Birini unutmak neden bu kadar zor?

Hepinize merhaba 31 yasindayım, ic mimarım.. Yillar once bi sevgilim oldu 8 yil once ayrıldık ama onu unutamiyorum kimseyle olamıyorum o benden 10 yaş büyüktü. Tam unuttum derken yine bi sarki bi bi yemek bi kıyafet farketmez yine aklima geliyor. Biriyle tanistim gecen hafta iki kez gorustuk, ilkinde iyi gibiydi ama yok bugun 2. Bulusmadan sonra eve gelip bi sarkı actım yine kendimi aglarken, onun fotoğraflarına bakarken buldum. Onun yuzunden bi hayatım olamıyor, instagramda takiplesiyoruz mesela bazen hic profiline girip bakmiyorum belki aylarca ama bazen de sabaha kadar bakıyorum hayaller kuruyorum sonra kaybettigimiz yillar icin uzuluyorum onu hala çok seviyorum ve nasil hâla aynı hissederim anlamıyorum.. Bazen hep onun şarkılarını dinliyorum, bilmiyorum nasıl düzelicem cok yıllar icinde dönem dönem çok terapi gördüm, psikoloğa gittim. Sonrasında baskasiyla da oldum yani ciddi diyebileceğim bi iliskim oldu , onu sevmedim ama sevmeye calistim evlenicektik ama yapamadim hep bahane urettim sonunda is ciddiye binince bilerek problem cikarip ayrildım onunla oldugum her an aklimdaydi.

Kendime cok acıyorum hic bir zaman bi ailem olmayacak ama bu da benim kaderimmis diyorum su an sadece bunu paylasmak istiyorum.

Birini unutmak neden bu kadar zor?