Allah ın adaletli olduğuna inanıyormusunuz? Varsa adaleti nerede?
Cevabın nedir?
+1 yılVar evet ıspatıda nedir bilirmisin? Etrafına baksan görürsün aslında herşeyin bir karşılığı olduğunu yemek yersin hesap ödersin otobüse biner para ödersin vs uzar gider sanma ki zalimin zulmü bu dünyada kalacak o zalim geberip gittikten sonra herşey bitecek hayır asıl hesap o zaman başlayacak ahiret ile ilgili anlatılan herşeyi bu mantıkla dünyada örnekleyebilirsin misal insanlar bu dünyaya göre değil sonsuzluğa göre yaratılmıştır bunu anlamak ve Allahı tanımak çok kolay yaz gelir insan kış ister kış gelir yaz.. her sene başka yere tatile gitmek ister herşeyden bir zaman sonra sıkılır yani sonu yoktur bütün bunlar bile ahiretin var olduğuna ve adaletin olduğuna ıspattır zaten Kur’an okuyup şeriatın hükümlerine baksan adaleti oradada bulursun
213 Yorumla
Soran+1 yılBana adaletli davranmadı hiç bir zaman...
- +1 yıl
Sana göre adaletin ne olduğunu bilmiyorum o yüzden bişey diyemem neden böyle düşündüğüne dair ama dediğim gibi herşey bu dünyadan ibaret değil burası sadece başlangıç ve bir imtihan yeri her zaman haksızlık yapan cezasını bu dünyada görmez ve çok zalim olanlar dikkat edersen çoğunlukla hiç ceza bulmazlar çünkü bu dünyada onlara verilecek her ceza az kalır ödül olur bu yüzden Allah ahireti bekler hesap gününü bekler acele etme biraz bekle hele bu düşünce eğer inançlı isen seni dindende çıkarır ve hiç anlamadan dinsizin teki olursun unutma dinimiz sırat köprüsünden bile incedir bir kelime ile dinden çıkarsın bir kelime ile dine girersin..
Soran+1 yılDinden çıkmam, ona inanıyorum. Yürekten inanıyorum. Ana adaleti nerdeyse onu çıkartması lazım. Biz aciz kullarda anlayalım ki onun adaleti varmış...
- +1 yıl
Bak ablacım kızma yanlışta anlama ama ne dinini biliyosun nede Allahı tanıyosun ! O kadar saçma konuşuyosun ki Allaha inanıyorum ama adaletine inanmıyorum diyosun peki sorarım sana Allahın 99 isminden biriside Adil ismidir yani adaletli olan demektir hem öyle bir adalettir ki bu ne cumhuriyet savcısına benzer nede karşısında el pençe durduğun hakime.. dindende çıkmam deme çıkarsın hatta böyle düşündüğüne göre çoktan iman gitmiş ama haberin yok Allahın Allah ismini kabul ediyosun yani var diyosun ama bir diğer ismi olan Adile inanmıyorum diyosun gerçekten tam bir trajedisin hem komik hemde üzücü.. sen şeriatada inanmıyosundur dimi 😒 şeriatta Kur’an ın hükmüdür yani Allahın sana emirleri ve yasaklarıdır otomatik baştan aşağı dinden çıkarsın eğer öyleysen yazık üzücü çünkü müslüman sanıyosun kendini
- +1 yıl
İnançsız olsan hiç anlatmam sana bunları ama yanlış inanıyosun ve bu yanlış inanmak inanmamaktan farksız çünkü Allah Kur’an ın bir ayetini bir harfini bile inkar eden turp gibi kafirdir diyor rica ediyorum dinini öğren araştır bu kadar ucuz olmamalı yazık edersin kendine ahiretine hadi bu dünya bitip gidecek ama ahirette azabında sonu yok cennetinde cennet varken neden cehennemi seçersin ki? Bu enayilik değilmi? Çokmu zor yani dini öğrenmek?
Soran+1 yılBen dinden falan çıkmadım. Kalbimi biliyorum, ve ibadetlerim onun ile benim aramda, gayet düzenli olarak devam ediyor. Sadece sessiz bir şekilde onun adaletinin tecelli etmesini bekliyorum. Bu benim kulluk hakkım. Her kulun Allahın adaletine ihtiyacı vardır, benimde var. Ne zaman gösterecek adaletini diye bekliyorum hepsi bu. Her işinde bir hikmet olduğunu bende en az sizin kadar iyi biliyorum. Sadece adaletini bekliyorum. Ve tekrar söylüyorum onu bütün yüreğimle seviyorum ve inanıyorum...
