Ayrılmak zorundayım ama ayrılamıyorum.. Nasıl daha az yarayla kurtulabilirim bu ayrılıktan?

sevgilimi çok seviyorum, çok neşeli esprili iyi bi insan.ama çok bencil, beni gerçekten sevmiyor aslında sevebildiği kadar seviyor diyim. karakteri böyle.hep onun istedikleri oluyor benim kırılıp kırılacağımı hesaba katmadan çok kırıcı davranışlarda bulnuyor. seni arkadaşım gibi de görüyorum sana çok alıştım ondan diyor ama artık tahammülüm kalmadı bazı davranışlarına artık eminim beni sevmediğine, o yalnızca ona yaşattığım güzel duyguları seviyor.çok çok bencil.inanın bunu bir yıldır düşünüyorum onunla çok konuştum her seferinde kızıyor ya da hatasını kabul ediyor ama yine aynı yine aynı! çok alıştım ben de nasıl ayrılacağımı bilmiyorum geceleri rüyamda ayrıldığımızı görüyorum çok ağlıyorum. bana onun varlığı güç veriyor aynı zamanda acı. o giderse boşlukta kalırım, herkes bir kişiye ihtiyaç duyar varlığı ona güç veren kiminin annesi kiminin babası ablası vsdir. benim o giderse kimsem yok.ama onunla da olmuyor sahte bi sevgiyle kenidmi kandıramıyorum. çıkmazdayım arkadaşlar ..
Ayrılmak zorundayım ama ayrılamıyorum.. Nasıl daha az yarayla kurtulabilirim bu ayrılıktan?