Hele gelin şu gecenin huzurunda kurtlarımızı dökelim. Sohbet muhabbet makara kukara falan 😄

Hele gelin şu gecenin huzurunda kurtlarımızı dökelim. Sohbet muhabbet makara kukara falan 😄

İlginç değil de utandığım var. Zamanında milletvekili olan Amcamla Atatürk Orman çiftliğindeki bir düğüne katılmıştık. Düğüne giderken her şey normaldi ta ki düğün yerine gelip amcamın şoförü kapımı açıp elini uzatmıştı. Buyurun küçük hanımefendi deyince çok utanmıştım:) Birde düğünde masalara bağlanan kurdaleleri diğer küçük kuzenler toplayınca yerin dibine girmiştim:) AA ama bir de şey var. Aynı amcamın abimin düğününde sanatçı olarak Alişan abi gelmişti. Esprili olarak boyun ne kadar uzun beni bile geçtin demesi hatıra fotoğrafları vs geriye ne kadar güzel şeyler kaldı. Ve o düğünde eğlenmek varken 15 yaşında annesi ile trafik kazası geçiripte yine de o düğüne gelen işitme engelli masumcukla konuşmam 😊
Harika bir anı olmuş 😃
Fazlasıyla geriye güzel kareler kaldı sadece, 😊😊A bir dk yine bir abimin düğününde İzzet Yıldızhan abinin menajeri bana bakacağım diye havuza düşmüştü:))
Ruh sağlığındayken Bi şizofreni hastası gelmişti herkese bulaşıyordu. orada cok masum Bi kız vardı ona tokat attı diye dövdüydüm onu ama o suçlu oldugu için O gittiydi kapalıya. Neyse bizimkiler beni çıkarmıyor diye uğrastan açacak alıp bileğimi kestim (gene cıkarmadı lar) beni de kapalıya attılar tabi hangi koğuşta yatsam hepsi ağır hasta 1. Koğuşa girdim tek kişi ablaa diye Bi bağırdı korkudan çıktm hemn:) 2. Koğuşa girdim çıplak geziyorlar. 3. Koğuşa girdim dövdüğüm kadın. E şizofreni hastası olduğunu öğrenmişim nasıl aynı yerde yatim. Arada yaşlı kadının yerinde uyuyor numarası yapıp hiç Bi koğuşta kalmamıştım :) öbür günde bahce saatinden sonra açıkta 3. Koğuşa saklanıp vardiya değiştikten sonra cıkmıştım. Yeni gelen vardiya bilmiyordu kapalıya atıldıgmı öyle yırttım :)
Geçmiş olsun…
Tsk.
En son en ilginç ne yaşadığımı düşünüyorum düşünüyorum şu anda yolda yürüyordum daha sonra böyle görmek istemediğim birisiyle karşı karşıya kaldım yolumu değiştirdim 10 dakikada eve gelebilecek haldeyken eve gelmem yaklaşık 2 saati buldu sırf görmemek için yolu uzattıkça uzattım
Wödlşdelsm umarım değmiştir
Evet hdjdjdj otobüse bindiğimde onunda otobüse binmiş olması dışında hiçbir sorun yok sjjdjd
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek. Ete kemiğe bürünmüş hali bide 😃
Tabi skkdj
Hayatım ilginç anılarla dolu. Bana göre en önemlisi ise; askerde operasyon bölgesinden koca timin beni gabar dağının başında unutup gitmesi olmuştu. Hayatımda boyunca kendimi hiç o kadar tuhaf ve endişeli hissetmemiştim.
Ben yaşasam öyle bir olayı ömür boyu travmam olurdu herhalde o olay. Bide asker psikolojisi, kaldırmak zor olurdu 🙄
Cevap
10Cevap
Çok var ama yazmaya üşenirim 😃
Senden ilginç bir hikaye duymak güzel olurdu Sisto. E tabi medeni bir atmosferdeyiz, susma hakkına sahipsin 🫡
Bir sürü vardır ama anlatmam.. Keyifli günler..
İlginç. anılarım olmadı hayatım durgun geçiyor
Hiç mi yok dostum 😃
Hiç yok dostum keşke olsaydı :D
Üniversitede ilk senem akşam 7 ya da 8 gibi okuldan çıktım metroya bindim ve yurda geliyorum o günden önce yurt yakınlarında kötü bir olay yaşandı. Metrodan çıktım sanki biri beni takip ediyor gibi hissettim. Zincir sesi duyuyorum, ben yurda yaklaşmak için baya koştum zincir sesi artmaya başladı arkama dahi bakamıyorum. Yurdun kapısına geldim görevli yok kapı kitli. Sonra fark ettim ki çantama annem zincir takmış süslü ama nerdeyse kalp krizi geçiriyordum. Tarihe kendini kendini korkutarak ölen insan olarak geçe bilirdim...
Bu olaydan düşük bütçeli bi korku filmi çıkardı 😃
Sesli güldüm güzel anıymış 😄
Babam okuldan almaya gelmişti. Okul boşalmış ben babamın arabasinı görmeyi bekliyorum. Bizim arabanın aynısı olan ama icinde hic tanımadığım birinin arabasina hicbirsey demeden bir de ön koltuğa oturdum. Neyse ki babam yaşinda tatlı bir amcaydı.😅 karısıda aracın dışından bu kim der gibi bakıyor. Olayı fark edince özür dileyerek, babamın arabasıyla karıştırdığımı söyledim ve hızla indim. Arabadan inmemle gülüşmeleri duymam bir oldu. O günkü utancımın üstüne yok yani..
Bütün bedevilik hakkını orada kullanmışsın 😃
Gerçektenn öyle 😅😅
Sevgilim ile takı tezgahlarına bakıyoruz, ben bir ara tezgaha dalmışım, sevgilim başka tezgaha gitmiş, yanımdaki kızın beline sevgilim sandım bakmadan sarıldım, bir soğukluk hissettim kafamı çevirdim, yabancı bir kadın bana bakıyor, ben şok kadın aptallaşmış, panikle elimi çekip özür diledim neyseki kadın insan evladıymış, paniğimden yanlışlık olduğunu anladıda yırttım, çok utanmıştım🤦♂️
Acısını yaşadım şu an geçmiş olsun kardeşim 😃
Askerde jandarmayken denize 0 karakolumuz vardı. Öğlen vakti hava çok sıcak diye komutandan denize girmek için izin istemiştim. Bi düşüneyim haber veririm dedi. Bende kabul etmedi sandım gittim. Gecenin 4 ünde koğuşu iştimaya kaldırdı hadi beyler yüzmek istiyordunuz girin denize dedi. Gecenin 4 ünde zorla yarı uykulu halde buz gibi denize girdik 😂
Bu durumu komutan öğrendi mi öğrendiyse ne tepki verdi 😅
Ben anılarımı sevgilime anlatiyorum oda gülmesi gereken yerde gülmuyor aradan zaman geçiyor neden gülmeden gülsene diyorum oda yalanciktan kahkaha atıyor. Bu anılar yeterince ilginç bence
Renkler ve zevkler meselesi 😃
Seni sevmediğini mi düşünüyorum?
Mutluluklar dileriz o halde 😊
Arkadaşım zannedip tanımadığım birini arkasından sarılarak korkutmuştum düşündükçe hala utanıyorum ksjsjsjsjs
Hahaha benzer bir şeyi ben de yaşamıştım. Böyle tanıdık sandığım biri hiç tanımadığım biri çıkınca o utanç hissini iliklerime kadar hissettim 😃
Bir daha birini korkutmamaya yemin edelim o halde jsjsjs
Rüyamda rüya olduğunu fark ettim. Uyanamadım bir türlü. Sürekli ağladım uyanmak istiyorum diye. Sonra Arkadaşım bana saldırdı sen gerçek değilsin diye. Rüyamda bana vurduğu yerler uyandığımda ağrıyordu birkaç gün sürdü ağrı. Bu geldi aklıma.
Arkadaşın gerçekten vurdu ve sen bunu rüyanda mı hissettin?
Hayır rüyamda vurdu. Uyandığımda ise rüyamda bana vurduğu yerler acıyordu.
Hadiii hakikaten de ilginçmiş
Evet genelde böyle ilginçlikler rüyalarımda oluyor.
Anılarım anlatmaya değer ilginçlikte ama insanlar anlatmaya değer mi bilemem.
Değerse anlatabilirsin 😃
Var olmaz mı her insan bir hazinedir yalnız kendini bilen insan olan
Var da çok üşendim şu an. Ses kaydı atabilseydim keşke 😂
Akvaryumu kirmistik o olabilir😂
İçinde balık yoktu umarım
Geçmiş olsun 😃 nasıl oldu ki?
Hadi abi beraber az laflayalim uygunsan😂
Uygunum kardeşim buyur 😁
Öncelikle merhaba severek beğenerek paylasiminiza denk geldikce dokunmadan geçmiyorum. Hepsi güzel..
İstanbul da yaşıyorsan bilirsin abi zincirli kuyu tarafini... bir gun yine is çıkışı trafiğe takildik. mac olunca abi tuneller kapanıyor ya. herkes mecburen kaçmak için g. tepeden assagiya akaretlere doğru kaçıyor. Bende abi sabah 4 buçukta kalkmıştım gümrük işi için kapıkuleye gitmiştim. sabah 7.30 da giriş vardi. tabi öğlen 2 çıkış vardi mecbur dönemedim uykusuz orada bekledim. isim bitti abi ist döndüm. Ustte anlattigim gibi tuneller kapali yollar kilit olmuş hava hafif kararmis soğuk ama yağmur yok...
mecidiyeköy sapagini atlasam karsisi g. tepe inişi ama bir türlü trafik akmıyor. Uykusuzluk var abi karnim gercekten ac ve susadim. neyse abi orada takilan surekli duran cocuklar var bilen bilir biz arada sever camlari silerler sohbet ederiz trafikte onlarda bize eslik eder. isler nasil vs vs laflariz. simdi aklima o cocuklar geldi. ya diyorum aramasan dibinde biter simdi biri yokki bir su içelim.. baktim taaa ilerde cocuklar abi neyse gelen giden yok tarfik zaten kilit. yandan geçen gencin birine dedim sanırım sagolsun dikkate aldi cocuk geldi. korna morna cagirdim çocuğu. Dedim su getir birtane susadim valla uykusuz susuz ac bunaldim. zeki ordami dedim. abi dedi onlarda ekmek felan almaya gitti dedi gelir. neyse abi konu uzadi... kisa kesim. kaldirima çektim araci gidecek ne yol var ne bende hal ayaklarim titriyor artik. iki teker kaldirim da iki si yerde. dedim onlar gelene kadar sende içecek yiyecek bir şey al. verdim bi kac lira neyse yolladim abi digerleri de geldi. bizim markete gidenin aldigi 100 150 gr peynir. ayni sekilde az zeytin ekmek ve kola.. dedim ki pasam salam sucuk vs alsaydin da adam gibi yeseydik. paranin ustu elinde bana uzatıyor. Cok guzel insanlar var abi. bizler aslinda yanlış düşünüyoruz.. beraber yedik içtik. Kisaca su abi bemim anim. o cocuklar pirlanta sadece biz onlara kotu gözle bakip bazan tinerci balici deriz. gercekten bende hic unutulmayacak bir ani dersen bu oldu. gelen geçen bize bakip belkide bu ne iş serseri vs dedi. Ben asla başkası ne der diye yaşamadım. Yasamamda hayat benim senin onun. Zaman da iyi gecti😂
Kusura bakma abi bunla ugrastim atamdi tek parça hakkını helal et
Estağfirullah 😃 Bu arada hakikaten öyle yani o kimsesiz, sokakta kalmış çocuklara karşı büyük bir ön yargı var. Kim bilir aileleri var mıdır, varsa da hangi zorlu şartlar altında geçindirmeye çalışıyorlardır? İşte bizim insanımız bunu düşünmeden direk atlıyor, baliici tinerci diye. Bi iki kekam et dimi? Ne biliyorsun o çocuk öyle diye? Güzel sohbet için de teşekkür ederim. Sen de hakkını helal et
Evt abi on yargilar var bizim insanlarda. Bak abi inan ki su bana yeterdi aslinda. istedim ki cocuklarda birseyler yesin rahat olsun. Onu bunu al dedigim halde almadi abi yer bu diyor ve parayi geri getiriyor.. saka bi yana abi bazan gerçekten soruyorum kendime. bizlere ne oldu da abi bukadar vicdansiz ve on yargılı olduk. ben tesekkur ederim abi guzel sohbetin için. Benden yana helal olsun saygilar🌷🙏🏼
Herkese anlatma geregi duymam
Var.. Anlatırken kendimi dinlettiririm..
Bende yakalanmistmm 🙊
Kime neye 😃
Bende kalsn
Okey 😁
Maalesef yok
Çok var
Yok.
Var tabi
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?