- +1 yıl
O zaman ona göre konuşacaksın sen açık açık adaletine inanmıyorum diyosun adaletin tecellisini bekleyebilirsin elbette bunun için dua bile edebilirsin ama inanmıyorum dediğin an trump gibi kafir olursun namazlarınıda kılıyosun ama namaz ameldir kılmasanda inancını etkilemez ama Allahın adaleti yok dediğin an bu onu inkar etmektir yani direkt inancına isabet eder ve din iman kalmaz ebedi cehennemlik bir insan olursun lütfen yapma böyle şeyler belkide o tecelliyi hiç göremeyeceksin çünkü bu konuda çok zayıfsın bence ve bu senin imtihanın olabilir Allah adaletini ahirete saklayıp senin dünyadaki tepkini ölçer
Soran+1 yılBen dini sizden öğrenecek değilim, hakaret falanda edemezsiniz sizin ne haddinize? Kimin imtihanı daha ağır, kim gerçekten inanıyor, kim daha kıymetli Allah katında bunu Allah daha iyi bilir. Kulların haddi değildir birbirinin imanını ölçmek. İman kalptedir ve herkesin kalbini önce Allah sonra kendisi bilir. İman takva ile ölçülür. 5 vakit namaz kılan, Allah a inanıyorum deyip alttan birsürü pislik çeviren insanlarla dolu etraf. Bırakın da kim imanlı kim imansız buna herkesi yoktan var eden karar versin. . Zira insanı yaratan odur, herkesin kalbindeki acıyı en iyi o bilir... Nokta ...
- +1 yıl
Elbette benden öğrenecek değilsin ama bilmiyorsun diğer yandanda müslümanım diyorsun e müslümanın görevide yanlış yoldaki kardeşini doğruya çekmek değilmidir? Benim sana yaptığım sadece bu anlattığın şeyler gerçekten bak samimi söylüyorum sana inançsızlığa götürür seni açık açık Allah adil değil dediğin an ben sana kafir derim çünkü bunu diyenin kafir olduğunu söyleyen Allahın ta kendisi bunun dışında kalkıp en sana durduk yere neden inançsız diyeyim ki? Elbette herkesin inancı kendindedir ama bir kelime ile dinden çıktığınıda bilmen gerekir
Soran+1 yılBen dinimdeyim merak etme, sık sık ta iman tazelerim korkma😊ben ne yaptığımı ve ne söylediğimi çok iyi biliyorum, bilincim ve inancım yerinde çok şükür. Sadece 2 haftada beklerim, 2 yılda beklerim, bir ömürde beklerim, gerekirse ahiretide beklerim sadece Adaleti gelsin o bana yeter. Bekliyorum sadece, vakti zamanı o bilir... Ben sadece bekliyorum...
- +1 yıl
Böyle konuş canımı ye ama aşağıdaki yorumlarada baktım Allahın adaleti yok diyenlerin görüşlerini bile beğenmişsin biraz daha dikkat et rica ediyorum bu öyle ayakkabıyı 1 numara büyük almaya benzemez pazardan domates seçmeyede.. hayırlı günler
Soran+1 yılİnsanların acılarına ve imtihanlarına saygı duy. Bugün inanan bir adam yarın inanmayabilir, ya da bugün inkar eden yarın Allahın en sevgili kulu olabilir. İnsanların kalplerine müdahale etmek, onlara ahkam kesmek, onların acılarını eleştirmek peygamberlere bile verilmemiştir. Kaldıki peygamberlere verilmeyen hak sana verilsin! Kuranı okursan dinde zorlama olmadığını görürsün, bence senin daha fazla okuman lazım Kuranı. Bir ateistin yüreği emin ol ben müslümanın diye geçinen ama ruhu şerefsiz olan bir adamdan daha kıymetli ve daha azizdir. Bugün ateist dediğin kişinin kalbini ancak o kalbi var eden bilir, sen değil! Ve unutma imtihanları en ağır olan kullar Allah katında değeri en yüksek olan kullardır. Onların bu imtihanlardan kaç puan alacağı ancak kendilerini ve Allahı ilgilendirir. Kalptedir iman, sadece kalpte. Kalptir Allahın baktığı yer. Ve kalpleri birtek o bilir. Ateist dediğimiz insanların kalbinin temizliğinde yalnız Allah bilir. Yeryüzünde ben müslümanın diye geçinen bir sürü
Soran+1 yılŞeref yoksunundan daha azizdir ateistlerin kalbi... Herkesin imtihanı kendine.. İyi günler
En İyi Cevaplar
+1 yılYok. Ama merak etme bizim de adaletimiz yok. Ve bir gün yani ahirette önce tanrı bize hesap verecek tüm bu adaletsizliklerden dolayı. Sonra biz ona. İşte o zaman adalet yerini bulacak.
60 Yorumla
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şüphesiz Rabbimin asaleti var. Bu sorgulanamaz bir gerçek.
00 Yorumla
+1 yılEvet inaniyorum ben kendi yasadigim hayattan örnekler var.
16 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece Allah a inanıyorum ama adaletine plan inancımı kaybettim
Soran+1 yılAdaletine olan inancımı
- +1 yıl
Ama adaletine inanmazsan nasil olucak dua etmelisin icten ne istiyosan 😊
Soran+1 yılOna inanıyorum sadece, ötesi çok yorucu geliyor. Allah var, biliyor görüyor duyuyor cevap veriyor. Ama adaletsiz bir şekilde cevap veriyor. Benim inancım budur😊🙏
- +1 yıl
Peki saygı duyarm 😊
Soran+1 yıl💋💋💋💋💋💋🙏
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21Cevap
- Diğer konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılEvren hiç bir yerinde adelet yoktur, güçlü güçsüzü, yer, ezer, kullanır.
83 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum. Ve bazende sen emek verirsin, sabahlara kadar uyumaz dualar edersin, çaba gösterirsin, sonra biri çıkar hiç bir çaba göstermeden onu gelir ve senden alır.. Bunun neresinde var adalet? Adaleti varsa nerede hani? Allah var ama çok adaletsiz..
- +1 yıl
Malesef allah da yok :)
Soran+1 yılUmarım birgün inanırsın. Ne diyelim imtihan işte, hepimiz başka başka acılarla deneniyoruz
Hayır. Olsaydı masum insanlar bebekler ve çocuklar ölmezdi. Çocuğun suçu ne ki kanser olsun? Böyle bir tanrıyı kim ne yapsın
712 Yorumla- +1 yıl
Allahı sadece bu dünyayla görürsen böyle düşünmen çok normal dikkat edersen o bebekleri öldüren zalimler hep dünyada mağrur ve galip olmuşlardır ama kaç sene? 3-5 ya da 50 ve hiçbir şekilde cezalandırılmamışlardır neredeyse hepsi böyledir bunun sebebini düşünüp hiç Allahın varlığı ile bağdaştırmayı denedinmi? Ben anlatayım o zalimlere bu dünyada verilecek en büyük ceza dahi bunca masumun kanına karşılık olamaz işte bu yüzden zalimlerin hesabı hep ahirete bırakılır ki oradaki ceza bu aklımızla düşünüp idrak edebileceğimiz bir tür değil sadece düşünmen gereken cayır cayır yakılacak ve iskeletleri eriyinceye kadar ölmeyecekler düşün bakalım bunun yerine dünyada idam edilselermi adalet olur yoksa anlattığım şekildemi?
- +1 yıl
Peki okula gittiğinde neden karne alıyosun? Neden sınav oluyosun? Herkese aynı notu versinler gitsin? Kim neden çıkardı bu sistemi? Yine kapı adalete çıkıyor dimi? Çalışkan ile tembel arasındaki fark belli olsun hakedene iyi haketmeyene kötü not verilsin.. diyorum ki ahiret ile anlatılan herşeyi dünyada bulabilirsin sadece görmek istemen yeterli örnekler hep gözünün önünde
- +1 yıl
Dostum bişeyi açıklamanın en iyi yolu deneme yanılmadır burda deneme yanılma yapabileceğimiz bir durum yok o yüzden 2. Seçeneğe geçmek zorundayız buda örneklemedir net ıspat istiyosanda Allahı görmek dışında herşeyin ıspatı mevcuttur tatlı su ile tuzlu arasında bir perde olduğu dünyanın tam yuvarlak değil yumurtaya yakın bir şekilde olduğunu insanın oluşumunda kan parçası olup rahim duvarına yapışması bunlar hep Kur’an da anlatılan şeyler ceset sen yaşarken çürümüyormu sanki? Gözünün önünde yaşlanıyorsun ama çaresiz izliyosun 2 saat ayakkabı giysen kokuyosun mis kokan yemek yesen gidip leş gibi sıçıyosun bunlar zorunda giymiyor ölünce çürümekmi gidiyor 😊 inan bana inançsızlık bırak cesedi canlı canlı bir yılan tarafından yenilmekten bile daha kötü
- +1 yıl
Çürümekten kastım mikroorganizmalar tarafından ayrıştırılması. Bir biyoloji kitabı alıp okursan kuranda daha detaylı anlatılıyor. Kuranı ben de okudum ve saçmalıklarla dolu. "Ben büyüğüm siz bana teslim olun bana savaşanlarlap savaşın" resmen kölelik. Kuranda bu bahsettiğin bilimsel şeylerin yazılması da yine cümleleri kelimeleri oraya buraya bükerek işinize göre kullanmanız. Kuran anlaşılması kolay olsaydı veya allah daha sade ve kolay bir dili seçseydi belki de bu kadar insan ölmezdi. Kurana sarılıp allahın ismini haykırarak yapılan vahşetlere ne demeli. Ateistin kitabı yok ki birinin adına birini öldürsün. Birden çok kitabı vardır hepsini din kitaplarını bilim kitaplarını yok etsen her şeyi baştan alsan bilim kitapları aynı şekilde geri döner ama yine bir sürü birbirinden farklı saçma sapan herkesin kendine göre uydurduğu din kitabı olur daha da bir şey söylemem
- +1 yıl
Çok yazık.. zor olan ne anlamak çok zor aslında bir ses sana yarın ayağın takılacak düşüp kolunu kıracaksın dese ertesi gün bu olay başına gelse o sesin bir sahibi olduğuna adından bile daha emin olursun ama 1400 yıl önce gönderilmiş bir kitap keşfedilecek olan birçok şeyi haber veriyor bilim geliştikçe hergün Kur’an da bahsedilen mevzular açığa çıkıyor ama inanmıyorsunuz.. gerçekten yazık üzücü gözümün önünde insanların inanmamasına çok üzülüyorum ayrıca Allah inançsızlarla savaşın falanda demiyor Allahın düşmanları ile savaşın diyor yani Allah düşmanı demek islam düşmanı demek islam düşmanı demek ise müslüman düşmanı demek bugün amerika bu topraklarda sadece petrol içinmi var yoksa müslümanları parçalayıp güçsüzleştirmek içinmi? Anlamıyormusun şimdi neden Allahın düşmanlarla savaşın dediğini hala?
- +1 yıl
Gücü yetmiyor diyen sizler gidin pompeiyi araştırın gidin lut gölüne oradaki taşların haline bir bakın ! Allah var hem öyle var ki göreceksiniz ölüm size bir nefesten daha yakın ve her canlı ölümü tadacak daha bende bişey söylemiyorum çünkü söylersem dinime ve Rabbime hakaret edeceksin gibi hissediyorum Allahın gücü herşeye yeter onun için kolaylık zorluk yoktur dünyayı yaratmak ile karıncayı yaratmak aynı seviyededir bunların hepsi bir imtihandır ve bu apaçık ortada bir gerçektir bunu kaybedenlerin vay haline vah onlara..
- +1 yıl
Ben allahın düşmanıyım o zaman. Gerekirse küfür bile ederim. Sıkıysa öldürsğn beni. Beni şu an en acı verici şekilde öldürmezse popumun kenarından başka bişey değildir. Jsjs Yazmıyım diyorum dayanamıyorum jsjs yine örneklendirmeler yine örneklendirmeler o böyle olursa şu şöyle olursa o yüzden allah var vs. Vs. zaten bir bebeğin ölümünüm imtihan olduğunu savunan bir dine ne inanırım ne de bu dini savunan birisinin saçmalıklarını dinlerim. bay.
- +1 yıl
O küfürü ettin ya eğer hidayetin mümkün değil ise Allah sana daha bu dünyadayken son nefesinde bilincin açıkken ahirette gideceğin yeri göstersin inşaallah
+1 yılAdalet duygusunu içine veren Allahtır. Adaletsiz olan ise insanlar..
40 Yorumla
+1 yılTabiki var, ama ahirette. Seni yaratanın senden daha az adalet duygusuna sahip olması mümkün mü? Bazı cezaları bu dünyada bile veriyor Allah, önemli olan farketmek.
