eski sevgilimle ayrılalımız yaklaşık 1.5 yıl oldu. benim ilk sevgilimdi ondan sonra da limse olmadı hayatımda yani bu 1.5 yıl içerisinde de hep onla ilgilendim ona baktım konuştum falan. baya salak aşıktım işte. ama kız benden önce çok sevgilisi oldu. benimle ayrıldıktan 1 ay sonra eski sevgilisiyle barıştı. konuştular 1 yıl onla küstü.1 ay önce öyle arkadaşça konuşuoduk yine bisürü erkekle konuştuğunu gördüm duydum. ve dün de tekrar yazayım dedim ki sevgili yapmış yeni kalpler yazılar ne ara oldu da bu hale geldi bilemiyorum. ama ben hala onu düşünüyorum. sizce de çok salağım değil mi. nasıl düzelecem ben
Cevabın nedir?
ne salagi bilader asil salak afedersin seni kaybeden kisi. sakin kendini karalayacak sozler soyleme. sevginin sadakat ve fedakarliklarla yurudugunu mantalitesiz birine aksetmeye calismisin. fazla iyimser olmak kaybettiriyo bize ve seven taraf kendini hep suclu hissediyo. ben sana helal olsun diyorum. unutma herkes uzdugu kadar uzulucek
14 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum bu kadar şeye rağmen hala üstüne düşüyorum diye kendimi suçlu hissediyorum. evet yanlış insana sevgiyle yaklaştım gerçekten de malesef öyle. o üzülsün üzülmesin umrumda değil ama artık ben mutlu olayım başka bişey istemem güzel yorumların için de çok teşekkür iyi geldi cidden :)
Soran+1 yılkarakterimi değiştirmemeye çabalarım tabi ama gücüm biraz azalıyor o da zamanla artacaktır daha zamanımız var küçüğüm alışırım sanırım :) sabırla beklerim acelem yeter ki birbirimizi hakedelim yeter :) eyvallah sen de hacı :)
En İyi Cevaplar
k bakma kardeş öylesin at bu salaklığı üstünden biran önce hayat kimse için üzülmeye veya kimseyi beklemeye değmez
01 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin isten dunden beri kendim icin yasamaya uzulmemeye basladim basarili olacam insallah :)
Salaklıkla ilgisi yok, seven insan hali bu yalnızca... Bunun bir iksiri yok düzelmek vs için... Zamanla her şey unutulacak zaten... Mantığın düşüncelerin fikir yapın hepsi değişecek... Bunlar da tebessüm edeceğin anıların olacak... Çünkü ileri de bu sana acı vermeyecek sadece gülüp geçeceksin...
1494 Yorumla
Soran+1 yılzamanla ama ne zaman 1.5 yıldır bu kızı çekiyorum ben üniversiteyi kazandım yeni hayata başlayacağım dedim aynı şehri kazandık. doya doya mutlu bir hayat süremiyorum düşünerek geçiyo hayatım. ne zaman güleceğim ben
- +1 yıl
Ben 7 yıl bekledim kurtuluşu... Bitti sonunda ve şu an gülüyorum kendime çünkü üç günlük dünyamı üç kuruş etmeyecek bir yaratık için harcamışım... Senin de zamanın gelecek elbet ama bu gemileri batmış gibi karamsarlık içinde geçmez. Beynini kandıracaksın. Bir şeyi 21 gün boyunca kendine empoze edersen beyin ona inanmaya başlıyor. Farkındaysan sen hep bunları düşündüğün için bitmiyor. Kalpten çıkmış artık olay...
Soran+1 yılanladım peki nasıl empoze edecem ne düşünmeliyim ki
- +1 yıl
Kendinde olmasını istediğin, görmek istediğin duyguları anacaksın. Koltuğa uzanacaksın, gözlerini kapatıp sesli bir şekilde durmadan inanarak tekrarlayacaksın. Mesela başarılı olmak istiyorsun, ben başarılıyım ben başarılıyım ben başarılıyım diye telkinde bulunacaksın. Beyin 21 günden sonra inanmaya başlıyor.
Soran+1 yılbu konuda ne demeliyim mesela yani onu aklımdan çıkarmak unutmak için veya üzülmemek için. kusura bakma kafam dalgın sağlıklı düşünemiyorum
- +1 yıl
Onu unutmak istiyorsan önce onu unutmayı dahi aklından geçirmeyeceksin çünkü unutmanın içinde bile o var ve bu hep hatırlamanı diri tutuyor. Daha çok ben mutluyum, huzurluyum, seviyor ve seviliyorum kısmında olacak telkinlerin. Ben mesela ortak arkadaşlarımızla olan diyalogumu dahi kesmiştim. Sanki hayatımda hiç olmamış gibi davranıyordum. Sabahları normalde onu düşünerek ve üzgün uyanıyordum ama daha sonraki sabahlarda sanki her şey güllük gülistanlıkmış gibi davranmaya başladım. Zorla bir gülümseme yapıştırdım yüzüme ve hiç çıkartmadım onu. Herkes inanmaya başladı buna ve onlar inandıkça beynim de ikna olmaya başladı. Bu işimi daha da kolaylaştırdı. Beyin vucudu tazelemeye yöneldi, sağlıklı düşünceler üretmeye başladı doğaş olarak. Sonunda da huzur ve nefes aldım...
Soran+1 yılçok teşekkür ederim şimdi bunları okuyunca bile bir huzur oldu içimde. dediklerini uygulayacam her anımda
Soran+1 yılbir de bişey daha hani onu unutmak tamam da işte yenii sevgilisini düşünüyorum o hediyeler gözümün önüne geliyo konuşmalarını düşünüyorum bunları da aynı şekilde yok edebilirim değil mi
- +1 yıl
Tabiki de edebilirsin zaten dediklerimi yapabildiğin takdirde arındığını göreceksin ve arındıkça umursamamaya başlayacaksın hatta sen bile şaşıracaksın bir an durup aklına gelmediğini fark edeceksin... Tüm bu düşüncelerin yüzünden zaten bunca zaman unutamadın, her şey düşünceyle başlar ve biter.
Soran+1 yılhaklısın sadece oturup onu düşündüğüm oldu bu andan itibaren kendim için bişeyler düşünmeye başlayacam :)))
- +1 yıl
İnsan biraz da boşluktan bu duruma düşüyor yani hayatında dolu dolu bir şeyler yaşamadıysa ya da çok önem arz eden bir olayı yoksa bir şeye takılıp kalıyor. Zaten insanoğlu acıdan besleniyor, sanki mutsuzluk mutluluk veriyormuş gibi... Ama hayatta her şey geçiyor asla sonsuza dek kalmıyor, ki hepimiz faniyiz neticede... Unutmak ve alışmak Allah ın bizlere sunduğu en güzel lutuf... Kalbin aslında yalnız kalmış, sen dolu sansan da o boş emin ol ;) Ve sende beynine yüklenmişsin, sonuç da böyle olmuş... Ama sonuçların kağıdı elinde, yırtıp atabilirsin. Kağıt çok :)
Soran+1 yılbeni çözdün sen ya cidden :) evet başka biri olsun istedim çok zaman kimseyle dolmayınca tekrar beyin boşluktan onu düşünmeye başladı heralde mal işte napsın :) ben de inanııyorum başka biri olsa aklıma bile gelmeyeceğini sonuç olarak kalbim boş beynim de sıkıntıdan beni yoruyo :D
- +1 yıl
Sakın yanlış anlama, sana karşı söylediğim bir şey değil; genel anlamda insanoğlu, "köpek dövüldüğü yere gider" sözüne cuk oturuyor... Kime insan gibi değer versen dön de sırtına bir bıçak da ben saplayayım diyor ama kime bıçak saplasan o senden vazgeçmiyor... Bıçak saplamışlığım olmasa da, etraftan şahit olmuşluğum çok oldu. Herkesi aynı kefeye koymak olmaz elbet, bizim gibiler yanlış kişilere denk geldiği için durum bu ama söylediklerim her anlamda geçerli, dostluk arkadaşlık akrabalık vs. Tecrübe iyidir ama uyanık tutar :)
Soran+1 yılyok yanlış anlamam gerçek birşey yani mazoşist miyiz artık ne isek işte acı çektiğimiz yere gidiyoz da artık acı çekmeyeceğim doğru kişilere denk geleceğimi umuyorum :)
Soran+1 yıltamam doğru bir kişi geleceğine eminim. amin diyebilirim rahatlıkla benim gibi olsun başka şeye gerek yok :)
Soran+1 yılbence de kendimi övdüğümden değil zaten sen de anlamışssındır ama işte herkesin nasıl düşüneceğini düşünerek hareket etmeye çalışıyorum doğru olanı vs işte herşeyde :)
Soran+1 yılorası öyle tabi ama aşk konularında işte benim gibi düşünen birisi gelsin sonuç olarak :)
- +1 yıl
Sen kendin için dürüst ol, adaletli ol, doğru ol... Başkaları ne der ne düşünür diye hareket etme, başkaları için yapma bunları yalnızca insanlığın için adamlığın için yap her şeyden önce daima kendin için :) Zaten her şey herkes gider, sana sadece sen kalırsın... Bu yüzden en değerlisi daima sensin ama bu bencillik olarak algılanmasın sakın... Başkalarının iyiliğini önce düşün, o ayrı bir durum...
Soran+1 yılyani demek istediğim de oydu zaten benim de tüm davranışlarımı başkalarına göre şekillendirmek değil tabiki :)
- +1 yıl
İnsan aslında kendisinde olmayanı, kendisinde eksik hissettiklerini çeker... Şöyle ki, sende olmayan ama olması gereken ya da olmasını istediğin bir şeyin, başkasında olması halinde o kişiyi çekersin... Hayatına aldıklarına iyi bak, muhakkak bir şey öğretmişlerdir sana bir şeyler katmışlardır. Sevgilin olan kişiye baktığında sende olmasını istediğin özellikler görebilirsin... Birbirinizi bütünlersiniz... Ayrılıklar neden oluyor? Çünkü bütünleyemiyorsunuz birbirinizi, çünkü sende olmayan bir şey onda da yok, bu da sizi eksik bırakıyor ve bitiyor.
Soran+1 yılevet tabiki arkadaşlarımdan öğrendiğim şeyler oldu. peki bu bütünlemeyi bir kızla ilişki yaşamadan bilemeyiz heralde değil mi.
- +1 yıl
Arkadaş ilişkisi içerisindeyken bütünlük var mı yok mu bilebilirsin çünkü tanıyorsun arkadaş olduğunuz süre zarfında birbirinizi... İlla sevgili olmak durumunda değilsiniz yani anlamak için... Tanımak yeterli oluyor... Zaten arkadaşken daha net anlaşılıyor, sevgililik ayrı bir boyut... Sorumluluğu ayrı...
Soran+1 yılevet sevgiliyken birbirine uyum sağlama çabaları kendini değiştirme çabaları falan oluyor. iki taraf da değişemiyor sonra ilişki adına bişey kalmıyor tabi. arkadaşken iyi tanıyıp bütünleyip birbirimizi değiştirmeye çalışmadan güzelce ilişkiler olmalı öyle değil mi :)
- +1 yıl
Önce yakın arkadaş sonra sevgili olmak, direkt sevgili olanlara göre daha uzun vadeli ilişki doğuruyor. Bu da birbirini iyi tanımaktan dolayı kaynaklanıyor. Bir insan iki olmaz bu yüzden de evet değiştirmeye çalışmamak gerekiyor. Ne kadar da uğraşsan asla değişim olmuyor. Sadece kişiler yıpranıyor ama sonuç negatif. Ben bir de şunu anlayamıyorum, değiştirmeye çalışıyorlar ama sen beni bu halimle kendim gibi olduğum için sevmedin mi zaten? O zaman neden değiştirmeye çalışıyorsun? Kafamda bu sorularlayım :)
Soran+1 yılkesinlikle yakın arkadaşlıktan başlamalı çat diye sevgili olunca herkes kendinden başka biri oluyor falan tanıyamıyorsun.
benim de anlamadığım olay ki bitme sebebi de buydu. değişmiyormuşum. e beni değiştirmeye mi geldin sen böyle olduğumu biliyorsun zaten bunu bilerek gelmişsin daha ne çabalıyon :) aynı soruları ben de soruyorum :)
Soran+1 yılevet ilk kez düştüm 20 yaşındayım 2 yıl önce ilk ilişkim oldu ilk kez ayrıldım hani mutlu da oldum değişik bir heyecandı ama önceki hayatımı tercih ederdim. ben bu yaşımma kadar oyun komedi ve çizgi filmlerle yaşayan fenerbahçe aşığı bir insanım. bende değiştirmek istediği şey de bu. hani romantik değilmişim düşüncesizmişim ilişkide lider değilmişim sahip çıkmıyormuşum oyun vs işlerle ilgilenip de kızı düşünmüyormuşum. ona karşı umursamazmışım falan filan bunları değiştirmek istiyordu.
Soran+1 yılhaklı olduğu yönleri vardı tabiki. ama onun dediği şeylere inanmıyorum ben. tamam oyun eglence falan yaşam biçimim gibi birşey kabul ama. ben ilk kez böyle bir aşk ilişkisine girmişim ilk kez kalbime birini almışım. ve ben o üzülmesin aramız bozulmasın hep sürsün diye hiç bilmediğim halde tecrübesiz olduğum halde sırf onun için kendimden vazgeçmeye başladım beni olduğum gibi kabul etmediği için. yaptığım yanlışlar var bu kızla tecrübe edindim. ama bu ilkimdi o da bunu biliyordu ve ona göre davranabilirdi aşıksa bana. ben nerde ne demeliyim nasıl davranmalıyım böyle ince eleyip sık dokuyarak yaptım hep sırf onu umursadığım düşündüğüm için hayatım boyu düşünmediğim kadar bişeyi düşündüm. ama o anlamadı işte yanlış anladı veya.
- +1 yıl
Bunları ona da söyledin mi açıkça bilmiyorum ama söylemediysen de bundan sonrası için daima açık sözlü ol ve içindekileri saklama iyi veya kötü... İnsan bir şeye kırılıyor ya da karşı taraf için içten içe bir şeyler düşünüp bazı davranışlarda bulunuyor ve yanlış anlaşılmalar doğabiliyor. Böyle durumlarda içine atmak yerine neyse sorun direkt söylemekte fayda var. Ne hissediyorsan onu dile getirmekten çekinme, belki de dile gelince birçok şey kendiliğinden iyileşecek... Benim söylediklerimi sen gelecek adına oku... ;)
Soran+1 yılZaten dediklerini ozet cikartip duvarima asacam ilerde gerek olur die yakinda cok yardimci oluyorsn :) onun disinda da evet hem de defalarca soyledim. sadece iliskiyi kurtarmak icin degil beni artik tanisin diye. zamanla herseyin duzelecegini bilsin diye gayet acik konustum her zaman o da kendi kafasindaki dusunce neyse iste ona gore davranip benim dediklerimle ilgilenmedi de yani.
Soran+1 yılKiz zaten hala ergenin teki davranislar falan olgunlasamadi. oyle bir duvar ormesi normal. sabit fikirli. yok biseye inandiysa bitti ben ne yaparsam yapaym dinlemez. evli 2 abim var bana ikisi de sen bizden bile olgun davraniyosun cok konuda diyolar. ve bu kizi taniyan herkes de ergenin dengesizin teki diyolar belki bu farktan dolayi olamadik :)
- +1 yıl
Boğa, Kova veya Akrep burcu olabilir diye düşünüyorum. Bu burçlara ne yaparsan yap bir şeye inandılarsa asla değişmez fikirleri... Sabit ve dik kafalıdırlar, dediğim dedik çaldığım düdük misali... Dünyayada at gözlüğüyle bakanlar boğa ve kovadan çıkar genellikle... Hep kendileri haklıdır hep... Herkes yanlış bir onlar doğru koca dünyada... :)
Soran+1 yılBen de akrebim aslinda da :D o da yengec burclarin da etkisi var ama bu kendi karaktersiz bence :)
Soran+1 yılAma bu 17 yasindayken de ayniydi 20 yasina geldi hala ayni insanda biseylerin oturmasi lazim degil mi artik :)
- +1 yıl
:) 17 - 20 yaş dediğin nedir ki! Yetişkinlik 22 - 28 yaşları arasında başlar. Kişiliğin oturması da 33 - 40 yaş arasıdır. Bu kişiden kişiye bu şekilde değişim gösterir. Bir insan 7sinde neyse 70 inde de odur derken, bu kimi huylar açısından söylenmiştir. Yoksa karakterin oturması kolay değildir. Zeki, olgun olmak başkadır ama normalde oluşum süreci budur.
Soran+1 yılAnladim o zaman olgunlasmadan bir iliskiye girmemek lazim ruh sagligi acisindan :)
Soran+1 yılEn azindan 1 tane tecrubem oldu belki o sayede daha temkinli yaklasabilecegim elimden geldigince :)
Soran+1 yılben sanki birazcık öyle yaklaşıyorum. yani tanışacağım her kızın aklında eski sevgilisi olacak onu düşünmekten benimle ilgilenmeyecekmiş gibi hissediyorum. bu da öyle hep aklında o vardı benle bitince 1 ay sonra onunla başladı. açıkçası öyle bir ön yargı var bende malesef :)
- +1 yıl
Normal, neticede ilk tecrüben ve seni fazlasıyla etkilemiş olumsuz yönde... Ama bu durum biraz da kendi düşüncenden kaynaklanıyor olabilir. Yani kişi kendinden bilir işi derler ya o misal... Sen eski kız arkadaşını düşüneceğin belki de özleyeceğin için ve herkeste o kızı hatırlayacağın için, yeni kız arkadaşın da senin gibi yapar sanıyorsun.
Soran+1 yılya o da var ama ben bu kızdan sonra bir kişiyle falan aramız olacak gibi oldu işte ama ben bu sürede eskisi hiç aklımda bile yoktu sadece düşündüğüm kişiyle ilgileniyorum. hatta yeni birisi olunca eskisini tamamen unutuyorum da bilmiyorum işte
Soran+1 yılcidden başka birisi olsa ben eskisini tamamen unuturum yani yeni bir ilişki başlayacak gibi olduğunda bile eskisini unutuyorum. ama zamanla daha güzel olacaksa zamana bırakırım bir acelem yok hiç bişeye :)
Soran+1 yılahaha evet sarnırım boşluktan, bir de ilişki bittikten sonra o çok sevgili değiştirip de benim hayatıma kimse girmemesinden dolayı böyle olaylar saçma geliyor :)
ya her ilişki bittiğinde deme ya bitmesin sürekli ilişki başlatıp bitirmiyim 1 tane olsun özüm herşeyim olsun. yenisini bulana kadar ona takılı kalırdım ama dün sen dediklerini uyguladığımdan beri daha güçlü hissediyorum ona takılı kalmayacam ! :)))
Soran+1 yıla inşallah bütünleyecek ve aklıselim biri çıkar da karşıma bitmez :)
evet bence de bana da öyle geliyo. yani şimdi yeni birisini bulup ayrılsam yine o yeni bulduğumu düşünürüm kesin yaparım yani biliyorum. ama en azından daha eskiye gitmem sadece en sonkini düşünürüm :))
Soran+1 yılya bilmiyorum belki eskiyi düşünmeyecem yani bu ilk oldu diye baya düşünüyordum. bundan sonra 1 tane olup da biterse belki artık alışmış olurum takılmam yaşamadan bilemem.
- +1 yıl
Hmm yaşamn gerekiyrmuş ki bunları yaşamşın sen şimdi bensin (bu anlattklarinla senin eski kz arkadşnda benim eskii sevgilimin huylariii:)
Anladin mii:) hiçte salk değilsin BN sevdim de geç ama şunu söyleyim şmdiki sevglsnden yüz bulamzsaa ilgi görmezse sana dönecktr snra bana yazmayı unutma:) dedydi dersin :) :)
Soran+1 yılYasamak lazim tabiki ben de nasil davranacagimi bilmiyorum ama bu senin dediklerinden sonra eger iliskim olur da ayrilirsam kendimi yipratmamaya calisacam :) yipratmamaya calismaya da dunden beri basladm :)
Soran+1 yılYoo gayet sana yazdim :) konudan konuya atladm ama olsn :)
- +1 yıl
O zaman ben dahil olayım o yoruma :) Geri döneceğini sanmıyorum zaten eski sevgilisinden sonra dönecek olsaydı çoktan dönerdi, oysa kız eski sevgilisinden sonra birçok erkekle konuşmuş ve kendisine yeni bir sevgili bulmuş bile... Geri dönmenin iki sebebi vardır. 1. yenisini bulamamak, boşta kalmak ve vakit doldurmak için en yakına dönmek. 2. eskiden anlayamamış olduğu değeri daha yeni anlamak ve pişman olmak. Ama bunun için önce sevmiş olması gerekir ve içten içe aslında değer vermiş olması gerekir, hatta kişi eskiden değer verdiğinin farkında bile olmayabilir sonradan fark ettiği için döner, ikinci seçenek bu... Birinci olursa olur ama ikinci şık asla olmaz. Böylece ben de konuya müdavim olmuş bulunmaktayım :)
Soran+1 yılZaten degerimi anlayamayan, daha dogrusu hic biseyi anlayamayan bir kiz oldugu icin 2. secenek bence de olamaz asla :) 1. secenek de zaten bos kalmaz o o yuzden hic donmez donmesin de yani istedigim de o :)
Soran+1 yılBu da oyleydi cogu zamanim bumerangla oynamakla gecmisti simdi dogaya biraktim evet gelmiyo artik kirilmistir belki asla gelmesin bir daha :))
Soran+1 yılOoohhhhhh :D hic biseyime gelmesin aklima yanima ne olursa olsun :)
Soran+1 yılAhaha nereden baktin gizli kullanici el falimdan mi :))
Soran+1 yılO kadar eminsin yani baktigin faldan iyi seyler olmazsa seni bulurum bak :))
Soran+1 yılGuzin abla nerden tanidik gelio ya :))
Soran+1 yılGeldi geldi bana da deva olcak mi :))
Soran+1 yılüzüldün mü :) oldu tabiki olmaz mı hayata pozitif yönünden bakıyorum sen yazdığından beri takılmıyorum eski şeylere de kendime derslerime bakıyorum :))
Soran+1 yılhayır tabiki çöpe falan gitmez üzülme yani :) eic seçtim zaten içim sıkıldıkça okuyorum yazıyorum çok iyi geliyo teşekkür ederim tekrar :))
Soran+1 yılben de rica ederim :) bir de senin yaşın kaçtı 7 yıl bekledim kurtuluşu dedin ya :)
Soran+1 yılanladım yani ilişki 7 yıl sürdü değil mi. biten ilişkiyi unutmak 7 yıl değil :)
Soran+1 yılaldım cevabımı zaten :)))
- +1 yıl
Sana verdiğim tavsiyeyi uygulamamıştım ama ben, daha doğrusu bilmiyordum, sonradan öğrendiğim bir bilgiydi ve 2012 de uygulamaya başladım. Şu anda da faydasını çok güçlü bir şekilde hissediyorum. Üzüntüm, takıntım, acım kalmadı.. Herkes neyse o da öyle oldu artık.. Kendi yolumda ve kendi işim gücümdeyim.. :)
Soran+1 yılevet ama benim senin gibi yaşam koçum gibi bişeyim var bu yüzden bilgiliyim ve ben de cidden iyiyim iyi hissediyorum daha fazla :) https://www.youtube.com/watch?v=HJubxU-raW8 o zaman onlara gelsin :)))
Soran+1 yılo dereceyse olmuşsun sen sıra bende :))) mecburen değil ya en iyisini yapmışsın arkadaş mı yok çevrede onları atarsın yeni ekip gelir sorun yok bence :)
Soran+1 yılHayirli oldugu kesin bence de :) benim onunla cok ortak bir arkadasim da olmadigindan o konuda rahatim kimseyi cikarmak zorunda kalmadm :)
Soran+1 yılbu arada bildirim gelmedi 2 gün sen cevap yazmışsın sonra girince gördüm :) evet şanslıyım ortak bir yönümüz yoktu ama o kadar şehirden aynı şehirde üni. yi kazanmasak iyidi 2 yıl önce beraberken yazdırmıştım aynı yeri içime doğdu kesin kazanacam diye aynı yerde okuyoruz o kötü oldu :))
Soran+1 yılyoo etki ettiğinden değil :) hani herkes sevgilimle aynı ünide okuyacam der hiç denk gelmez ya bende böyle şekilde denk gelmesi saçma oldu :)) kabul etmiyorum derken nolmuş öğrenciliğime :))
Soran+1 yılyok ya titreme değil yani herkesin istediği şey bu yani benimki de değişik bişey oldu o yüzden yoksa öğrencilik devam iyiyim tabi yoksa :)
- +1 yıl
Bunu düşünmen bile yeterli aslında.. Tanımadığın bilmediğin biri okula gelse haberin olmaz, dikkatini çekmez.. O da artık bir yabancı olduğuna göre böyle olmalıydı.. Sözlüden kadın.. :) Bu da kaderin bir cilvesi.. Sınanıyorsun, neticede sınav dünyasındayız.. İstenildiği takdirde olmayanlar, hiç beklemediğin anda oluverir.. Kazanırsan, her şeyi kazanmış olacaksın bu sınavda.. ;)
Soran+1 yıltamam tamam düşünmüyorum bisürü öğrenci var sonuçta onlar da o kadar şehirden aynı şehire gelmiş hatta benim sınıfa gelmiş tesadüf değil heralde :)))
Soran+1 yıliyi bir sebebi vardır inşallah :) gerçi sınıf da kız arkadaş edinecek bir sınıf değil ya %90u erkek olunca :))
Soran+1 yılo kadar da olmasın o da pek iyi bişey değil de :) ne biliym bir kızla ilgilenemiyorum sınıfa bir giriyorum 80 tane erkek 8 9 kız arada kaybolmuş tek gördüğüm bolca sakal sakal sakal her yerde :) ben öyle başka yerden de bir kız hoşuma gitse bile ilgilenemiyorum illa hergün görmem lazım :)
Soran+1 yılBelki de o baska yerden kizla ilgilenme veya kiz gormeme bahanedir. sevebilecegim birini bulsam gercekten tum olumsuzluklari bir yana birakirim bilemiyorum :) kimseyi de sevemiyorum sabir ediyorum sadece illa severim ben de napiym bekleyecem :)
- +1 yıl
Ona nispet için de belki böyle bir olaya adım atabilirsin, aman ha! Hem kendine hem de hayatına dahil ettiğin kişiye yazık olur. Sevemiyorsan zorlama zaten, çünkü zorla sevda olmaz.. Kendiliğinden içinde açmalı, yüzüne filiz vermeli.. Yoksa ne çiçek büyür ne de o mis sevda kokusu sarar bedenini..
