinem
      MerveSinem
      +1 yıl

Allah'a havale ediyorum bende hepsini..
      Bütün sevgililerim bana düşman kesildi ayrıldıktan sonra. Ayrılmak istediğimi söylediğimde kırıcı laflar konuştular.
      Yalnız ilk sevgilim hiç öyle bir insan değildi. Onun gözünde hala değerli olduğumu arkadaşıma söylemiş, o da benim gözümde değerli. Saygı çerçevesinde ayrıldık.

Yorumla
  • Alicesiz
    Alicesiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 77%
    +1 yıl

Neden olmasın? Olmuş bitmiş gitmiş. Herkesin mutlu olmaya hakkı var. Sırf beni mutlu etmedi diye ilenecek değilim. Ben mutlu olmak istiyorsam ona da mutluluklar dilerim. Peki ya ben terkettiysem, o zaman ilenilecek bir durum yok!:) Ben ayrıldım rahatladım. Neden beddua edeyim ki:) O da bana etmez, çünkü benden önce evlendi:):) Benden ayrıldığına o da şükür etmiştir. Biz uygun değildik.

1
    0 Yorumla
  • EserAlp
    EserAlp Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl

Hepimiz insanız. Benimle mutlu olmaması demek ayrılması demek ona kin gütmem gerektiği anlamına gelmez. Mutlu olsun hatta mutlu olacaksa ben bile katkı sağlarım ve bunu yaptım da. Başkalarının mutsuzluğundan kendime pay çıkartamam. Tabiki isterim mutlu olsun..

1
    0 Yorumla
  • sinemsi
    sinemsi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben bu konuda bencil olmak istemem. Buna ne derseniz deyin salaklık bile diyebilirsiniz, eski sevgilimin mutlu olmasını isterim bir başkasıyla. Sürdüremesek de neticede ben onunla bir şeyler paylaşmışım sonuçta. Şimdi ilişki bitti diye düşman olacak değilim. Fakat bu demek değildir ki ilişkimiz bitti bari dost olalım. Tamamen nötr düşüncelerle, mutlu olsun isterim ben...

1
    0 Yorumla
  • yalnızlıkaşktır
    yalnızlıkaşktır Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.

İyi ayrıldıysak isterim tabiki daha doğrusu umrumda olmaz ne yapıp ne ettiği. Ama beni üzdüyse ilişkilerindeki mutluluğundan çok benden başkasını sevemez inşallah diye dua ederim. Beni sevmediyse değer vermediyse başkasını da sevmesin. Ortada sevgi olmayınca mutluluk da olmuyor zaten.

0
    0 Yorumla
  • dumdumgirl
    dumdumgirl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 58%
    +1 yıl

eski ilişkimdeki insanın nasıl biri olduğuna ve nasıl ayrıldığımıza bağlı. mesela benim bir ilişkim öyle cehennemdiki kurtulamamıştım aylarca o sebepten şu an benden önceki sevgilisiyle barıştığı için utanmasam düğünlerine çelenk gönderirim sevinçten. tabi genel anlamda bu şekilde olmuyor.

0
    0 Yorumla
  • byoadam
    byoadam Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 63%
    +1 yıl

Eğer gerçekten sevdiysem ve benimle mutlu olamayacağını biliyorsam diğer ilişkilerinde mutlu olmasını tabiki isterim
    bu zamana kadar 10larca sevgilim oldu bazısı aldattığı halde hala hepsiyle görüşürüm. bazısı ile anlaşmalı ayrıldık en yakın arkadaşımla çıkmak için görüşümü almıştılar hatta

0
    0 Yorumla
  • tacnurX
    tacnurX Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 37%
    +1 yıl

Ayrılıklar da sevdaya dahil ve hayat, acı şekilde yalnızca bir kişiyle geçecek kadar kısa değil.
    Birisiyle birleşirken nasıl ki mutlu olma hayalleri kuruyorsak, bence ayrılırken de karşımızdakinin mutlu olmasını dilemeliyiz; tabii yaralamadıysa bizi. Yaraladıysa canı cehenneme :P

0
    0 Yorumla
  • bahark_
    bahark_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 68%
    +1 yıl

Evet mutlu olmasını isterim. Ama içimde eski günleri anmak bir burukluk yaratır bu da bir gerçek.