00 YorumlaVar tabikide. İnce perdeyi gorebiliyorsan adeletide net gorursun
00 YorumlaDiğer konusunda 390 cevap paylaştı. sadece allaha inanıyorum derken peygamberlere inanmıyor musun?
00 YorumlaBence bu dünyada Allahım adaleti yok... olsa zalimler bu kadar pervasız olmazdi... Allah bilerek adaletinı bu dünyada esirgemiş dünyadaki imtihan şablonunu buna göre çiziyor... gerisi hikâye
10 Yorumlabence de ya biz çok acele ediyoruz ya da ya da ya da
00 Yorumlaşüphe Allah'ın adaletinde değil kulun adaletindedir
00 Yorumla
+1 yılTabiki var. Şüphe etmek bile akıllara zarar
20 YorumlaAllah'ın adaleti öbür dünyada ✩
10 Yorumla
+1 yılHerhangi bir inanışım yok.
10 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum
25 Yorumla- +1 yıl
Neden? Kötü veya istemediğin bişey yazmam sadece merak ettim ve eğer bunun karşısında kesin bir ıspatım var ise söylerim bunun dışında eyvallah der geçerim?
- +1 yıl
Afe dersiniz inanıyorum yazacağım klavye öyle yapmış bu dünyada olmasada diğer dünyada mutlaka herkes yaptığı günahın cezasını çekecek
- +1 yıl
Tamamdır o halde 😊 inanmayanları görünce üzülüyorum gözümüzün önünde yazık ediyolar kendilerine ama elden bişey gelmiyor
Soran+1 yıl@Büyükbabakubar ben inanıyorum ona. Sadece adaletine inanmadığımı söyledim
- +1 yıl
Adaletine inanmıyorum demek ona inanmıyorum demek ama o kadar bilgisiz o kadar cehalet içerisindesin ki söylediğin lafın ne anlama geldiğini Allaha adil değilsin demenin ne demek olduğunu bile bilmiyorsun kafayı yiyeceğim senin gibi müslüman olduğunu sanan garipler yüzünden Allah aşkınıza abuk subuk hatta afedersin ama salakça düşüncelere kapılıpta ben inanıyorum müslümanın demeyin çünkü değilsin ablacım Allah adil değil dediğin an islam dairesinden çıktın demektir hagi hocaya sorarsan git sor bitanesi bile sana müslümansın diyemez
Senin şu an anlayamadığın bir halde gerçekleşiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeye gore var mi?
19 Yorumla
Soran+1 yılOnun adaleti diye birşey var mı?
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum, sence?
Soran+1 yılOna inanıyorum bütün kalbimle, ama adaleti yok... Allah var bana göre ama adaletsiz.. Böyle hissediyorum ve düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılImm, yani degisik bir konu. Hic de dusunmemistim, suda var ki eger herkes ayni cografya da yasasaydi adaletli olsaydi. Mesela herkes guzel yakisikli vs bir anlami olur muydu ki? Bilemiyorum.
Soran+1 yılDediğim gibi benim onun adaletine olsn inancımın sarsılmasına yine o sebep oldu. Adaleti can çekişiyor onun...
Cevap sahibi+1 yılInancin sarsilmasin bence, cunku insan oglunun aklina vesveseler her zaman geliyor. Bir nokta yuzunden bir butunu hice saymak yanlis olur diye dusunuyorum. Hem adaletli oldugunu kim soyledi ki dimi :) Belki de bilerek oyle yapti?
Kuran okudun mu?
Soran+1 yılTabiki. Belkide ona çok yakın kullarından biriyim. Dediğim gibi ona olan inancım sarsılmaz. Tabi ki Allah var, sadece Adaleti kaybolmuş
Cevap sahibi+1 yılTurkce mi okudun? Veya hepsini okudun mu?
Ne guzel, benimde bir suredir vesveselerim var :)
Okuyormussunda, adalet icin bir cevap yok mu orada?
Soran+1 yılVar tabiki. Sadece imtihan işte. Sabır gerekiyor galiba, biraz daha sabır...
Yakında gelir bulur seni
06 Yorumla
Soran+1 yılBulsun
Soran+1 yılAllah var, ama adaleti yok
Soran+1 yılİnşallah.. Umarım 🙏
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabiki...
10 Yorumla
+1 yılTövbe de münafık dinden çıkacaksın😁😁
00 Yorumla
+1 yılVar tabiki
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılMan adasında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar CEHENNEM PİSLİK ZENCİ!
10 Yorumla
+1 yılVarr
10 Yorumla
+1 yılİmtihan...
00 YorumlaEvet inanıyorum
00 Yorumla
+1 yılVar tabi ya olmaz mk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvar adaletttiiiii.
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem