Kız arkadaşım ufacık tartışmada bile ayrılmak istediğini söylüyor ayrılınca da kendine zarar veriyor?

İlişkimizin 2. yılındayız kız arkadaşımı çok seviyorum ve neredeyse her gün onunla buluşuyoruz. Bazen ufacık tartışmada bile olay büyüyor veya ortada benim anlamadığım anlayamadığım bir sebepten bana hakaret ediyor, küfür ediyor. Bu da zoruma gidiyor ancak onu seviyorum sakinleştiğinde özür dileyip affettirmeye çalışıyor ama bazı zamanlar suçlu o olmasına rağmen özür dilemiyor. Bende insanım benimde duygularım olduğunu söylüyorum o cevap vermek yerine sessiz kalıyor. Kim suçlu kim suçsuz aramıyorum ona hep sevdiğimi değer verdiğimi gösteriyorum. Bu aralar ise bana çevreye karşı çok dobra olduğumu ona karşıda az da olsa olmam gerektiğini söylüyor ama nasıl olacağımı bilmiyorum. Dışarıda hakkımı yedirrmeyen susmayan biriyim. Ancak kız arkadaşıma bu şekilde davrandığımda üzülüyor ağlıyor. Onu gerçekten üzmek istemiyorum. Bir kaç kez ayrılma durumuna geldik basit sebepler yüzünden olay büyüdü ve kaç defa kendine zarar verdi. Bazen diyorum keşke hiç tanışmasak belki daha iyi olabilirdi. Kendimi övmek için demiyorum çevreye karşı veya herhangi bir olaya karşı çözüm kolay üretebiliyorum ancak konu kız arkadaşım olunca aşırı zorlanıyorum. Bunun oda farkında. Dört dörtlük bir insan olmayabiliriz ama ikimizin de birbirini sevdiğine inanıyorum. Bana lütfen yardımcı olun ne sormak isterseniz sorun çözüm istiyorum.

Kız arkadaşım ufacık tartışmada bile ayrılmak istediğini söylüyor ayrılınca da kendine zarar veriyor?