merhaba ben 27 yaşındayım NİŞANLIYDIM giyimime kuşamıma geldiğim gittiğim yere herşeyime karışırdı. ama cok rahatsız olmazdım baskı yapmadığı sürece. muhafazakar bı yapıya sahipti ailesi oda. bundanda hiç bir zaman rahatsız olmadım. ben kapalı değilim ama açıkta giyinen biri değildim. buzamana kadar sinirlenirse alttan alır kavga cıkmasın huzurlu olalım diye ses çıkarmadım yumuşak başlı oldum hep ona karşı ki oda aksını ıddıa etmıyor. nişanladığmız gunun akşamı bızım tartışmalarımız başladı. ıkı ay gectı aradan benım tum eşyalarım kız tarafının yaptığı tum eşylaar eksıksz olarak alındı. ama onlarda tık yoktu. bigün mesaj attım evı tutalım artık dıye az kaldı düğüne diye. evı buldum tutucam gıbı dedı. bende nası yanı ben görmedım ama dedım gördün annemlerin 3. katı dedı. bende nıe bana sormuyosun annenlerin orası olması sorun değildi ama nıye fıkrımı almıosun önemsemıyosun dedım istemıyorum tutma dedım ve benı aradı benım aılemı ıstemeyenı ben hıc ıstemem dedı s.. git bu iş bitti dedı kapattı yuzume. kı aılenle alakası yok bana düzgunce ızah etse zaten oturacaktım ya da benım boyle bı fıkrım var e, desede dınlesem ama yok. annemler kufru duyunca yuzuklerımı gönderdı. ben çok ağladım hala ağlıyorum. senı cok sevıyorum senı uzmeyecem dıyen adam nerde simdi.. ve ben dayanamadım aradan bır ay geçtı ben kendımı harab ettım aılesı hıc aramadı gelmedıler bıle. ben nişanlımla konuşmaya memleketıne gıttım habersızce. bana karşı okadar serttıkı aılesı ve o resmen benı sorguya cektı. suçum yok sadce svdiğim için gittım ben. onsuz yapamam dıye. ve bana senle olursam bazı şartlarım var dedı. kapanacaksın evlendıkten sonra çalışmayacaksın ev seçenekleri benımistediğim yerler olacak nasip olursa hemen çocuk ıstıyorum dedı bende kabul ettım:(aileme gei cok zor kabul ettrdım görüşüyoruz dıye ailesı tekrar gelecektı. çalışmaya ılımlı ol bıraz dedım ve yıne gıttı boyle bı sebeten dolayı bıtermı sız soyleyın canım yanıyor
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen salakmısın diycem olmiycak. arkadaşım butun ipleri adamın eline vermissin napmıssın sen öyle yahu cocuk seni kendine baglayana kadar gülüm balım dedis bakmıskı sen kıvama gelmissin gercek yuzunu gostermis ayagına gitmende cok buyuk hata cokkk bırak Allah askına o nasıl sileki ogullarına kızla nıssanlandır mırakamazsın demez birde muhafazakar aile sözde muhafazakarlar. o daman seni ailesine hizmetcide yapar kölede yapar agzınada s. csa senin sesin cıkmaz bu olanlara verdigin tavra bakılırsa kusura bakma öyle. uyan uyan ac gözünü büyümü yaptılarsana ne. her turlu hakaretde eder bu bukadar aileciyse evlenmesin hayret bisey sana cok yazık olur sakın sakın bırak bu isin ucunu
07 Yorumla- +1 yıl
IPLER VERDIM GALIBA ya da BOYLE bir NIYETIM AMACIMDA OLMADI ASLINDA TEK DERDIM HUZURLU bir YUVAYDI.. AKLIMDAN ÇIKMIYOR HALA YAŞANANLAR. NASI BAŞEDICEM BİLMIYORUM..
Cevap sahibi+1 yılbasedemezsin ya onun ailesine hizmetci olmayı kabul edeceksin ki cocugun amacı bu belli ya da bitireceksin iyi dusun yazdıklarını okuyunca cok sinirlendim arkadasım böyle biseyi nasıl kabul edersin sirkelen kendine gel nolur. düsünsene altlı ustlu oturuyosunuz annesi surat yapsa bu anneme biseymi dwdin der seni döver Allah muhafaza sonunu iyi görmüyorum
- +1 yıl
ALLAHAHAVALE EDIYORUM SDCE EMEKLERIM IÇIN UZULUYORUM ANNESI BANA TELEFONDA BIZ INGILIZCE ÖĞRETMENI bir KIZ BULDUK ONA BAKICA DEDI BLIOMUSUN. BU BANA SOYLENECEK LAFMI..:(
Cevap sahibi+1 yılanneside yanlıs yapmış. sevdigin icin o sözün canını nasıl acıttıgını tahmin ediyorum. gec olmadan gercek yüzlerini görmüşsün canım. Allaha havale etmek en iyisi. sen bunların eline düsseydin cehennem hayatı yasardın inan nisanlında adam deilmis sen ayrı bir yuva kurcaksun anne evinden cıkıyosun be adam ne demek ailemi istemeyeni bende istemen kız cocugu gibi delikanlılıkmı. mide muhavasakar olacaklar sen bir kızın günahına gir evlencez diye vaad verip yarı yolda bırak adamım diye gez. o evlensede o ailes baslarındayken bosandırır onu. senin sevginle hayallerinle oynadı ya fersah fersah burnundan gelgin. Allah sorsun ondan
- +1 yıl
amin Rabbım ınsalah onlarada bu kızın hakkına girdık dıye bı tecellı verır bır gun.. kayınvalıdem bana nişanlandıktan sonra bızde erkeğin sözü geçer dedı. bende aksını ıddıa etmedım hep ben konuşayım demedım hıç. erkek bı adım one olunda benı korusun kollasın dıye. nişan atınca bızde kız tarfına bırsey sorulmaz dedı evdieşyeydı fılan gelın gelır oturur dedı. dedım nişanlıma ozamnlar eskıden kalan şeyler bunlar olurmu hıç ole görmeden dedım. bızde böyle dedıçıkıncı kezde barışmaya kalkınca adım onla cıktı canımda onla cıksın dedım olsun bu iş dedım haa oldumu olmadı yıne ama. acıyla kalan ben oldum hıc aklımın ucundan gecmezdı boyle bişey yaşıyacağım sımdı bundan soonra hayatıma nası yön vereyim ben:(
Cevap sahibi+1 yılişlerine geldigi icin bizde böyle diyip işin içinden cıkıyolar. Allahın sevdigi kuluymussunki rabbim seni onların şerrinden korumuş. şu an duygusal yıkım yasadıgından gözün bisey görmes ne deselerdi yapardım mantıgındasın anlıyorum ama biraz zaman gecsin Şükredeceksin iyiki olmamıs diyceksin o gün geldiginde dediklerimede hak verceksin şu an yapman gereken içini bosaltmak icin cekil bir odaya ac duygusal müzik hüngür hüngür hıckıra hıckıra agla bosalt icini aglaman bitince beni hak etmeyen benden önce ailesini düşünen kıymetimi bilmeyen biri icin birdaha tek damla göz yaşı dökmiycem. benim onun icin akıttıgım tek damla gözyasım ona ödül olur bu mutlulugu bu sevinci ona yasatmiycam benim tırnagımı bile hak etmiyor onu Allahın yüce Adaletine havale ediyorum Allahım sen onu bildigin gibi yap de ve hayatına girmesi gerekiyomus ki girmis böyle bisey yasaman gerekiyomus ki yasamıssın şükürler olsunki az bir zararla kurtuldun elinde bebegnle baba evine dönmekten iyidir.
- +1 yıl
TEŞEKKÜREDERİM ÇOK SAĞOL
En İyi Cevaplar
+1 yılSen onun kölesi değilsin, bitir gitsin, sonra çok kötü kıskanır filan pişman olunca dönüsun olmaz, hele çocuk da varsa, tam Sorun olur senin için. iyi biri ola bilir sadece senin karakterine uyumlu olmaz, ailenin zana saygisi var ki kötü sözü kabul etmemiş, onun arkasına düşmekle iyi yapmamışsın, sevgiyi boş ver, sorsam ki, ksde sevip evlenip azi 10 yil evli olup hiç pişman olmayan mutlu olan kaç kisi var 4-5geçmez. sen sana saygi duyanla evlenmelisin, yoksa annesinin dd ayagini öpdürür sana öyle birisi. mutluluk seninhakkın.
02 Yorumla- +1 yıl
ÇOK TEŞEKKUR EDRİM YORUMUN İÇİN. İNŞALLAH BU GÜNLERDE GEÇER GİDER.. BEN NE DERSE YAPAR UYUM SAĞLARDIM. NİŞANLANDIKTAN SONRA SEN BANA BU ZAMNA KADAR HEP UYUMLU OLDUN BUNDAN SONRADA HEP UYUMLU OLMAK ZORUNDASIN DEDI. AMA BEN SAYGISIZLIK GÖEMEK ISTEMIYORUMKI BUNU KARŞILIĞINDA DEDIM. KAPAT ÇENENI DERDI.3 YIL BİRLİKTELİĞİN ARDINDAN NİŞANLANDIK VE IKI A NİŞANLI KALDIK SADECE..
- +1 yıl
Ayrıl bitsin, ben de evlilikde hep saygili oldum, karsındakinden hak etdiğin saygıyı görmeyince yıpranıyor insan.
+1 yılKusura bakma dost acı söyler ama böyle evleneceğinize hiç evlenmeyin daha iyi adam seni bir eş olarak değil bir köle olarak alıyor resmen. Nerde kaldı hayatın müşterekliği eşitliği. Başlarda sıkıntı yaşamasanız bile ileride mutlaka yaşıyacaksınız. Sen fikirlerini belirtmek isteyeceksin o senin fikirlerine değer vermiyorki bugün dinlemiyor yarın umrunda olmayacaktır ve malesef sen direttikçe bu sefer iş kaba kuvvete dönecektir. Gerçekten çok iyi düşün. Memlekette seni anlıyacak dinleyecek sana adam akıllı değer verecek çok insan var. Dikkattli ol kusura bakma ama hayatını karartmak üzeresin.
01 Yorumla- +1 yıl
TEŞEKUUR EDIYORUM YORUMUN İÇİN ARKADAŞIM.. ASLINDA BOYLE SANAL ALEMDE PAYLAŞMAK HIÇ AKLIMA GELMEDI BU DURUMU AMA öyle bir NOKTAYA GELDIMKI KONUŞMAYA IHTIYACIM VAR DEDIM.. YAKIN ARAKADAŞLARIMLA KONUŞUYORUM ARTIK UNUT ONU ONDAN SANA HAYIR GELMEZ AÇ GÖZUNU DIYOLAR. VE AILESI BENI DENGESIZ VE KARARSIZLIKA SUÇLUYOMUŞ.. AMA OĞULLARINA TOZ KONDURMUYOLAR NORMALDIR ÇUNKU KENDI EVLATLARI. KI BEN ONUN IKINCI NİŞANLISIYIM AILEM BILMIYOR BUNUDA..
+1 yılefendimiz buyuruyorrkii; sizin şer bildiklerinizde hayr vardır.
şimdii... bu adamın böyle bir insan olduğunu evlendiğin zaman anlasaydn ne yapcaktın?
Allah seni kurtarmışş sen hala yanıyorum diyosun. ya evlenseydin, kızlığın gitseydi, hele birde çocuğun olsaydı ve bu adam seni yine kesin kapı dışarı ederdi. o zaman ne yapıcaktn düşün bir.
bu adamın egosunu sen zaten aşırı şişirmişsin. ailesi de demekki seni istememiş. bu adamda sana sahip çıkmamışş
böyle bir adam için mi üzülüyosun!!!
çok geçmez anlarsın, dersin ki Allah korumuş!12 Yorumla- +1 yıl
ÇOK HAKLISIN HEPINIZDE BENIM SEVGIMDEN GÖZUM GÖRMEDI BELKI AMA OYLE INANIP OYLE GUVENDIMKI IKINCI AILEM OLARAK GÖRDUM ONU.. VE SARSILDIM RESMEN 10 KILO VERDIM. KIMSEYLE KONUSMUYORUM PSIKLOJIM BOZULDU SADCE UYUYORUM..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
10Cevap
+1 yılbeyza kardadaş senın bu nisanlın tamamen ökuzun malın once gıdenıymış salagın aptalın hemde sana bırsey dıyeyım mı eger sen bu cocuk ıle evlenırsen sanı yılın malı ılan ederim.. neden böyle konustun dıyeceksın bu adam senın gelısmenı ıstemıyor senı evde oturtup salak salak cahıl buyumenı ıstıyor cahıl hayatı yasayamayacaksın hayatın tadını cıkaramaycaksın ıs kadını olmayacaksın kendıne gore takılamaycaksın sana birşey demek ıstıyorum eger bu adam ıle evlenırsen hayatını mahvedersın ve omru boyu bunu cekersın bunu böyle bıl sıktır et bırak defolsun gıtsın bak ınankı şu an soyledıklerım cok dogru
01 Yorumla- +1 yıl
EMRECEYHAN GİTTİ ZATEN.. EN SON ARADIĞINDA ÇALIŞMAKMI BEN MI SEÇİMİNI YAP DEDİ. BEN bir SEÇİMDE BULUNMAK ISTEMIYORUM BBÖYLE BİR ŞEY İÇİN. SADCE ILIMLI BAK DEDIM BU KONUDA SAYGI DUY BANA LUTFEN DEDIM. ÇUNKU BEN MEMLEKTİM DIŞINDA BIR YERE GELİN GIDECEKTIM. SENDEN OLMAZ DEDI BANA BUNDAN SONRA KARA ÇARŞAFA GIRSENDE SENLE OLMAM DEDI. BANA BAŞTA KABUL ETTIN DE NIYE ŞİMDI SORUN ÇIKARIYOSUN DEDI. BENDE SEVIYORDUM BAŞKA YOLUM YOKTU DEDIM. KI BEN ÖZEL SEKTÖRDE ÇALISIYORUM İŞ BULAMICAM BELKI SADCE ILIMLI OL BU KONUDA BEN.. ARAMA SAKIN bir DAHA BENI DEDI VE O OLDU. VE 3 YILLIK BIRLIKTELIĞIMIZ VARDI KAVUŞMAK İÇİN GUN SAYARDIK ASKERLİĞİNİ BEKLEDIM VE DAHA NELER.. HANI DERLERYA PAMUKLARA SARILIYO DIYE AYNI OYLEYDIK VE SONRA BU DURUMA GELDIK.. NERDE HATA YAPTIM DIYE SORUYORUM KENDIME ACABA KABUL MU ETSEYDIM DIYORUM SONRA PİŞMAN OLURMUYDUM ACABA DIYORUM. KAFAM OKADAR ALLAK BULLAKKI. AMA SIMDI HIC bir ONEMI YOK BEN burada BOYLE DIDINIRKEN O ORDA AKLINA BILE GELMIYO BELKIDE..:/
sen ne kadar safsın ya sana küfür etmiş birde telefonda evlendiginde cok mutsuz olursun şimdiden sana şartlar koyup senin özgürlügünü kısıtlamış o aile daha nelere karışır seviyorum felan bırak bu işleri o seni sevse böle sart koşmaz evlilik saygı ve sevgi cercevesinde olur insan hayat arkadasına sevdigine bu sekilde davranmaz ailenden ayrı haraket etmen cok kötü olmuş ailen ne diorsa onu yap ilerde daha anlayışlı daha saygılı kişiler cıkar karşına kendini aglayıp hırpalama beni istemeyeni 1 ay arayıp sormayanı ben hiç istemem kusura bakmada salakmışsın
02 Yorumla- +1 yıl
BILIYORUM... HAKLISINDA.. AMA DURAMADIM KIMSE MUDAHALE ETMEDI AILESINDEN BEN ONLARIN YAPMADIĞINI YAPMAK ISTEDIM AMA ALLAH BUYUK ALLAHA HAVALE EDIYORUM. HERŞEYIM GELINLIĞIM HAZIRKEN BEN KALAKALDIM ORTADA bir BAŞIMA YUZUSTU BIRAKTI BENI..
Yani ablam yaşındasın tamam çok seviyorsun ama belki de böylesi daha hayırlıdır. Normal değil bence yaptıkları şimdiden böyleyse sonrası başı olur bilemedim ilişki tek kişinin fedakarlıklarıyla yürümez hep senden verirsen kısa sürede yine tıkanır ve nişanlın yine çekip gider belki de sevgiye güveniyor bilemem ama sanki devam ederse daha mutsuz olacakmışsın gibime geldi hakkında hayırlısı olur inşallah...
01 Yorumla- +1 yıl
ABLACIM BİTTİ ZATEN..:(CANIM YANIYO. GELINLIĞIM EŞYAM HERŞEYIM HAZIRDI O KADAR ZORMUŞKI.. NERDE bir GELIN GÖRSEM İÇİM ACIYO..
Ya ben ömrüm hayatım boyunca böyle hödük görmedim. Sen niye üzülüyorsun kurtulmuşsun sevinmelisin. Bir insanın mal yerine koyuyor karşıdaki. Bunu giyeceksin bunu yapacaksın bunu yapmayacaksın. Resmen 2. sınıf vatandaşı yapmış seni. Hiç üzülme kurtulmuşsun
02 Yorumla- +1 yıl
BANA HEP DERDIKI BEN SANA ZULMETMIYORUM. BUNLAR BENIM KURALLARIM DEĞİL ALLAHIN ISTEDIĞI GIBI bir KUL OLMAK İÇİN ÇABAM. SENDEN SORUMLUYUM SEN EŞİM OLUNCA SENIN HER GUNAHINDAN BENDE SORUMLU OLCAM DER. VE RABBIME UYGUN ŞEKILDE RİAYET ETMEYE ÇABA GÖSTERİRİDIM. AMA GITTI UFACIK BIR ÇALIŞMA MESLESINDEN DOLAYI BANA SIRTINI DÖNDÜ. ISLAMDA KADIN ÇALIŞMAZ DERDİ..
- +1 yıl
Hadi oradan gitsin iranda yaşasın o zaman. Kadın çalışmazmış , eee sonra oldu evlendiniz ama anlaşamadınız ayrıldınız. Sonra ne olacak bu kadın iş yapamıyor , referansı yok eğitimi yok mesleği yok. Sonra ne olacak sen mi bakacaksın. O kadar boş konuşuyorlar ki bazıları. Herkes kendi bacağından asılır , herkes kendisi kazanır sevabı başkası kazandırmaz. Sorumluymuş palavra bunlar. Kimse kimseden sorumlu değil herkes tekdir. Bir insan bana ne yapmamı söylüyorsa ondan nefret ederim
Evlenseniz bile çok zor bir evlilik olurdu. Ortada senin her şeye tamam demenle yürüyecek bir ilişki var. Fikirlerinin hiçbir önemi yok. Sana değer vermiyor ve seni sevdiğine de inanmıyorum. Senin için en hayırlısı bu kendini ezdirme. Evlenmeden kurtulduğun içinde sevin.
