Eski sevgilime karşı vicdan azabı çekiyorum? :( çok kötü hemde napıcam?

Mesafeler, kıskançlık krizleri, özlem, paranoyaklaşma ve güvensizlik gibi nedenlerden ayrıldı. Bahanesi bunlardı zaten aşırı kıskanç biriydi. Aradan aylar geçti 1 senedir cuzdanında taşıdığı mektublarımı gösterdi. Atmasını istedim. Kalmaları için ısrar etti. Atmak istemedi ne kaadr zorlasamda. sonra beni sevmekten hiç vazgeçmediğini herzaman kalbinin bir köşesinde yerimin ayrı olduğunu ama mesafeler azalmadıkça birlikte olmayacağını söyledi. Bende gururum yüzünden zaten ilişkiyi arrtık istemediğimi onu unuttuğumu geçmişte bıraktığımı. öyle bir şansının olmadığını. mesafeler azaldığında yok olduğunda tekrar geri döneceğimi düşünmesinin komik olduğunu hayal gucunun geniş olduğunu ve hiçbişeyi haketmediğini bidaha bana yazmamasını söyleyip dalga gecercesine gülücükler attım. Resmen paramparca ettim onu. O an gözüm döndü. Yarıyolda bıraktı beni ama bukadarınıda hakettiğini düşünmüyorum. keşke bu kadar katı olmasaydım diyorum. tamam deyip geçseydim keşke. Vicdan azabı çekiyorum. Acaba çok kırılmış mıdır üzülmüş müdür diye? Nasıl kurtulucam bu duygudan lütfen :( aşk acısı çekeydim keşke böyle hissetmeseydim.
Eski sevgilime karşı vicdan azabı çekiyorum? :( çok kötü hemde napıcam?