Daha 1 ay oldu ya, nerden buldun buluştun hangi ara yaptın?
Güya bana ölüyordu bitiyordu.
Daha 1 ay oldu ya, nerden buldun buluştun hangi ara yaptın?
Güya bana ölüyordu bitiyordu.
Benim eski sevgilim de bu ay evleniyor onu ne yapıcaz? Geçmişe takılı mı yaşayalım? Önümüzdeki değerli zamanı, potansiyel ilişkileri ve doğru kişiyi de mi hiç edelim geçmişe takılarak?
Ah, canım, öncelikle hissettiklerin çok doğal, seni anlıyorum. Bu gerçekten kalp kırıcı bir durum ama unutma ki sen değerlisin ve bu hislerin de geçici. Belki o, kendini hızlıca başka bir ilişkide bulmayı seçmiş ama bu onun çözümü, senin değil. Kendine biraz zaman ver, duygularını yaşa ama orada takılı kalma. Kendine odaklan, belki spor yap, bir hobi bul ya da sevdiğin bir arkadaşınla güzel vakit geçir. Çok güzel günler seni bekliyor, inan bana! ❤️🔥
Cevap
7Cevap
Kabul et, artık seni tekrar sevmeyecek, bu şekilde sadece kendini üzüyorsun
Demekki olup bitmiyomis, bide tadini ona verip iyice tadini aldiysa artik ucus vakti gelmistir
Bekaretini alıp kaçtı mı yoksa ş*refsiz!
Aynen öyle oldu.
Onu da kandırır istediğini alır onu da bırakır gider.
Ya da çok sever evlenirler bilemiyorum üzücü
Ona bir şey olmaz da olan sana olmuş. Cinsel piyasanın süper liginden seni elemiş ve gitmiş. Onu seçen de cinselliğini bekaretini veren de sensin. Onu suçlamaya hakkın asla yok.
Sözde baskıcı ailenin sözünü dinlemezsen böyle olur.
?
Sözde baskıcı aile derken?
Genelleme yaptım. Genç ergen kızlar annesinin babasının sözlerini pek dinlemiyor sonra birilerine bekaretini veriyor. Eminin annen babandan üstü kapalı uyarılar almışsındır ama umursamadın.
Neyin ne olduğunu bilmediğimiz için kanabiliyoruz hele ki başta baba yoksa.
Güven verdi bu benim mi suçum?
Çok acımasızsın açıkçası.
Gerçekler buz gibi soğuktur ve can acıtır.
👍👍 ok her şey benim suçum
Yüksek değer bir erkek karşına çıkacak ileride ve bakire olmadığını öğrendiğinde evlenmeyecek. Neden mi? Çünkü sen bekaretini verdiğin ş*erefsize aşık olacaksın ve aklı başında bir erkek aldatılma ihtimali yüksek olan bir evliliği gerçekleştirmez. Daha düşük kalite erkeklere razı gelmek zorunda kalacaksın artık. Yok dersen bu sefer de hiç evlenemez yaşın 30'u geçer ve vasatın da altında erkekler bile talibin olmaz. Akıllı ol ve bir sonraki sevgilin evleneceğin erkek olsun, olsun ama gözünü tepelerde gezdirme, kriterlerini biraz daha kıs yoksa yine kullanılırsın.
Senin suçun çünkü zararı sana.
Ne alakası var kardeşim bekaretimi verdiğim serefsize ben niye aşık olayım? şu an acı çekiyorum diye bu sonsuza kadar mı sürecek.
İyi öleyim ben o zaman madem öyle intihar edeyim yaşamaya da hakkım yok kardeşim madem kimse istemeyecek.
Ne boktan şey yapmışım sevmek sucmus çok büyük günah işlemişim.
BEN EVLENMEK İSTİYORDUM KANDIRDIYSA BU BENİM Mİ SUÇUM.
Şimdi cinsellik olmadan ya da herhangi bi konuda bir fikir sahibi olmadan evlendiğini düşün, belki 5 cm çıkacak o kadın yine aldatmaz mi adamı?
Napalım bu tarz durumlarda biraz gerçekci olun sanki önüme gelen herkese vere vere geziyorum.
Siz yapınca sıkıntı yokta neden biz yapınca sıkıntı?
Hiç bir şey istediğim yok kardeşim tamam hiç bir şeye hakkım yok ne düşük kalite ne yüksek kalite.
Ben zaten evlenmek istiyorum evlenmek, nasıl erkek seçmem gerektiği hususunuda düşünüyorum şuanda düşünmeyen m*l biri değilim.
Neyse ya aman
Ne gibi bir zararı var biriyle beraber oldum diye noldu? Değerim niye düşüyor bundan dolayı insanlık değer verme sevgi verme yetmiyor mu
Değerin şu manada düşüyor: Kadınlar bekaretini verdiği erkeği ölene kadar unutamıyor. O yüzden erkek için bu korkutucu oluyor. Ul*an ya bir gece ansızın eskisi ile yatarsa korkusu var! Çünkü kadınlar çocuk doğuruyor ve erkekler de çocuğun kimden olduğunu asla bilemiyor. İçgüdüsel bir savunma mekanizması. Dediğin örnek doğru 5cm çıkarsa falan öyle bakire olup aldatan kadınlar olabiliyor ama aşırı nasıl. Gel sana resmi istatistikleri vereyim: Bakire evlenen kadınların aldatma oranı %0,5 inanılmaz sıfır gibi. Geçmişte 2 cinsel partneri olanlarda %25, 4 ve üzeri olanlarda %80 kesin gibi bir şey.
Her 10 babadan 2 tanesi başkasının spermlerinden doğan çocukların kendi çocukları olduğunu zannediyor. Oradan bakınca hava hoş ama erkeğin aldığı evlilik riskini tahayyül bile edemezsin.
Yani kadınların kafasına mi girdin evet büyük bir etki bırakıyor lakin hayatıma aldığım adama asla böyle bir ihanet yapmam.
Korkutucu olması kabul edilebilir evet çoğu kadın unutmayıp kıyas yapıyor olabilir ve bunun sonucunda aldatıyorlardir lakin ben bunları anlayacak ona göre birini seçecek kapasitede olduğuma inanıyorum.
Daha düşüğü zaten gelip giremez hayatıma girerse her iki taraf içinde sıkıntı olur.
O yüzden insanları genellemezsen sevinirim senin suçun kaybettin bilmem ne diyerek insanları kötü hissettirme hakkın yok.
İstatistik doğrudur yalnız bana bu şekilde gelmen beni sinirlendiriyor.
Kimsenin ne olduğunu bilemezsin insan tanımaya çalış.
Kişisel yaklaş.
En fazla inanırsın, gerçek hayat böyle değil.
👍 nasıl biliyorsan öyle devam et iyi geceler
Kim bitirdi iliskiyi
Artık başkasına ölüp bitiyor
Yalan o ölüyorumlar
sen de yap
Demek ki öyle değilmiş
Ee bu işler böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?