01 Yorumla- +1 yıl
HERKES AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR -Afel AMA BEN NEDEN BUNLARI HAKETTIM O ELIMI SALLSAM ELLISI BEN ZATEN ÇOK YAKIŞIKLIYIM DEYIP GEZEBLIYOR..:(
+1 yılKotu olmus. kendinden ödün verme. onun istedigi sekilde yonlendirme hayatini. seviyorsun, ayriliklar zordur bende şu an o donemdeyim ama bazen gercekten bitmesi gerekiyorsa biter. boyle birinin omur boyu sana zulum edecegini ve hep uzulecegini dusunuyorum. ayni yastaymisiz bence daha genciz elbet nice guzellikler cikacak karsimiza. benim gorusum bu. lutfen iyi dusun ve kararini ver.
01 Yorumla- +1 yıl
CANIM İNŞALLAH IYI OLUR IKIMIZ IÇINDE HERŞEY. SENDE NASIL BIR SORUN VAR :(
Mağara adami bulmussun sen ya daha neler yaşayacağın evi nasil sormaz ev mi tutuyosunuz cehenneme mi yerlesiyosunuz anlamadim. Unutulmayacak vaz gecilmeyecek hicbir sey yoktur bırak nereyi uzak biliyosa oraya gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
seda2 CANIM BENIM KABUL EDECEĞİMİ DÜŞÜNEREKTEN EV MESELESINI SORMAMIŞ ANNESIGILEDE O KIZ SIZI ISTEMIYOR AYRILDIM DEMİŞ ÇIKMIŞ İŞİN İÇİNDEN. AILEDE TABI BUNUN ÜZERINE HIÇ AILEMI ARAMADI.. HALBUKI AILESINI SEVERDIM ÇOK SEVERDIM ANNEM BABAM GİBİ BENIMSEMIŞTIM. BEN SADCE BENIM FIKRIMDE ALINSIN ISTEDIM AILENI ISTEMIYORUM LAFINIO ZIKRETMEDIM HIÇ..
Gizli Üye(36-45)+1 yılKisaca sen su katilmamis mal sin? Sen okadar acizmisin kizim. kalkmis memlektine gidiyosun habersz he tamam seviyosun ama bukadar dusurme kndini bikac icin yanar gecer emin ol. Evlndikten sonra nasil olur dusunemiyosun kizim simdi boyle olan.
03 Yorumla- +1 yıl
HAKLISIN AMA BEN ODA UZULMUŞTUR ODA BOYLE OLSUN ISTEMEZDI NIYETIYLE GITTM AMA BMBAŞKA BIRIYLE KARŞILAŞTIM..
Cevap sahibi+1 yılValla ozur dilerim şu an yazdiklarimi okuyunca sasirdim kndime cok sinirlenmisim demek.
şu an gelinliigin bile hazirmis cok aci cekiyosun ne sucum var diyosun haketmedim diyosun ama dusinsene ya evlendiginde gervek yuzunu ortaya cikarsaydi.
şu an senin yaptigin dualar emin ol kabul olur oyuzden isyan etme en sinirli aninda bile dua et. Allah karsina degerini bilecek birini muhakkak cikaracak- +1 yıl
İNŞALLAH CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. KİM SALAK DERSE APTAL DERSE KIZMIYORUM. BENIM GÖREMEDĞİM ŞEYLERİ GÖRÜYOLARDI ONDAN..
Zaman çok kıymetli acı çekeceğini bile bile evlenme dünya bir gün oda bugün değmez kimse için
02 Yorumla- +1 yıl
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM. İYİ OLDU BURAYA YAZMAM BIRAZ HAFIFLETIYO..
BIRBIRIMIZI SABAH NAMAZINA UYANDIRIRDIK HER EZAN OKUNDUĞUNDA bir İÇİMACIYO. ORDAN TUT BURALARA GELDIK. BANA DERDIKI HAYATIMDA bir ÇOK KİŞİ OLDU AMA BELKI AMA SENIN SAYGINI SEVGINI VE SADAKATINI KIMSEDE GÖRMEDIM DERDI.. BEN ÇOK GÜVENDIM ONA ÇOK..
+1 yılSen haklısın bence. Çok düşüncesizlik etmiş seven biri böyle davranmalı.
02 Yorumla- +1 yıl
SIMDI OKADAR YORGUNKI BEYNIMIN İÇİNDE BINLERCE SORU VAR. BEN SENLE CENNET GIBI bir YUVA KURMAK ISTIYORUM DERDI. BENIM İÇİM COŞARDI BÖYLESINE IMANLI bir EŞİM OLACAĞI İÇİN BIRLIKTE NAMAZA KALKARDIK HADIS KELAM OKURDUK BIRBIRIMIZE AMA ŞİMDI HALIMIZE..
- +1 yıl
Insan kime güveneceğine şaşırıyor...
Çok sinir oldum sana ama kınamıyorumda iyki ayrılmışsınız ve umarım hiç barışmazsınız öyle bir insanı napıcaksın delimisin ya
01 Yorumla- +1 yıl
HAKKIMI HELAL ETMIYORUM. BEN ONUN İÇİN NEER YAPTIM AMA SIRTINI BANA HEMEN ÇEVIRDI NEYMİŞ EFENDIM ÇALIŞMAYACAKSIN.. NİŞAN ATILDIKTAN SONRA BU ŞARTLARLA GELDI BANA..
+1 yılsonuna kadar okudum arkadaş aslında o nişanlın olacak senden ayrılmak için seni bazı kendi egolarını tatmin etmek amacıyla şartlar koşmuş ve benden sana tavsiye evlendikten 2 sene sonra ayrılmak istemiyosan çocuk yokken yol yakın kendiş yoluna bak
02 Yorumla- +1 yıl
bende acaba bahanemi olarak sunuyor bunları dıye düşündüma ama bana açıklaması allahın ıstedığı bı kul olmak ıstıyorum benımle varsan varsan varsın yoksan yoksun gıbı laflar kullandı.. ben tamamemn haklıyım ya da tamamnen haksız gıbılerınden bışeyler soyleyemem hayatta cunku derdım bu değil haklı ya da hkasızı aramak değil olan oldu bitti. aılesının sorumsuzluğu ve bu şekılde kestırılıp atılması yazık değilmı bana ya bunun hesabını kım verecek hıç birşey olmamış gıbı etrarfada benı suçluyolar bılıyorum. canım hangı bırıne yansın kardşeım yazık değilmı. benımde bı aılem var ama neden bu adaletsızlık.. kafayı yıcem bı gun yemın ederim.. mutlu mesut foto paylaşılıo facede hanı gerıye kalan..:(
- +1 yıl
senin yapacağın onu yüzüne bakarak hakimlerin hakimi en yüce mahkemenin hakimi cenabı hakka havale etmek madem öyle yaşamak istiyo sana yaptığı kul hakkıdır ve rabbimiz kulum bilerek veya bilmeyerek işlediğin tüm günahlarınla gel affederim seni lakin karşıma kul hakkı ile çıkma diyor nerde kaldı bunun bu yaşama isteği
+1 yılAfedersin adam öküzün önde gideniymiş bacım, kaç kurtul.
01 Yorumla- +1 yıl
DAHA NELER VAR ANLATSM ROMAN OLURDA.. OLAN BANA OLDU.. HANI INSANIN ELİ AYAĞI KIRILIRDA HAREKET EDEMEZYA AYNEN O DURUMDAYIM. GECEM GÜNDÜZÜM DEDİĞİM ADAM GITTI. KUL HAKKI DEĞİL Mİ BU..
+1 yılüzülme çok seviyor olabilirsin ama kendini ezdirme seninde fikirlerinin olduğunu ve bu hayat sadece onun olmadıgını bildir otoriteni kur bir ömür mutsuz olacagına pişman olacağına sadece şimdilik mutsuz ol
01 Yorumla- +1 yıl
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM.. ODAK NOKTAMDI O BENIM. TUM PLANLARIM ONUN UZERINEYDI. BIRAZCIK SAYGI BEKLEDIM SADCE.. ALLAH KORKAN BIRIYDI YANI OLE DERDI. EZDİRMEM SANA ZULMETMEM DEDI AMA YINE SONA GELDIK..
başlamadın bitir huzur vermez bunlar sanar çok çektirirler
01 Yorumla- +1 yıl
METTTT; BİTTİ ARTIK ZATEN. ZORUMA GIDEN AILESI VE O BENI SUÇLUYOR..
Bukadar baskı iyi değil ezdirirsen evlendiğinde tepene çıkar benden demesi yinede yönlendirmek istemem
02 Yorumla- +1 yıl
BILIMSEL; BİTTİ ARTIK GERI DÖNÜŞÜ OLAYACAK bir SEKILDE HEMDE..
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlaya bak ya. Kızım boşver evlenmeden böyle kaba birinden kurtulmuşsun ağlama sevin.
01 Yorumla- +1 yıl
HERKES ÖYLE DIYOR AMA İÇİMİ bir GORSEN :/ NEZMAN GEÇEÇCEK BU BILMIYORUM..:/
+1 yılZaten evlensen daha kötü mutsuz olursun seni çok üzerdi sana çektirirdi
01 Yorumla- +1 yıl
SENSIZGEÇMEZ BANA DEDIKI BEN SANA ZULMEDERMIYIM SENI EZDIRIRMIYIM SEN BANA ALLAHIN EMANETISIN DEDI BEN INANDIM VE GUVENDIM ONA.. ALLAHTAN KORKAR VICDANLI BIRI DIYE.. YAZIK OLDU BIZE ya da BANA YAZIK OLDU..
+1 yılya sen kafayı mı yedin? egoist ruh hastası biri için ömrünü mü çürüteceksin?
00 Yorumlaİlerde daha çok sıkıntı çıkaracak birine benziyor
06 Yorumla- +1 yıl
HİÇ DINMEYECEK GIBI HISSTIĞIM BIR SEY VAR İÇİMDE :/
- +1 yıl
pek dınlemezdı genel anlamda beni nişan atıldıktan sonra hele tekrar barışma aşamalrında bıle sen geldın buraya ben kafamda bıtırmıştım merhametımden dolayı affedıyorum dedı annesınden babasından ozur dılettı dıle gözumun onunde dedı ve ben onlara bişey demedığım halde dıledım özrümü buyukler dıye. sen geldın buraya benım kurallarım geçer dedı yıne aynısı olduk ve ben suçlanıyorum yediremıyorum bunu kendıme hayatıma nasıl yön verıcem tekrar bırı cıksın karşıma bunu bıle ıstemıyorum..
- +1 yıl
Eic her kelimesine katılıyorum. Senin yapman gereken işine bakman kariyerinde kendini geliştirmen. hayatına böyle yön verebilirsin. Bunu geride bırak. Ona dönmek ve dediklerini yapmak senin için bir hata oldu ve bu hatayı bir tecrübeye dönüştür. Hatalarına üzülme bir tecrübe daha kazandığın için sevin bence. İlerde seni olduğun gibi kabullenecek biri çıkarsa onunla mutluluğu yakalarsın çünkü o seni seviyor ve önemsiyor olacak. Allah seni korumuş ki o çıkmış hayatından üzülmek yerine şükret.
- +1 yıl
TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLARIN İÇİN ÇOK SAĞOL
Bu evlilik zor gider
01 Yorumla- +1 yıl
DÜĞÜNE IKI AY KALA OLDU ZATEN.. HERŞEY BITTI HAYATIMI ADADIĞIM ADAM GİTTİİ.. BEN BUNU HAKETMEMİŞTİMM..
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereli bunlar
01 Yorumla- +1 yıl
İÇ ANADOLU BÖLGESİ VE MUHAFAZAKAR.. SENCE:)?
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım