Hayatınız boyunca unutamadığınız eğlenceli anılar neler?

Ben kendimden örnek vererek başlıyorum :

* bir keresinde evde cam silerken yatak odasını annem ablama sil demişti... o da arkadaşlarım görür flan rezil olurum demişti (evimiz okul yolundaydı... ve ben öyle utanmalarım flan yoktur.) sonra ben silerim demiştim.. camı silerken ablam geldi camı arkadan kapattı , perdeyide çekti... telle cam arasında kaldım.. bir en az 15 dk orda öyle... annemde farkında değil ablam kapıyı da çekmiş... ben de bağırıyorum... millet bana noldu diyo utanıp cevap vermiyorum.. tellerden geçemiyom yoksa atcam kendimi (giriş kattaydık).. sonra gelip açtı camı unutmuş... Doğru üstüne çullandım (cinnet geçiriyodum) :D

◘ bizim sınıfta mal bir çocuk vardı.. okul çıkışı anahtarımı aldı kaçtı... arkadaşımla ben de onu arıyoruz.. çıta gibi kaçıyor.. en sonunda okulun ordaki polisin yanına gittik (daha doğrusu arkadaşım).. polis kornaya bastı çocuğu çağırdı anahtarı aldım çocuğa da geçirmiştim.

◘ bir gün babaannemin orda önden bir çocuk arkasından da 3-4 çocuk koştu (iki kız var biri sevgilisiyle buluşcakken abisi yakalamış 3-4 kişi doğru çocuğun peşinee) bizimkilerde orda 40 kişi izlerken bişey olmasın ayırak diye aşağı gittiler o iki kızda yukarıgiderken bizde onlara bakıyoduk 'ne bakıyosunuz film mi var?' dediler ablam da çekirdek olsa da çitlesek evet film var dedi.. sonra bizimkiler onları ayırırken biz orda kızlarla birbirimize girdik. 3 kuzenim, ben ve 2 çocuk annesi vardı kavga çıktı bana ve bir kuzenime öyle dalaşmadılar ama orda kalanlar saç baş. aşağda ayırmaya gidenler orayı bıraktı bize koştu.. bütün mahallede aşağı indi... o dediğim iki çocuk annesi kızlardan birinin üstüne çıkıp dövüşürken ben de alttan hazır kızın saçlarını yoluyodum :DD
Hayatınız boyunca unutamadığınız eğlenceli anılar neler?