Bir erkeği nasıl pişman edebiliriz yaptıklarına ? En büyük cezaları nedir sizce?
Sorum kısa ve genel gibi ama ayrıldıktan sonra yaptıkları icin soruyorum ..
Sorum kısa ve genel gibi ama ayrıldıktan sonra yaptıkları icin soruyorum ..
Onlayken nasil gorunuyosan daha iyi gorun arkadaslarinla gez toz storyine at seni takip etmiyosa bile illa biyerden gorucektir instagrami falan aktif kullan onla gitmek istediginiz neresi varsa arkadaslarinla git uzgunsen bile mutlu rolu yap acikli duygusalli seyler paylasma hala sevdigini dusunurse avcunun icinde bilir seni kullanir daha dogrusu onun arkadaslariyla arkadas ol gez sana sorarlarsa neden ayrildiniz falan diye gayet medeni bir sekilde oyle olmasi gerekiyodu falan de asla yok sunu yapti yok bunu yapti ortada kaldim gibi seyler kullanma emin ol ona haber gidicektir cok kez denendi bu dediklerim ve onaylandi
Erkekler ayrildiktan sonra eski sevgililerinin hic uzulmeyip yeni birisini bulmasina dayanamaz tak koluna birini surekli karsilas elele gec onunden yanindakine yakin dur onla yapmadign seleri yap .Bu arada bu yontem icin yakisikli kuzenler cok ise yarar haberin olsun ;)
aaahh eet en yakısıklısından var bi kactane :D tesk ettim ..
bunu bende duymuş olmayın :)) bir erkegi pişman etmenin en iyi yolu yeni bir sevgili ile devamlı onun görebilecegi şekilde elele gezmak cok etkilidir . bizler buna alışık degiliz .. erkek olarak . ya senin sacını başını yolar yada kendinin demekde yarar var ...
benim sacımı basımı ve yanmdakini parcalayacagna emnm :)
mesaj falan at .
daha cok sogusun diye mi :D susmam gerenk.
barısamıorz sorun orda onun bna yaptıklarna pisman olup sürüm sürüm süründükten sonra geri dönmesi kastım
elimden gelen ve yapabldgim tek şey ...
Döndü mü
Cevap
13Cevap
Ne oldu ne yaptı da bi canavar uyandırdı?
-Arkadaşlarını elinden alabilirsin(Bu çok koyuyor)
-Kıskanç bi erkekse yanındayken birine yavşayabilirsin
ama bunları iyi bi üslupla yapman lazım eğer hırçınlaşıp çirkinleşmeye başlarsan umrunda olmaktan çıkarsın hiç takmaz
aldattı, iliski 5 yıllık ama .. cok pis koydu bna valla. ama psman olup sürüm sürüm sürünsün istiorm. bilmiorm bskasına yavsamak cok iyi bi fikr diil gibi. aşırı kıskanc oldgu da garanti ..
onu görmezden gel yokmuş gibi davran evde yalnız kalınca ağla zırlaa bağır ama onu gördüğün an yüzüne mutlu ve kendine güvenen bir kadın maskesi tak bu ona koyar
denicemmm tesk ettim ..
şu an bunu yapıyorum 2 kez irtibat kurup buluşmak istedi yani bence işe yarıyor
senin mutlu mesut yaşaman kendisinden başka kişilerle işlerle ilgilenmen ona en büyük cezadır tabi eğer sana karşı hala birşeyler hissediyorsa unutmuşsa takmaz zaten bunuda bil
o bni unutmaya calısıo sanrm .. sevdgni düsünüorm.
Yanlış anladın sexsi kadından kastımı sadece örneğin pek bilmem ama sadece pudra sürüyorsan yanağına her zaman + olarak rimel sür (adını doğru yazdım sanırım ) gözlerinide ön plana çıkart sexsi olmayı illaha orayı burayı açma zannetmeyin :S
sac rengimi degistrsem dicem ... dicek ki kadın psikolojisi al iste depresyona girdi bneden ayrıldıgı icin sac rengi degisti ..ama beni her zmn begnir ztn hala der yani güzelsin cok hemde bu bni hala korkutuo die ama bilmiorm .. ama kötü seyler yasadık gidisi kötydü farklı sekilde pisman olsun istiorm..
baska bır erkege asık oldum bana yardım edermısın dersen sanırım delırır
ovvvvvvvvvvv :-o yapamam.
bence kücültücü .. takmaz ki gözünde düserim bnce.
maaaaaaaaaaaaaaaalesef eet ...
insallah bekliorm su an .. son hamlemi yaptm bn canımı yakti gitti ..
dimi yapcak hic bisi kalmadı .. tesk ederim yardm icin.
umrunda digil gbi davran bak ama görme gül eglen erkek arkasların olsun sohbet et
denicezz tesk ..
İntikamı bırakın da önünüze bakın artık. Olan olmuş gerek yok böyle şeylere.
iliski 5 yıllık .. böyle son olmaz diye düsünüorm .
bunu dikkate alcam tesk ederim.
Benimle ayrıldı gece gece bide diyoki seninle olmadığım seni düşünmediğim sevmediğim seninle ilgilenmediğim anlamına gelmez dedi bende tamam best dedim varya çıldırmıştır kesin şimdide hala yazıyor mal daha çok yaİyorsun sen beni karşına lamadan önce dusunecektin hahahajaj
çok yöntem var örneğin birlikteyken senden istediği bazı şeyleri illaki yapmamışsındır.Yeni sevgilinle bunları yaparsan onun göreceği bir yerde veya içinde ki Sexsi kadını çıkartırsan illaki başını bir yerlere vurur güzelim hatunu kaçırdım diye daha bir çok şey var yani ;)
ya bırakın su sex olaylarını ya erkeklerin beyni orda mı sürekli anlamıorum .. özgüveni yüksek bi kızım gayette güzelim .. sorun bu olamaz.
Artık gerçek bir erkekle çıkabilirim bana yardımcı olduğun için sağolasın dersin...
başkasını bulup yola devam edince seviyorsa o pişman olur
sevdigini düsünüorm ..baskasnı bulmak ne bilim eziklik gibi gelio.
unut yaptıgı herşeyi görmezden gel.
o bni görmezden gelmek icin cabalıosa?
sende aynısını yap.
dogrudur..
bir erkegi pisman edemeyiz yaptiklarina. en büyük cezalari yoktur bizde.
rol yapıyordum de biter :)
beni iyi tanıo :) sanmam
Onu dusunme yuzune bakma arkadaslarinla takil o senle konusmak isterse yanindan git onu bir hiç yap o zaten boyle guzel bir kiz kaybettiginde uzulecektir umarim.
sevmiyorsa seni boşuna uğraşma pişman olamaz
sevdgni ama istemedgni düsünüorm. ama pisman olmsı icin can atıorm.
beddua et.
ettim ama zarar gelsin istemiorm hala ...dua ediorm onun yerine.
TPC.
af buyur?
açıklayıcı.
baska bir spor salonuna git.
çocuk gibisin demek
baska birine vererek
düzgün cevaplar ver ... bunları yapmak karakterime aykırı !
baska birini bularak
bu ceza diil sadece uzaklastrma yolu ..
erkek arkadasın seni bakslasıyla gorse?
kıyamet kopar ..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar