Çok mu salağım?

sevgilime sosyal medya üzerinden bir kadın yazıyor, takma bir isim kullanarak. bir gün seninle bir yerde konuşmuştuk, mesaj atmak istedim vs diye. çok da yapışkan bir tip. tüm fake hesaplar gibi fazla da ısrarcı tutumları. anlattığı şeyler tutarsız. neyse ben bunun fake olduğuna karar verdim. sevgilimi de uyardım çok cevap verme bu işin içinde iş var gibi diyerek. belki de kadın benim cazibemden etkilenmiştir dedi. ben de "beni aldatacaksan kafası çalışan bir kadınla aldat, bu ilerde arıza çıkarır" dedim. fake olduğunu düşünerek aptallık mı yapmışım?
yine bak aklıma geldi. benim bir arkadaşım, sevgilim ben bir hafta sonu bir yerlere kaçtık. alkol falan aldık işte. en son arkadaşım parmağıyla beni göstererek : " bu senden de benden de zeki ama maalesef kadın" dedi. bir shot içtim. bunlar uzattılar konuyu. arkadaşımla uzun bir geçmişimiz var, yaptığım bazı hataları saydı ve:" zeki olmak aptal olmaya engel değil, zehir gibi ama biraz aptal" dedi. sevgilim de onayladı. la bu kardeşim beni aldatıyor da bir de yüzüme bakarak aptal mı diyoır acaba bana?
Çok mu salağım?