Bundan üc hafta önce internette bir çocukla tanistim. akli basında sakin beyefendi ve kibardi. buluştuk falan her sey güzeldi. sinemaya gittik dolastik. ellerimi tutup gözlerime bakiyor ve sen benim olcaksin heves degilsin diyordu. rüyada gibiydim. açıkçasi ilk defa yakisikli ve edepli bir erkek arkadasım olmustu.3 4 kez bulustuk. beni begendigini onu etkiledigimi söylüyordu. ama rüya kısa sürdü. basit bikaç kiskançlik tribim nedeniyle bana kıskanilmanin ve ilginin hosuna gittiğini söyleyen adam terketti beni ve sen aslinda çok iyi bir kızsın arkadas olarak kal dedi. ama seni sevdim dedi ilerde mutsuz olmayalım diye bunu yapiyorum çok yorgunum gözüm kesmiyor dedi.. ben o kadar hoslanmisken hayal kurarken bir anda böyle olmasi çok üzdü. madem hoslanmiyordu neden ümit verdi çok karışık ve üzgünüm :( sizce gerçekten sevmiş midir yoksa bahane mi üretti
Cevabın nedir?
+1 yılCevabını kendin vermiş soruyu sorarken. Senden etkilendiğini çünkü onu sahiplendiğini ve kıskandığını söylemiş sana. Sende onu etkilemek için bu çabaya girişmişsin. Çocukta bunu yapay bulmuş ve sıkılmış bence.
Bunun yanı sıra yeni bir ilişkiden çıktıysa uğraşamayacağını düşünmüş olabilir ki "yorgunum" demesi de bunu kanıtlar cinsten.
Erkeklere güvenemeyeceğim gibi şeyler söylemişsin. Bunun yerine biraz insan psikolojisini anlamaya çalışsan daha çok rahat edersin.
1- Neden kıskanıyorsun ki? Adam biryere mi kaçıyor? Ha kaçarsa da başka adam mı kalmadı?
2- İnternette tanışmışsın okey, olayların akışında ilerlemişsin belli ki lakin niçin hemen onun heves değilsin vs laflarına takılıyorsun? Söz sözdür. Kimsenin ne dediğiyle değil, ne yaptığıyla ilgilen ve ilişkilerde hemen ikinci aşamaya ( sen benimsin durumu) geçmeden birey olarak karşındakini enine boyuna ölç biç bence.
3- Geri dönmesini istiyorsan sakın arama onu! Mesaj atarsa ilk mesajına cevap verme. birkaç hafta sonra tekrar mesaj atar nasılsa o zama konuşursun... Bu kadar ciddiye almayın bu işleri. Kendini harap edeceğine dışarıya çık dez spor yap eğlen. Başkalarıyla tanış.
Bol şans.22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için. gerçekten benim de bosluguma denk geldi birazcik. baglanma ihtiycma denk geldi diyebilirim. arama gibi bir amacim yok. dönmek istese kendi arardi zaten.
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kere çok yorgun bir erkek yorgunluğunu hoşlandığı/sevdiği kişinin yanında atar. Hatta her şeyi unutur. Ama asıl hikaye gece yataga yatar yatmaz başlar, gözünün önüne gelir eskiler, sonra senınle zaman geçtikçe eski anılar azalır da azalır, hatta onunla geçtiği yolları senınle geçmeye başlar, sıkıntı şu ki eğer onun eski sevgilisiyle huyların aynıysa, gülüşün, müzik zevkin, haraketin daha çok bağlanır ama aklında hep o olur. Önce bir kızı araştır bak, ne yapar ne eder. Baktı ki farklı bir kızsın, gizemli gelmeye başlarsın gözüne, daha çok üstüne düşer. Merak eder, sonra alışır sana belki zamanla istemsizce severde.. Ama şunu bilmeni isterim ki o adam gidiyorsa, gitmeden önce sana iyi davranıyorsa sadece anlık yaşıyor, o an işine ne geliyorsa onu yapıyor. Gerçekten seven insan bahane üretir mi allasen? Kandırma kendini, yorgun adam senın sıcacık göğsüne yaslandığını yorgunluğunu atar ve asla bahaneler üretmez. Gelme böyle oyunlara, sen de çok çabuk bağlanma. Takılmalık kız arıyor demek ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılEskiyi tam olarak unutmadgna büyük bir ihtimal veriyodum zaten. ama israrla eskiyle alakasi yok diyordu. belki de isine öyle söylemek geldi bilmiyorum. bana bugüne kadar gözlerine baktgmda bu kadar etkilendgm biri olmadi dicek kadar ileri gtti bu adam. simdi asil mesele gtmesi degl. bu kadar kendindn emin konusup umut vermesi. gün içinde biseylerle oyalanirken unttum saniyorum kaldirabilrm saniyorum ama yediremiyorum gururuma gece basimi yastga koyunca düsünceler kemiriyor beynimi
- +1 yıl
İşine geldiği gibi davranmış, bence dengesiz. Ego tatmininden başka bir shit değil. Tabii ki de ''eskiyi unuttum'' diyecek, tabii ki de ''senden hoşlanıyorum sadece'' diyecek. Çünkü takılacak kız arıyor, baktı ki işine gelmiyor, istemem yan cebime koy hesabından tamamen vazgeçmiyor da senden. 2 seçenek sensin burada ki.. Üzgünüm ama bu işler böyledir. :')
Soran+1 yılAyrildiktan snra bile seni sevdim ben kimse yok icin rahat olsun falan dedi. belki de çocuk kandirir gbi avuttu guya beni. valla korkulur bunlardan ya
Erkeklerin bir çoğunda ilişkiye başladıktan sonra detaylı tetkik iç güdüsü vardır.. Eğer gerçekten beğendiği , sevebileceği ve hayta müşterek devam edebileceği biri olarak beğendi ise, hareketleri ve davranışiarı kontrol ederek nihai karara varır.. Yok sadece sexe dayalı bir ilişki arıyor ise o zaman da iki şeye bakar.. İlerde başıma dert olur mu, İstediğim zaman istediğimi alabilir miyim? Demek ki senden yeterli elektriği almamış veya istediğini alamayacağına karar vermiş olmalı ki bırakmış. Elbet de yaptığı davranış doğru değil sebep göstererek ayrılmayı yapmalı idi..
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim en takildigm nokta da bu zaten. böyle bahaneler üreterek karsisindakini de zavalli gbi hissettiriyorlar
Soran+1 yılNiyeti neydi bilmiyorum ama Allah kalbine göre versin dicem artik.
Soran+1 yılüzülmedim degl kafami karistirdgni inkar edemem. ama peşinden koşmadim büyük konusmak gibi olmasin kosmam da zaten. teşekkürler :)
ASLINDA SENI SEVMEMIS NEDEN DIYE SORACAKSIN CUNKU SEVEN BIR KISIYE SEVGILI OLMAYALIM AMA ARKADAS KALABILIRIZ. VB BU GIBI KELIMELER SANKI SANA KUFUR EDER GIBI OLUR... ONUN MANTIGINA GORE ARKADAS DAN SEVGILI OLUNUR MU SEN ARKADAS DEDIGIN BIR KISININ KENDIN KARDESIN GIBI GORURSUN BU YUZDEN OLMAZ SEN EN IYISI BOS VER GITTIN SEN HER ELINI TUTANA HER SANA GULUNE DE FAZLA GUVENME BENDEN TAVSIYE
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de yapmam gerekeni yaptim zaten. o iliskiyi bitirdi ben de arkadaşlgi bitirdim tartismayla. ama kafamdaki süpheleri atmama yetti mi yetmedi tbi :(
Soran+1 yılBeni bır kız olarak kendine layik mi görmedi. ya da en çok kafama takilan sey baskasi için mi bıraktı eskiye mi takildi falan filan :(
Soran+1 yılBen olsam zaten en bastan birakacağım eli tutmazdım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
104Cevap
+1 yılBence, yani bu kesinikle bence; senin ruya sandigini o sanmiyordu ama senin gozun okdr baska gorer olduki onun o bakislarinin altinda baska seyler yatigini anlamamis olabilirsin. seven insan kiskanclik icin gitmez unutma bunu, elbete egerki cok baski yaparsan bu iyi birsey olmaz ama iki trip icin seven adam cekip gitmez unnutma bunu. Icimden bir hi ( 6nci hissim guvetli oldugunu dusunuyorum ) belkide cinselik olarak ya da senden birsey elde edemecgini hisedince ve senin iyi bir insan oldugunu dusunudunde daha fazla oyunu uzatmamak istemistir. Eger cocuk yakisikli ise boyle durumlar cok normal. ama hersey daha erken ileride neolur bilinmez, ama geri donerse donme derim...
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledigi bahaneler bana da çok mantikli gelmedigi icin kafam çok karisti zaten canim. haklisin zaten kestirip atacak kadar bunalttğimi sanmiyorum. dönerse artik cevap dahi vermem gururumu çok kırdı
'' sen aslinda çok iyi bir kızsın arkadas olarak kal dedi '' bu tipik ayrılık ifadesidir.
Senden istediğini alamayacağını anladığı için sana yol vermiş. Sen çocuğu tarif ederken dahi ''edepli ve yakışıklı'' olarak tarif ettin. Ne kadar saf ve iyi niyetle baktığın ortada ama o senin kadar iyi niyetli değildi.25 Yorumla
Soran+1 yılKötü niyeti olsa az çok sezerdim diye düsündüm hep ama belki bu da saflığmdandir. bilemiyorum
Soran+1 yılBitmesine degl de bu şekilde bitmesine üzüldüm zaten. her daim şükrediyorum
Soran+1 yılTbi ki vardir bir hayir
+1 yılBir günde, ortada hiç bir sebep yokken %100 değişen adamlar tanıyorum. Çok düşünme sebebini yıpratma kendini. Herşey olabilir sebebi netice de düşündükçe gerçek sebebi bulamamakla kalmaz birde daha fazla kafanı karıştırıp seni üzmesine sebep olursun bunların.
12 Yorumla- +1 yıl
Daha da önemlisi bir erkeğin gerçekten senden hoşlandığını / hoşlanmış olduğunu anlamak için onun sözlerine kulağını kapat ne dediğini boşver, haraketlerine bak. Bir erkek avını elde etmek için çok kolay şekilde yalan söyleyebilir. Bazı erkekler beden , bazıları ise gönül avcısıdır. Bunları yakaladıkları an tatmin olurlarve sıkılır başka ava yönelirler. Bazıları ise gerçekten hoşlandığı için sana gelir, işte onları ise sözleri ile değil haraketleri ile inceleyeceksin. (haraketleri de yanıltabilir tabi seni, kafaya o kadar çok takarlarki herşeyi yaparlar...) Ama avcı erkekler nazdan çabuk usanır, sen sen ol yelkenleri hemen suya indirme.
Soran+1 yılTam olarak dediğin gbi oldu canim sanirim ufak triplerimi çekmeye deger görmedi beni çabuk bıktı. artik daha temkinli olacğm. teşekkürler yorum için
+1 yılcanısı siz çıkalı 3 hafta mı oldu ben öyle anladım ama üç haftada insan tanıdığına sen benim olacaksın filan çok yapmacık. bu arkadaşın peşinden sen çok koşmuşsun kaçmış... şimdi kaçma sırası sende bırak o koşsun sıkıntıya gelememiş beyefendimiz vah vah...
03 Yorumla
Soran+1 yılİşin özeti sanirim şu son cümlen tatlim. sıkıntıya gelemedi. en ufacık şeyde kaçti. iki hafta çiktik biz
- +1 yıl
çok üzüldüğünü anlıyabiliyorum ama hayat devam ediyor.. bence o sana mesaj yazar..
Soran+1 yılArkadas kalalim deyip ayrildgmiz günün ertesi günü ben buna içimdekileri döktüm. niye böyle yaptin şöylesin böylesin gbilerinden tartiştik. şok oldu tbi. sonra faceden falan sildim. büyük ihtimal atmaz yani
sevmemiş ve bahane etmiş tabii ki. seven adam da kadın da öyle sevdiğinin yakasını kolay kolay bırakmaz. taş mı taşımız da yorulmuş acaba bir sorsaydın? internetten bulduğun adama da nasıl öyle hemen inanıp seviyorsun hayret! millet 10 yılda zor tanıyor arkadaşını, sevgilisini, kocasını... takma kafana malın tekiymiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılYalan söyledigni gerçekten hissetmedigi seyleri söyledgini anlasaydim bu kadar kapilmazdim zaten. ama adam iyi oyuncuymus sanirim anlamadim ki ben bunu ya :(
Soran+1 yılSöz güzelmis ve gayet dogru tatlim. bundan snra tanimadan bu kadar kaptirmam zaten
Size karşı dürüst olmuş, ona teşekkür etmelisiniz bence.
İlişkiyi, duyguları süründürmek yerine kendi doğrusunu uygulamış.
Yorgun oluşu bana gerçekçi geldi şahsen.
Triplere kucak açacak biri değilmiş.
Aradığı sakin, huzurlu bir ilişkiymiş sanırım.
Siz de bir an önce toparlanın ve yapılmayacaklar listesine
~Kendini kaptırma-mayı ekleyin.
Can bu, yanar, söner ama ölmez.01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demisti zaten huzur istiyorum artik demisti ayrilirken. ama hc mi sevmedi bir anda kesip atabildi bunu anlamiyorum
gerçekten sevseydi, her halde seni bu msjı yazmak zorunda bıraktırmazdı die düşünüyorum (=
sen ne düşünüyorsun peki, onun sana geri dönme ihtimalini mi :D
bütün o saydığın özelliklerin sana ne faydası oldu ki onu hala içinde korumaya çalışıyorsun :Pp
n ise hayat sizin.. buna kızıpta ii bir erkeğin canını yakmada..010 Yorumla
Soran+1 yılZararı bile oldu o huylarının. beni kendine o şekilde yaklastirip terk etti işte
Soran+1 yılİstesem de yakamam ki karakterimde yok çünkü. benim gbilerin ancak cani yaniyor :(
Soran+1 yılVardir tbi ki ama böyleleri yüzünden güven kalmiyor insanda. zorla kötü yapacaklar insani yaa. neyse umarim bunda da vardir bir hayır
Soran+1 yılEvet güven kayboldugu zaman artik herkese temkinli yaklasmaya baslaniyor ister istemez bu da hisleri bastırır haliyle
Soran+1 yılAma kimse kimsenin denek tahtasi degl ben buna kızıyorum. olmadi mi olmuyor o ayri bişey. tamam demekten bşka bir çare kalmiyor zaten ama o an gururunu kalbini de söküp götrüyor işte. o olmadi dyip hayatina dönebiliyor ama arkadaki için öyle olmuyor
- +1 yıl
arkandaki için öyle olmuyorsa konu nie ayrılığa gelmiş.. her şeyin bağlayan kadındır ve iş kadında biter eğer erkek adamsa inancı var ve vicdanlıysa.. kadın alttan alır evet diye biliyorssa sorun cıkmaz.. önce evet dediği şeylerin bazılarında kocasının fikrini değiştire bilir ya da sevdilisinin.. bundan ben genel manada erkekte aldatma harıçli suç bulmam kimse kusura bakmasın (=
+1 yılbence sevmedi Yani gercekten sevmedi. Hem okadar kisa bir zaman icerisinde sni o denli sevmesi tuhaf isin acigi. Yani onlari demesi icin bnce biraz daha zman gecmeli
Belki gnul eglendirmek icin yapti belki kendiside gercek zannetti sevgisini
Sana karsida oyle seyler soyleyince lafini geride alamadi bir bahaneyle gitti
"Yaprak sIKIlmisti agactan Bahaneydi sonbahar ''04 Yorumla
Soran+1 yılSanirim bundan snra hep şüpheyle yaklasacgm erkeklere ki bhane üretip canimi yakmasinlar. gerçekten bu tarz bir sebeple terkedilmek terkedilmekten daha çok koydu bana. yani yaprağn agaçtan sıkılmasi:(
- +1 yıl
Herzaman oyle olacak diye birseyyok. Her topukli ayakkabi aynimi rahatlikta hayr
Degisiik cesitleer coook Sn dogrusunu bulacaksin ve ozaman rahat edeceksin
Soran+1 yılİnşallah canim sagol yorumun için
- +1 yıl
InsAllah :) ricaa ederim
+1 yılaynı durum benımde başıma geldı yakın zamanda bıran acaba senmısın dıye dusundum :)) de neyse cıdden yoruluyor bellı bır yaştan ve yaşanılanlardan sonra ınsanlar... yanı zamana bırak dönerse zaten sevıyordur donmedıyse bılkı baskası vardır... hayat üç kuruşluk aşklardan ıbaret olmuş.. ınsanı yıpratıyor...
01 Yorumla
Soran+1 yılArtik dönsün istemiyorum zaten. dönse bile kafamda hep bir şüphe olur. tıpki şuanda oldugu gbi
Adamın senden yaşça çok büyük olduğu belli en az 3-5 yaş var arada adam büyük ihtimalle evli barklı birisi düşündü taşındı yanlış yaptığına karar verdi oda bir stop demek istedi açıkcası sende öyle genç kızlar olgun erkeklerden hoşlanır hesabı öyle kendini boş bir hayal'e kaptırdın olay bu 2 ay ağlarsın evde öyle nedensiz yere sonra hasta ol pijamalarınla evde takıl nescafe iç içini ısıt bir kaç kitap oku geçer
25 Yorumla- +1 yıl
Ne senaryo yazdın be bilader ! :)
Soran+1 yılEvet olgulugundan tavirlarindan etkilendim bayagi açikçası. bunun yasla alakasi var midir bilemem tbi. evli olmadgna eminim.
- +1 yıl
Peki evli bile olmasa ciddi anlamda düşünen birisi belli ki aile eğitimi örf adet almış insan senin daha çocuk olduğuna karar kıldı o yüzden senden uzaklaşmak istemiştir zarar gelmez ama bence sende arkadaş olarak algılamalı ona göre hareket etmelisin yoksa kendini ezdirirsin
- +1 yıl
Hayırlısı olsun kardeşim :)
İşte şeytanın tuzağına düşmüş bir mağdur daha anlayın artık HARAMDA MUTLULUK YOKTUR. Senin mutluluk değidiğinin adı ZİNA dır güzel kardeşim ALLAHI ÜZME Nasibini bekle efendiymişmiş edepliymişmiş o kadar iyi birisi olsaydı sana iki dakkada buluşalım demezdi ki zaten evlilik niyetinde olan bir erkek böyle internetten evlilik hayalleri kurmaz seni seven gelir ister bu kadar basit artık aklını kullan şeytan insana duygularını kullanarak hükmeder SEVGİLİ diye birşey yok !.
35 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için arkadaşım. aslında çok çok haklisin işin o boyutunda
+1 yıl1. çoçuk imana gelmiştir. Seninle oynamak istemekten vazgeçmiştir.
2. çoçuğun amacı bellidir. Belden aşağıdır seninde ona niyetin yoktur onu anlamıştır.
3. En açıklayıcı cevaptır. KADERinde yokmuş be ablacım.41 Yorumla
Soran+1 yılKaderimde olmadigi kesin zaten de amacini anlamadim
Seven kişi hiç bir bahane ile terk etmez. Demek ki sevmemiş. Takılmış sadece. Belki de canı sıkkınmış, güzel vakit geçirmiş seninle., kafasını dağıtmış. Ya da bir başkasını unutmak için seni kullanmış. Önemli olan bu kadar çabuk bağlanmamak. Çünkü özellikle Ks'de gördüğümüz gibi insanlar çabuk bağlanıp daha sonra çok pişman oluyorlar.
07 Yorumla
Soran+1 yılİsrarla sevdim diyor bu daha çok zoruma gidiyor
Soran+1 yılBilemem ama sanmam oldugunu triplerim takintilarimmis sebebi ilerde mtsuz olurmuşuz
Soran+1 yılKiskançlik yaptim biraz tavir yaptim bikaç knuda. ama hoşuma gdiyor kiskanman diyordu başta. sonra da gönlünü almak zor gözüm kesmiyor afft dyip gtti
Soran+1 yılBelki de öyle
+1 yılhızlı giden atın tepmesi pek olur :)) atasözü değiştirdim biraz bu ona benziyor. Hislerinden emin olmadan atmış Ziya gibi sonra da başkasını bulmuş ya da eskisi ile konuşmuştur. ya da bazı şeylerden pişmandır aksi taktirde seven adam bırakmaz mutluluklar dileğiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnternetten bu şekilde oluyo işte. Ne olursa olsun ben kendine güveni olmayan insanların orda birini aradığını düşünüyorum. Yaptığı terbiyesizlik. Şöyle olmuş olabilir bence.. bir çok kıza arkadaşlık teklif etti ve bir kaçıyla görüştü senide eledi. Duygularınla oynadı bunun bilincinde olamayacak kadarda.. Gerisini sen getirirsin.. Sevmemiş bahane o söz. Hiç üzülme daha iyi biri çıkar
111 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok efendi saygılı bir insan. kırmaktan çekinecek karakterde biri. ama bana bunu yapması beni kendime karsi süpheye düsürdü daha çok. özgüvenimi sarstı. arkadas kalalim iyi birisin falan deyişi de ayrı bir kötü ve ezik his verdi içime :(
Soran+1 yılTeşekkür ederim. inşallah. bunda da vardır bir hayır demekten baska çarem yok ama içim içimi kemiriyor
Cevap sahibi+1 yılKimin ne olduğunu bilemezsin kaldki 3-4 haftada bir insanı tanıyamazsın insanlar yıllarca evli oldukları halde bile yeni yeni tanıyorlar. Hakkında bir izlenim edinebilmen için en az bir iki sene beraber olmalısın
Cevap sahibi+1 yılArkadaş kalalım demesi bana göre yedekte tutmak kendi fikrim.. Bana sorarsan hiç kurcalama düşünme kendi yoluna bak arkadaşlık iyi bir fikir değil..
Soran+1 yılKabul etmistim basta arkadas kalmayı. ertesi günü naber nasılsın özledim seni beni merak etmeni falan yazmis. seni bir insan olarak seviyorum ama yanlis anlama diye de eklemis. kasten mi canımı yakıyor bana acıyor mu anlamadım
Cevap sahibi+1 yılbence uzak dur cevap verme iletişim yollarını kapat yoluna bak boşver.. saçmalık bu ne yapmaya çalışıyor belli değil. yanlış anlama derken sevgili olarak düşünmüyor demek.. sana acı vermesine izin verme ya açıkça herşeyi konuş benle ilgili ne düşünüyorsun de ya da bitir arkadaş
Soran+1 yılGüvenim sonsuz iyi bir insansın senden eminim ama yorgunum.. olay budur. saçmalik iste. iletisimi kopardim zaten. sevgili olamadi arkadas nasil olck. sadakasina ihtiycim yok. tesekkürler yorumun için
Cevap sahibi+1 yıliyi insanlıkla ne alakası var. ne yorguluğu garip sözler bunlar.. saçmalık gerçekten.. boşver hiçde olma ya açık olacak ya da böyle üstü kapalı olmayacak. sen yoluna bak arkadaş boşver üzülme nasılsa çok uzun sürmemiş hayırlısı
Soran+1 yılOlmadim zaten içimde ne varsa da döktüm ve tamamen kopardim iletişimi. hiç de pişman degilim valla rahatladim
Cevap sahibi+1 yıliyi yapmışsın söyleyeceğini söylediysen sorun yok.. artık düşünme hayatına bak boşver hayırlısı artık daha iyileri ile karşılaşırsın.. dikkat et internette fazla güvenip kendini kaptırma
Soran+1 yılArtik internetden de dahil her erkege temkinli yaklaşicm. canım yanacgna böyle olmak daha iyi sanirim
o kadar seviyordun ne diye bıraktın?
iyi sorudur ama en cevapsızın da cevapsızıdır.
bizim millet salaktır dangalaktır. ondan böyle şeyler der işte. kafanıza takmayın. ya da benim gibi karşı cinse defolu çekiverin bitsin gitsin.
bir de bankodur 3 vakit sonra pişman olur. geri dönmek ister. siz de o zaman vurun tekmeyi.08 Yorumla
Soran+1 yılEn son arkadaşça knustuk zaten snra baktim yapamiyorum arkadaslgi da ben bitirdim. o yüzden dönecegni sanmam
Soran+1 yılArkadaş kalarak yaptigini hafiflettgni sandi sanirim :(
- +1 yıl
o kendi kafasına göre bir hafifleme.
ayrıca bir seferde gidince geri dönmek isteyeceğini pişman olacağını biliyordu demek ki. yani daha önce de yemiş bu haltı.
o yüzden kendi kafasını rhatlatmak istedi.
ne olursa olsun bence ek takmayın kafanıza yaw memlekette erkekten bol bir şey yok. siz bir hıyarı dertleniyorsuuz:)
Soran+1 yılKarsima ilk defa edepli sakin olgun biri çıktı sanmistim :(
Soran+1 yılO zaman o da ömür boyunca haketmeyenlere dger verip asil hakedenlerdn kaçar yapcak bişey yok
- +1 yıl
bakın hemen de olayın gidişini gördünüz:)
işte o yüzden ne erkekler ne hanımlar mutlu olamıyor.)
insanlara edep, sevgi, sadakat öğretilmiyr. babası, oğlum göster amcalarına pipini dyor anası kızına göster, koklat ama verme diyor:)
sonra ne mi oluyor? o oğlan yarın bir gün senin anana bacına kayışlıyor, kız da millete netten foto verip sonra o foto yüzünden şantaja uğruyor:)
kim suçlu?
burada kazanan da ağzı sıkı olanlar oluyor.
gerçekten adam gibi olanlar da yalnız kalmayı tercih ediyor. çekiliyor köşesine.
+1 yılsen yelkenleri çok fena indirmişsin kaptırmışsın ve çocukta bunu hemen anlamış tabi seni bilmiyorum ama sanırım senden bişeyler kopartamayacagını bildiği için ayrılmak için bahane bulmuş olabilir ya da gerçekten senin saf temiz masum oldugunu düşünüp günahına girmemek istemiş ve senide üzmemek için ayrılmış olabilir anladın?
11 Yorumla
Soran+1 yılBenden bisey kopartamaycgni en bastan biliyordu yani çevremi ne gbi biri oldugumu falan az çok biliyordu.
Bence canim umursama faceden ekliyse guzel giyin suslen fotograf cek at onu dusunmedigine inandir ayrica o cocuk tamamen bir yalanci ! :( cok uzuldum adina ama sakin birdaha ilk haftadan bulusma agir basli ol bahane uret soguk davran bak nasil köpek olur
03 Yorumla
Soran+1 yılBana arkadaş kalalim deyip ayrildgi gün tamam dedim ama ertesi gün sildim ben fceden yediremedim gururuma:((
Soran+1 yılİnşallah aman umrumda degl diyebildigim günler çabuk gelir canim. çok sagol
Çok seversen böyle olur bende sevdiklerime insan gibi davrandım ama 5 kişide beni aldattı zor bir durum eger biri gerçekten beni severse onada canımı verecek kadar çok baglanırım ama heves değil nefes olucak bana herşeye de eyvallah derim yeter ki o mutlu olsun aldatmasın insan olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen. bu devirde öylesini de bulmak zor ne yazık kı. ama Allah büyük elbet çıkarır hayirlisini yolumuza dicez artık
Soran+1 yılBu arada senin durum da benden vahimmiş arkadasım.:((
Soran+1 yılAynen ama olmuyor ne yazık kı.
- +1 yıl
sık mayın canınızı iyi insanlar halen var sizde buna dahilsiniz bu belli oluyor zaten ben 5 kere çıktım bu zamana kadar hepside aldattı terk etseler eyvallah dicem karakterleri bozukmus ben isterim ki canı insanlardan ve hayattan çok canı yanmış olsun öyle insana ben köle olurum zaten gerçek ve samimi söylüyorum konu ile alakası tam olmasada şunu anlatmak istiyorum babamın arkadaşı 40 yaşına kadar evlenmemiş doğru insan bulamamış sonunda adam gidip genel evde çalışan bir kadına bu yoldan kurtulmak istermisin demiş oda evet demiş ve adam kadını buraya getirip. tövbe ettirip nikah kiymis. kadın namaza başlamış ve eşine çok sagdik olmuş yani. demem o ki hayatın darbesini yiyen insan kendisine sahip cikan ada. sahip çıkıyor bir ömür sagdik oluyor şimdi siz mesela sizi gerçekten seven insana ne yanlış yaparsınız ne de hata az çok yazılarımızda n tanıdım sizi yanlış anlamayın isterdim sizin gibi bir hayat yoldaşı dua edin sizin gibi insan olsun karşıma çıkan
Soran+1 yılİnsallah çıkar. hayirli insanlarla karşilastirsin Allah
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen hemen aynı olayı yaşadım diyebilirim.. 1 ay önce ilerde mutsuz olacaktık felan falan dedi kendinde suç buldu. bahane gibi geliyor bana nedense kafamda binlerce soru işareti bırakıp gitti. Artık kafamı yormamaya çalışıyorum. Merak ettiğim birşey var belki alakası yok ama koç burcu mu bu adam?
03 Yorumla
Soran+1 yılAyni durumdayiz canim gerçekten.. kafamda hep bir şüphe hep soru işareti. paranoyak gibi hisseder oldum artık kendimi. burcu balık
Cevap sahibi+1 yılTum yorumlarini okudumda ne kadar tatli ne kadar iyisin.. Amaci farkli olsaydi bunu bir sekilde gosterirdi. Sen agirdan almak isterken o sevgisine inandirmis hizli yasamis cabuk bitirmis. Seni elde bilince de yapamamis zora gelemiyorlar kaciyorlar bu adamin kendine guveni yok gibi geldi.. Birde 30 yasinda ya! Sen de yorma kafani cevaplar arama bende oyle yapiyorum yoksa hayattan tat alamayiz. tamamen sil aklindan hic yazma sorma Allah guzel gonlune gore versin canim
Soran+1 yılTeşekkür ederm canım sen de öylesin. düşünmek hiç istemiyorum inan ama elimde degil. mantikli bişey bulsam tamam budur deyip bosvercem de çözemiyorum. ama unutmaktan başka bir çarem de yok zaten. çok sagol yorumun için tatlim
Anlattıklarından ortaya çıkan sonuç;
Karşındaki insan internetten ya da reelden farketmez ucuz laflarla bayanları etkileyip kendi çıkarları karşısında kullanan biri yüksek ihtimalle. ( Günahını almak istemem, ama olay akışı bunu gösteriyor.)
Eğer sende istediği gibi davranmadıysan ona göre kumaşın fazla kaliteli gelmiş, uğraşmak istememiştir.
Bence yol yakınken bittiğine sevin, görüşmek isterse de görüşme derim.
Ben olsam öyle yapardım, yine karar verecek olan sensin.21 Yorumla
Soran+1 yılGörüsmek isteyecegni sanmam canim ama artik o istese de görüsmek daha çok canimi yakacgi için böylesi daha iyi. özlüyorum ama dıger türlü daha kötü
bazı insanlar gönül kırgınlığının anlamını bilmiyor. bir insanın kalbini kırdığı zaman marketten yenisini alabileceğini zannediyor. öylesine üzülmemek hatta acımak lazım. bunu yapmak zor olsa da. sonuçta, eden kişi kendine eder işi.
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş kalalim diyerek kirmadgni sandi beyefendi guya
Soran+1 yılbir de bana sor.. yani demek istiyorlar ki çok seviyosun ben bıraktgm için zavalli gibi kaldin gel hadi arkadasım ol napalim artik.. mantik bu galiba
Kıskançlık krizi olayını anlamıyorum ben bende mi sorun var yoksa sizde mi anlamıyorum bir insan niye kıskançlık kriZine girer ki erkekler sevmiyor işte çoğu arkadaşımın hep bu sebeple bitti ilişkisi evlenirsin kıskanırsın nedir yani
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim yapimda var çok kıskancim. ama öyle çok bunaltcak kadar yapmadım canım ya. üstelik kiskanilmak hosuma gider diyordu
+1 yılbahane üretmiş yahu, adam nasıl başından atacağını unutmuş.
buluştuğunda dediği laflarda-anlık olduğundan ibaretti, canlı kız var yanında elini tut ümit ver.
basit şeyler bunlar erkekler için. dönsede sakın affetme.04 Yorumla
Soran+1 yılCanımı en çok bu ihtimal yakar zaten. denek tahtası mıyız ki bu şekilde ümit verilip bırakılıyor anlamıyorum
- +1 yıl
ya bende bir çok safız tamamen bundan kaynaklı, hayaller alemin de yaşıyoruz.
ama terkedilince anlıyoruz- ve bambaşka bir insan oluyoruz.
en iyi yanıda bu sanırım, ders veriyolar, bişey katıyolar. - +1 yıl
bence biz çok safız olacak o :D
Soran+1 yılSanırım saflık ve çabuk bağlanma huyu bende fazlasıyla var. haklısın. ama o kadar kibar ve samimiydi ki bunları yaparken hala şoktayım
+1 yılİnsanın başına neler neler geliyor. Seni iyi anlıyorum ama yıllarca tanıdığına güvenemezken sen sanaldan birine aşık olmuşsun. Dua et ki kötü niyetli biri değilmiş yol yakınken bırakmış. Emin ol başına daha kötü bir şey gelmediği için yatıp kalkıp Allah'a şükretmelisin.
31 Yorumla
Soran+1 yılAşık oldum aşgm diyemem ama etkilendim kendine yaklastirip terketti. inandirici bir nedeni olsa hç düsünmcem ama bu sekilde olmasi kendimi çok kötü hissettirdi bana. sorun büyük oranda bu
+1 yılÇocuğun hayatında birisi vardır, seni üzmek istememiştir ya da bunu sana itiraf edememiştir, seni hoş bulsa da bunun gerekli oldugunu düşünüp gitmiştir, bir tahmin de bu
15 Yorumla
Soran+1 yılHayatinda biri olsa o kadar rahat buluşup gezmezdi ilişki falan yapmazdı diye düşünüyorum
- +1 yıl
O kadar emin olmamak lazım sonuçta belli etmeden fırsat yaratabilen birçok insan var
Soran+1 yılBilemiyorum o kadar da adi olamaz diye düsünüyorum. ama bilemedim simdh
- +1 yıl
''Erkekler'' diye özet geçiyim sana sadece, yapılmayacak şey değil, sebepsiz bir gidişe başka anlam yükleyemedim
Soran+1 yılOna sorsan sebebi sadece zor biri oluşum gönlümün kolay alınamaması triplerim falan
Şipsevdi mi oldun 3 haftada :)) senelerce buluşup evlilik hayali kuranlari gördüm sonra bitirdiklerinide gördüm 3 haftada sevdim 4 . hafta hadi evlenelim dese gideceksin nerdeyse bırak bu boş hayalleri
010 Yorumla
Soran+1 yılBoş hayal kurmaya merakli dglim ben de arkadaşim. ama o öyle olmasini sagladi. snra da o kadar sözü veren o deglmis gbi gtti
Soran+1 yılDegmez tabi ki biliyorum ama istem dışı hep aklımda. niye diye düsünüp duruyorum ister istemez
Soran+1 yılBiliyorum tutmam lazım. ama ha deyince olmuyor bu hala olayın etkisindeyim
Soran+1 yılOrası öyle
Soran+1 yılBeynim yeterince yoruldu zaten düsünmekten
Üzücü bir durum bana sorarsan bu çocuk seninle oyun oynamış duygularınla oynamış bence seni hak etmemiş boş ver üzülme sen onu beğenmişsin ona güvenmissin o seni hayal kırıklığına uğratmış onun için üzülmeye değmez sen en iyisi içindeki üzüntüyü yok etmek için eğlenceli bir şeyler yap mutlu olmaya çalış ;-)
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka çarem yok zaten.:(
Soran+1 yılİyisi beni bulmaz delisi pesimi birakmaz. benimki o hesap iste. birakti gtti olgunlassin dursun kendi kendine. sagol yorumun için
2günde sen benim olacaksın diyorsa zaten ondan ne bekliyosun. Bide evinin kadını çocuklarımın anası olacaksın deseymiş barim :D yanlış anlama üzülüosun belki ama üzülme seninde sırf o terk etti diye canın acıyordur.
03 Yorumla
Soran+1 yılGururum kırıldı. bu kadar umut verip saçma sapan şeyden eyvallah demesi çok koydu
Soran+1 yılBiraz Bosluguma da denk geldi diyebilirim açikçasi
Terk edilmenin çoğu zaman sebebi olmuyor. Karşında ki insanın dengesizliği ya da ruh hali değişimiyle alakalı bir şey de olabilir. Sadece kendine bakma bu konuda. Muhtemelen problem ondandır.
05 Yorumla
Soran+1 yılHuzur istiyorum dedi çok takıntilisin dedi. gözüm kesmiyo dedi ve gtti. halbuki abartilck bisey de yapmamistim. hatayi da bana yıktı. kimde arayaym problemi anlamadm :(
- +1 yıl
Hata bırakıp gidendedir. Gerçekten sevse ve sana önem verse eğer, zorluk bile olsa onlara karşı çaba sarf etmeli ve göğüs germelidir. Her şey ayağına gelecek ya da her istediği olacak diye bir şey yok. Demek ki yeterince önem vermiyormuş. Sevgisi de laftaymış, icraata geçince korkmuş diyorum.
Soran+1 yılYorgunmuş beyefendi kaldiramazmiş. gözü kesmiyomuş. ama beni sevmişmiş deger vermişmiş kendileri :(
Soran+1 yılDinlensin şimdi işte bol bol
bence dogru soyluyor. benimde erkek arkadasim bir ara kiskancligim yuzunden ayrilmisti sonra tekrar baristik. kiskanclik erkekleri boguyor malesef, kadinlarla bu durum ters. ne kadar oldu ayrilali?
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta oldu
Soran+1 yılArkadas kalalim dedgi gün tamam demistim ama ertesi gün içimi döktüm o da tartismaya döndü ister istemez sonra da facedn flan sildim artik atamam yani :(
Soran+1 yılAma tam olarak niye terkettgni çözemedim ki. ya baskasi varsa. bu defa büsbütün kirildigmla kalirsam
İki üç haftalık saçma bişeye üzülmen garip? Aç gözünü güzelim erkek bu elde etmek için her şeyi der. Elde edemiyceni anlayınca vazgeçmiş işte. Biraz akıllı olun yahu iki günde aşk mı olur?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle derin bakiyordu öyle samimi knuşuyordu ki kaptirivermisim iste :((
Soran+1 yılBundan sonra çok daha dikkatli olcam zaten. yoksa hep hüsran hep hüsran
Alternatif doğmuş olabilir sonuçta seninle nasıl sosyal ortamda tanıştıysa baska biriyle de tanisabilir hadi onu da gectik bu cocugun bir dis hayatı var ihtimal fazla...
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası yok olsa söylerim çekinmem diyor
+1 yılSana tavsiyem sanal alemden pek gönül işlerine girme.
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu konuda haklısın sanırım. çok dürüst iyi biri sanıyosun ama dün verdigi sözü bugün yiyen cinsten kişiler çıkıyor malesef
int birisiyle tanışman kötü olmuş.. neyse olan olmuş.. bence seni sevmiyordur. yanlış anlama ama gönül eğlendirmek içindir. öyle erkekelr çok var biliyorsun.. eğer seviyorsa seni belki geri döner..
03 Yorumla
Soran+1 yılEn son tartistik ben içimdekileri dökünce kaldiramadi tabi. artik dönmez sanirim
Soran+1 yılÖyle tabi ki tatlim da hazmedemyo insan iste
Bence o erkek bir boşluğa düşmüştür eski sevgilsiinden felan ayrılmıştır piyangodan da sen cikmistirsin ve sninle kfsini duzelttikden sonra sklmistr ve ynlis yptigini fark etmistir ve senin de dha fzla uzulmemen icin son vermistir
01 Yorumla
Soran+1 yılİste bu ihtimaller canimi çok yakiyo :(
Sana daha önceden söylemiş kıskançlıktan ve ilgiden hoslanmadıgını. Aslında saçma. Erkekler sever böyle şeyleri (aşırıya kaçmadıkça) ama o sevmiyormuş. Belkide sadece basit bir hoşlantıydı ve bahanesi o oldu..
03 Yorumla
Soran+1 yılYanlis okumuşsun sanirim tatlim. ilgiden ve kiskanilmaktan hoşlandıgni söylemisti
Soran+1 yılSanırım öyle oldu tatlım. çünkü gerçekten sevseydi bundan zevk bile alirdi bence. napmaya çlisti anlamadim ama egosu tatmin olmustur. Allahndan bulsun
+1 yıltekrar başlamaz sakınki üzerne gideyim deme bırak ne hamle yapıcaksa kendi yapsın sende daha fazla bağlanmadan kendine gelmiş olursun
07 Yorumla
Soran+1 yılArtık ben hayatta aramam zaten. gururumu çok kırdı
- +1 yıl
yahu böyle şerefsizler yüzünden onca hayat derdinin arasında bide böyle şeylerle uğraşıyoz kadersiz miyiz neyiz
Soran+1 yılKesinlikle öyle canım. hayir en tuhafi madem emin deglsin duygularindan bu kadar umut verme de ben de zaten sadce deniyordu deyip dert etmiyeyim önüme bakabileyim. gerçektn bir nevi bahtsizlik
- +1 yıl
Ne demişler umut verip güven aşılayıp yarı yolda bıraktığın gönlün hesabını iki dünyada da veremezsin. Hem keser döner sap döner.. :)))
Soran+1 yılÖyle canım.. beddua etmek istemiyorum kimseye ama beni düşürdügü duruma düsüp yaptni anlamasini istiyorum. umarim o devran çabuk döner
- +1 yıl
Sen görmezsinde emin ol yaşar yaşatmadığını yaşamadan ölmezmiş insan. :)
Soran+1 yılYaşasın da görsün nasıl oluyomuş.
+1 yılya ben hemcinslerimin neden bu kdar salak oldupunu anlamıyorum... vede neden hemen iki güzel kelimeye hayaller kurmaya başlarki bir insan.. kendinize gelin beee...
02 Yorumla
Soran+1 yılSalak diye kaba bir tabir kullanmasan daha mı ıyi olurdu ne? ayrica her yapilan salakliktan yapilmaz. karşindaki ne oldugunu belli ediyodur iyi biri degldir sen bunu gördügün bildgn halde devam edip kapilirsan o zaman salak olursun. ama yazdgm şeyleri tam okumadgn belli.
- +1 yıl
kk cya...
Yormayın şu adamları kaçırmayın artık hem sakin beyfendi kibar diyorsun hem adama trip to trip atıyorsun adam kimbilir gelecekte ne olacak diye arkasına bakmadan kaçıyor ama
18 Yorumla
Soran+1 yılIliskileri hep uzun ve kavgali olmus ama onlara katlanmis. kisa iliskisi bir benle oldu sanirim
Soran+1 yılHe diyosun ki gerçekten sevsem de hiç naz çekemiyorum hemen bitiririm. mantik bu mudur yani
Soran+1 yılValla kiskaniyorum diye sirf trip attim diye gittiyse gerçekten yorgunmus bıkmıs kızlardan derim yani. ama buna inanmak istemiyorum iste. saçma
Soran+1 yılAma bu şekilde kestirip atmasına nedn olcak kadar sıktıgnı sanmiyorum bir iki trip o da hakli oldugum tripler snuçta hakkimdir yani :)
Sana deger vermis biraz yoksa 1kereden fazla bulusmazdi hos kızsın belli ki ama sevememis seni. Onu düsünme düsünürsen unutamazsın.
09 Yorumla
Soran+1 yılKafami kariştiran da bu oldu zaten bikaç kez buluştk gayet güzel geçti. ilk gördügü günden sonra aramasa begenmedi dicem of of
Soran+1 yılÇok takıntılısın. bir şeye taktın mı takıyosun gönlünü almak zor dedi. sebebi bu dedi. çikolatayla falan geçmez bu ah ah :((((
Soran+1 yılÜzülmek istemiyorum umursamayayım diyorum ama hep aklımda amacı neydi diye düsünüp duruyorum. kendime güvenimi sarstı resmen. zavallı begenilmeyen biri gbi hissettim gururum kırıldı kolay degl
Soran+1 yılYine aynisi olur diye korkuyorum
Soran+1 yılTamam yine de sagol
+1 yılSadece Basit Bir Hoşlantıdan İbaret Olabilir. Geldi Görüştünüz Gezdiniz Tozdunuz basit bir hoşlantı oldugunu anladı ve herşey son buldu
010 Yorumla
Soran+1 yılBunu belirtecek kadar yüregi yok muydu. ümitler vermeden önce akli nerdydi anlamiyorum
- +1 yıl
Şerefsizlik diyelim. ya da sadece bir hoşlantı oldugunu görüştükten sonra anlamış ve daha fazla uzatmak istememiştir. Bir nevi daha ilerlere gitmedğine sevinmelisin Daha Fazla Üzülen olablirdin
Soran+1 yılEvet orası öyle hala kandiriliyor olabilîrdim ama zoruma gden sey bastan söylemistim iyi düsün ben ayrilirsam kolay toparlanamam bir hevessem bunu bana yapma diye. ama hç tınlamamis demek ki
- +1 yıl
Herkes Doğruları söyleyebilecek kadar delikanlı olabilse hayatta keşke...
Soran+1 yılKeske ama yok öyle bir dünya :(
- +1 yıl
Malesef YOk İşte. ama Sen Keni kişiliğinden ödün verme boşver.
Soran+1 yılİstesem de veremem ki. yapimda yok
- +1 yıl
Ozaman ne mutlu sana. Giden Gitmiştir Gttiği Gün Bitmiştir Düşünmeye Gerek Bile Yok Bence...
Soran+1 yılGerek olmadgni biliyorum ama hakim olamiyorum bazen iste
- +1 yıl
boşver herşey boş arkadaşım. Hayatın Tadını Çıkarmaya Baq
Alayı bahane... eskiden çok sewdiği birisi tekrar kucaana atlamıştır... ama sewinmelisin seni aldatıp ortada bırakmamış. dedğin gibi efendi biriymiş ama ağır gelen senin hafifliğinmiş ona;-)
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa yine anlarim çok sevdi dayanamadi döndü diye. ama yok diyor ısrarla. kimse yok yeminle diyor
Soran+1 yılAyrildiktan sonra da ara vercem bir süre yalniz kalcm dedi ama ne kadar dogru bilmiyorum. beynimi yedi iki haftadir ya
Soru başlığın haricin de hiç biri. i okumadım kardeşim şu bulunsun aklında herdaim ne kadar iyiysen o kadar üzülürsün, ne. kadar üzersen o kadar sevilirsin bu düzen böyle yani hayatın kanunu tek taraf üzülür.
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi olan mtlaka kazanir derdim hep ama sanirım benim de düşüncem senin bu fikrine yakinlaşti bu şahıstan sonra :(
Soran+1 yıl:))) o da güzel
+1 yılDaha ilk buluşmada "sen benim olacaksın heves değilsin" diyerek zaten ciddiyetsizliğini koymuş ortaya.
Kıskançlık yapmak için bayağı erken davranmışsın adamı canından bezdirmişsin o da seni sepetlemiş haklı olarak.23 Yorumla
Soran+1 yılAma ben karsimdaki nasilsa öyle oluyorum ister istemez. bana öyle davrandi öyle hissettirdi. hep yanimda ol kiskan kisitla merak et ama hep benle ol diyordu.
- +1 yıl
Boşver her ağızdan çıkan lafa inanmaman gerektiğini birkaç insan sonra anlarsın
Soran+1 yılAnladım zaten. arkadaş sagolsun pek güzel anlattı bana umut verip terkederek. gerçekten seven el üstünde tutan degl terkeden yaraniyor bu devirde :(
+1 yılfazla değer vermişsin kısa sürede ve nazlandın bir kaç duruma bunlar da normal
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne yazik ki öyle oldu. fazla deger verdim
- +1 yıl
gülü seven dikenine katlanır
ama senin karşındaki dikenini unutup gül e dalmış
dikeni batamayacağını sanmış
yaklaşınca dikene vaz geçmiş
herşey bundan ibaret
Soran+1 yılDikensiz gülü çok zor bulacgini da bilmesi lazim tabi
Nedenlere niyelere takılma. 24 yılda öğrendiğim yoluna bakıcaksın bidaha gelmicez hayata.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki ama aklımı çok kurcalıyor:(
+1 yılNe bekliyordun ki canım benim? Evlencek miydiniz. Hepsi fasa fiso öyle mutluluk refah içinde olan yok bu dünyada. Boşver zamanla alışırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik tabi ki baska bir boyut ama en azından bu kadar samimi davranip umut vermeseydi benim de bosvermem daha kolay olurdu :(
+1 yılKoca bir bahane.. Dönerse arkana bakmadan kaç hatta dinlen dinlen koş, konuşursan belli ki tekrar etkileniceksin.. Adam isini iyi biliyor..
03 Yorumla
Soran+1 yılAdam uçarı olsa hiç etkilenmem tatlım inan. ama öyle yakışıklı sakin kibar naif biri ki etkilenmemek elde degil. ya da öyle mi gösterdi kendini hç anlamadım.
- +1 yıl
Kim etkilenmez, iste biliyor isini... Doğru yerlerden wurmus tam
Soran+1 yılKendi de terkedilmis 5 ay önce. ne kadar acı oldugunu bilerek yapti bunu. Allah ından bulsun o ve onun yaptgni yapanlar
+1 yılKarşıdaki kişinin duygularını göremediğimiz için yorum yapmamız zordur. Lakin seven insan bırakmaz. ben bunu bilir bunu söylerim Hoşlanmıştır ama aşk değildir. Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.
15 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi ki ben de kisa zamanda bir mecnun olmasını beklemedim zaten. ama bu kadar umut verip bir anda kestirip atmasina güzel giderken bahanelerle (eger gerçekten bahaneyse) terketmesine anlam veremedim
- +1 yıl
Hangimiz anlam verebildik ki? Sizden soğumak için bahane arıyormuş. Başka bir açıklaması olamaz. Veyahut; tabiri caizse, aradığını başkasında bulmuş. Yerinizde olsam, "niye böyle oldu?" demek yerine yoluma bakardım. şu an "dışarıdan biri için kolay" demenizi duyar gibiyim. Ama biraz da mecbursunuz. Yas tutarak elinize birşey geçmeyeceğinin de siz farkındasınızdır.
Soran+1 yılElime gerçekten beyin yorgunlugu disinda bir şey geçmiyor. ama içimi dökmek sizden cevaplar almak iyi geliyor teşekkür ederim
- +1 yıl
Yardımcı olabildiysem, sevinirim. Ne zaman isterseniz. İyi geceler.
Soran+1 yılSagolun iyi geceler size de
+1 yılBuda yeni moda olsa gerek. Çok hızlı yaşayıp erken tüketiyorlar herşeyi.
24 Yorumla- +1 yıl
Bunu söylemek için gelmiştim
- +1 yıl
Senden önce davranmışım o zaman :)
- +1 yıl
@bilinmeyenşahıs
- +1 yıl
Öyle yaptın :)
Oncelikle saglikli bir ortamdan tanismamissiniz. sen bir ayda onu tanimak yerine. yelkenleri suya indirmissin biraz agir olsan inan şu an bu halde olmucaktin.
03 Yorumla
Soran+1 yılKeske kaptirmasaydim diyorum zaten :(
Soran+1 yılElimde olsa hemen siler atarim beynimden hiç üzülmem ama işte
+1 yılKeşke biraz ağırdan sataydın be güzelim.
Ama aslı ne biliyor musun?
Bunlar hep eski sevgili :/01 Yorumla
Soran+1 yılKimse için terketmedim ne eski ne yeni diyordu israrla ama bilemedim ki canim ya
Hata sende 3 hafta da neyin güveni neyi ümidi :? gerçekten sevse öyle bir şey söyleceğini sanmıyorum bende kız arkadaşımla internetten tanıştım 2 ayı oldu beni kıskanması tripleri ilk günki gibi halen hoşuma gidiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel Allah bozmasın. yapimda da var biraz çabuk inanip baglanmak ondan kaynakli biraz da
Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Kısa yaşamışsın kolay unutursun üzülme. Daha fazla uzatsaydı daha çok yanardın.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kesin canım. insan ister istemez alışıyor karşısındakine ve gidince canı yanıyor
Soran+1 yılİnsAllah unuturum kısa zamanda
+1 yılSanaldaki insanlarda reelden bunu unutmamak lazım. Her insanıda bir tutmamak lazım.. Belkide seni üzmekten korkuyordur o yüzden böyle yapmak zorunda kalmıştır. ya da gerçekten çocuğu bunaltmışsındır bilemiyorum..
04 Yorumla
Soran+1 yılAma kıskanilmak hoşuma gidiyor diyen bir insan bu. benim zoruma giden madem begenmdi nedn o kadar iltifat etti hadi bunu kibarliktan yapti diyelim madem üzecegni biliyor gelecek göremiyor nedn o kadar ümit verdi üstelik duygusal oldugumu çabuk kirildgmi da anlamisti. zoruma giden bu
- +1 yıl
Onunda karakteri bu kadar mış yapıcak bişi yok sende önüne bakmalısın..
Soran+1 yılBaşka da çarem yok zaten
- +1 yıl
Aynen.. Özelden yazarsan dertleşebiliriz?
eksik anlatmışsın senin o dediğin basit kıskançlık tribi nasıl birşeydi kritik nokta orası
07 Yorumla
Soran+1 yılWhatsapdan gece vakti iki gece üst üste biriyle yazıştıgnı farkettim. dayımın kızı falan dedi. ama o satte yazmasi pek inandirici gelmedi bana. biraz trip attim haliyle
Soran+1 yılYalan söylüyorsun demedim direk tabi. bu satte niye mesaj atiyor ne istiyomuş gibilerinden knuştum. sonra ertesi gece aynisi olunca kuzenin de sıklastirdi bu saatte atmayi ben yatiyorum sen knuş gbilerinden trip attim. ertesi gün yine çevrimiçiydi sadce kimle knuştugunu sordum erkek arkadasim dedi tamam dedim. arkasindan mesaj atti bana hep şüpheyle bakar oldun diye. alakasi yok çok kiskaniyorum dedim. benim kafam karismaya basladi çok takintilisin triplisin diye bitirdi işte sebep buymuş
- +1 yıl
o kadar uzun cümleler kurcağına sadece bunu anlatsaydın daha net anlardım
neyse uzun lafın kısası senin şüpheci yaklaşımlarından dolayı artık ona güvenmediğini hissetmiş
erkeklerin de küçücük birazcık 6. hisleri vardır karşısındaki onu sevmiyorsa ya da güvenmiyorsa hisseder hemen
ki güven erkeğe göre bir ilişkideki en sağlam tuğla olmalıdır ki sen o tuğlayı yıkmışsın o yüzden sana olan sevgisi tükenmiş arkadaşın bir anda mı oluyor bu diye düşünebilirsin evet bir anda oluyor
Soran+1 yılAma hemen kestirip atmasi mi gerekirdi. üstelik onu sevdgmi biliyordu hatta kendi diyordu güveniyorum sana diye. senden şüphem yok diye. sirf bu nedenden bitirmesi saçma geliyor
Soran+1 yılAma olayi uzatmadim ki ben. hatta en son knusmamizda tamam aşkım dogrudur dedgmi hatirliyorum konu kapansin diye. ama o bitirdi iste
Açık ve net : seni gerçekten sevmemiş ve sıkılmış başka açıklama yok.
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki en baştan emin degilse niye o kadar umut verdi. anlamak çok zor
Soran+1 yılAma namazında niyazında bir insandı ayrıca da. sakin naif bir yapısı vardı. tbi ki bunlar güvenmek için yetmez biliyorum ama. uçarı serseri biri olsa zaten belli amaci derdim. bu tarz birinden tekme yemek gerçekten kendime güvenimi yitirtti
Soran+1 yılAramam zaten gururum çok kırıldı. sadece kafamdakilere cevap arıyorum kendimce
Üzülme bsver hc degmıo ne desek bos. Hc kimseyle iş ciddiye binmeden hayal kurma derim. Sonrası hüsran..
04 Yorumla
Soran+1 yılBuna artik ben de eminim. ders oldu bana :(
Soran+1 yılTeşekkürler tatlim.:)))) zamanla daha iyi olcm insallah
+1 yılfazla dusunme, oyle herkese de inanma hemen.. neyse tecrube olmus.. cocuk oylesine cikmis senle iste.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok acı bir tecrübe oldu
- +1 yıl
gozunde buyutme :) tecrube iste uzulme ^^
Soran+1 yılYa öyle
- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi