Ayrıldıktan sonra değişti?

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar dilerim herkese. Konuya gireyim 2 ay boyunca kız arkadaşımla çıktık, 2 ay gibi kısa sürede çok bağlandım ona ya da öyle sanıyorum bilemiyorum. Başımızda eski sevgili derdi vardı berbat bir durum.. Çıktığımız günden beri eski sevgilisiyle konuştu hep, sebebi ise kız arkadaşım çocuktan ayrıldığında kaldıramamış psikolojik tedavi falan görmüş kız arkadaşımda ben nasıl hiç bir şey yokmuş gibi konuşmayayım falan dedi ve ben bir şey diyemedim üzüldüm çocuğa. İlk 1 ay boyunca olayın böyle olduğunu bildiğim için takmadım, nasıl olsa beni seviyor diye düşündüm. Fakat her kavga ettiğimizde tartıştığımızda hiç bir şey yokmuş gibi o çocukla konuşuyor beni umursamıyordu. 2 3 hafta önce ayrıldık, ayrıldıktan sonra yine biraz konuştuk ve bana eski sevgilimle barışmamı ister misin diye bir soru yöneltti.. Bu bana o kadar dokundu ki, şimdi de çıkmaya başlamışlar. Umursamamaya çalışıyorum fakat ister istemez aklım hep bu konuda içimde ki sıkıntı gitmiyor kullandı resmen ve ben bunu yediremiyorum kendime..
Ayrıldıktan sonra değişti?