Benim canımı yakan kıskandırmaya çalışan ruh sağlıma kadar laf edip bana karşı bir dünya saygısızlık yaptıran birini nasıl eşşekler gibi süründürebilirim? Erkekler en çok ne zorunuza gider? Kızlar nasıl pişman ettiniz erkekleri? Yardım lütfennn
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Erkekler görsel olarak yükselir. Ben bu işlerde baya uzmanım sana garantili yollar önerebilirim
Böyle fotolar olacak ama etkileyici olması lazım istersen ekip olup beraber seçeriz ve onu ayağına çekeriz
Erkekler neden etkilenir nelerden tetiklenir nelere zaaflarımız var hepsini anlatıcam sana
Bu konuyu bu sitede benden daha iyi anlayan birini bulamazsın umarım mesajlarımı görürsün
Gördüm anlatırsan sevinirim
Eklesene beni ya da yaz
Detaylı şekilde anlatıcam seninde işine yarar ömür boyu
Gerçekten yardımcı olmak istiyorum sana. Erkeklerin tüm zayıf noktalarıbı biliyorum seninle ortak bir çalışmayla onu döndürürüz
Bak bu attığım ses kaydını dinle bence ikna olursun bilgime erkeklerin hayal dünyasını nasıl yükseldiklerini anlattım
https://voca.ro/19DJ8mlMrrnP
Sen bu adamın sana dönmesini köle olmasını istiyor musun istermiyor musun
Eklemek istemiyorsan buradan da konuşuruz benim derdim o değil ama senin sessiz kalman enteresan geldi
Yazıları şimdi gördüm pek aktif değilim sesi dinledim mantıklı geldi. Ama sosyal medyadan adım attırabilir miyim güzel fotoğraflar yükleyerek? Bu erkek adım atmayacak kadar gururlu bir o kadar sırtlan ve beni cepte görüyor olabilir belki de öyle ne yapabilirim
Hadi lütfen ekle burada artık karıştı yazılar hep yaz bana hadi
Zaafı olmayan erkek yok beraber buluruz senle
Ortak çalışma yaparız benim taktikleri tek tek deneriz üzerinde bana güven
Buraya girmiyosan isnta adilolmayanyildirim oraya bekliyorum hem ses atarım rahatça
Bunu da dinle
https://voca.ro/1o4CuWKfrNvQ
O güzel pozlar dediğin pozlar içinde taktik veririm erkek gözünden iyi yorumlarım öneri veririm etkilenmemesi mümkün olmaz
Anlaşıldı sen bu çocuğu gerçekten samimi olarak geri istemiyorsun
Şu kadin kadar seksi olam
adıkça işin zor
yesilcam flimindeo labilir
Ciddi cevaplar istiyorum ya
Baska kizlami kiskandirdi kiza yakin olarakk
Kankalarına yanımda başka kızlardan bahsetmişti ama sorun o değil bana yaptırdığı saygısızlıklar.. ben onun için ondan intikam almak istiyorum
Süründüremessin
Neden
İnsanın da bir gururu var yani sonuçta
Benimde var
Doğru dedin bak şimdi o zaman sen bi adım gidecen o da bir adım gidecek ortayı bulacanız
İkimizde inatçıyız arada hiç iletişim yok o beni wp den engelledi üstelik
Ortak insanda bırakmadım
O zaman gerekirse yol ver gitsin takma kafana sana adam mı yok
Kendine çek sonra öyle bırak
Gelmez işte anca kendi ayağına getittirmeye çalışır. Sizce güzellik etkiler mi aşırı güzel fotoğraflar yüklesem vs
Burdan anlatasam uzun olur sen t yap
Yazdım
Olay ne reis?
Ayaklarına kapanıp ayaklarını öpsun mü
Bana karşı dürüst olacak özür dileyecek yaşattıkları için. Başka bir şeysi lazım değil ne yapabilirim
Hala sevglimisin peki onunla
Hiç sevgili olmadım *mcı pislik biri çok fazla arkadan iş çeviren biri