Kız arkadaşım bir anda ayrılık kararı verdi ve bir yandan yakın davranıp diğer yandan itiyor. İterken pişmanlık yüklüyor?

Arkadaşlar kız arkımda 2 seneyi geçkindir beraberiz. Araya şehirler nedeniyle ayrılık girdi ve süre geçtikten sonra bir anda hayatı yaşama isteği geldi. Bana senle mutlu değildim hiç yaşayamadık gibi cümleler kurdu. Halbuki çok güzeldi herşey. Bir anda bana yazıyor bir anda kapıyor konuları. Anlam veremiyorum. Hayatımda hiç bu kadar karışık bir ilişki içinde olmadım.2 senemiz çok temiz geçti hiç kavga ayrılık yaşanmadı nerdeyse. Bununla beraber tatillere gittik eğlendik çok fazla. Sıkılganlıkta yaratmamaya gayret ettik. Herşeye rağmen bana mutlu ol anı yaşa yarını düşünme diyor. Üzülme geçer bu acılar diyor. Hayatımda bir anda olduğunu düşündüğüm şeylerin bana sebeplerini söledi ve inanırmısınız hepsi bir süre önce çok mutlu olduğumuz şeylerdi. Neden böyle yapıyor neden bu kadar değişti bilmek istiyrm. kadınları iyi anladığımı sanırdım ama şimdi birşeyler yapmak için uğraştığımda geçmişle ilgili kıskanç sorular soruyor bir anda konuşmak istemediğini sölyr. Ben ruhumla bile aldatmadım onu güven sorunumuz yok ama nedenn? Ailesinde yakın zamanda birini kaybetti ondan olabilir mi?
Kız arkadaşım bir anda ayrılık kararı verdi ve bir yandan yakın davranıp diğer yandan itiyor. İterken pişmanlık yüklüyor?