Birini unutmak neden bu kadar zor? Herkes o unutamadığını kişiyi anlatabilir mi?

Ben size onu anlatmak istedim paylaşırsam belki rahatlarım diye düşündüm. Belki biraz olsun kafam dağılır diye düşündüm, Onun yerine koymak istedim birkaç kişiyi olmadı, başkasını sevmek istiyorum oda olmuyor, ben bir daha sevemem sanıyordum ta ki karşıma o çıkana kadar, onun samimiyeti, gülümsemesi, kahkaha atışları beni hep ona itti, o kadar masum ve temizdi ki ben onun olduğu her anda mutluydum. Alıştığım tanıdığım insanlardan çok farklıydı o benim benliğimi sevdiği için ben onun benliğini sevdiğim için birlikte olabiliyorduk. O uzaktı bana biz onunla sanal ortamda tanıştık önceleri kural koymuştuk bağlanmak olmayacak diye buluşana kadar bağlanmak yok, sonra onu tanıdıkça sevmeye başladım, onun gülüşleri beni mutlu etmeye başladı ben gitmek istedikçe o kal dedi ve kural bozuldu bağlandım ben ona aşık oldum, sevdim, seviyorum da ve rüya bozuldu biz ayrıldık,2 aylık bir rüyam bitti, biteli 1 ay oldu ve toparlayamıyorum bir türlü, bu öncekiler gibi 1 hafta sonra unutur giderim nasılsa dediklerimden o kadar farklı, o kadar büyüleyici ki kelimeler onu anlatmaya yetmiyor, ben onun size ne kadar anlatsam da çok eksik kalıyor ve biz onunla hiç buluşmadık. Sahilde yürüyüş yapamadık, sinemaya gidemedik, ortak yaptığımız bir şey olmadı. Onunla şakalaşmalarımız, tartışmalarımız hep aklım da ben bekliyorum onu o gelmiyor, gelmez biliyorum. O bana çok değer verdi hala veriyor. Mesafeler buna engel değil, şimdi arasam onu diyorum saatlerce konuşsak tıpkı 1 ay önce olduğu gibi ben sussam o konuşsa , onun sesini özledim, sinirli hallerini özledim, bana şuradayım demelerini özledim. Ben onu çok özledim. O sinirlendiğinde gözü hiç bir şey görmezdi ve hemen beni arar anlatırdı olanı biteni en doğal haliyle yeri gelir küfürlü konuşurdu kızardım hemen ürperir konuyu değiştirirdi biz onla biz olabiliyorduk şimdi o ve ben olduk. o ve ben içimi bir kez daha açıttı… Şimdi tekrar birini sevebilir miyim bilmiyorum, sevmekte istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Onun yerini kimse alsın istemiyorum, çok yakıştı o bendeki bene… O benden gitmek istemedi bende ondan gitmek istemedim bu avuntu değil, gitmek istese hissederdim davranışları ağır olurdu, o üzülerek gitti benden, ailemle yapamayacağını bildiği için, benim onlar gibi olmamdan korktuğu için gitti… O ailemi hiç sevemedi denedi olmadı, belki ben ailemi ona anlatmamalıydım :/ Geçti gitti toparlan diyorum, artık toparlan ama olmuyor…
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onun dürüstlüğü çok sevdim, zaten o dürüst diye hala içimde hala unutamadım… O hep dürüst oldu hep samimi oldu, hem kendi gibi olduğu için ben onu çok sevdim ve unutamıyorum… Hep ben birilerine akıl veririm şöyle yapın diye ve iyi gelir insanlara şimdi biride bana akıl versin benim aklım bana yetmiyor…
Birini unutmak neden bu kadar zor? Herkes o unutamadığını kişiyi anlatabilir mi?