Eşim devamlı sinirli, sevgi saygı kalmadı aramızda

Merhabalar 5 yıllık evli bir beyim. Memur olarak çalışıyrum ve genelde ailemden uzak kalıyorum. Geçen yıl eşim doğum yaptı ve o günden sonra hayatımızın tamamen değişti. Öncelikle eşim manik depresif 10 yıl önce bir atak geçirmiş ve hastaneye yatmış bir süre. Şimdiye kadar ben atakla karşılaşmadım. Asıl sorunlar eşim hamileyken oldu. Doktorlar bebeğimizde sorun oldugunu sakat doğabileceğini ve aldırmamız gerekebileceğini söylediler. Tabi üzüntü sıkıntı hamilelik geçti ve çocuk doğdu ve 3 hafta kadar hastanede kaldı.şükür dedikleri şeyler çıkmadı sadece kalbinde sorun var o da şimdilik küçük bir sorun. Bebeğimiz hastanedeyken ben bebeğimin için çok endişeli olduğum için eşimle ilgilenemedim. şimdi bebeğimiz 1 yaşında ve iyi çok şükür ama eşim doğum periyodunun acısını benden çıakrıyor sürekli sinirli ve bana kızıyor. Ben şu an iş nedeniyle 2 ay yanında değilim ama ne zmn arasam sözlerimi yanlış anlyor ve benide sinir kirzlerine sokuyor. Özellikle bayanlara sormak istiyorum. Ne yapmam gerekli ? bazen sinirden ayrılmak geliyor aklıma çünki sevilmediğim devamlı hakaret gördüğüm biriyle yaşlnmak istemiyorum. Benimle ilgilen romantik ol diyor ancak bana böyle ters ve sert davranırken ben nasıl romantik olabilirm? Ama onuda çocuğumuzuda yalnız bırakmakta istemiyorum. Bu arada aileside çok kötü bir abisi kaçtı gitti, diğeri başbelası annesi babasınedena ayrı feminist sevgisiz bi tip. Zaten sorunların temeli ailesi. En son çare psikolojik danışma almak galiba. Cevaplarınız beliyorum teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Boşandm bir yıl oldu :( siz manik biriyle psikolojik destek alin. Boşandm ama kurtulamadm kızım onda yine acı çeken benim.
Eşim devamlı sinirli, sevgi saygı kalmadı aramızda