Neden mutlu olmasını isterim. Biten bir ilişki ve herkes hayatına devam ediyor ve benim yürütemediğim bir ilişkiyi başkasıyla yürütmüş ve mutlu sona ulaşmışsa ne güzel. Darısı başıma derim :)

0
    0 Yorumla
  • Hayalperest_
    Hayalperest_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Bir zamanlar bana çektirdiği acılara rağmen, yaptığı piçliklere rağmen mutlu olsun, yüzü hep gülsün Allah mutluluğu benden alıp ona versin diye dua ederdim.. Ama artık öyle bir dua etmiyorum.. Bana yaşttıklarını oda aynen yaşasın inşallah, daha fazla kötü söz de etmeyeceğim zaten..

0
    0 Yorumla
  • MinderBob
    MinderBob Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 43%
    +1 yıl

Onu isteyecek kadar az sevmem kimseyi "sen mutlu ol yeter" cümlelerinide samimi bulmuyorum. Tamam mutlu olsun ama başkasıyla değil kendi kendine mutlu olabiliyorsa olsun, yoksa bir kızla mutlu olmak istesede olamaz sonuçta benim eski sevgilim..
    Bunu denemesi bile onun için çok tehlikeli

0
    0 Yorumla
  • gülsümnur
    gülsümnur Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

eger sevgilimi ´gercekten seviyorsam yani insan olar sadece onu o oldu icin seviyorsam... onun hep mutlu olmasini isterdim. hakkinda hep en iyisini hayirlisini iserdim. sonucta düsmanim degil kötü bir insan degil. her Zaman mutlu olmasini dillllerdim ben

0
    0 Yorumla
  • aecomTC
    aecomTC Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 38%
    +1 yıl

1. Hala seviyorsam ve bana donmesini umit ediyorsam bir sonraki adamla mutlu olmasini 12 ay kadar istemem. 12 sonra bir sey degismezse artik gorusum degisebilir..

2. Iliskimiz son derece yabancilasarak bitti diyelim ve o kizi bastan umursamadigim takdirde, o zaman iliskimiz biter bitmez hemen onun baskasiyla mutlu olmasini isterim, beni hizli unutsun, benimle olmaktan daha mutlu olsun diye.

0
    0 Yorumla
  • hayatyolundaa
    hayatyolundaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

Eger sevdiysem sahsen bir baskasinla mutlu olmasini ne görmek nede duymak isterdim.. bnimle mutlu olamayan sevdigim insan baskasinla mutlu olacak.. bu durum beni üzerdi acikcasi..
    ama eger sevmediysem veya beni üzen bir ex sevgiliyse be yaparsa yapsin beni ilgilendirmezdi.. bir baskasiyla istedigi kadar mutlu olabilir koymaz..

0
    0 Yorumla
  • mesmerize
    mesmerize Takip Et
    Yoda Yaş: 57 , eic 68%
    +1 yıl

Hayir istemem. Daha dogrusu beni hic ilgilendirmez, benden sonraki hayatinda ne yaptigi mutlu olup olmadigi. Beni uzmus ya da hak etmedigim seyler yasatmis birisinin neden mutlu olmasini istiyim ki? Yilin en iyi ve merhametli insani odulunu mu alicam?

0
    0 Yorumla
  • jenifeer
    jenifeer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Aslaaaaaaaaaaa ! Sadece beni düşünsün yıllar boyu hep beni istesin. Sonraki ilişkisinde mutlu olması yani bunu biliyor olmam bana kendimi yetersiz eksik hissettirir.. demekki bende bulamadığını onda buldu diye düşünür karalar bağlarım. Özgüvenim gider, sevemem beğenemem kendimi. Biraz egoist birazda bencil olmamdan yana diyelim.. :)

0
    2 Yorumla
    • MerveSinem
      MerveSinem
      +1 yıl

:)))

Yorumla
    • jenifeer
      jenifeer
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • rysbnc
    rysbnc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 52%
    +1 yıl

ayrıldıktan sonra mutlu/mutsuz olmuş banane, bana ne yararı olacak. zaten çok kötü ayrılmışsam gerekli cevabı vermişimdir. kin beslemek iyi değildir, sadece besleyene zarar. yani zaten kötülük yapmışsa birde düşünüp düşünüp niye üzeyim kendimi. iyide bitmişse aynı şey geçerli nasıl olursa olsun ama iyi bir insan sa ve bir şekilde anlaşamadık diye ayrılmışsam mutlu olsun isterim.

0
    0 Yorumla
  • DelusionX
    DelusionX Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Tabi ki isterim. Çünkü ben onu zamanında sevmişim ve değer vermişim. Bir nedenden de olsa bir şekilde yollarımız ayrılmış. Ayrıldık diye birbirimizden nefret etmemiz gerekmiyor. Tabi ki ahlaki bir sapkınlık yüzünden ayrıldıysak olay farklı (örnek: aldatmak). İkimiz de birbirimizin hayatında iyi ve güzel anılara sahibiz ve mutlu olmak her ne kadar benim hakkımsa onun da hakkı diye düşünüyorum. Ben de o da birlikte veya ayrı şekilde mutlu olmalıyız. Sonuçta hepimiz mutlu olmayı hak ediyoruz.

0
    0 Yorumla
  • basketballlood
    basketballlood Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

var mı aramızda nezih ve istikrarlı bir şekilde ayrılıp, eski sevgilinin iyiliğine yoran arkadaşlar... kendimizi kandırmayalım arkadaşım, ayrıldıysak bir sebebi vardır sebebide karşı tarafın iyiliği için değil ya kendi menfaatimiz ya da karşı tarafın menfaati söz konusudur sevememiş sevilmemişizdir ki neden duygu felci yaşadığımız insanın bir başkası ile mutluluğunu dileyelim ki ama eski sevgilim olsaydı mutlu olmasını isterdim

0
    0 Yorumla
  • GGuardiaNN
    GGuardiaNN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

bu soruya cevabım evet olurdu çünkü nasılki bizlerin kalbi varsa sevmek istiyorsak oda aynısı sevsin başkasıyla olsun sonuçta bitmiş ilişki ama bir gerçek varki ayrıldıktan sonra başkalarına neler yaşadığımızı anlatanlarda var işte ozaman nefret ediyorum nerde ne yaşanmışsa orda kalmalı bence haksızmıyım 2 bir kişinin bilmesine ne gerek var

0
    0 Yorumla
  • EnHoşlar
    EnHoşlar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

elbette isterim ama tek bir kişi hariç... çünkü o çok canımı yaktı beni kullandı öyle evlenme vaadiyle falan değil ama düşündüğünüzün aksine en çok sevgimi kullandı, yalanlar dolanlar ve ben bunları öğrendiğimde ayrılmıştık işte gerçek yüzünü o zaman gördüm. ben onun için o kadar uğraşırken o bana hizmetçi muamelesi yapacak kadar yüzsüz, erkek arkadaşına sevgilim diyecek kadar (hemcinsine) şerefsizdi.

0
    0 Yorumla
  • Ayvazoğlu
    Ayvazoğlu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

İnsanlar birbirine aşık olur, anlaşırlar ya da anlaşamazlar. Anlaşsalar aileler anlaşamaz vs ayrılık gelir herkes kendi yoluna gider. Zaten hayatınızı birleştirmek için bir insanla sevgili oluruz. (Gırgırına hiç sevgilim olmadı, niyetlenmedim) Anlaşamayıp içinizde sevgisini bırakıp gitmek zorunda kalan bir insan neden gebersin ki? Neden acı çekip mutsuz olsun? Unutmayınız ki 1 baba bedduası 2 ana ahı 3 sevdiğinin bedduası tutar.

0
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

Çok güzel soru.
    Gerçekten sevmiş olsaydım ayrılmazdım (ayrılmazdı) o yüzden dileğim mutlu olması.

2
    1 Yorumla
    • MerveSinem
      MerveSinem
      +1 yıl

Teşekkürler. Günaydınlar efendim.

Yorumla
  • zamansiz_asi
    zamansiz_asi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

aslinda basima geldi... ben onu baskasiyla sandim mutlu olsun istedim sonra bana okadar sey yapti degerimi anlasin mutlu olmasin dedim aslinda bilinc altimiz bizi arasin ister kimsede o mutlulugu bulamasin degerimi anlasin ister ama iste cok seviyosan herseye ragmen mutlu olmasini istemek lazim cok karisik bir durum :D

0
    0 Yorumla
  • bestcock
    bestcock Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Sevgili olmak ile sevmek aynı şey ise eğer mantiken insan sevdiği insanın her şekilde mutlu olmasını ister.. Başıma gelmedi ama ben ne olursa olsun eğer sevmiş isem mutlu olmasını isterim... sevmemis ve sevgili olmuş isem beter olsun beter diyenlerin yorumlarının altına imzami atarım 😉

0
    0 Yorumla
  • efsaneaşık38
    efsaneaşık38 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

evet isterim tabi ki benden ayrıldı bitti ilişkimiz diye onun hayatının zindan olmasını mutsuz olmasını isteyemem ki sonuçta beni mutlu eden oydu bir zamanlar demi o beni mutlu ederken bişey yoktu ayrıldan sonra benim onun mutsuz olmasını istemem nankörlük olmaz mı?

0
    0 Yorumla
  • Ramazankzlyll
    Ramazankzlyll Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Adı üstünde 'eski' Ben eski şeylere önem vermem. Mutlu olabiliyorsa benden uzakta, Allah mutlu etsin.

26
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Nasil bir ayrilik olduguna bagli.
    aldatildiysam buyuk bir ihanete ugradiysam beni kandirdiysa umarim bana yasattiginin aynisini oda yasar (beddua etmiyorum sadece yasattiginin aynisini oda yasasin isterim o hissi bilmesi icin)
    Ama eger gecinemedik olmadi konusarak ayrildiysak ozmn dilerim ki mutlu olsun

0
    0 Yorumla
  • tamamsus
    tamamsus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

bu soruyu gunduz düşününce allah belasını versin gebersin surum surum sürünsün gözünden yaş eksik olmasın bana çektirdiklerini çeksin.. sesimi duya bilmek için zırıl zırıl ağlasın ama sağır olsun duyamasın diyorum.. gece olunca onun için dua ediyorum.. mutlu olsun istiyorum neden bilmiyorum..

0
    0 Yorumla
  • biradam1
    biradam1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Bana kendini sevdirecek kadar kaliteli ve iyi bir insanın mutsuz olmasını neden isteyeyim ki? Kaldı ki o benden ayrılarak kaybetti, bunu o da çok iyi biliyor, çok pişman oldu ama işte olan oldu bir kere. Ama birbirimize yar olamadığımız mutsuz olmamız gerektiği anlamına gelmez bence. İkimizde mutlu olalım derim ben.

0
    0 Yorumla
  • Mirza_
    Mirza_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

güzel soru öncelikle neden ayrıldığımıza bağlı ayrıldığım ayılmak zorunda kaldığm biri vardı şu an evli ve gerçekten çok mutlu olmasını istiyorum onun için hayırlı olann oydu benimle çok skıntılı bir hayatı olurdu o yüzdendirki evliliği hiç düşenemedim

0
    0 Yorumla
  • Callejoon
    Callejoon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 62%
    +1 yıl

Sevgilim olmadı ama şu an düşündümde ayrılma şeklimize bakardı heralde. Mutlu ayrılmışsak eğer gerçekten mutlu olmasını isterdim ama kötü bir şekilde ayrıldıysak zarar görmesini istemezdim ama mutlu olmasını istemezdim

1
    0 Yorumla
  • Drejevic
    Drejevic Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Benimle mutlu olamayan başkasıyla da mutlu olamaz ki temennilerim boşa çıkacaktır. Fakat yine de tabiattaki hiç bir canlının mutsuzluğunu istemem, yaşayan tüm canlılar mutlu olsunlar.

4
    0 Yorumla
  • ugur07
    ugur07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

dünya görüşü olarak bana fayda sağlayan herşeyin başkasınada fayda sağlamasını isterim örnek olarak hiç bişeyimi atmam yiğenlerime komşularımın çoçuklarıma veririm. ve bir sevgilim olursa vede eskirse başkalarınında fayda görmesini isterim.:D ama hiç eskimemesi daha iyi gibi sanki :D

0
    0 Yorumla
  • hacıhoca
    hacıhoca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 34%
    +1 yıl

Nasıl ayrıldığımıza bağlı boynuzlanmadığım takdirde isterim hatta eski bir sevgilim evlendi 2 buçuk yaşında oğlu var ne bilim o mutlulugu hak ediyordu inşallah daha çok mutlu olur neticede bir zamanlar mutluluguma vesile oldu :)

0
    0 Yorumla
  • MisterNo
    MisterNo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51 , eic 42%
    +1 yıl

O dediğin ancak şarkılarda olur..."Bir zamanlar benim sevdiğimdin, yanımdayken bile hasretimdin.. Şimdi başka bir aşk buldun, mutluluk senin olsun..."gibi. Ama gerçek hayatta asla olmaz. Olur diyenlerde yalan söyler...

0
    0 Yorumla
  • herkesbituhaf
    herkesbituhaf Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 57%
    +1 yıl

asla istemezdim. ben kendi içimde mutsuzken ona filmlerdeki gibi ayy sen mutlu ol yeter diyemem.. ben mutsuzsam oda mutsuz olur da ahımı alan kurtulamaz ama olsun hakkımıda helal etmem mutsuzda olsun isterim.. bu kadar net

0
    0 Yorumla
  • Polenn
    Polenn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 36%
    +1 yıl

Ben ayrıldıysam istediği haltı yiyebilir ama o benden ayrıldıysa o biraz sıkar gider o kızı bulur evire çevire döverim sonra eski sevgilime gider mutlu olmaman için elimden gelen her şeyi yapıcam derim çirkef olmak lazım

0
    0 Yorumla
  • mynameisred
    mynameisred Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.

Ben ayrıldı isem, yani muhtemelen seviyor ama aşık değil isem... Mutlu olsun, yolu açık olsun.

Kavgalı gürültülü ayrıldı isek, içime oturttuysa, zorla aşkımı bitirdiyse gebersin.

Neyse ki beddualarım da hep tutar -_-

0
    0 Yorumla
  • Nighta
    Nighta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50 , eic 44%
    +1 yıl

Eski sevgilinin başka bir ruh ikizini bulmasından dolayı çok sevinirdim herhâlde.

Benim unuttuğum kişilerin, beni unutmalarını isterim dâim.

Bu da aynı, beni unutmak için birisini bulması kadar güzel bir şey yok..

0
    0 Yorumla
  • jaokhan
    jaokhan Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl

olsun olsunki bana dönmeye çalışmasın, rahatsız etmesin ben yoluma devam edeyim oda yoluna devam etsin.

zaten ben bıraktıysam bir sebebi vardır dahada istemem o bıraktıysa başkasına gitmiştir ben soğuyup yine istememişimdir.

0
    0 Yorumla
  • YoluBulamayan
    YoluBulamayan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl

Herzaman kader vardır. Bir ayrılık yasadığım ve en mükemel seyi yapsam dahi geri kazanamaım. Farklı Yollar.. AŞK bittiyse eğer Aşk bitmiştir. En mükemmeli ben verebilceğime inandığım tanıdığım için daha geçmesine imkanı yok

0
    0 Yorumla
  • Ali1213
    Ali1213 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Eger aldatma falan yoksa duzgun bir ayriliksa istemem ama aldattiysa ya da buna brnzer kotu bir olay yasattiysa bu sebepten ayrildiysa mutlu olsun istemem ne diyim yani aldattigin adamla mutlu ol mu

0
    0 Yorumla
  • Elenoraam
    Elenoraam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 53%
    +1 yıl

Mutlu olmasini hic istemem. hayati boyunca uzulmesini isterm. ben onun icin goz yas dokucegim o gitsn baskasiyla mutlu olucak asla. hayati boyunca bana dokturen gozyaslaeimn hesebini vererek yasasin isterm

0
    0 Yorumla
  • bblueeyess
    bblueeyess Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

benden ayrılmış hiçbir hatun bende başka kimseyle benimki kadar mutlu olamaz o ayrı tabi ama :)) eski sevgilim adı üstünde eski az umurumda olsa eski olmazdı zaten genel anlamda iyi olsun isterim yaşanmışlık var tabi ama ilişkileri beni zerre meraklandırmaz ne olursa olsun :)

0
    0 Yorumla
  • ErcanSarmask
    ErcanSarmask Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Eski sevgililerimi hiç düşünmem bile. Gerçi ben birini sildiğimde isterse prens olsun çokta.. derler ya o bicim benim için :) Ne gerek var böyle düşünmeye eski eskide kalmış geleceğine bakacaksın bu hayata ,)

0
    0 Yorumla
  • Can0658
    Can0658 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Eski sevgilim yeni birini bulmus kendini bana melek gibi tanitan 1 sene boyunca her gun gorustugum sahis birde arkadaslarina anlatiyomus ayrilmamamizdan 4 ay gectikten sonra kimsenin ahı kimsede kalmaz ben bunu bilir bunu söylerim Allaha havale eder cuara yakarim...

0
    0 Yorumla
  • gaucho00
    gaucho00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

benle olamadıysa başkasıyla olacağını sanmıyorum...

1
    0 Yorumla
  • EjderhalarınAnnası
    EjderhalarınAnnası Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Istemem.
    Cünkü onun yüzünden 4 senem gitti. Beni biraktigi zaman sadece gülüp yüzüme bakti. Istemem. Mutlu olmasin. Sürünsün.

Zaten iki iliski bitti, bir sözüde atmislar.
    Allah görüyor iste herseyi...

0
    0 Yorumla
  • drextermarel
    drextermarel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Beni terketmesine rağmen mutluluk diledim. Ayrıldıktan bir kaç ay sonra pişman oldum geri döndüm dedi. Bende yeni bir ilişkim var deyince, inşallah mutlu olamazsın bana geri dönersin dedi. Hala da mutluyuz şimdiki sevgilimle, sıkıntı yok :)

0
    1 Yorumla
    • MerveSinem
      MerveSinem
      +1 yıl

Allah ayırmasın.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

umrumda değil beni aldattı ağzıma sıctı okadar ağladım üzüldüm. sonra üni kazandım başka birini buldum 1 günde unuttum iyiki bitmiş dedim 1 günde terkettim bu sefer o yalvardı dinlemedim engelledim heryerden. benden sonra 1 tane bile sevgilisi olmamış beni ara sıra özelden araıyor başka numaralardan arıyor küfredip kapatıyorum 2 sene geçti allah verdi cezasını gerizekalı onla cıktıgım günlere lanet ediyorum...

0
    2 Yorumla
    • extra0rdinary
      extra0rdinary
      +1 yıl

Eminmisin aldattigindan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet yani aldatmadı ama aldatcaktı ona farklı numardan mesaj attım günlerce mesajlaştık... kendi başka aldattıysa bilemem

Yorumla
  • Devamını Gör (803)
Devamını Gör(848)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilinizin, sonraki ilişkilerinde mutlu olmasını ister misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgilinizin, sonraki ilişkilerinde mutlu olmasını ister misiniz? 10 cevap verildi
Eski sevgilinizin sonraki ilişkilerinde mutlu olmasını ister misiniz? 32 cevap verildi
Eski sevgilinizin sonraki ilişkilerinde mutlu olmasını ister misiniz? 12 cevap verildi
Eski sevgilinizin, yeni aşk hayatında mutlu olmasını ister misiniz? 87 cevap verildi
Eski sevgilinin mutlu olmasını mı, ya da beter mi olmasını mı istersin? 16 cevap verildi
Eski sevgiliniz mutlu olsun ister misiniz? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