Soran+1 yılYoo onu yapmam yani nispet icin baskasini kendime alet etmem. kendime bakarim yani o kiza biseyleri gostermek icin ben de baska bir kizla olmak icin ugrasmam
Soran+1 yılTesekkur ediyor ogrenci :D zaten oyle bisey yapacak olsam bile yapmam bosuna basima cile almis olacam. kizin tribini cek kavgasini cek strese gir bir nispet icin degmez istesem de yapmam :F
Soran+1 yılYa haksiz miyim hemcinsin falan tamam da :D gecenlerde bir arkadasimin kiz arkadasiyla konusuyodum iste kiz daha arada bisey yokken bile kustu bana hani hic bisey yok zaten benm eskisi de felaketti baska bir kiz arkadas da boyleydi. biz ok iyisiyiz demiyorum da dengesizlik trip atmalar falan abartiolar :D
- +1 yıl
Trip, erkeklerin en haz etmediği hareket.. Bu yüzden de kızlar, erkekler hata yaptığında trip atar ki erkeğin asabını bozsun.. Erkeği çileden çıkarmanın ilk yolu bu çünkü.. :))) Bir nevi hatanın cezası bu.. Ve erkeklerin bir kısmı, kız arkadaşı trip atmasın diye yapacağı herhangi bir hatayı yapmaktan kaçıyorlar.. Kızların yapmak istediği şey, erkeklerin hata yapma oranını triple en aza indirmek.. Ki amaçlarını da ulaşıyor kızlar.. Trip sağolsun.. :) Tribin ikinci sebebi de; erkeğe hatasını kızlar söyledikten sonra anlamasının bir önemi yok. Erkek kendi aklıyla hatasını anlasın istiyor kızlar. Bu yüzden de hatan bu demek yerine trip atarak ipucu veriyorlar hatasını anlaması için bulmaca çözdürüyorlar.. :)
Soran+1 yılYuh cok dogru konustun cok basarili oluyosunuz malesef mi desem ne desem bilemedim de tribin de bir siniri var ama biz de insaniz :D ya bisey dicem mahsuru yoksa arkadas ekleyebilir miyim gercekten cok yardimci oluyorsn herseyi burdan yazmamak icin :)
- +1 yıl
Aslında tribin en büyük özelliği sınır tanımaması.. Sınırsız olmalı ki çok daha etkili olsun.. Amaç öldürmek değil süründürmek, ki süründürmek ölmekten daha beterdir.. Sınırı olsa, erkeğe olan bu eziyet hafif kalır.. :) Siz bu triplere maruz kala kala yeniliyceksiniz kendinizi, ne güzel bir şey bu sizin açınızdan.. İçinizden yepyeni bir erkek çıkacak hem de daha kıvrak bir zekaya sahip olacaksınız bulmaca çöze çöze, fena mı? :) Arkadaş olarak eklesen mi ki acaba? Hımmm bir düşüneyim.. 😜
Soran+1 yılHem de ne surunuyoruz valla :D ya normalde tribi severim erkek olarak ama trip uzuo kusluge geciliyo o evre sorunlu yoksa bir kizdan trip yiyince kendimi onun icin ilgili degerli hissediyorum hosuma gidiyor da iste biraz daha dengeli olsa :D yenilenme konusunda da ben o anlik yenilensem bile baska trip yiyene kadar tekrar eski halime donerim :D :D dusun peki :D
- +1 yıl
Kızlar da bu yüzden zaten tripler arasında fazla vakit geçirtmiyorlar.. Kısa aralıklarla güçlü tripler yağdırıyorlar.. :)))) Öğrendiklerini iyi oturt ki yenilendikçe kalıcı olsun yoksa sen zarar görürsün.. Çünkü yenilendikçe triplerden uzak kalacaksın, kızın trip atmasına gerek kalmayacak.. :)))
Soran+1 yılyuh baya baya strateji geliştirmişsiniz siz ama :D ya ne biliyim pek oturtamıyorum mı noluyor yeni tanıştığım kişi bile direk triple yaklaşınca acaba dedim ben öğrenemiyorum ama zamanla öğrenirim heralde çok sıkıntılı işleeer benim kendi hayatım güzeldi :D
Soran+1 yılO kadar da degil saka yaptik katlaniriz napalim tripse de baska biseyse de onlarsiz da olmaz :D
Soran+1 yılBen kotu bisey yaptim aslinda kotu degil de ani dusunce degisimi senden yardim alacam yine haberin olsun ama simdi cok uykum var yarin anlatcam ben :D
Soran+1 yılburada bir kız vardı işte 18 yaşında üniye tekrar hazırlanıyormuş falan instagramla tanıştık falan öyle konuşuyorduk şimdi ilerledi konuşmalar. kız ben okulda dersteyken ders çalışıyor işte. sen gelene kadar ders çalışiym diyo benle konuşurken hiç çalışmıyor, veya ben uyuyunca çalışıyor işte. engelliyorum baya. bir de aşk olarak da emin değilim çok etkilenemedim mi bilmiyorum ya ilerledi de napacağım şimdi ben. kız da çok samimi konuşuyor :/
- +1 yıl
Samimi konuşuyor diyorsun, sevgili olduk demiyorsun.. Bu yüzden ilişkinin adı konmadığı için yolun neresinden dönsen mümkündür.. Eski kız arkadaşının muhabbetini aç mesela.. Ona de ki, saat 7de gelicem nete konuşuruz.. Ama saat 7de gitme.. 9da git.. Nerdeydin deyince de eski kız arkadaşını öne sür.. Konuşmak istedi falan de.. Kafam karışık de.. Sanırım seviyorum onu hala ve o da barışmak istiyor de.. Böyle anlat ona ve sonunda da iyi ki varsın sen ya de, kankam gibisin resmen de.. Arkadaş ayağına bağla durumu..
Soran+1 yılAnladim deneyebilirim. ben de o oyle konusunca basta samimi davrandim simdi daha sogugum da basta oyle konusmus olusum sorun yaratir mi
Soran+1 yılSevgili gibiydi iste bos bulundum niyeyse oyle konustum ya napacam
- +1 yıl
Yara bandı yapmaya çalışmışsın kızı.. O yara bandını yarana yapıştırdıktan sonra, tekrar sökersen o yara bandı artık bir işe yaramaz, çöp olur.. Ama bu denli hızlı bir ilerlemeyi kabul eden kız, düşündüğün gibi kırılmaz. Onun da senden bir farkı olduğunu sanmıyorum. Boşluğunu doldurduğu için ona iyi gelmişsindir, boş hayatı dolunca da çok mutluluk duymuştur. Heyecen vermişsindir. Bunlar insanı yıkmaz merak etme ama uzatırsan ikiniz de zarar görürsünüz..
Soran+1 yılde mi hemen o kadar hızlanır mı insan. ben niye yaptığımı bilmiyorum neden acele ettiğimi bilmiyorum. o zaman ne mesaj atmamı önerirsin mesela
Soran+1 yılbence de ama ne biliym kız ne laflar edecek şimdi arkamdan. ne mal insanım ben ya
Soran+1 yılakıllanacam şimdi yavaş yavaş hata yaparak öğrenmeyi tercih ettiysem demek :D inşallah saydırmaz :) ya aslında başta güzel kız diyordum sonra soğudum falan yazınca da şaşırdım normal cevap verdim o konuyu böyle eğlenceli hale getirmişken naptığımı bilemedim yani konu aktı gitti ben de naptığımı bilmiyorum :D
Soran+1 yılnaptım ya :D valla sadece boş bulunduğumdan :D aynı şehirdeyiz ya paintballa gitmiştik ben resim paylaşmıştım kız 1 aydır falan da beğeniyo hep takıp ediyo beni işte neyse dm attı instagramdan bişey sorcam ama gülme :)) flan diye ben de tabi dedim sonra paintball nerde ben buralıyım ama bilmiyorum dedi falan söyledim işte acıtıyo mu işte kim yendi işte ben olsam sağ çıkamam falan fila n oyun üzerinden konuştu böyle sonra başka konulara geçti nolduğunu ben de anlamadım açıkçası :D
Soran+1 yılmasum değiliz hiç birimiz :D aynen ya benim cidden böyle bir niyetim yoktu :D zaten eski sevgilimle başlamadan önce de böyle bir niyetim yoktu çok mu safım nedir direk muhabbete dalıp kopup gidiyorum :D bununla da o eskisiyle de konuşma niyetim de yoktu hep görürdüm bakmazdım bile de noluyorsa işte D:
Soran+1 yılöyle valla :D ya hayatımda 1 kişiye aşık oldum sadece onunla da ciddi anlamda uğraşmama rağmen olmadı, onun dışında sevgilim olan ya da hayatıma giren her kız bu şekilde oldu işte ben farkına varmadan :D bu arada özel karakterle smiley kullanıosun sanırım pcde gözükmüyo da :D
Soran+1 yılbaya geç kaldım biliyorum idare et :D aman Allah korusun girip kolayca çıkabiliyorlar neyse ki şikayet etmemek lazım :D şimdi sırada bu kızı da çıkartmak var bir hata yaptık bir daha asla olmasın diye gayret ederim. hem kız etkilememeye başladı hem sınavları var boşa yazık olmasın hem de bana göre değil şimdilik sevgililik falan yok çevrimiçi oldun yok nere gidiyon erkek arkadaşlarla hayvan gibi yaşıyoruz en güzeli :D
Soran+1 yılal işte dün bir kız eklemişti üni. den kabul ettim bugün öğlen selam dedi selam dedim tanışalım? dedi cevap vermedim şimdi tekrar? koydu yine. ne yapacam mesela bu durumda cevap vermemeyi tercih etsem iyidir de mi :D
Soran+1 yılben cevap vermeyi de sevmiyorum ki zaten gider bikaç gün içinde diye :D sevmiyorum bu işleri arkadaş ben :D gerçekten sevdiğim kız gelsin bitsin iş başkası olmasın :D
Soran+1 yılyok valla direk gitsin ikisi de onu istiyorum ben ama gerçekten :( bir laf demek zor geliyor o yüzden. ha gerçekten etkilendiğim biri olursa o zaman hoşuma gider o ayrı :D
Soran+1 yılbiliyorum biliyorum hiç söyleme hep eskisi yaptı beni böyle (suçu da attım) :D ya bilmiyorum ben de uyuz oldum kendime şu an çok pis :D
Soran+1 yılvalla iyi olur :D akıllanmam lazım hayır kafam da ayık niye böyle ani değişimler yapıyorum neyin belirtisi acaba bu :D
Soran+1 yılDengeni oturtman için hem yanına hem karşına eşit ölçüde ağırlık yüklenmesi gerek.. derken bunu anlamadım :D teşekkür ederim tespit için ayrıca :D geldik yine zamana :D herşey de zamanda :D
- +1 yıl
Tahterevalli olarak düşün hayatını.. Ve tahterevallinin bir ucunda sen oturuyorsun.. Karşındaki yer boş ise hep aşağıda kalırsın, yani yalnızcan.. Ama karşına çok kişi çıkarda havaya kalkarsın bu da egoya sebep olur.. Ama tam ortada durursan mutluluğu yakalarsın.. Bunun için hem kendi tarafında ağırlığın olması lazım hem de karşı tarafında ağırlık olması lazım.. Açıklaması bu.. :) Zaman, düşünüldüğünden daha güçlüdür.. Yapamayacağı şey yoktur.. :)
Soran+1 yılo zaman hem benim dengeli olmam lazım hem de bulduğum insanın dengeli olması lazım. sonuçta karşımda 1 kişi de olsa ikimizden birin dengesiz ağırlık varsa yine dengesizlik yaşarım.
neymiş dengeli olacam dengelisini bulacam değil mi :D kesinlikle bunu da farkediyorum :)- +1 yıl
İnsanın en iyi öğrenme şekli yaşayarak öğrenmektir sonra görerek sonra duyarak.. Ama öncelik daima yaşayarak bilmektir. Sen de zaman sayesinde yaşaya yaşaya öğreniyorsun.. Bunları beynin inanılmaz derecede kazıyarak not ediyor.. Bu yüzden baş ağrısı yapabilir yaşananlar, kazımak kolay değil.. :))))
Soran+1 yılevet azıcık baş ağrısı yapıyor ama en azından şimdiden birkaç tane hatayla tanıştım en azından nasıl davranmam gerektiğini bu konularda az çok biliyorum bu da bişey ders almam için hayatıma girdiler belki sadece :)
Soran+1 yıltabi daha başındayız hayatın önümüz de uzun ee sonuç olarak herşey ilerim için bir tecrübe oluyor acıtsa da bazıları herşeye tecrübe olarak bakmak gerek :)
Soran+1 yılsayenizde hocam :D :D
Soran+1 yılyapma tüm öğrettiklerini unutur önüme çıkan ilk kıza teklif ederim kullanma o cümleyi nolursun :D :D
Soran+1 yılahaha bundan daha beterlerini bulman lazım ama tek bu yetmez :D
Soran+1 yılevet ben bile inanmıyordm ki resmen gözüme sokmak için 2 tane kız birden girmeye çalıştı hayatıma herşey olabiliyormuş öğrendik ki :D
Soran+1 yıl2 basamaklı olmasınlar yok o kadara gerek yok yani gerek olsa tamam olsun da gerek yok ben sevmem öyle abartmayalım bence az olsun :D
Soran+1 yılo niye ya :D sen de beni iyice şeytan abaza kız düşkünü yaptın ha :( kafam karışıktı işte bişeyler oldu bitti sonuçta mesaj attım olmaz bizden dedim bitti o fazla ilişki de gerçekten istemiyorum ben :)
Soran+1 yılsen demedin mi ya bitir dürüstçe içinden geçenleri anlat demedin mi? sevgiliyi katma direk dürüstçe anlat dedin ben de yaptım allah allah :D
Soran+1 yılcümle kurduk tabiki bitsin demedim ki ben bak bunları yazdım. ben cok dusundum boyle konusmamiz ikimiz icin de sorun olacak senin ygs lys var benim dersler var bir yandan ingilizce calisiyorm yani senle konusunca hem kendimi engelliyorum hem senin icin sinav donemi benmkinden daha onemli seni engelliyorum. bunu anladim. bunun yaninda bir de ben boyle konusmalara gercekten aliskin degilim gordugun gibi arkadaslarimlayim hep yani boyle kızlarla ne tur iliski olursa olsun su okul hayati boyunca hic girmedim boyle seylere aliskin degilim beni zorluyor benden olmaz bir de bosuna seni engellemek istemem, seninle ilgili bir sorun degil kendi dusuncelerm anlayisla karsila lutfen iyi geceler
ayrıca üzüntü var 2 gün umit verip şimdi böyle yaptığım için sabahtan beri kafam yerinde değil arkadaşımla sürekli bu konuyu kkonuşuyorum sadece sana belli etmiyorum üzüntümü hıh :/ :D
Soran+1 yıleeeeee hiç konuya takılmasam üzülmedin rahatsın oooh paşam diyon takıldım diyom takıldın diyosun ne yapayım ben :D
Soran+1 yılBak naptim bilio musun. samimi bir arkadasm var. arkadasimla konuyu konustuk dun gece de konustuk bugun de okulda falan konusmadik eve gelince bir karara baglayalim kafami bulanidiriyo bu konu dedim yanlis yaptim farkina vardim dedim. sinavlar var ikimizin de bitmesi lazim konusmalar dedm. ama kizi da uzmeden en saglam ne diyebilirim dedim bunu dusundum ve yazdim yani. Orta yollu iste :D sana da bisey yazmaya gelmio yakalion herseyi :D
Soran+1 yılZaten ben kendim bir fikrim olmadiginda kararsiz kaldigimda yardim aliyorm herseyi arkadaslardan beklemem yani o kadar degil bu konularda da seni sectim pikacu :D
Soran+1 yılPikacu dedik ne var yani sari sari :D istediginiz birime sikayet edebilirsiniz hanfendi :D :D
Soran+1 yılBana pikacu denmesini isterdim ben ne tatli hayvan :D ayrica bana uyar valla en azindan hayatta bir hedefim olur calisirim falan odemek icin :D :D
Soran+1 yılBilincli oldugum icin iyi yonunden bakiyorum :D oo ne guzel soz soyledim :D pokemonu begenmediysen beyblade muamelesi nasil :D
Soran+1 yılAha kuzu dedi ben de sikayet ediym mi simdi :D yok ben de olacam senin gibi hocamin yolundayiz :D
Soran+1 yılBaska yone cekmedim ben de sikayet edecek bisey bulayim dedim bulamadim :( hep sen acik yon buluon falan ben de yapim dedim olmadi :D
Soran+1 yılE napiym baska yapacak bisey yok ama artik yok benzetme falan birakiyorum :D
Soran+1 yılNeyi vitrine koyim sana benzeme isini mi :D
Soran+1 yılorda bile dengeyi kuracağız yani herşeyde olduğu gibi :D
Soran+1 yılo da olacak inşallah :D da bişey soracam gece gündüz ksde mi yaşıyon sabah 5 akşam 5 9 10 farketmiyo :D
Soran+1 yılbelli oluyor o zaten farkettim yani :D madem öyle sınava çalışiym ben şu anlık bir sorunum yok kız hakkında falan :D
Soran+1 yılAhaha yok sinav icin oyle dedim :D sinavlarim bitti isim dusmese de gelirim artik alinma haha :D
Soran+1 yılYoook bencil mencil dedin ustume alindim uzuldum ben olmaz oyle demedim say demekle falan :D
Soran+1 yılTamam hadi affettim :P :D lafi olmaz tabi o kadar dertlesmemiz var :D hadi sadece isim dusunce gelmis olmiyim saclarimi kestim tarzimi degistim bugun :D
Soran+1 yılBu sefer ben cevap vererek sana yardimci olacam :D hizliresim. coma gir resim yukle de bura gel kopyala :D
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/Ml7yJa.jpg Geldim ve kopyaladım, acaba oldu mu? :)))
Soran+1 yılOlmus olmus :D pc mi satiyon hayirdir :D
Soran+1 yılHangisini alacan yani 2 tane deger var 8 12 gb gtx 880 veya m falan diye :D o degil de eger orda yazilan max. Degerlerde bilgisayar alirsan uzaya cikarsin onlar nasil ozelliktir hayalimdeki bilgisayar resmen napacan o kadar ozelligi :D
- +1 yıl
Bazı kısımlarda kararsız kaldığım için birkaç seçenek birden yazdım.. :) Eğer böyle bir laptop bulabilirsem hayallerimi de gerçekleştirebilmiş olacağım.. ;D İki tane laptop buldum az önce ama tam olarak hayallerimi süslemiyor.. Birisi, Asus N750JK-T4109H Notebook. Ötekisi de Dell Alienware 18. Macbook Pro Retina da var ama o da tam anlamıyla hayalimdeki değil. Sony den henüz bulamadım içime sineni.. Ha unutmadan MSI Dragon Edition var ve yine dediğim gibi tam içime sinmiyor. İlla ki bir yerinde beni huzursuz eden bir şey var. Bunlar laptop yapmaktan anlamıyor.. ;D
Soran+1 yılHayatimda ilk defa bu kadar leptop ozellikleriyle icli disli olan kiz goruyorum :D ve soruyorum sen ne yapiyon neden bu kadar yuksek aliyon :D ayrica asusu tercih ederdm ben :D
- +1 yıl
Ne yaptığım değil, kim olduğum önemli ve ben asla zirvede olmayanla yola çıkmam.. Heyt be! ;D Mükemmelliyetçilik takıntım var huyum kurusun.. Bir şeyi alacaksam baştan salma iş yapmam illa onu her ayrıntısına kadar irdeler ölçer tartar öyle alırım çünkü üç beş günlük yol değil uzun soluklu yola çıkarım.. ;D
Soran+1 yılLaf sert oldu yalniz :D benim tanidigm kizlar genelde aa bilgisayar tamam alalim der ve alirlar da o yuzden garip geldi :D ama brnim bilgisayars gore pahali o kadara gerek yok diye dusunuyorum :D
- +1 yıl
Dilim sivri ve sözlerim serttir amaaa yüreğimin yanında pamuk halt etmiş.. ;D Burada toplama laptop yapanı bulamadım ama monster diye bir site var orada yapıyorlarmış. Netten yorumlara baktım, ısınma sorunu varmış. Bu beni geri itti işte.. Ufak olsun ince olsun falan filan umurumda değil açıkçası kalas gibi olsa yine de aşık olurum yeter ki bu yazdığım gibi laptop yapsınlar.. ;D laptop alamazsam bu özelliklerde toplama masaüstü yaptırıcam..
Soran+1 yılZaten bu ozelliklerde laptopun isinmasi normal bence o kadar islemciye ekran kartina sana tek cozum masaustu :D
Soran+1 yılIsmi dragon zaten insan bir korkuyo :D ayrica onceki yorumda bir soz daha soyledin onun icin de tebrik ederim :D msi bende de var ama dusuktu bunlara gore :D
Soran+1 yılbaşta gtx olacak zaten oyun ve çizimler için,8 gb ram de yeter i7 işlemci full hd ekran bana yeterli :D
Soran+1 yılNe yapacam ki istedigim oyunlar calissa yeter :D ama sen niye yetinmiyosun hala anlamadim ne yapiyosun bilgisayarla yani :D
Soran+1 yılbende msi vardı gtx 660lı sonra recovery kısmı bozuldu diye servise verdim servise gitti 1 2 ay geçti hala haber yok işte şikayet ettik pc kargoda kırılmış bize para çeki verdiler tekrar ben de lenovo aldım o fiyata uyan o vardı güzel iyi yani sorun yok fazlasında gözüm yok :D
- +1 yıl
Lenovo da çok özellik var hatta neredeyse yok yok ama lenovo olduğu için kaybetti benim gözümde.. Birçok tüketici şikayeti okudum. Her pc den şikayet edenler var ama lenovo dan edilen şikayetler şaka gibi bu kadar da olmaz dedirtiyor insana. Hep de aynı şikayetler var. Demek ki ben de alsam benim de olması yüksek. Şansım zaten hiç yok elektronik eşyalarda, o yüzden sorunlu olan laptop kesin beni bulur.. Lenovo dan uzaktayım bu yüzden.. ;D
Soran+1 yılbenim şikayetim yok henüz :D rüyalarımda laptop görecem senin sayende :D
Soran+1 yılTamam hadi anca beraberse uyuyunca gorursem soylerim :D sen de al gitsin birini kafayi yicen :D
Soran+1 yılOha babani ikna edebiliosan helal olsun bisi demio mu :D
- +1 yıl
Bana sunduğu bütçeyi duysan halime acırsın ;D 2,5 binle alacağım laptop ın kendine hayrı olmaz.. Bana laptop gibi laptop lazım dedim babama.. Olumlu yaklaşır gibi oldu ama babamın sağo solu belli olmaz yine de.. Eğer bilgisayarcı arkadaşıyla konuşursa, oyuncu laptop ı istiyor kızın derse o zaman ben bu kaptop ı unutmak zorunda kalırım.. Çocuk musun sen ne oyunu diyor zaten babam.. ;D
Soran+1 yılZaten tanidigina falan sorarsa bence de imkansiz almaz :D ama sirf oyun icin 6 7 8 milyar vermeye gerek yok. o kadar butcen varsa git bir ps4 al, yanina da al oyunlari taş gibi oyna. pc ile falan ugrasmaya gerek yok bana mantiksiz gelio acikcasi :D
Soran+1 yıltamam işte ps4 al yanında 5 10 tane oyun al 4 milyara da bir asus msi falan al bence süper ben olsam öyle yapardım :D
Soran+1 yılAnladim yazik adami niye kandiriyosn :D ne is yapiosun sen kizim demio mu :D
Soran+1 yılHaa anladim bilmiom artik :D ne is yapio baban :D
Soran+1 yılOo insaat diyosan tamam ben de insaat muh. Okuyorum :D guzel bahane :D
Soran+1 yılkızım böyle baba iş için yüksek alıyorum falan derse inandıramaz neyin nolduğunu biliyoruz kızım sen bana bırak derim :D
Soran+1 yılelimden geldiğince takip ederim teknolojiyi :D ayrıca okulum bitti inşaat mühendisi oldum kız buldum evlendim kızım oldu 20-25 yaşına geldi de bilgisayar istedi, benim inanıp inanmamam kaldı de mi :D :D
Soran+1 yılana cevap yazmayı unutmuşum :D evet hızlı da yani kızım laptop isteyecek mi istemeyecek mi diye kariyer ve evlilik planlarımın arasına bunu koymak gerek mi peki :D :D
Soran+1 yılbu arada 2 gün önce eski sevgili mesaj attı. biz senle küs müyüz dedi. evet desem onu düşünüğümü düşünür dedim içimden. sonra kıza da yoo niye küs olalım dedim. o da twitterdan seni takip ettim sen hiç bişey yapmadın dedi. ben de twitterım yok benim dedim. o da var nasıl yok dedi.2 yıl önce kullandığım twitter hesabımı bulmuş ben adını bile unuttum hesabın. işte kız bak bu hesap dedi. ben de yok twitterda hiç bir hesabım yok dedim. tamam o zaman dedi tamam dedim gitti :D
- +1 yıl
O senin yavrucuğun olacak elbette ki kariyer planların gibi hatta o planlarından daha önce onu düşüneceksin, daha doğmamış olsa bile ;D eskiye gelirsek hem iyi hem de kötü yapmışsın. Aslında cevap vermemen en iyisiydi.. Yüzsüz gibi hayatına dahil olmaktır bu yaptığı.. Sen de cevap verdiğin için bu yüzsüzlüğüne karşı değilsin gibi olmuş. Yani daha sonra yine gelebilir, herhangi bahaneyle konuşmaya çalışabilir. Ne yaparsa yapsın sen onunla konuşursun, diye düşünmesine sebep olmuş olabilirsin. O sana ne yaptığını ve küsmüş olman gerektiğini çok iyi biliyor, o yüzden küs müyüz diye iş atıyor. Evet desen olmazdı ama hayır demen de olmadı. Twitter olayına gelirsek de, ona küs değiliz dediğin için buna da cevap vermek durumunda kaldın. Cvbın twitterım yok, olmayacaktı. Baştan yok diyecektin o sana hesabını gösterince de ohoooo bunu mu diyorsun sen ben unuttum onu hiç girmiyordum sen nasıl unutmadın da beni buldun hiç üşenmeden diyecektin. Ve böylece +
- +1 yıl
+ senin umurunda olmamış ama onun umurunda olmuş ve seni twitter da aramış gibi olacaktı, öylece kalacaktı orada.. Ama sen illa ki yok deyince, o biliyor o hesabın senin olduğunu sana inanmadı ama sen yok dediğin için, küs değiliz desen de bana küs bu hala düşünüyor ona yaptıklarımı bana kırgın ondan dolayı twitterım yok diyor falan diye düşünebilir. O tamam demiş sen de bir şey yazmaya meraklıymış gibi tamam demişsin. En son yine sen yazmış oldun.. O yazınca sallayacaktın.. Hatta okumasan daha iyiydi.. Karşı tarafı mort etmek açısından..
Soran+1 yılbilmiyorum ki ya. o an kısa bir düşündüm işte evet dersem olmaz dedim görüp de cevap vermezsem tavır yapıyorum sanar diye yazmadım. en sonra işte yoo niye küs oliym diyim dedim seninle küsecek kadar aramız yok gibi düşünsün falan diye de. en sonki cevap iyi olurdu aslında sen nerden buldun üşenmeden desem. bilmiyorum dedim gitti artık gelmez bir daha inşallah heralde. e niye yazıyor veya niye twitterımı buluyor hala salak mı ne.
- +1 yıl
Seninle küsecek kadar aramız yok diye düşündürmeye çalışman olmamış çünkü siz eski sevgiliydiniz sizin küsecek kadar aranız olmaması mümkün değil.. Burada belli etmemeye çalıştığın çok belli.. Neden böyle yaptığına gelirsek, özel bir sebebi yok.. Erkek değil ki tek bir sebebi olsun.. Kızların bir sürü sebebi olabiliyor ya da hiçbir sebebi olmayabiliyor.. Kızın duygusu kalmadığı zaman ve erkeğin hala duygusunun olduğunu düşündüğü zaman böyle egosunu tatmin etmek için ondan hoşlandığını düşündüğü çocuğa tekrar yaklaşabilir. Amaç iyi değildir.. Hoşuna gider o hoşlanmadığı halde ondan hala hoşlanan birinin olması.. Bunu görmek için dönmüştür. Bakalım doğru mu düşünüyor yoksa onu unuttun mu diye.. Bunlar tamamen kızın egosudur.. Kızlar talep duymak isterler, talep duyulduklarını bilmek onlara güzellik çekicilik katar içten içe.. Kendilerini havaya sokarlar.. Değişik canlılar.. :)))
Soran+1 yılee ben ona öyle bir izlenim verdiğimi düşünmüyorm ki. sadece soru cevapladım yakınlık samimiyet falan göstermedim. ondan hoşlandığımı düşünmemiştir heralde
Soran+1 yılOhooo sizin kafayi nasil yakaliym ben. ben kendi kafamla bile zor dusunuyom bir de sizin acinizdan dusunecek kapasitede degilim :D
Soran+1 yılEveet nolmus :D :D
Soran+1 yılHangi durumunda ne var noldu da :D
Soran+1 yılhaaaa tabi ya ne sıkıntıdır bu ya yanında olmak lazım senin :D ben de oyun yükledim birkaç tane directx güncellenmemiş diyo güncel halbuki oyunlar çalışmıyor falan uğraşıyorum yapamadım 1 haftadır sinir oldum :(
Soran+1 yılbu arada başka bir kızla daha tanıştım bunda gerçekten eminim bak öyle anlık hevesten değil cidden hoşlandım ve konuşmak istediğim için konuşuyorum ben yazdım yani bu sefer. işte konuyu falan başta o açtı sonra ben açtım falan öyle genel şeyler sohbet ettik. bundan sonra ne yapabilirim sana ihtiyacım var yardım alacam :D nasıl ilerlemek lazım :D
- +1 yıl
Seni anlıyorum dostum ;D Yavaş yavaş ilerlemen lazım ürkütmeden ama sessizce değil, adımlarının sesi duyulacak fakat çok da sesli olmayacak.. ;D Her şey mümkünmüş gibi.. Bu yüzden de kesin konuşmadan ama samimi olarak hareket etmelisin. İstediğinin, hayatına onu dahil etmek ve onu yakından tanımak olduğunu belirtmelisin.. Bunu direkt söylemek için henüz erken ama biraz daha ilerleyince söyleyebilirsin, tabii ondan gelecek tepkilere göre..
Soran+1 yılanladım sayılır :D aşk meşk konuşmak için erken bence de ama samimiyeti iyi sürdürdüğümü düşünüyorum. bir de konu lazım bana konuşacak o konu açınca konuşuyoruz da ben konu bulamıyorum hiç kalıyorum öyle
- +1 yıl
Kızların da en sevmediği haldir bu erkeklerde.. Soğumak için yeterli bir sebep.. Bundan dolayı soğuduktan sonra ağzınla kuş tutsan çok geç.. Çünkü sana aşık birisi yok karşında, yalnızca sohbet eden ve zamanla hoşlanmaya başlayabilme ihtimali olan bir kız var.. Bu yüzden senden soğumasını istemiyorsan konuşkan ol ama saçmalamadan.. :)
Soran+1 yılne konuşacam ki ben cidden kafamda hiçbir konu yok. kız fenerlisin galiba dedi evet dedim işte futboldan konu açıldı kız benim gibi fifa oynayan futbol maçlarını takip eden birisi çıktı. ordan sohbete devam edecektim baktım kızla hoşlanmaktan çıkıp fifada kapışalım senle demeye başladık. benim hayata dair tek konum futbol ve ders daha başka konu olunca kafam karışıyo anlamıyom cidden. tanıdığım kızlar da hep bana öküz ve odun diyor zaten ne yapcam :D
Soran+1 yılkız dedi ama fifada kapışalım senle diye ben de hangi takımı alıyosun dedim yenince ağlamak yok falan dedi o da az değil yani :D okuldan da bahsediom o sınıf öğretmenliği okuyomuş işte ben yapmak istediğim şeyleri yazıyorum o da yazıyor sonra ortak birşey bulamıyoruz bitiyo konu :D
Soran+1 yılkapışmak şakası da tabi :D ne biliym güzel konuşuyoruz o da konuşuyor kendi de konuşuyor da nasıl konulara açacamm ve nasıl bir aşama kaydedecem onu da sana soracam zaten :P :D
- +1 yıl
Ne konuşsam diye düşününce aklına gelmiyor insanın ama akışına bırakınca sözler dökülüp gidiyor.. Yavaş yavaş tanıdıkça onu, ilgilendiği konuları da öğreneceksin ve ona göre yazışmalar şekil alacak.. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir sözünü de unutma ama dozunu ayarla.. :))))
Soran+1 yılOyle yapiyoruz alakasiz da olsa biseyler bulup akisina birakmaya calisiyorm :D daha birlesmedik de ayrilalim simdi tanimak ve kaynasmak icin :D
- +1 yıl
Ayrılık demek sevgili olup bitirmek demek değildir illa ki, siz şu an birbirinizin hayatına dahil oldunuz arkadaşça veya daha yakınca.. Fazla samimi olmak yani yoğun bir şekilde diyalog kurmak kimi zaman ters tepebiliyor.. Sıkabiliyor vs. Bu yüzden bu söylediklerim sizin için tanıştığınız dakikadan itibaren geçerli oldu.. :)
Soran+1 yılha anladım :D karmaşık işler akışına bıraktım güzel konuşmaya çalışıyorum sorun yok şimdilik :D
Soran+1 yılkız kendini conficius yaptı :D o değil de 2 haftada 3 farklı konuyla geldim :D :D
Soran+1 yılevet maşallah :D her konuya kolayca dahil olabiliyosun :D ben de bu kadar kısa sürede bu kadar şeyi nasıl yaşadım hala inanmıyorum sezona başlarken yine mal gibi yaşarım diyodum. ha bu olanlarla mallığım gitti diyemem ama en azından farklı bir heyecan oldu :D
- +1 yıl
Estağfurullah :)))) Üstünden ölü toprağını atmış oldun, heyecan ve hareketlilik her manada iyidir.. Yani yaşananlar insanı üzse bile o verdiği hareketlilik heyecan kişiye canlılık katıyor ve yaşadığını hayatta olduğunu anlıyor.. Ki sonuçta nerden bakarsan bak TECRÜBE KONUŞUYOR diyebileceksin ileride.. Bu da ayrı bir olgunluk.. ;D
Soran+1 yıltabiki de üzülsem de sevinsem de hayatta bir heyecan iyi oluyor gerçekten :) ama şöyle de birşey ta birkaç yıl önce ilk heyecanlar başlamamışken, monoton hayatım devam etse daha güzel olurdu. ama bir kere heycana katılınca monoton hayattan uzaklaşmak istiyosun :)
Soran+1 yılbu arada konu bulamıyorum ben napacam sustum mesajlaşamıyoruz :D
Soran+1 yıltamam o buldu yine sağolsun :D bilgisayarı naptın sen :D
- +1 yıl
Hadi yine iyisin ;D Babamın eline listeyi tutuşturdum gittiği her şehirde bakacak, buradakiler MSI için özel bilgisayar bunlar bulup da getirtmek zor dediler ve sıyrıldılar işin içinden.. Asus, Toshiba, Dell falan öneriyorlar ama ben MSI MSI MSI MSI MSI diye diye yedim bitirdim kendimi.. Asus a verilen paraya yazık çünkü paranın büyük kısmı markasına gidecek.. Onun özelliklerinde bir MSI daha uygun fiyatta ve de MSI oyun için doğmuş.. Allah ım o nasıl bir güzelliktir, o nasıl bir çekiciliktir.. Yok onun gibi.. ;D
Soran+1 yılmsi'nin kimse değerini bilmiyor ya ona uyuz oluyorum. ben de msi aşığım ama bütçeden dolayı vazgeçtim msiden. geçen seneki de boş yere gitti :D bir de gtx880li msi var 8 9 milyar mı ne onu al babana de :D
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/66oJNW.jpg Senin dediğin de, dediğinin üstü de listemde mevcut.. Ben sana kısaca listeyi göstereyim.. ;D
Soran+1 yılGtx 980 ne kadar 11 12 var mi :D sen ne oynucan harbiden :D
Soran+1 yıltabiki 9u verdikten sonra önemli değil 1-2 milyar bence de :D ben de çalışmaya başlayınca alacam artık canımı istettin :D
Soran+1 yılgtx 980 alma şansım olsa incelemem bile ben :D
Soran+1 yılBu yaptigi 980e karsi resmen bir ayiptir :D
Soran+1 yılsen dileyecen sizin aranızda :D babanı ikna eder bilgisayar aldırırsn beni de bir araya kat inşaat müh. olacak yardımcı olalım falan de 4-5 milyarlık msi de yeter bana :D
Soran+1 yılbu arada eski salak kiz yine mesaj atti "hayirdir sen :D" demis gulmus whatsapi bir daha acmadm ne yapayim simdibne diym. temkinli hareket ediom bak bu sefer :D
Soran+1 yılben ekliyom seni ya böyle olmayacak konuşacak çok konum var :D
- +1 yıl
Yani "beni de araya katarak üstüne tüy dik" diyorsun ;D Hayır kurumu gibi babam var aslında ama... ;D Niye ki öyle diyor sen teknoloji özürlüsü müsün de hayırdır falan diyor "senin dahi kullanabildiğin bir uygulama için, beni görünce şaşırmış olman asıl şaşırtıcı şey" demen lazım da işte onu muhatap almamak daha iyi.. Baksana Einstein olmak lazım sanıyor whatsapp kullanabilmek için.. ;D Sen şimdi hiç çaktırma sanki nosunu tanımamış gibi cevap verme bir daha yazarsa tanışıyor muyuz? Yoksa Selin sen misin? Lütfen daha fazla beni rahatsız etme engelletme kendini bana falan dersin.. ;D Selin de hayali başrol oyuncumuz.. ;D
Soran+1 yılbir tüy de sen dik :D o şeyden diyomuş olay şu. benim durumumda so so happy yazıyo whatsapta. bu da bunu görüp hayırdır sen dedi. ben cevap vermedim. gördün cevap vermiyosun canım artık mavi tik die bişey var :D :D '' dedi güldü. ben de ne deseydim, dersteyim dedim. o da tamam ne dedim. dedi. ben de bişey demedim dedim. sonra tamam dedi. cevap vermedim.30-45 dk geçti. sen bana niye böyle davranıyorsun dedi. ben de niye nasıl davranıyım dedim. sana hayırdır dedim niye öyle dedin diye sormadın bile dedi. ben de hani sert konuşmadan umursamadığımı göstermek için ''niye öyle dedin'' dedim. başardım mı bilmiyorum da :D o da durumunu gördüm o yüzden hayırdır dedim dedi. ben de mutluyum diye dedim. tamam iyi akşamlar dedi :D salak ya yazıyo gidiyo geliyo gidiyo geliyo ne amaçsız bir insan :D
- +1 yıl
İdare eder son söylediğin ama gördüğünü biliyorum neden cevap yazmıyorsun dediğinde de cevap yazmasaydın daha iyiydi.. Başka zaman tekrar yazdığındaysa, Selin görmüş yazdığını o okumuş telim ondaydı bana söylemeyi de unutmuş ben denk geldim şans eseri gördüm şimdi derdin.. Kızın ismini duyunca da içi içini yerdi.. Kurtlar parti yapardı içinde ;D
Soran+1 yılben inandırıcı konuşamazdım ama ya tanıyo beni 4 yıldır ben inandırmazdım yani :D olan oldu sen konuyu yorumla :D
Soran+1 yıle bugün nasıl davrandım sence unutamamış hala hoşlanıyor gibi değil de mi. başarılı oldğumu düşünüyorum umursamaz ve ciddiydim :D
Soran+1 yılohooooo bıktım ha bu kızdan :D zaten ben o ne düşündü böyle mi düşündü yoksa şöyle mi diye düşünmem. kendi yaptığım kendimce doğru kendi duygularım böyle yapmamı söyledi yaptım :D o ne düşünürse düşünsün aman :D
Soran+1 yılyeeaahhh goooollll :D :D ama gerçekten öyle onu detaylı düşüneceğime başka düşünmem gereken şeyler var, onun saçma sapan düşüncelerini mi düşünecem :D diğer kızla 4. gün ama konuya nasıl girecem ya da erken mi. ya da konuşmaların seyrini hangi yönde yapmalıyım bilmiyorum hiç ya. inceden girsem mi diyorum kararsız kaldım :D
Soran+1 yılya kızla sorun yok konuşmalar güzel de henüz öyle detaylı şeyler konuşmaya başlamadık bilmiyorum nolacak. bana kızla aşk konularında direk belli etmeden ama inceden aklına sokacak şekilde ilerleyecek konuşmalar lazım yaavaştan olaya girelim :D
- +1 yıl
Karşındaki 0-5 yaş grubu değil ki belli etmeden olaya giresin.. :))) Kızlar açık sözlü dürüst erkeklerden hoşlanır daha çok.. Açık ve net olursan, olgun bir davranış olmuş olur.. Çünkü ergenler açıkça sevdiğini söylemekten çekinir, ya reddederse diye çocuk çocuk korkar.. Ama adam dediğin yüreklice hissini söyler. Bence sen ona söyle.. Henüz tanışalı bir hafta dahi olmadı, birçok kişiye göre de erken bulunabilir benim davranışım fakat ben ne hissediyorsam, hissettiğim anda söyleme taraftarı bir insanım. Ben açıkça ve kısaca diyorum ki, senden etkilendim. Senin ne hissettiğini tam olarak bilemesem de, hoşlanmış olduğunu düşünüyorum. Eğer yanılıyorsam da beni düzelt lütfen.. Hislerim karşılıklıysa ne ala ama değilse de saygı duyarım.. Ben elması sevdim diye elmas da beni sevecek değil ya.. En azından yüreğimi önüne serdim, içimde kalmasındansa seninle kalsın daha iyi.. :) Diyebilirsin.
Soran+1 yılohhaa ne guzel yazdin :D biraz konusalim samimiyet daha artsin bunu atarim ben direk :D mesela bugun bir konu acildi kim o erkek mi diye sordu guzel bisi bu :D
Soran+1 yılkıymet biliyorum da ya napacam ben :D konuşuyoruz 1 haftadır nasıl daha samimi olacağız. aşka dair sözler söylemeli miyim? direk aşkımı söylersem gidecek gibi kaybetmek istiyorum daha yeni tanışmışız hemen söylersem sıkıntı olmaz mı :D
Soran+1 yılevet uzuuun zaman sonra aşk olduğuna ve duygularıma eminim ne zamandır böyle hissetmiyordm cidden :) 1 hafta beklyim de ama o arada da onun da daha ilgili olmasını nasıl sağlayacam da
Soran+1 yılWhatsapp durumuma @antep yazdm antepliyim tatile geldm. eski kiz yine yazdi antebe nie gittin diyo tatile geldim dedm. hmm ne guzel :) dedi kac gun kalcan dedi yarina kadar dedm. iyi tatiller dedi. mal ya yaziyo yaziyo biktirdi :D
- +1 yıl
Sen de az değilsin hani ne diye cevap yazıyorsun? Canı sıkılınca cevap veren, boş zamanını laklak olsun diye ona yazarak değerlendiren biri gibi görünsen yine bir derece ama sanki yazmak için yazmasını bekliyorsun gibi bir imaj sergiliyorsun. Sen içinden öyle hissetmeyebilirsin ama uzaktan bakan için, yani kız için farklı görünüyor emin ol. Çünkü bu kişinin yorumlama şekline bağlı, sen önemsemiyorum desen de kimsenin gözünde hele de o kızın gözünde bu şekilde yanlış anlaşılmaya değmez. Böylesi bir insan senin hakkında küçümseyici düşüncelere sahip olmamalı buna izin vermemelisin bence.. Bu arada iki gün önce yazmışsın ama bana bildirim gelmedi şimdi gördüm. Sunucuların da canı var deyip duruyor zaten KS bana.. :))))
Soran+1 yılBana da gelmio bazen :D ya demistim ya onun ne hissettigi beni nasil dusundugu benim icin onemli degil. ama illa benim hakkimda yanlis dusunmemesini istiyosak, ne yazmaliyim. o bana yazinca ne cevap veriyim ki boyle yanlis dusunmesin :)
Soran+1 yılAma iste cevap vermeyince daha cok kin besliyorum diye dusunmez mi bence oyle. onun yerine sadece sorduguna cevap vermek daha mantikli geliyo bana. en azindan kendim empati yapinca bunu cikariyorm :D
Soran+1 yılamaaaaan yine söyliyim ne düşünürse düşünsün beni rahat bıraksın yeter :D onu geç benim için önemli konu yeni tanıştığım kız tam bir güzel konuşma yapamıyoruz yani havadan sudan geçiyor hep ya niye konuşmayı beceeremiyorum ben :D
Soran+1 yılişte o dengeyi kuramıyorum. yakın arkadaşım var gibi düşünürsem l*n derim fifa atak derim caps atarım sürekli hunharca gülerim :D kız benden soğur daha çok kanka oluruz. ama hani kız da mesela bugün şöyle yaptım bugün şunu aldım diyorum. kısa cevap veriyor bitiriyo. sohbeti sürdürse konuşacaz. yani ben konu açılacak şeylerden bahsediyorum azıcık konuşuyor bitiriyo sonra napayım ben :/
- +1 yıl
Kendisi bilerek bitiriyorsa sıkılmış olabilir, belki de yavaştan ilerlemen sıkmış da olabilir.. Bence benim yazdığımı yaz ona.. Ya da birkaç gün hesap sorarmış gibi yap, kimle konuştun nereye gittin ne yaptın ben kıskancımdır biraz falan de gülümse.. Sahiplenirim de.. Bakalım tepkisi ne olacak.. Tepki olumlu olursa sonraki gün benim yazdığımı yaz..
Soran+1 yılevet sıkıldı galiba ya. mesela benim ona dediklerimi o bana dese yorum yaparım konuşurum yani bişey bulurum bu direk bitiriyo sıkılmıştır.
kıskandığımı belli etmek de istiyorum da bir kere arkadaşım geldi dedi kız mı dedim tabiki dedi. bu :D böyle kıskandığımı belli edecek sorular sormak istiyorum neler olabilir. o kıskandırcak şey az diyor. bir kere de beni kıskandı erkek miydi diye falan.
kıskanma meselesi olduktna sonra da senin dediğini direk yapıştırırım :D- +1 yıl
Direkt söyle.. Ben kıskancımdır bilgin olsun de ve gül.. Ama kocaman kocaman gülme, küçük gül.. :) Bu zaten işaret yollamaktır.. İnsan sevdiği kişiyi kıskanır, bu hoşlandığını belli etmek için yeterli olur.. Erkek arkadaşlarını sor mesela.. Yakın olduğun birileri var mı de.. Var derse, rahatsız olduğunu belirt.. Şöyle yap böyle yap demekle de olmaz aslında, içinden kıskanman lazım ve kıskanınca zaten sözcükler kendisi dökülür..
Soran+1 yıldirek çat diye kıskanırım ben dersem, ne alaka demez mi ya :D içimden gelen kıskançlık var ama hesaplarına bakıyorum hiç kıskandıracak birşey de yok. bir de rahatsız oluyorum dersem sen kimsin ne karışıyon falan derse anında bırakırım ha ben :D
Soran+1 yılyani başka konu konuşurken ben kıskanırım dersem bir anda. garip karşılamaz mı :) hoşlansa da belki yeni tanıştık die tersleye de bilir bence
- +1 yıl
Hayır terslemez çünkü bunu niye dediğini anlar.. Bu işler böyle yürüdüğü için o da farkında, senin işaret verdiğini fark ettiği için hoşlanıyorsa o da işaret verir davranışıyla.. Kızlar zaten kıskanılsın tamamdır ;D Başka konu konuşurken demeyeceksin ki, konuyu oraya getireceksin.. Bugün neler yaptın kimleydin vs diye sorup yakın olduğun erkek arkadaşın var mı diyeceksin o şekilde olacak..
Soran+1 yılha anladım. zaten en başında ilgisiz olsa 1.5 haftaddır konuşmazdık hiç değil mi :D güzel yazdın da kıskanma işini ben stres oluyorum ya her işi zor ha kızların, konuşmak da istiyorum :D
Soran+1 yıldeme öyle deme öyle şeyler :D ya tamam yapacam nolursa olsun napayım durmaktan iyiddir risk almak :D aslında sana facemi veriym al konuş kızı ayarla bana :D :D
Soran+1 yılVahim ya ney :D eski sevgili mesaj atio, daha sana anlatmadigim bir kiz daha vardi 2 hafta once falan konusuoduk delirtti konusmayi biraktim. simdi upuzun mesaj atti kirildim konusmusun falan filan diye. bu kadar kiz olayi yetti bana bu yuzden bu yeni kizla da konusurken stresliyim :D ayrica sen kizi ayarladigin an sigreyi degistiririm askerlik arkadasin olmasina firsat vemeden :D
Soran+1 yılOhoo fbyi de degistircekmis ayarlama kiz mi ya birak BEN AYARLARIM :D (yanlislikla buyuk yazdim valla ama guzel oldu :D )
Tamam ya stres olmadan direk dediklerini yapacam ask kiskanma sahiplenme duygularini yansitacam monoton konusmalari birakcam ve stres olmadan o mesaji atacam.(nokta)
Soran+1 yılHa sunu da soylim yeni kiz olmazsa falan yalniz kovboy takilirim daha iyi. her koldan bir stres akiyo. aliskin degilim ben. simdiye kadar yasadigim en buyuk stres fifada 90da gol yemek, gtada watch dogsds gorevi yapip sonda ölüp de tekrar basa donme stresinden baska stres yasamayan adamim aliskin degilim ne sevmeye ne de sevilmeye istanbulun kokusu gibi sinmissin ustume benim derim icimdeki kendimleee. beni al atese at canim yanmaz yeter ki sen yak bu nasil bir hal bana sormaaa beni all yanina kat bu can teslim sana bak hazirim bir omur yanmayaaa. diyerek de son laflarimi bahadir tatliozun sarkisina bagliyorum usenmeden
Soran+1 yılSeytan nie oluon zaten kim seytan dedi :D melaike ne disi melek mi
Gayet iyi soyledim sarkiyi ama
Ooo guzel soz alirim bir dal. Insallah temennimiz o yonde 3... Lara devamli konusmalara :D- +1 yıl
Şifre değiştirme falan diyerek şeytana bağlar gibi oldum bir an ama olmadı.. O bakımdan dedim şeytan olmaz benden diye.. Melaike nin dişisi erili olmaz, melekler cinsiyetsizdir.. Melaike de melek demek.. Bu bilgiyi de not düştüğümüze göre bugünkü din kültürü ve ahlak bilgisi dersimizin sonuna geldik.. ;D Sen bence mümkünse şarkı söyleme çünkü alıntı değil bildiğin çalıntı oluyor ayıp ;D Kendi cümlelerinle bir şarkı yazarsan kızımıza o zaman başka tabii :P
Soran+1 yılMercinin anlami iyise merci dostum demeni tercih ederim :D ne acilarin cocugu gayet mutluyum (gayet olmasa da fena degilim)..
Ayricaa cidden az bisey yasamis da olsam, tek bisey bile beni strese sokuyo asiri derecede bu yuzden cok sey yasamak bana gore degil. bir yandan da bu kizi istiyorum diger yanim da ufak da olsa strese girme ne gerek var diyo. iste yani tecrubeden degil de ufak seyler bile gerdiginden yorgunum dostlarim :D
Soran+1 yılTamam ortmenim gerekli bilgileri aldim :D haa sen de bir seytanlik yapiyon bir dini bilgi veriyon sen de anlamsizsin :D :D hea direk sarkiyi yazdim devami vardi da hep nakarat. he bir de sarki yazacam. bir kiza sarki yazsam hayatini sadece benim icin yasamasini isterim :D
- +1 yıl
Merci teşekkür demek şaka yapıyorsun değil mi? ;D Eğer kalpte aşk varsa ne stres ne de başka bir şey gözün hiçbir şey görmez yalnızca istersin ve alırsın.. Sen strese ne gerek var diyebiliyorsan bir kere daha düşün aşık değilsin.. Hoşlanıyorsun ya da fazla hoşlanıyorsun.. Ama hoşlanmaktan öte değil, görünen köy klavuz istemez arkadaş.. İki kere iki dört.. :D
Soran+1 yılMerci fransizca diil miydi :D turkce de mi tesekkur demek :D
Hoslandim da seviyoruz iste yani bence seviyorum. simdi sen asik degilsin diyince supheye dustum. ama onunla olmak. evlenmek. isterim yani ask degil mi bu cok tutuldum ona yesil gozleri falan var cok tatli :D :*- +1 yıl
Din bilgisi verebildiğim için zaten şeytan olmaz benden diyorum o yüzden melaikeyim diyorum aaaaa ama ;D Bir kıza şarkı yapmak kolay yeter ki dil değil gönül konuşsun.. Sen ağzınla konuşursan tabii ki de yazamazsın.. Konuş bakalım bir kalbinle de gör neler oluyor ama önce kalbinin konuşmayı öğrenmesi lazım bunun için de aşk lazım.. Heyt be ;D Hem ne şarkılar yazanlar var, şarkı yazdı diye şart koşmuyorlar çünkü sevda koşulsuzdur.. Sen çok çıkarcı ve her şeyin karşılığını bekleyen bir acıların çocuğusun.. Yazıklar olsun.. :P ;D
- +1 yıl
Türkçe karşılığını yazdım işte ;D Sevmek, aşık olduktan sonra gelen duygudur.. Önce aşık olur ardından aşk bitince yerini sevgiye bırakır.. Sen aşık olmadan ne sevgisi.. Sen anlık olaya kapıldın ondan bu evlenmek vs.. Ah be çocuğum in bulutlardan, düşeceksin canın yanacak.. ;D Ben daha ilk okuyuşta anlarım, aşık olduğunda ben sana söylerim haha ;P
Soran+1 yılyok ya şakası o karşılık için yapmam da sevdiğim için de şarkı yapamam yani o kadar duygulu değilim :D ee neyim ben şimdi sadece hoşlandım mı :D ama tatlı kız ya :D bari sevgili olayım evlenme sonra düşünürüz :D
Soran+1 yıltamam bugün veya yarın konuyu açacam erkek arkadaşın var mı falan diye kararlıyım ama ilk giriş cümlesini sana soracam ona gre :D
Soran+1 yıldur daha ilişki kuramadık evliliğe var daha :D
Soran+1 yılTamam dusunuruz sonra da :D facen var mi seni ask doktorum ilan ediyorum baska bir konu daha var yoruldim valla bura girip yazmaktan ama yok burdan konus dersen anlatirim diger seyi de :D
- +1 yıl
FB kullanmayı bırakalı üç sene olacak bir ay sonra.. :) Herkesin bir hikayesi var benim de olduğu gibi.. Bu hikaye de FB ye son vermekle sonuçlandı.. Neyse hayırlısı.. :) Yorulma yaşın gelmedi daha dur bakalım bu kadar üşengeç olma iki tıktık bir vıkvık yapıyorsun buraya girmek için fazla yormaz.. ;D
Soran+1 yılHea tamam o zaman :D yeni kiz. iyi geceler :) dedi iyi geceler dedim ne oldu gulmedin dedi ehehe :D cok sıkldım :D diger kiz da konusalim falan diye geldi de konusasim yok onunla da iste anlasamiyoruz dedim falan duzelmez misin dedi iste dengesizim ben dedim sonunda belli olmaz isim dedim :D
- +1 yıl
Deli oğlan ya bu denir mi hiç kıza? Hem diğer kızdan bahsetmişsin hem de dengesizim ben ne yapacağım belli olmaz demişsin.. Düzelmez misin diye sana sorduktan sonra ne yapacağım belli olmaz demen düzelmeyedebilirim düzelip konuşadabilirim demek anlamına geliyor.. Bir çuval inciri vura vura mundar ettin seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim.. Gel bu da madalyonun.. ;D
Soran+1 yılyine mi yanlış kelime kullandık arkadaş ya :D yok ben diyaloğa girmiyim en iyisi kimseyle bir düzgün konuşma yapamıyorum ha sana devrediyim hepsini diyorm yok diyosun, konuşmayi bilmiyorum işte napayım :D
Soran+1 yılHer dedigim lafa yanlis demissin diyosun ne diym ne biliym her olay birbirinden bagimsiz hepsine ayri seyi nasil bulacam o kadar kapasite yok bende bu iliskilerde :D dunden beri peste herkese yenildim zaten sinirlerim bozuk
Soran+1 yılaynen uğraşabilmiyorum ya. doğru mu yazdım :D kafam hep başka yerlerde oyuna odaklanamıyorum :D şimdi de tüm konuştuğum kızları silesim var kız da uyuz konuşuyor yazmıyor falan :D
- +1 yıl
Sana bir gelip bir gidiyorlar, geldikleri zaman hayatındakileri götürüyorlar.. Böylece silme isteği uyanıyor.. Tespitler çeşit çeşit.. ;D Ben önce ani karar verip uygularım ondan sonra düşünürüm, millet önce düşünür sonra uygular ama bende daima tam tersi.. Herkes gider mersine ben giderim tersine dostum ;D Sen de ani çıkışlar yapıyorsun bakalım tünelin sonu ışıklı mı? ;D
Soran+1 yılEe ben napayim belli karsr da vermiyorm :D kizin misafiri gelmis izmirden mi ne onla ilgilenio beni sallamio :D
- +1 yıl
Seni sallamamasını gülerek karşılıyorsan o zaman bir sorun yok demektir, sağlıklısın ve yaşayacaksın korkma ;D Bak ben acı söylerim ama doğru söylerim, bu kızın senden bir umudu yok haberin olsun. ;D Kendi hayatının kendi akışında yaşıyor, sana karşı güçlü bir hisse sahip olsa zaten her halinden belli ederdi, sen olacak olan işi bozmuşsun bunu da not et bir kenara arada bakar bakar aynı hatayı yapmazsın :D
Soran+1 yılhaydaaaaa olacak işi nasıl bozdum ben naptım da bozdum? :D umudu olmadığını ben de düşünüyorum da saldım ben de :D
Soran+1 yılohhhaaa olamaz böyle bişey heyecandan ölecektim ya :D sana hiç anlatmadığım gerçekten hastası olduğum bir kız mesaj attım numarası da yoktu bende. işte napıyon falan dedim konuştuk seni arıyorum turkcell misin aranmıyo ben aveayım dedi. sen arasana dedi sesimi duyamazsın yoksa dedi :D aradım falan bisürü canım dedi falan 1.30 saat konuştuk şimdi de devam edeceğiz bu kız benim bir numaram ya hastasıyım :D
- +1 yıl
Çatlaksın oğlum sen! desem cuk oturur yani ;D Bildiğin şıpsevdi, bildiğin maymun iştahlı oldun çıktın.. ;D Hani diğer kıza aşıktın, hani evlenilecek kadar dahi düşünebiliyordun, baldan tatlıydı? Pat diye başka kıza hasta olduğun çıktı ortaya hem de yeni değil zaten hastaymışsın ayıp ayıp tüüüü sana.. ;D
Soran+1 yılHangi kizla evlenecektim ya o kimdi :D cidden bu kiz 3 4 yillik icimdeydi ama hic sallamiodu beni simdi boyle arayinca falan kendimden gectim :D ayrica benim huyum bu iste maymun istahliktsn degil de diger tum kizlar bana karsi soguk umursamaz halde davranmayi basladigi an ben bir daha konusasim gelmiyor gercekten sevmemisim demek oluyor bu da o yuzden irtibati kesiyorm hemen :D ama bu ayri (digerlerine de oyle demistim )
Soran+1 yılAma cidden anlamiyorum. bu soruyu sorana kadar hayatimda en fazla 2 kiz olmustu ilgili oldugum biri eskisi zaten digeri de ondan eskisi :D dun arayan kiz da etkilendgim biridi ama hic bisey olmamisti :D sorudan sonra hayatima 5 kiz girdi cikti 1 eski kiz yazdi falan anlayamiyorm :D
Soran+1 yılVazgectim artik ben :D bir kizla ugrasiyodum hep dua ettim kurtuliym ondan diye ondan kurtulduk da 6 kiz birden gelsin dememistim ben :D
Soran+1 yılAma 6 kizin 5ini de yolladim son 1 kisi kaldi ya en etkili de bu kiz zaten :D bu da giderse benim olayim biter normal oz hayatima donerim :D
Soran+1 yıl6. si gitmesin ama onu elimde tutabilmem lazim bugun yine telefonla konusacaz :D ama uzun sure konusmayip da simdi bir anda boyle konusunca ben kuskuya dusuyorm nasil samimi olyo bir anda die :D
- +1 yıl
Normalde üç sebep sunabilirdim fakat konuya fazla hakim değilim derinlemesine bilmiyorum ve kız hakkında az çok bir bilgiye de sahip değilim yine de iki seçenek sunabilirim :) Birincisi dengesiz biri olabilir, ona gidip geliyorlar olabilir.. İkincisi de talep gören, istenilen bir kız olduğunun farkında olabilir bu da zamanını değerlendirmek istemesini sağlayabilir.. Hani senle olursa olsun, olmazsa da başkasını deneyecek.. Kendine zarar gelmeyeceğini düşünüyorsan kızın başkasına gitmesine izin vermeden, zamanını seninle değerlendirmesine izin ver belki kalıcı olur.. :)
Soran+1 yılzarar görsem de görmesem de bende kalıcı olmasını istiyorum onu nasıl yapacağım. kız uzun ilişkiden çıktı 5 ay falan oldu yaklaşık o zamanlar da söylemişti bunu. bana her konuşmada sevgilin var mı diye soruyor 3 oldu bu sorduğu neden yok hoşlanmıyor musun falan diyo hep. ben de sordum benim de yok dedi falan. bilmiyorm tam çözemedim ben de o gün çok yakın davrandı da :D
Soran+1 yılkızla ilgili uzun bişey yazdım dün konuyu atiym sana ordan bak istersen :D www.kizlarsoruyor.com/.../q2167629-kiza-karsi-nasil-davranmaliyim
al sana yeni bir dert :D bence bu kızları hep sen yönlendiriyon başarılı olacam mı nasıl davranacam diye :D- +1 yıl
Bu kızdan hayır gelmeyecek dostum, demedi deme.. Bağlanma vs gibi bir durum söz konusu dahi değil.. Bağlanabilmesine ihtimal olabilmesi için ufacık da olsa ışık gerek ama inan bana bu kızda kesinlikle ışık yok.. Seninle sevgili olur mu? Olur ama asla sevdiği için değil, senin onu sevdiğini daha önce bildiği için aklına gelmişsin ve seni değerlendirmek istiyor. İki kere iki dört.. Sevgili oldu diye de kalıcı olacağını sakın sanma, sözde sevgili olacak o sana.. Ya da şöyle diyeyim, seni sözde sevgili olarak görecek.. Yok filmmiş yok şuymuş buymuş hepsi hikaye.. Adı üstünde filmlerde olur ancak.. Gerçek hayatta tutan kız var mıdır? Vardır ama onlar istisna ve bu kız istisna değil. Ömrünüz kısa, kısa olan ömrünüzü de güzel geçirebiliyorsan geçir yoksa zaten güzel sonlanmayacak.. Modaliçe demişti dersin.
Soran+1 yılTam bu da bitti demeye girmistim ki yazmissin. haberi veriym bitti tamamen :D bu sefer kiz bitirdi baslamadan. bana karsi bos degilsin hissediyorm dedi anlasilio dedi ama cok iyisin falan fila n arkadasimsin dedi iste yanlis anlamani istemem uzulmeni. istemem dedi ben de uzulecek bisey yok merak etme sen de sorun etme ben sorun etmiyorm zaten dedim :D o da ben de etmiyorm dedi ben de ne guzel dedm gulduk bu da biter :D
Soran+1 yılyine mi yanlış ya yine mi :D
Soran+1 yıle niye yine yanlış yaptık :D arkadaşımsın dedi üzülmeni istemem dedi ben de üzülcek bişey yok sorun etme dedim ne deseydim :D ve hepsi gitti ha şaka maka bir an girdi çıktılar :D
- +1 yıl
Hayallere kapılıyorsun hem de hiç düşünmeden, karşı tarafı tanıyan konuşan sensin ama hiç neyin ne olduğunu fark etmek istemiyorsun.. Annesinden elma şekeri isteyen çocuk isterim de isterim.. Ama belli ki elma şekerci amcada elma şekeri kalmamış, yok.. Yine de görmek istemiyorsun.. Olsun olsun benim olsun diyorsun ve elma şekerci amca da sana içinden gülüyor.. Buradaki elma şekerci amca o kız oluyor.. ;D
Soran+1 yılya tamam başta ben de farkında olarak bir hayale kapıldım olmayacağını bile bile de :D şimdi arkadşımsın deyince kendiimi geri çektim artık istemiyorm elma şekeri falan :D
Soran+1 yılOo guzel benzetme :D ben attim cope elimi de yikadim su an bol suyla :D
Soran+1 yılSahsi havluyla da mi kaparim :D
Soran+1 yılhea tamam kağıt havlu alırım bugün yarın :D şu an boşluktayım kız açısından ve kendimi tekrar oyunlarıma verdim özlemişler :D sen naptın bilgisayarı :D
Soran+1 yılsen hemen aldırsaydın böyle olmazdı :D
Soran+1 yılO kadar arastirirsan ustun pc ararsan baban vazgecer tabi :D
Soran+1 yılHee gorduk mukemmeliyetciyi araba almis adam :D
Soran+1 yılniye oyniym sen de manyak mıyım ben :D çok araştırdın ondan diyorum :D
Soran+1 yılbeni idare eder var bir tane ya ama senin düşündüklerin kadar iyi değil tabi ama yine de kalkıp oynamam :D
Soran+1 yılNE ALAKA
Soran+1 yıldedim :D
Soran+1 yılofff gece gece yapma ya :D
Soran+1 yılks bildirim yollmamış yine :D he belli oluyo zaten bir ağırlık olduğu :D bu arada bikaç tane resim paylaştım bu sondan 1 önceki kız da geziyosun :) die mesaj attı onla konuşuyorz gibi tekrar :D
Soran+1 yılGecen sefer ben kacirmamistim ki ama ben gicik oldum o yuzden :D simdi kizdim bana cevap vermemezlik yapma dedm o yuzden darildim dedim. o da ama isim vardi biliosun dedi ben de 1 2 dk mesaj atmak cok mu zor dedim. o da ama kosturuyodm surekli dedi. ben de bana isim var diyip oyle gitsen dedim. ayrica faceye giriodn ama dedim o da herkes oyle dio ama ben faceye girmiyorm aktif gozukuo dedi, sana da konusma kesilmesin die isim var demiyordum dedi iyi mi :D
Soran+1 yılO yaziodu hep gec yazdiginda neden gec yazdigini dargin misin bana dedi ben de anlattm iste :D simdi yine iyi geceler demedi kendi bilir hih konuscaktm ben :D
Soran+1 yıldeğilim :D o halde napmam lazım nasıl davranıyım :D
Soran+1 yılNe yapacam iste hakettigi ne :D
Soran+1 yılhea tamam yapacam aynısını direk akşama kadar cevap vermeyecem sallamayacam o bişey yazınca hiç bir cevap vermice. bugün yine aynısını yaptı akşama kadar bişey yazmadı yine işte sonra napıyosn dedim cevap verdi tekrar falan. gece iyi geceler sabah günaydın yazmam o yazınca akşama kadar susarım görsün uyuz :D
- +1 yıl
O kızın hareketleri bana çok tanıdık geldi. Bir zamanlar Modaliçe'nin gençlik yıllarında yaptığı hareketler.. ;D Beni sıkardı onunla konuşmak, ilk zamanlar yeni tanışma anlarında konuşurdum ve sürekli ben bir şeyler türetirdim o pek konuşamazdı, çok sıkılmaya başlamıştım ve yavaş yavaş uzaklaştım, canım sıkılırsa yazardım sıkılmazsa yazmazdım, o yazınca cevap vermek istemezsem görmedim işim vardı derdim ya da cevap vermek istersem yazardım biraz. Ona karşı hiçbir duygum yoktu yalnızca boş vakitlerimde sıkılınca zaman harcamak için konuşurdum. Tüm bunlar onun yüzünden olmuştu ama yine de böyle davranmaya hakkım yoktu ne ona ne de bir başkasına.. *ah şuraya yazıyorum o da benimle aynı sebeple böyle yapıyor, demişti diyeceksin. Hiç bu kadar emin olmadım şu an emin olduğum kadar.. İçimden gülerdim bazen ona ve ne yaparsam konuşmaya devam ederdi benimle bu yüzden iyice gözümde değeri azalmıştı. Kendini küçültme derim ama yine de kısasa kısas yapmak istiyorum dersen hakkını ver ;)
Soran+1 yılgaliba bu da öyle. ben de pek konuşamıyorum ya zaten biliyon :D sıkıldıkça yazıyor gibi. şimdi uyudun mu yazdı girdim faceye ama cevap vermicem böyle yapayım de mi :D yani kısasa kısas yapınca kendimi küçültmüş mü oluyorum anlamadım ki son cümlende demek istediğini anlamadım D:
- +1 yıl
Onunla konuşmaya devam etmek ve onun istediğini ona vermek kendini küçültmektir demek istedim. Onun istediği, o yazınca yaz ama o yazmazsa onu rahatsız etme, tüm isteği bu.. Bunu yaparsan küçülürsün, yani arkadaşlık ilişkisini devam ettirirsen böyle olur.. Ki buna arkadaşlık bile denmez, kullanılmak gibi resmen.. Ama kısasa kısas yapmak ve sonradan yol vermek istiyorum diyorsan hakkını vere vere yap demek istedim.
Soran+1 yılHa anladim simdi :D bilmiyorum acaba dediklerinde samimi mi. tekrardan mesaj atti iste 3 oldu ust uste cevap veriym dedim. iyi geceler dedm direk uyuyacak misin dedi. evet dedm. kirginsin bana dedi. yok yorgunum dedim. emin misin dedi evet dedm. kirginsin ya dedi. sorun yok mu dedi iste ben de bir iyi geceler bile diyemedin islerin cok ya dedim. o da farkindayim ozur dilerim dedi sonra tekrar ozur dilerim dedi. bir mesaj cok mu zor sabahtan. aksama kadar dedim. bahane falan saydi. kucuk seyler bunlar cok isin olsa bile saatlerce yazilmayacak bisey değil dedim. bir daha olmaz, emin olabilirsin, ozur dilerim dedi. bir daha olmayacak soz dedi. peki guveniyorum dedim. biraz gul ama ya dedi falan muhabbet ettik sonra oyle :d
- +1 yıl
Özür dilemek bir daha olmayacak demek, hiçbir şeyi değiştirmiyor çünkü onu sallamadığımı anlamasın diye ben de böyle derdim, ki herkes der neticede sallamadığını canı sıkıldıkça konuştuğunu anlamanı istemez.. Ona kötü bir şey yapmadın bu yüzden de hayatından çıkmana gerek olmadığını ve zaman geçirmek istediğinde senle konuşabiliyor olduğunu düşünüyor. Hani seni hayatından çıkarmadı diye bişey umma diye diyorum çünkü bunlar benim hep yapmış olduğum şeyler.. Kişi kendinden bilir işi demişler.)
Soran+1 yılSizin bu entresan dusunceleriniz yuzunden stres sahibi bir insan oldum bak :D nasil dusunuyosunuz gercekte acaba diye dusune dusune kafayi yicez :D
Soran+1 yıltamam anladım artık da bu kız oyun mu oynuyo yani benle konuşmiym mi :D
- +1 yıl
Oyun oynamayı isteyecek kadar düşünmüyor ki seni, normal herhangi birisin.. Kendi hayatının içinde fark edilmesi güç olan, olsa da olur olmasa da olur denebilecek bir insansın.. Ona bir kötülüğün dokunmadığı için, hazır hayatına girmişken orda durabilirsin diye düşünüyor.. Lazım olabilirsin belki ileride diye hani kenarda tutulur ya bazen eşyalar o şekilde yani.. Ne çöptür ne de çok önemlidir o eşya.. Öylece durur.. Bazen eline alır bakarsın bazense hiç görmezsin o eşyayı aynen o misal.. Konuşmak istemiyorum seninle desen, tamam sen bilirsin demez elbette çünkü o kadar da aşağılık birisi olamaz herhalde.. Neden diye sorar, belki kırdıysam kusura bakma der ama illaki konuşmam dersen de peşinden köpek gibi de koşmaz, en sonunda peki sen bilirsin der ve gider.. Kendimden dolayı biliyorum bunları, ne yazdıysam yaşadım yani o kızın yerinde olmuştum bir zamanlar, ne kadar ayıp etmişte olsam yapmış bulundum, gençlik işte ;D
Soran+1 yılyani ben şu anda baya eski bir tükenmez kalem konumundayım atmazsın da kullanmazsın da :D 0' ım yani ben :D o zaman ben de sallamam konuşursa konuşurum konuşmazsa konuşmam aynı muameleyi ona yaparım boş boş bir konuşma olur sonuç olarak :D
Soran+1 yılbir de 4-5 gün konuşmuyoken hiç resmi beğenmeyip, instagram facede hepsini beğendikten sonra bana yazması da bişeyi değiştirmez yine değil mi :D arada aklına gelmişim ki fotoları beğenmiş geçmiş :D
- +1 yıl
Sen kızlardan daha beter olmuşsun, altında hep bir sebep arıyorsun ama adım kadar eminim düşündüğün gibi bir durum yok ortada.. Öylesine beğenmek istemiş beğenmiş.. Benim arkadaş gibi asıl mesaj içeren gerçeği gösteren hareketleri görmeyip, bir anlamı olmayan hareketleri görüp o hareketlere anlam yüklüyorsun ama hiç anlamı yok.. O yazarım o yazmazsa yazmam da ne demek? Onun da isteği bu zaten, o istediği zaman konuşun o istemediği zaman konuşmayın, kızın isteği bu zaten ve sen de bunu yaparım diyorsun.. İş mi şimdi seninki? Yok sen mezun olamayacaksın ben anladım artık ;)
Soran+1 yılAnladim :D is oldugundan degil de hani brn de cok ustune dusmeyip umursamadan yazarsa yazarim yoksa ben de sallamam anlaminda soylemistm :D
- +1 yıl
"Yazarsa yazarım" kısmını tekrar cımbızlayıp alıyorum ve "yazarsa da yazmam, çook çook sonra canım sıkılırsa hiç alakasız öylesine belki de saçma sapan kısacık bir şey yazarım ve cevap verince de görmezden gelip kendi işime bakarım" cümlesini koyuyorum o cımbızladığım yere yapıştırıyorum.)
Soran+1 yılcımbızla baya büyük bişey koydun ama kabul ediyorum ben de kendime uygulamaya koyuluyorum :D
Soran+1 yılSana hangi meyve olarak geri donecek :D
Soran+1 yılOlmadi da dersen de olur aslinda genelde basarisiz oluyom ya :D
Soran+1 yılAynen de mi :D zaten dedigini yapiyorm bak konusmuom kizla sana bir avakado veririm artik :D
Soran+1 yılYok sana elma yeter :D
Soran+1 yılTamam hadi mandalin olsun :D niğdedeyim ben ne tropikal meyvesi istiyon :D
Soran+1 yılTamam sana mangostan vereyim googleda arattim degisik olan bir isim nasil :D
Soran+1 yılKraliceymis be daha ne istiyon :D
Soran+1 yılgoogle görsellerde bile 2 tane resim çıktı altı üstü ha :D başka meyve mi bulamadın da :D
Soran+1 yılYok ya nedir yani bir somon cilegini getiremiyosak hocamiza ayip zaten :D
Soran+1 yılks yönetimine söyle de atsın beni ya hak etmiyorum :P :D somondan kasıt ekmek miydi ? :D
Soran+1 yıliğrenç espriler ard ardına geliyor :D yönetimsen şu bildirimleri de yolla bir zahmet girmezsek göremiyoz :D
Soran+1 yılfarkettim okurken sıkıldım şu yazı ne zaman bitecek diye diye harap oldum ama bitebildi :D :D yine aynı konu bu arada bildirim gelmiyor :D sıkıldı ks :D
Soran+1 yılvaaaay atar ha :D senden atar beklemezdik :D
Soran+1 yılDiyosun :D bu arada ben yine saldim herseyi kiz konusunda :D o son konustugum kiza acildim yok dedi tamam gule gule dedim o arada eski sevgilim olan yine yazdi hazir konustugum kimse yok bu eski kiz da hep mesaj atio konusiym dedm 3 gundur konusuoz resim atio falan oyle :D
Soran+1 yılevet o risk de var tabi de ne biliiyim bir konuşasım geldi :D onu nasıl hissettiriyim :)
Soran+1 yılrahat davranıyorum da biraz ileri mi gittik acaba :D finallerden sonra dönüş biletlerini beraber aldık bigün de benim eve yemeğe gelecek :D
Soran+1 yılama ben eğlencesine konuşuyorum ciddi olalım sevgili olalım diye değil zaten o da öyle konuşuyordur büyük ihtimal ikimizin de amacı vakit öldürmek bence :D sorun olmaz yani :D
- +1 yıl
Ben senin yerinde olsam günahımı dahi vermem ama sen ben değilsin işte.. Bana bunları yapmış birisiyle değil konuşmak, burnumun sıvısını atmam.. :) Ki bir de vakit öldürmek için seninle konuştuğunu biliyorsun, sana bunları yaşatmamış olsa tamam sen de vakit öldür madem derdim ama sizin geçmişiniz çirkin bu yüzden sen ister vakit öldürüyorum de ister eğlencesine de, senin geçmişini ve seni kirleten bir varlıkla muhatap olmak bana mantıklı gelmiyor. Her anlamda sana yazık, şu an bile..
Soran+1 yılo kadar ağır mı ya :D valla bilmiyorum başka konuşacak kimse kalmadı diye belki konuşuyorum da olumsuz etkilemedi şimdilik pek ama
- +1 yıl
Ağır mı değil mi önceki hislerini düşüncelerini bir hatırla seni nasıl kötü etkilediğini yukarıdaki soruda neler yazdığını üzgünlüğünü yeniden bir düşün ve kendin cevap ver.. Bana kavga anında sadece "kes" dediği için olduğu yerde diktiri çektim ve bastım tekmeyi.. Benim için en değerli nimet kendimimdir, acımı da çekerim üzüntümü de yaşarım ama asla kendimi kullandırtmam.. Sen şu anda vakit öldürülmek için konuşulan birisin bu senin için çok mu hoş? Ben de o yüzden konuşuyorum diyorsun, ne dersen de bu senin kullanılmayı hak ettiğini göstermez.. Sen havaisin henüz ayakların ve aklın yere bassa farklı olurdu..
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun valla. ben artık bu konuyu ilk açtığımdaki gibi hissetmiyorum. yani daha rahatım hissettiklerim eskisi gibi değil diye belki rahatım
- +1 yıl
Evet bu yüzden rahatsın ve bu yüzden sana yapılanın hissinin farkına varamıyorsun ama hata ediyorsun, hele bir de yeniden alışırsan kıza büyük hüsran seni bekliyor olacak.. Kapılmam desen de fark etmez çünkü yanlış yolda olduğunu değiştirmez bu.. Tabii yine de sen bilirsin, neticede ben sen değilim sen de ben değilsin..
Soran+1 yılyanlış olduğumu biliyorum da öyle bir konuşiym dedim şimdi de soğutmaya çalışıyorum. ben de alışacağımı hissettim daha fazla ilerlemesin istedim. haklısın :/
- +1 yıl
Soğutmaya çalışmaya ne gerek var ki? Açıkça konuşacaksın, sen böyle böyle bir kişiliğine sahipsin ve bana şunları şunları yaşattın, doğal olarak da seninle muhatap olmam asrın hatası, bu yüzden de iş daha fazla uzamadan iletişimi keselim, ben enayi değilim diyeceksin. Bu kadar basit. cevap vermesine de izin vermeyeceksin, kızın karakteri ortada cevap vermeye hakkı var mı sence? Anlam veremiyorum ben sana gerçekten. Açıklamanı yaptıktan sonra engelleyip sileceksin. Bu seninle medenice ayrılan sana haksızlık etmemiş olan ahlaklı edepli melek gibi bir insan değil ki.
Soran+1 yılHaklisin ve Artik o yok :D bundan da kurtuldum artik yani yaptiklarim yanlissa da dogruyu buldum :D
Soran+1 yılYasiyon mu :d
Soran+1 yılpek öyle durmuyo :D
Soran+1 yıliyi bişey yaptım sanırım o zaman :D inanmayacaksın 1.5 haftadır hiç bir kızla konuşmadım ve sürekli ders çalışıyorum girdiğim 3 sınavdan da 90 100 bekliyorum bir anda noldu ben de anlamadım şoklardayım D:
Soran+1 yılaynen valla ya kendimi buldum mal gibi 1 hafta geçirdim de döndüm doğru yola :D
Eger anlattklarn gbiysen Benide böyle bir sevgili bulsun isterdimm:) çok ciddym
011 Yorumla
Soran+1 yılIste kimi de deger bilmiyo anlayamiyo hic biseyden :) ama bu kizi gordukten sonra boyle bir sevgili olmamayi tercih ederdm :)
Soran+1 yılBu ayrildigim kizla iliskim bittikten sonra yasadiklarim yuzunden yani :) tum yaptigim seyler bosa gittigini anladiktan sonra :)
Soran+1 yılOnemli degil :) seninki de mi boyle yapti hep :) seninki dondu mu tekrar peki o yuzden eminsin :) yazarim ama donmesin de tekrar yolu acik olsun gitsin tekrar basima bela mi alaym :)
- +1 yıl
Defalarca döndü affetmedim tabi onu çok sevmiş olsamda daha önce affttim çnkü ayni ya bir insan neyse o degşmyor aldatan yine aldatır sözü varya ona katilyrumm:) Rabbim eş diye yazmafıgıni aşk diye çıkarmasın doğru zamanda doğru kişiyi bulurz insallh snde heçmsi brak geleceğe bak arkadşmm:)
:) ;)
Soran+1 yılBen de senin gibi davranirim zaten geri donerse vs :) es die yazmadigini ask die cikarmasin da cok guzel bir dua bence amin diym :) gecmisimi biraktim zaten artik ilgilenmiyorum sadece ileriye :)
Soran+1 yılAmin insallah :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Allah karşına en hayırlısını çıkarması için dua et kardeşim.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür kardeşim. her duamda hayırlısı olması için dua ediyorum inşallah kabul olur
+1 yılSalaklik degil ki usta yanlis zamanda yanlis insani sevmissin problem karsi tarafta.
00 Yorumla
+1 yılBırak kardeşim delikanlının dibisin sevmişsin işte kurtul yükünden ama
00 Yorumla
+1 yılBaşka kişilerle ilgilen eminim ki sana göre başka insanlarda vardır ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılvardır vardır da olmuyo bulamıyorum deniyorum ama yok bir sonuç
insanlara kolay kolay güvenmemek lazım onun gecmisini arastırmak lazım
00 YorumlaKendimle beraber sana da dua ederim artik baska care yok))
00 Yorumla
+1 yılKardeş sen doğru insanı bekle..
03 Yorumla
Soran+1 yılbekliyorum duamı da ediyorum acelem yok yeter ki gelen tek bir kişi doğru olsun
- +1 yıl
Dua ve sabır ne güzel şeyler... Boşver sana kız mı yok :D
Soran+1 yıloooh çok tabiki kız dediğin nedir :D
+1 yılbende böyleydim :D hala böyleyim :D
00 Yorumla
+1 yılsalak değilsin asiksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaptalca ilişkiler yerine akıllıca bir yalnızlık...
00 Yorumla
+1 yılBoş ver gitsin
10 Yorumla
+1 yılInsaniz napalm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz öylesin
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi