Doğrumu bu söz sizce?
Erkekler nasıl düşünüyor
Kizlar sizce?
Erkekler nasıl düşünüyor
Kizlar sizce?
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hep öyle oluyor maalesef... doğru söze ne hacet !!
Sınıfımdaki en yakın arkadaşımı örnek verebilirim özellikle. Kız arkadaşım çok oynak ve çapkın biri idi. Yıllar önce bir herifle çıkmaya başladı. Herif arkadaşımın nasıl bir karaktere sahip olduğunu bildiği için dalga geçiyor ve eğleniyordu. Ama kız çapkın olmasına rağmen onu seviyordu. Bu 2 3 yıl böyle devam etti. Sonra mezun olduk herif askere gitti kız memleketine. Ne olduysa ilişki bitti.
Askerlik bitti şehire geldi. Ama kız yok... gitmişti artık. Ne olduysa acı çekmeye başladı ağlamalar zırlamalar içip içip karakol olmalar 2 yıl çekti. Ama kız yok gitmişti ve dönmedi ve buna benzer çok örneklerini gördüm.
evet bencede olur böyle şeyler.. sonradan anladiysa onun değerini falan ..
o öyle değil işte biri sana aşık değilse olmaz o eğer aşıksa vazgeçtiğin an olabilir ama bir laf var hani vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun diye tabi bu herkeste aynı işlemez mesela bende işlemez
Eğer kişi sana gerçekten aşıksa evet bu söz doğru. Bazı insanlar sevdiğinin kıymetini onu kaybedince anlıyorlar. Derin bir boşluğa düşüyorlar. Bu yüzden bıraktıkları insanların peşine gidiyorlar. Ama sevdiği biri değilse ondan ayrılıp hemen başka biri ile çıkan tiplerdense bu söz onlar için anlam etmez. Ama gerçekten seviyorsa daha sonra onu kaybettikten sonra anlıyorlar onsuz olamayacaklarını...
Sevmeyen sevmiyo vazgeçtikten sonrada sevse bir anlamı kalmazdı zaten..
Cevap
11Cevap
yani evet kısmen galiba yani benden vazgeçti onu sevmiyodum ve benden vazgeçince ona aşık oldum o ama bana değil :/
Yemin ederim aynisini yasadim.. yasiyorum :(
her koşulda işler mi bilmiyorum ama bir arkadaşım aynen şu sözü yaşıyor kızı takmadı önemsemedi kız bir ayrıldı kıymete bindi peşinden koşuyor hala
evet sonradan anliyorlar kiynetini değerini ne kadar cok ilgi gördüğünü
alışkanlık var sonuçta ortada. o ilgiye karşı açlık oluşacak elbet
Sevmiyorsa farketmez canım daha sonradanda sevmez yani
Adamın biri kendi kendini avutmak için bu salakça sözü söylemiş. Vs
kim vazgeçenin peşinden gitmek ister ki
:D Doğru olur mu l*n manyak mısın sen :D
hahahahahah niye
Haklısın :D
sacmalama. cok sacma. sacmaliktan oluyor.
Doğru değil çok saçma
Hadi benden vazgeeç adasd
hayır
doğru degıl gıbı
Hayir
aynen john waynen :)
değil bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar