Bir erkek ona deger veren seven bir kizi terketip kendiside bir gun uzulurmu? beni terketti ben aci cekiyorum o tum gun online... nerde adalet?
Cevabın nedir?
Şimdi sana İlahi adaleti nasıl anlattılar bilmem ama bu ha deyince ortaya çıkacak, sana 1 hata yapanı yerle bir edecek bir şey değil. Öyle olsa zaten dünyadaki herkes Müslümanda olurdu. Her şeyden önce kendi düşen ağlamaz, bu sana bir tecrübe olsun, ileride bunları unutma. Sonra insan ne ekerse onu biçer yani gelir seni kandırır, başka kızı kandırır en sonunda belkide hiç ummadığı anda birisine bağlanıp çıkar, tabi bunlara kesin demiyorum belki. Ama dediğim gibi İlahi adalet nerede, bak bana şunu yaptı, bunu yaptı demekle bu işler olmaz. O zaman bende oturup akşama kadar dua edeyim Allah nasıl olsa kabul edecek diye, hiçbir şey yapmayayım :) Kısaca böyle bir dünya yok.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben bisey yapmaliyim
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Merak Etme İnsan Ettiğini Bulur Ha Bu Dünyada Ha Obur Dünyada...
"İncittiginiz ve Kırdığınız Gönlün Bendduasindan Korkun"
Hz. Muhammed S. A. V
Bilmem Açıklayıcı Oldumu...02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bravo cok dogru
- +1 yıl
Sen şimdi Oturup Beddua Etmede :)
Allahindan Bulsun De Allah'a Havale Et :)
Beddua İyi Değildir Yinede...
Sabret. Benimki seneler aldı ama bol dua ettim. Şuanda mutlu değil. Ama ben cok mtlym :)
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne guzel adina sevindim
- +1 yıl
Ayni durumda benim canim :) merak etme sabret birgün it gibi pisman olucaklar :)
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne zmn
- +1 yıl
Onu bilemeyiz iste sen umursamamaya basladigin an gelir unuttugun an gelir sen salla onu bende öyle yapicam artik :)
- Soran+1 yıl
Hep oyleler zaten bunlar..
- +1 yıl
Aynen hep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Oooo senin ağzın bir kere yandı diye hemen nerde adalet diyorsan işin zor. Kac kişi ilk sevgilisiyle ömür boyu mutlu yasamis ki sende yasayacaksın. İlk darbede yıkılıverdin hemen. Hayata karşı biraz güclü olacaksın ki senin için doğru olanı bulana kadar dayanabilesin..
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet ilk kez cok canim yaniyo
- Soran+1 yıl
En kotusude aci cekiyorum falan ruyalarima giriyo ama degmedigini biliyorum buna ragmen dindiremiyorum icimdekini
- Soran+1 yıl
Insallah ya. tesekkurler
- +1 yıl
bır ayette allah hesabı cabuk gorendır dıye buyrulmus ılahı adalet mutlaka vardır gunumuzde bınlerce ornegı var dıye dusunuyorum
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Insallah
- https://www.youtube.com/watch?v=TtmPYw3DY4g
var demet akalın şarkısı
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Cok guldum super))
- +1 yıl
Adalet Hemen Yerini Bulmaz!
Unutma ALLAH (C. C.) Yarına Bırakır Ama Kimsenin Yanına Bırakmaz.34 Yorumla- Soran+1 yıl
Bir gun bulsun ama bulsun yeterki cok aci cektim ben bana haksizlik etti bana kiydi
- +1 yıl
Beddua Etme! Döner Dolaşır Sana Uğrar!
ALLAH (C. C.) Her Şeyi Görüyor! - Soran+1 yıl
O zmn Allaha birakiyorum
- +1 yıl
Eğer Beddua Ettiysen Tez Tövbe Et, ALLAH (C. C.) Tövbe Eden Kullarını Bağışlar..
Sucu seni terk etmesi değil seninle takilip zina etmesi seninde oyle ve adelet bir gun tecelli edecektir :D
Sacma sapan seyler yaziyonuz yahu05 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne zinasi lan?
- Soran+1 yıl
Biliomusun bir cok sey gunah.. ama olmuyo iste kalp bu asik oluyosun bir birlikteligin oluyo inaniyorsun iyi bir niyetle cikiyosun ama bir bakiuosun yok gitmis.. evet evlilikden once iliski yasakmis ama gunumuz ne kdr mumkun?
- +1 yıl
Evet pek cok sey gunah ve bende pek cogunu yapiyorum ancak basettigim su:
Beni terketti ilahi adalet var mı sizce nerde adelet onuda uzsunler ilahi dediginde dini isin icine skmus oluyorsun o zaman soru acayip sacmalik haline geliyor ilahi adalet ikinizede vuracak baktiginda bir sekilde - Soran+1 yıl
Hayir razi degilim
Şimdi olmasa bile er ya da geç oda ettiğini bulacaktır. "Adalet bir gün herkese lazım olacak" diye bir söz vardır. Tam da bu duruma uygun düşen bir söz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bulsun
- +1 yıl
Sen yanlış kişiyi sevdiysen ilahi adalet ne yapsın?
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Bana dogru gozukdu kandirdi inandirdi
- +1 yıl
İşte böyle bir şeyde ilahi adalet aramak mantıksız bence sonuçta bu senin hatan umarım büyük yanlışlar yapmamışsındır bununla.
- Soran+1 yıl
Yok ya.
- +1 yıl
O zaman sana bu hıyar tecrübe oldu işte seveceksin ama kimseye bağlanmayacaksın bu dünyada
- Soran+1 yıl
Artik sevmek istemiyorum beni sevsinler...
- +1 yıl
Oda iyi bir yöntem işe yarıyorda ayrılırsan acı çekmiyorsun.
- Soran+1 yıl
Tabi cok iyi))
- +1 yıl
İyi sen söktün işi bundan sonra ayrılık falan dokunmaz aşıyı oldun yani :)
- Soran+1 yıl
Daha degil.. ruyalarima giriyo serefsiz
- +1 yıl
Sende hemen ilişki konusunda pro olmaya çalışıyorsun hemen unutma 2. Aşama yavaş yavaş onuda öğrenirsin.
- +1 yıl
Elbet Tengri'nin adaleti yerini bulur merak etme
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Allah'a havale et boşver böyle hayırlı demek ki
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Allaha havale ettim ama kalp iste laf dinlemiyor ki
- Cevap sahibi+1 yıl
Kimse unutulmaz değil boşver hayatıni yaşa
- Soran+1 yıl
Tabi ki degil
- +1 yıl
var tabikide kimse yaptığıyla kalmazz
00 Yorumla Erkekler boyledir, yapcak bir sey yok.
00 Yorumla- +1 yıl
Ilahi adalet bu değil bu dunya adaleti
00 Yorumla - +1 yıl
var.
10 Yorumla - +1 yıl
kac kilo lazim size
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Size lazim bir az
- +1 yıl
valla kusura bakma dayanamadim yazdim uyuz oluyorum boyle muhabbetlere
Cıık uzuLmem yaa :))
00 Yorumla