AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
:)) anlatılan cocuk aynı ben. Olur oyle seyler cocuk sevdıgını dusunmus ama sevmedigini anlamıs seninde iyi bir kiz oldugunu öğrenince ya da görünce fazla üzülmeden arkadas kalmak istemiş.
Aynı sen mi. peki sen de sonunu görmeden umut verdin mi bu kadar. acısını senden çıkarticm simdi :)))
coookk :) sürümden yürüyoruz :)
Kendine koydugun isimden belli :)
cocugun seni neden terk edigini simdi daha iyi anliyorum.
Neymiş nedeni?
konusman kötü koydugun nedir ya. Nickinden belli der insan cok kaba konusuyorsun
Nick ne be koymustur onun orjinali hem boyle. daha samimi
:)) tamam arkadaşim kızma türkçe yerine yabancı dil kullaniriz ne olacak. yeter ki kibarlık olsun degil mi
fahritus sen hayidir yav
Yav mı aa çok kabasın senin hey dostum whats the problen flan demen gerekir!!!
ingilisse güzel ama ben bilmiyorum güzel ama allah bilir
Dediğni anlamadim valla?
https://www.youtube.com/watch?v=MejA5zBQdG0 buyur bana göre güzel inglicce
Bu ne şimdi
Tamamen bahane... Seni istemeyeni sen hiç isteme olur mu? ;) seni seveni sen daha çok sev ;)
Ciddi yalansız art niyetsiz seven olsa. bu devirde yok ne yazık ki
Evet maalesef :/ bende yaşadım o vaka yı... :(
Çok kötú güvenip umut baglayip bunu yasamak. ardindan süphelerle soru isaretleriyle kalmak
Sen ne diyon yaa :O :( çok koydu bana gerçekten...
Ben neler düşünürken ohooo... neyse yaramı deşme gizli arkadaş daya yicen bak :@
bir dayak yemedimiz kalmıştı zaten :))))
Benimde atmadığım kalmıştı :P :D bari hevesimizi alalım ahahaha :D
şu an o kadar doluyum ki dayak yemekten çok atacak durumdayım ama :)
valla kime niyet kime kısmet ava giderken avlanırız artıkın napalım :O :D :D
Dimi :))))
Aynen yaa... ;) Hiç olmazsa deşarj oluruz :D
:)))))
Ne gülüyon kız :@ çaaaattttt...
Şaka maka yedik dayagi :))))
yok kız ağaçtaydım dal kırıldı sonra ayağım kırıldı o ses o :P :D ben kıyabilir miyim şaşkın ;) :))
Hadi ya geçmiş olsun o zaman. ayak kirigi kalp kirigi gibi degl geçer merak etme :))))))))))
Yok kız şaka Allah korusun ayağım falan kırılmadı ;) :)) (tokat attım ya kıvırmaya çalışıuyorum aman soran çakmasın davayı :p :D ahahaha :D ) parantez içini okuma kavgada söylenmez :D
Farkettim şaka oldugunu zaten:) ama çaktirmadim hadi öyle olsun
Sağol yaa Allah razı olsun ;) :D (şaka bir yana dertleşmek istersen buyur gel tmm? ;) )
ilk zorlukta çekip gidecekse , gitmesi yerinde olmuş. hayat zorluklarla dolu bida git-gel yapmamış olur Ona da eziyet (!)
Sanirim terkedilmeye alismis bu arkadaş ben sevince agir geldi canim bilemiyorum. haliyle fazla degeri kendine yük saydı sanirim
kesinlikle katılıyorum üzülme boşver..
