Aşık olduğun kızı unutamamak?

Hayatımda tek kişiye aşık oldum. Esmer uzun saçlarıyla, havalı gülüşüyle kalbimi derinden fethetmişti. uzun bir süre onu uzaktan izledim. her saniye aklıma geliyordu o bana bir kere tebessüm edince bildiğim herşeyi unutuyordum. ona aşık olduğuma emin oldum. çekip konuştum red etti beni. bir süre peşin koştum. hiçbir kıza yapmadğım şeyleri yaptım. onun uğruna bu dünyadaki tüm kızlardan vazgeçtim. ısrarıma dayanamadı benle çıkmaya başladı. o an dünyanın en mutlu anıydı. sonra sebepsiz terketti beni. aradan zaman geçti tekrar başlıyalım dedi ona hayır diyemedim 2. sefer çıkmaya başladık cok farklı dvranyodu tavrları gayet iyiydi bir süre böyle devam etti gün geldi yine çekip gitti ardına bile bakmadan... çok sevmiştim be bu kızı. öyle böyle değil ölümüne hemde. onu unutmak için başka kızların kollarına kendimi attım bir türlü unutamadım onu. üstünden 2 sene geçti çok acı cekiyorum. ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Belkide bu yazıları okudun. şunu sakın unutma nefes aldığım sürece bu kalp senin için atacak AYŞEGÜL !!!
Güncellemeler
+1 yıl
GEL DEMİYORUM AMA ALDIĞIM HER NEFES ŞAHİDİM OLSUNKİ SENİ BEKLİYORUM !!!
Aşık olduğun kızı unutamamak?