Erkekler bu sorum sizlere cevap ltfn
bir erkek çok sevdiği kız tarafından terk edilirse ne yapar, ne kadar üzülür
bir erkek çok sevdiği kız tarafından terk edilirse ne yapar, ne kadar üzülür
Bir denizciyi bir limana baglamak zordur. ama ona baglanmıstım bütün sadakatim ve sevgim ile. evet zordur denizci aşkı ama asildir. dünyanın diğer ucundan atladım geldim onun yanına sadece bir gecede öyle başladı bzim aşkımız. onu mutlu etmekti tek amacım tek hedefim. 18 ay beraberdik. ben doğruya dogru inan bana bu egoistlik değil çekici ve parlak biriyim. çevredeki herkezin gurur duydugu insan denebilir ona. onunla çok güzel baglandık. gemiden gelirdim onun sıcacık kokusuyla uyurdum aynı evi paylaşırdık onunla. evli hayatı gibi yani. ben sürekli sürprizler yapmayı seven briyim. romantik şarkı söylemeyi şiir yazmayı seven biriyim gereksiz knusmayan biriyim. sürekli gülümsemeyi ve insanları kırmadan konusan biriyim. okuluna haftada en az 2 defa çiçekler yollayan onu lüx içinde yaştan biriydim. okulundan her gün mini cooper ile nu almaya giden ona benimle olmanın ayrıcalıklarını veren biriydim. onun için kekler pastalar yapardım. gemiye gittigimde uzaktayken ona vide kaydeder yllardım cevremdeki herkeze ondan bahsederdim ve kendime yaptırdıgım nişan yüzügüyle çevremdeki kızların bana yaklaşmasını önlerdim. zrundaydım yani. dgum günümde benim için otel kapattırdı ve otelin iskelesinde mükkemmel bir yemek yedik. ben ise onun için lüx bir yat kiraladım ve onu 3 günlük
mükkemmel bir yaşam verdim. ben sevdigim insanı mutlu etmeyi seven briyim. açıkçası bunu görev edindim ben hep. onunla yunanistan tatili yaptık. benim 1 sene yaşadıgım yunan adasına götürdüm onu herşeyi gitmeden evvel planladım radaki arkadaşlarım ile irtibat halindeydim ona sürekli sürprizler yaptım rda. bir kızın isteyebilecegi herşeyi verdim ona. malesef hatayı bundan sonra yaptım. o beni kırıp incilttiginde bile hatalı oyken ben özür diledim. sırf daha fazla kırgın kalmayalım diye. mantıklı düşünemedim çünkü aşk gözümü kör etmişti. geçen 2 ay önceki harcamalarıma baktım ki 23 bin lira gitmiş benden.
2 ay evvel herşeyden şikayet eder oldu bende hep alttan aldım. hep özür dileyen ben oldum bu hataydı malesef. kırılmaktan paramparça olmustum fakat ondan vazgeççemiyordum.
en sonunda na yaptıgının yanlış ldugunu söyledim ben ne dersem o diyerek bagırdı bana hemde nasıl. sanki gözlerine baktıgım kişi değildi artık. beni begenmez oldu sesimi ona yaptıgım herşeyi begenmez oldu. ben ise kendimi ona adayan aptal aşıktım.
1 ay evvel beni terketti karım gibi benimsedigim kişi beni terketti
ben aglamaktan beter oluyordum her gece her gündüz.
onu incitecek tek bir şey yaptıysam allah yukarıda alsın canımı. hiçbir limanda onu aldatmadım böylesine aşııkken yapamazdımda zaten
benden nefret ettigini söylüyrdu her telefnda neden dedigimde ise değişmedn gitti diyordu. belalar okuyordu. kafasına buyrukluk vardı zaten.
babası ile hergün teelfonlarda knusurdum efendim bu tür davranışlar içinde ne yapacagız derdim hep.
şimdi ise bir denizcinin asla lmana ugrayamayacagı bir biçimde yol alıyorumm. canım acıya acıya
7 hazıran kpss sınavndan hemen sonra 14 senelık kız arkdasım tarafndan dterk edıldım sana basımdan gecenlerı anlatsam burdakı karakterler yetmez ozetleyım, hayatımın en kotu zamanını yasıyorum o gunden bu gune, aglamaktan goz yaslarım gercekten kurudu doktor yapay goz yası verdı, psıkolojım bozuldu 3 defa ıntıhar ettım ama ölmedim işte ilaç tedavisi alıyorum ve benı terkeden kız ıse bunlara ınanmıyor bıle. mesajlarma cevap yok aryrm acmıyor faceden msn den sılıp engellemıs... daha ne dıyım hayatımdakı en buyuk acıdır psıkoloklar bıle fayda etmıyor.. hala delıler gıbı sevıyorum beklıyorum sımdı gelse herseyı unutur bır daha anmam bıle ve ne mutlu edıyorsa onu yaparım
abi nefes aldgnda bı ınsan ferahlar ya ben o gundr nefes alamıyorum , bırısı kalbımı ıkı avcuyla sıkıstıryor, baktgm her yerde suratnı goruyorum, hep dıyorumkı su an yanmda olsa da konussak, bızımkı tam benm sınavm bıtıp ıstemeye gıdecegmz gun oldu cok depresyn yaptım 3 kere intihar ettim öldrmeyen allah öldürmüyor, psıkolojık destek aldım halada uyutuyolar ılacla ama donmuyor ve bılmıyor ne halde oldgumu
Cevap
17Cevap
öcelikle üzülür hemde çok üzülür 3 ay bitkisel hayata girer daha sonra arkadaşları başka bir kızı hayatına sokmasını ister ama o yapamaz hemen daha sonra 6. aya kadar çok acı çeker ve acıya alışmaya başlar ve kabullenmek isterse unutur.ancak kabullenmeyim takıntı yaparsa 2 sene boyunca unutamaz ve her aklına geldiğinde acı çeker
link
Bu kadar :D
Hayatım alt üst olmuştu. Meğer hayatımı onun üzerine kurmuşum.O gidince bomboş olmuştu.2 yıl oldu.Hala tam olarak kurtulduğum bile söylenemez.Şöyle sorulara cevap vermek zorundamıyım ya :( Bir de kendimi tutabilsem :(
üzülürüm ve kendimi sorgularım bir süre, ama eğer onun hoşuna gitmeyen yönümü değiştiremeyeceksem "hayat devam ediyor" deyip önüme bakarım
hayata küser fena koyar nefret etmeye kin gütmeye baslar beddua bile eder yani sakın öyle bi hataya düşmeyin madem terkedecen niye cocoukla birlikte olup kendine bağlıyosun Allah Allah
üzülür dersek sevincek misin. bu kadar saçma bir soru olabilir mi? bir insan sevdiği bir insan hayatından çıkarsa üzülür mantıken bu sadece erkek için bir kız anlamına gelmez.
ilk kez sevdim.terkedildim 3 ay geçti ama 3 ay hayatim mahvoldu.sanırım ömrüm boyunca unutamayacam
üzülmem.nerede yanlış yaptığımı bulmaya çalışırım.bir sonraki ilişkimde buna göre hareket ederim.
o erkeğin hayatı kaymış demek olur hayat onun için zından gibi gelir
bi ölçü birimiyle miktar veremiycem ama yaşamayı öğrenir bi haftada
Hem terk et hem gel burada soru sor madem ki merak edecektin niye bıraktın yazık kardeşim yazık kim bilir nasıl yandı çocuk...
sevdiği kadar üzülür.
dünyanın sonu değil ya, bulurum bir tane daha
Birşey yapmadım üzüldüğümle kaldım öyle
Arebesk niye var sandın :D
Çok gizli kurabiye tarifimi geri isterim :ı
miktar veremicem ama çok çok fazla üzülür.
bayag uzulur .
Kim üzülmez ki ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar