ya arkadaslar eski sevgilimle ayni siniftayiz yani 9 gun oldu ayrilali o istedi ayrilmayi. Bende kabul ettim baslarda ciddi ciddi hic bir sey hissetmedim ayrildiktan sonra ki süreçte. Hic olmamis gibi hissettim sanirim bu da olmuyor lafini duyduktan sonra telefonu kapatip ağlayıp hic bir sey eskisi gibi olmicak demem de kaynakliydi. ben bu cocugun kafasına erisemiyorum. Dun erken ciktim hemen mesaj atti sorun ne neden gittin diye, okulda biri benden hoslaniyormus benim ilgim yok yine beni aradi, gecen kizin biriyle kavga ettim yine geldi kizi dovcekti az daha. Umrunda miyim degil miyim bilmiyorum. Dun yine mesaj atti tamam dedim vazgectim artik sinif arkadasimsin dersle ilgili bir sey sorarsin keyfin ister halimi hatrimi sorarsin istersen sinavfa yine yanima oturabilirsin yardim ederim arkadasiz dedim. Bu sefer boyle konusup beni daha cok uzme ben seninle cok mutluydum sadece kafam karisik bir dunya zirvaladi. bu cocuk ne istiyor allah askina?
ben onun tercih edebilecegi bir kiz degilim bittiyse bitmiştir. Allahtan belasini istiyo bence? Unutmama izin ver etrafimda dolasma diyorum. ona da gelmiyor neapcam ben.
ben onun tercih edebilecegi bir kiz degilim bittiyse bitmiştir. Allahtan belasini istiyo bence? Unutmama izin ver etrafimda dolasma diyorum. ona da gelmiyor neapcam ben.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer