Nişanlımla ayrıldık :(?

merhaba ben 27 yaşındayım NİŞANLIYDIM giyimime kuşamıma geldiğim gittiğim yere herşeyime karışırdı. ama cok rahatsız olmazdım baskı yapmadığı sürece. muhafazakar bı yapıya sahipti ailesi oda. bundanda hiç bir zaman rahatsız olmadım. ben kapalı değilim ama açıkta giyinen biri değildim. buzamana kadar sinirlenirse alttan alır kavga cıkmasın huzurlu olalım diye ses çıkarmadım yumuşak başlı oldum hep ona karşı ki oda aksını ıddıa etmıyor. nişanladığmız gunun akşamı bızım tartışmalarımız başladı. ıkı ay gectı aradan benım tum eşyalarım kız tarafının yaptığı tum eşylaar eksıksz olarak alındı. ama onlarda tık yoktu. bigün mesaj attım evı tutalım artık dıye az kaldı düğüne diye. evı buldum tutucam gıbı dedı. bende nası yanı ben görmedım ama dedım gördün annemlerin 3. katı dedı. bende nıe bana sormuyosun annenlerin orası olması sorun değildi ama nıye fıkrımı almıosun önemsemıyosun dedım istemıyorum tutma dedım ve benı aradı benım aılemı ıstemeyenı ben hıc ıstemem dedı s.. git bu iş bitti dedı kapattı yuzume. kı aılenle alakası yok bana düzgunce ızah etse zaten oturacaktım ya da benım boyle bı fıkrım var e, desede dınlesem ama yok. annemler kufru duyunca yuzuklerımı gönderdı. ben çok ağladım hala ağlıyorum. senı cok sevıyorum senı uzmeyecem dıyen adam nerde simdi.. ve ben dayanamadım aradan bır ay geçtı ben kendımı harab ettım aılesı hıc aramadı gelmedıler bıle. ben nişanlımla konuşmaya memleketıne gıttım habersızce. bana karşı okadar serttıkı aılesı ve o resmen benı sorguya cektı. suçum yok sadce svdiğim için gittım ben. onsuz yapamam dıye. ve bana senle olursam bazı şartlarım var dedı. kapanacaksın evlendıkten sonra çalışmayacaksın ev seçenekleri benımistediğim yerler olacak nasip olursa hemen çocuk ıstıyorum dedı bende kabul ettım:(aileme gei cok zor kabul ettrdım görüşüyoruz dıye ailesı tekrar gelecektı. çalışmaya ılımlı ol bıraz dedım ve yıne gıttı boyle bı sebeten dolayı bıtermı sız soyleyın canım yanıyor
Nişanlımla ayrıldık :(?