Üzülme. Neyseki erken bitmiş çok kısa olduğu için biraz canın acir ve biter. Artık yeni bir yolda emin adimlarla yurumelisin
İnşAllah bir an önce gelir emin adımar atacgm günler. hala toparlayabilmis deglm
Iyi bu kadar çok kötü hissedersiniz toparlayamazsiniz tabi. Iki üç hafta önce tanıştık diyorsun ne uzuyorsun ki tatlı canini bu kadar. Bir iki buluşma ile bu kadar dert etme kendine
Kendime güvenimi sarsti. ayrilirken de üzdügü yetmezmis gbi bugüne kadarki kiz arkadaslarimin içinde en takintilisi sensin falan dedi
Ya arkadaş ben unut gitsin üzme kendini senin sağlığın daha önemli bırak ne diyorsa desin sen aldırma zaten kısa bir zaman da olmuş bitmiş biraz üzülürüm belki ama unuturum dedik ce sanki sen Hayır ben uzulecem unutmayacağım illaki acı cekmeyi m der gibisin;)))
Napayim öyle olunca da kendimi avutuyomusun gbi geliyo :))))
:)) e o da doğru. Ya is guc aile sen Şakrak keyifli olmaya çalış ki unutasin:))
Öyle yapiyorum zaten. öyle olmaya çalişiyorum ama kendi kendimle kalinca hortluyo tekrar düsünceler. hayirlisi dyip birakcm artk zamana sagol yorum içn
Evet hayırlısı diyelim, zaman ve sabır. Rica ederim ;)
Erkeklerin % 80 i bu karaktersiziligi yapae dostum üzülme onun için..
haa sana tavsiyem nette tanistigin biriyle hemenn buluşma !!
Bulusmaz tanişmaz olaydim zaten :(
Tanis ama buluşma hemen ne olup olmadığını nerden bileceksin acık uyanık olun ya guzelim
Şimdi üzülme tamam mi geçer gider nette baslayan iliskiden bir b*k olmaz
Sonu iyi bitenleri de biliyorum etrafimdan ama benim şansim yokmus demek ya da biyerlerde hata yapiyorum :(
Guzelim takma ama lütfen ya hadi amaa
Takmiyorum deyip ayni zamanda takmamayi çok isterdim
Bak güzel bir oyun oynamış sana zaten onunla bir ömür geçmezdi üzülmeye değmez ama biliyorum hep kafana takılır falan atlatacaksın emin ol
Hakedenlere oynanmayan oyun gerçekten deger verene oynaniyor iste ne ilginç
aynen öyle kanun buymus bosver
Öyle..
Sen muhtemelen 19 20 yaşlarındasın o da 30 larında bir adam, tek derdi seninle yatmakmış ve (belkide evli) bunun için biraz beklemiş sana vaadlerde bulunmuş kandırmayı denemiş ama olmayınca ya da başka birini bulunca seni terk etmiş.
Evli olmadigna eminim. amaci bu olsa davranislariyla ya da laflariyla hç olmadi mesajlarinda belli ederdi diye düsünüyorum ama bilemedim ki
"erkek alana dek istediğini sanarsınki romeo" bu söz sanırım yeterince açık..
tabiki istisnalar var fakat istisna olduğuna emin olana dek güvenmemek gerek bence.
Öyle mi diyosun :(
Adam Sagoist ya :)
öyle diyorum ama umarım ben yanılırım
Kıskançlık triplerinden kaynaklı bence. Sana göre basit olan ona göre çekilmez olmuş. Bırakın artık şu kıskançlık ayaklarını.
Hoşuma gider diyodu beni hep merak et kiskan diyodu ama vatandaş :(
Demekki çif kişilikliymiş ne diyim. O zaman sana geçmiş olsun.
ya da aşırı geldi kıskançlığın.
amacı senle çiftleşmek idi
sonra baktı bu iyi bir kız daha önce bir ilişkisi de yok
hemen aşık olmalara arabeske bağladı
topukladı
Amaci o olsa az da olsa belli ederdi diye düsünüyorum
ya bir kez seni dudağındna öpse sen iyice bağlanacaktın ona mesajlar atacaktın aşık olacaktın... seni üzmek istemedi... yıka ve çık bir ilişki taraftarı kaçak eniştemiz.. boşver başka bulalım sana.. her zaman daha iyileri vardır unutma
Vardir da bana gelince mi kötü olunuyor anlamadim ki. halbuki deger vermekten baska bisey yapmadim:(
bakire olduğunu anladı sana zarar vermek istemedi... neden arabeske bağlıyosun canım ya.. biraz sakin olsan acele etmesen... etraf erkek dolu... kaybettiğin bir şey yok.. şu anda o da buralarda bir yerlerde ağzına layık bir hatun arıyordur... o da senin kadar eksik yaşıyor hayatı
Bebeğim boşver bunları, gel bana napıcan sen çoluk çocukla işin ne?
Çoluk çocuk olsa içim yanmaz.30 yaşinda akıllı başlı adam guya
Gelişimini tamalayamadıysa 30 değil 45 de olsa bir...
Öyleymiş demek ki
İyi ki vermemişsin yoksa kirlenmek güzeldir sloganı sakat bişey yani :) Kitabı kapağına göre yargılama tm içine de bak :)
Hevestir belkide.. Bu kadar az tanıdığın biriyle pat diye buluşmakta iyi cesaret. Yine iyi başına bişey gelmemiş.
Fazla değer verince böyle oluyor sen onu bıraksaydın o koşsaydı peşinden bak kim değerli olurdu ozaman... O yüzden kafana takma sen ondan soğumaya bak madem o bahane bulmuş sen de onu unutmaya bahane bul
Ya biliyorum size abartili gbi geliyor saflik gbi geliyor ama bugüne kadar karsıma çikan en kibar sakin efendi insandi. kötü bir şeyini düsünüp kendimi avutayim diyorum bulamiyorum desem yeridir. hep bakislari verdgi sözler geliyor aklima
Tamma ozamn onu tekrar kazanma şansın yokmu? Çabala eğer Yanıt vermezse bitir ozamn tamamen hem vicdanın rahat eder emin ol
Ayrildiktan sonra tartistik ve iletisim orda koptu zaten. artik olmaz yani
Saf arkadasim benim bence o senle iliski yasamak gonlunu eglendirmek istemis bakti ki sende bisey yok csreyi terk eymekten buldu
O tarz gönül eglendircek bir insan da degl gibiydi ama bilemiyorum
Yanlis anlama da sen yedek olmussun yani amaci ciddi degildi sadece hizli davranip dis gorunusunu kullanmis ama gecicisin onun icin baska anlami yok
Bunu hissettirseydi gam yemezdim. tam aksini hissettim ben hal ve tavirlarindan hep. bu koydu zaten :(
Seytan isi bunlar ve bu kdr saf olursan malesef anlayamazsn gercegi yalani
Bence Oda sevmis benim olayim gibi oldu Bende kizi uzmemek icin ayrildim onun iyiliği içinde çok ağladım ama yapmak zorundaydim.. buda ole gibi geliyo dahada ona baglanmdan ayrilmak istemiş bence
Senin ayrilma nedenlerin neydi peki? Çok özel olmazsa..
Kiz biraz nasıl dim çok iyidi bana göre deyildi çok güzeldi çirkin falan la alakası yok ınan bana onun hayalleri vardı hayata bakış açısı farklıydı fazla kafani sisirmim şimdi benimle mutlu olamazdı ama bunu her erkek yapamaz bir kızı sevip ve onun iliği için ondan ayrılan cook nadir ınsan var bence. anlamisin inşallah ne demek istedigimi
Anladım. ama onun böyle sebeplerden yaptgni pek sanmam. ya da acımdan öyle düsünüyorum. ya da fesatmıyım neyim. of of
onu tanimadim icin bisey diyemem ama beraberliniz cok kisa atlatitsin takma kafana
İnsallah :(
3 haftada da kendini bu kadar kaptirmasaydin be bacim. Harikalar diyarinda mi yasiyon?
Bian öyle gibi geldi valla. rüyada gibiydim
Umarim kendin gibi saf birini bulursun bacim ama zor. Erkeklere kullandirtma kendini.
Amacı kullanmak olanlar Allahndan bulsun :(
Bulsun da sen de o amaca ulasmasina izin verme. Normalde boyle seylere hic karismam ama sen cok sevimli, temiz geldin bana. Ondan uyariyorum.
Tesekkür ederim canim güzel yorumun için. daha dikkatli olcam bundan sonra
Umarim karsina senin gibiler cikar da bir daha uzulmezsin. :)
İnşallah. buna çok ihtiyacım var
İnsansiniz sonucta ayrilcaksiniz da barisacaksaniz da
baska birini bulmuş sanırım biraz bahane gibi geldi bana
Kimse yok diyor ama yalan söylüyorsa da günahı boynuna canım
valla erkek milletiya çok emin olamadım ben bazen kendi sevgilimde bile şüpheye düşüyorum çok iyi rol yapıyolar
Orası öyle ;(
Eğer 3 haftada seni terk ettiyse üzülmenin bir anlamı yok.
Bende yok diyorum ama kendi kendime dinletemiyorum ki
Önemli olan onu diyebilmek işte. Korkma hiç bir üzüntü kalıcı değil geçer:)
Sagol. inşAllah geçer yakın zamanda
Elde etme egosunu tatmin eden sonra da sıkılan bir ergen gördüm sanki...
Ergen olsa içim yanmaz. adam 30 yasına gelmis evlilik çagi bile geçiyor yaptigna bak yaaa :((
ergenden kastım o değildi ki... insanın yaşı büyüyebilir ama bu onun yetişkin oldugu anlamına gelmez
Kötü düşünme belkide seni gerçekten üzeceğini düşünüp kıyamamıştır kendini uzaklaştırmıştır :)
Valla bu dedğn şu an en son ihtimal gibi geliyor :(
Ihtimallerin başı sonu yoktur hepsi ihtimal sonuçta
ÖYLE KISA SÜREDE SEVMEK OLUYORMU Kİ? YA YATAĞA ATMAK İSTEDİ KARŞI ÇIKTIN VAKİT KAYBETMEK İSTEMEDİ YA DA HAREKETLERİNDEN RAHATSIZ OLDUĞU İÇİNDİR.
İlk söyledğin için hiç bir girişimi olmadı. hareketlerin derken neyi kastettin?
konuşma tarzın, davranışların, giyimin vb. şeyler olabilir
4 kere buluşana kadar bu tarz şeyleri farketmis olmasi lazim bence ama bilemedim
bilemem ama bence davranışların itici gemeye başlamıştır tanıdıkça.
sonuçta farklı bir heyecanı oluyor netten tanışıp buluşmanın :-) heyecanıda geçmiş olabilir
Belki de ama bunu ben bştan üstüne basa basa söylemistim hevestir sendki belki diye kiziyodu hatta heves olsa anlarim diye. madem emin degl duygularndan bu kadar ileri gdilir mi umut vermede. anlamiyorum ya
Üç haftadır tanıdığın adamla buluştun, sevgili oldun. Basit biri olarak görmüştür seni bence.
Bahane üretmiş , bakmış uygun değilsiniz , çekilmiş.
Bir nevi denek tahtasi oldum yani
İlişkilerde her zaman daha çok değer veren kaybeder de ondan.
O kesin zaten. az deger verenin canı daha az yanar. bunu yaşayarak ögrenmis oldum
İlişkilerde az veya çok değer vermek doğru değil. Karşı taraf sana nasıl hissettiriyorsa ona o şekilde hissettireceksin. Gerekirse içindeki sevgiyi bastıracaksın ki üzülmeyesin. Fakat baktın ona karşı eskisi gibi hissetmiyorsun, hani bir şeyler kopmuş içinden. O zaman direk bitireceksin ve yeniden başlamayacaksın. Parmağı kesip atacaksın yani, elin gitmesinden iyidir bence. Şahsen böyle düşünmekteyimdir. :))
Şuna katiliyorum. o bana nasil davrandiysa öyle davrandim ve öyle hssettirdim. sonuç bu işte
En temizi. :))
:)))
Okumaya usendim.. Terkedilmek iyidir bosver hauati ogretir
Ögretene kadar canımıza okuyor ama yaaa
Eski sevgılısı mesaj atmıştır. Senı yara bandı yaptı yani
Bu ihtimal de var. ama ben asla ona dönmem o benim için bitti diyodu. hatta ayrildgmizin ertesi günü de yemin etti kimse yok olsa senden çekinmem söylerim seni kimse için bırakmadim için rahat olsun dedi ama bilemiyorum
Bırak hep yalan ya.
Bu konuyu açtim kaç defa hem beraberken hem ayrildiktan bir gün snraki tartismamizda sordum. yemin etti kimse için seni terketmedim senleyken de aklimda kimse yoktu diye. en kızgn anında bile böyle dedi yani evet vardi falan da diyemez miydi olsaydi? of of :(
Boyle derse senı tamamen kaybeder. Demesse yarın bugun geri dönerim diye acık kapı bırakmış olur
Kirk yil düşünsem aklima gelmez bu:( çok mu safım yaj
Belki biraz. daha cok tanıcaksın ınsanları..
Bu şekilde tanimak istemiyorum :(
Dünya'nın olayı bu :/
internette tanistimdan sonrasini okumadim, özet var mi
Var. özet... terkedildim. sudan bir sebeple
Hmm hayirlisi.
Boşver ya diyecek baska kelime yok erkek milleti ne bekliyosunki
Kızlari denek tahtasi saniyor çogu erkek sanırım canım ya :(
Zaten 3 haftadır tanıyorsun, bu kadar takılma, demekki o senin onu sevdiğin kadar sevmiyormuş
O kesin zaten. sevse böyle bir anda birakmazdi. amaci neydi bu kadar kendindn emin konuşurken onu anlamadim
Heves ile aşk denilen şeyin farkını anşatamadıkça böyle kaybetmeye devam ederiz
Heves olmadgna defalarca yemin etmisti. ilerde anlarsin olmadıgni diyodu. gerçekten güzel anladim sagolsun..
Şu anki acıların mantıklı düşünöene engel oluyo olabilirmi belkide çocuk haklı?
Çocuk hangi açıdan hakli? Anlayamadim
Çocuğun zana bir gün anlarsın deyipte tam olarak anlatmadıkları?
Sana karşı duydugumun heves olmadgni anlayacaksin ilerde demisti. hep yanindayim demisti. bunu kastettim
Amannnn gitmek isteyene yol ver gitsin
Verdim zaten hem de içimi dökerek
Sikinti yok ozaman:)
Bahane oldugu kesin hem iki haftalık askmı olur hoslantı olabilir
Valla ona sorsan asla heves degldim. karısı olcaktim. simdi sorsan yine öyle der ama terkedr
Ilerde mutlu olmamz icin diyorsa vardr bir is emin ol, o da sevmismidir evet sevmistir, ama vardir bir bildigi
Çok iliskisi olmuş sanirim hepsi bitmis haliyle. yorgunum artik kavgalardan huzur istiyorum diyor. sebebi buymuş. sevmiş olsaydı sırf bundan dolayi kestirip atar miydi
Atmazdı,
:((((
Bence seven birisi bu tavrı sergilemez büyük ihtimalle başkasını kıskandırmak için kullanıldınız üzgünüm :((
Of deme öyle deme al bir şüphe daha :((((((((
Kendi fıkrımı soyledım sizi üzmek için değil ama hanı ben olsam sevdıgımı ınsanı bu şekilde cezalandırmazdım her ne kadar öfkelensem bile
Yani mantikli olan budur zaten.:(
O halde kendini harap etme pozıtıf ol hayat devam edıyor
Olmaya çalisiyorum teşekkür ederim yorum için
Bahane tabiki ağzına bir parmak bal sürmüş önce sonra sıkılıp yol vermiş geçmiş olsun
Eh geçmiş olsun.. Üzülme belki de son kullanma tarihin geçmeden sıkılıp bırakmıştır
Herşey olabilir.. Sen sonuca bak ve yolunu ona göre çiz
lnternette tanışılan genellikle bu kadar olur. aslında ucuz kurtulmuşsun
İnternetten tanisip mutlu olan da var etrafimda ama genelde öyle sanirim. benim de şanssizlğm eklenince tabi :(
çogunlukla sekse dönüyor böyle buluşmalar. benim arkadaşımın kızı çok zor durumda kalmıştı
Hm detayı sormuyorum ama üzüldüm o kız adına.. Allah a şükür o açidan bir yaklaşımı olmadı ne lafla ne hareketle
O insanin kisiligine gore degisir sanal alemle bir alakasi yok
Sanal ya da reel diye ayirt etmedim en bştan zaten insandir dedim bu dfa olcak dedim ama bana bunu yapti
Hem insan senden alamadigi birseyler vardir ne bilim hoslanmadigi veya seninle ilgi birsey onu kesmemistir onun icin sana bu gibi bahaneler buluyor sende bulamdigi birseyler var yalan atmis sana
Bunlar mantikli olabilir. ama bana koyan terketmesinden çok duygularindan emin olmadan bu kadar ümit vermesi
Oda onun karakteri insan birini hayatina alacaksa bunu iyi dusunmeli konustugu kelimeleri iyi secmeli tamamen emin olmadan birine seni seviyorum dememeli bunlar hic kucuk seyler helede ask. Bunlar cok onemli seyler cok hassas konular. bir insanin hayatina bile sebeb olabiliyor günümüz hayattinda yazim insanlar boyle seyleri basit saniyorlar. Sen basini dik tut o insan kimse sana lauik degilmis zaten erkek adamam sozunun eridir.
Teşekkür ederım gerçekten öyle yapilmamali. emin olmadan knuşulmamali. en azindan deniyorum diyebilirdi ki bu kadar umut besleyip kirilmazdim. keske herkes senin gbi düsünebilse
Seninde payin bunda suclusun birokadar cok cabuk olayi boyutlandirmissin birde hemen baglanmissn bunu dusunmeliydin biraz zaman ister gonul işleri.
Evet bir bay arkadaşımızı daha kurtarmış bulunuyoruz bugün bayram olsun lilili liiiiiiiiiiiiiiiiiii
Böyleleri çok var boşver arkadaş bile kalmazdım ben olsam yol ver gitsin.
Kalmadım zaten gururuma yediremedim
bu resmen ayıp salla dertleşmek istersen gel bana çok oldu boyleleri hatta daha ağırları oldu 3 ay aynı evde kaldıgım kız bile terk etti durup dururken
Nedenini tam olarak bilmemek de en kötüsü zaten. birden bire terkedilmek
Genelde başkası oluyo o durumda fazla takılma doluysan gel dınerım senı mesaj at
Canım sıkma canını belliki adam senden daha iyisini bulmuş ondan ayrılınca döner sana rahat ol tabi sende kürkçü dükkanıysan kabul edersin..
Çünkü, ...
Boşluğu sen doldur, ben nerden bileyim :D
Hayir hic sevmemis. Sende sacma sapan kiskanclik tripleri yalmasaydin iyi olmus
çok uzun yazmışsın ama iyi olmuş haktır sana bukadar uzun yazılırmı yaa
iyide belli etmiş zaten hikayeden takıldığını, saflık sende canım yaa hemende inanıp kapıldınmı adama
Ama karakter olarak onun da sakin kırılgan bir yapısı vardı. yalandan da nefret edrim yalan söylemem heves deglsin falan diyodu.
3 haftada o lafları eden adamdan hızla uzaklaşman gerekirdi, kabahat senin toy oluşunda galiba, neyse tecrübe olmuş sana, 3 haftalık ilişki için ağlamaya değmez unut gitsinn
Ben de ayrilik acisi duycak kadar aşik olmadim zaten ama o kadar samimiydi ki bunlari söylerken kendime olan güvenimi de söküp gitti. takıntı yaptı bende acaba gerçekten kendi yorgunlugundan mi yoksa benden mi kaçti diye hep aklimda :(
yorgunluktan sevdiğini bırakan ilk defa duyuyorum ben, başka bişey vardır kesin
Hep uzun ilişkiler yaşamis ve kavgali geçmis. beyni yorgunmus tavirlarimi kaldiramaycakmis da falan da filan
kaç yaşında uzun ilişkiler yaşamış bu arkadaş acaba
30 yaşında ben 22 yaşındayim
naptın sen adama be, 30 yaşında adam 22 yaşında bir çicegi kolay kolay bırakmaz 3 haftada, var bişey bunda, ya kilolusun ya da çok çirkin hangisi?
İkisi de degilim. zaten öyle olsam baştan iltifat etmezdi. güzel sayılırım. begenmeyen azdır
o zaman adam gay dir, üzülme sen, senden kaynaklanan bişey yoktur
Hiç gay gibi de degildi valla :)
herşey normal ama adam seni bıraktı gitti, hakketten yorgun mu acaba bu adam, hiç aklım kesmiyor ama iş oraya gidiyor bak
Sogudu mu dicem ama o kadar bile çıkmadık kı soguyack kadar
ne soğuması ya adam sana ısınamamıştır bile 3 haftada
Kendimden şüphe ettiren de bu zaten
Yeterince ilgi göstermemisindir
Gösterdigimi düsünüyorum canim. o da gösteriyordu. karşılıklıydı yani. ama anlayamadım ne oldugunu
bunları bir türlü anlamıyorum ben
:(((((
? bu ne
ilginç... BİMER e şikayette bulun bence
Eskeriye mi l*n burası :)))
badlik amiri
neden terk edildiğini bende anlamış değilim :)
bence bahane üretti , sıkma canını sanalı bırak
Genelde sanalda pek takilan biri degilim zaten ama bu çocuk hiç ummadgm anda çıkıp inandırdı kendine.
Kesinlikle bahane üretmiş
Öyle görünüyor yorumlara bakilirsa da :(
Tabikide bahanee üretti safım benim yaa :(
belli ki adam sıkılmış senden?
Sırf sıkıldgi için olsa arkadaşça knusmak isterim der miydi. tamamen kopmak istemezmiydi peki
Çok erken başlamışsınız
Öyle oldu biraz. ama begenmedgni hoşlanamaycgni en azindan 4. Buluşmadan önce gözlerime bakıp sözler vermedn önce anlardi diye düsünüyorum
Bu konuda tecrüben yokken böyle varsayımlar seni yanıltır. Acele etme. Bu işler öyle hızlı olmamalı. Sonra daha da üzüleceğin tecrübeler yaşarsın.
yanlış anlamayın ama aşk adamın am*ına kor
Ortada aşk yokmus ki arkadaşim. kendi kendimi kandirmisim sanirim. yorumlardan da öyle görünüyor :(
internetten nerden tanıstın ibretlik
İbretlik derken? Ben dogru bişey yaptim demiyorum zaten. kimseye de önermiyorum bunu. ama oldu işte öyle bir şey. ve başıma gelen ve gayet üzen bu durum hakkinda bir yorum istedim sadece yargı değil!!! Yine de sagol.
kısacası söyle diyimo zaman bence senden daha cekicisini buldu kendine daha cekici geleni buldu gitti ona
Öyle bir şey yaptiysa umarim kendi de aynısını yaşar
Ya acı çekiyordur ya da şerefsizin teki..
İlkine daha çok ihtimal veriyorum sanki
Bende senin temizliğini kirletmemek için rol yaptığını düşünüyorum.
Anlamadim ki ne oldugunu. çözemedim
Çok çabuk kapılıyorsun...
Diger yorumlarda da söyledgm gibi geçici oldugunu duygularindan emin olmadgni azcik belli etse anladim ve bu kadar kaptirmazdim. ve ayrildiktan snra bile sana hiç yalan knuşmadim buna emin ol diyebilen bir adam bu. sanrm çok iyi rol yapiyormuş
Üzülme diye öyle söylüyordur. Muhtemelen acının üstüne tatlı istemiyor.. Takma boşver.. Bide anlatamazsın erkeğin ne istediğini dediğin gibi iyi insan rolünü oynamayı çok iyi beceriyorlar kendimden biliyorum... Ama boş yere ümit vermiyorum...
Bunu da bu şekilde ögrenmiş oldum işte
Yanlıs zaman, yanlıs insan
Kesinlikle :(