+1 yılya allah aşkına sen de inanıyomusun?
adamsa söylesin ya yok yani ailen seni pataklayacak onu sağ mı bırakacak?
daha önceden bana da aynısı oldu dik durdum yiyosa söyle beni dövseler sen sağla mı kalacan dedim güçlü oldugumu gördü peşimden ayrıldı :)
bu arada tehtid mesajları varsa ileriyede giderse polise gidersin balım üzme kendini böyle aptallar çok malesef hatta istersen bana yönlendir ben uğraşayım :D
korkma dik dur bacım103 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler yorumun icin rahatladim biraz
- +1 yıl
hani mantıklı düşünürsen olay böyledir cancazım hiç sıkma boşuna güzel canını adam olsa tehtid etmez eyvallah çeker giderdi ;)
En İyi Cevaplar
Sende gözünü karartıp ayrıl. Bir şey yapamaz. Olmadı hamileyim zırvasına gir evlenmek zorundayız de kesin istemeyecektir falan filan. Ne bileyim aman avuçla yemişsin tezeği. Gerisi kumar gibi şansına ne gelirse. Sonra haberlere çıkma da ne yaparsan yap.
00 Yorumla
Ya rahat ol
Hem öyle bir sey soylerse ve senin istemedigini bilirse baban sana vurur konusmaz cok cok
Ama cocugunda agzina iyice bir zıçması lazım !
Ya artik şu erkeklere koz vermeyin yeter ya !
Ben bıktım okudukca yeminle
Sonra tüm erkekler kukunun pesinde zannediliyor00 Yorumla
Aslında birazda suç sende.. Seviyordum verdim ama şimdi sevmiyorum, verdiğim içinde ayrılamıyorum. Yanlış anlama ama kesinlikle suç sende. Neden veriyorsun. Kurtulmanın yontemini soyluyorum sokak ortasında aşalayıcı şeyler soyle tartışma yöntemi ile biraz dahak ye
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Tehdit suctur.. savciliga bile gidebilirsin.. guvendigin birileri yok mu , seni seven erkek arkadaslarin falan.. saglam bir sopalayip tehdit etsinler.. :) ya da blof yap.. herhangi birine soylersen , gece yatagindan aldirip daga kaldirtirim de...
00 Yorumlaiyi b*k yemişsin. Milletin altına yatmayı bir b*k sanıyorsunuz. Aileni tehdit etmeyi değilde bence babana annene karşı duyacağın utancı düşün. Gerçi suç onların seni bu şekilde yetiştirdiklerine göre onlarda doğal karşılar heralde.
50 Yorumla
+1 yılklasik vaka, şimdi bu kızın karşısına çok ama çok seven biri çıkmıştır bu kız ona yüz vermemiştir beğenmemiştir takmamıştır, gidip yakışıklı ya da durumu rahat birine aşık olmuştur, çocukta buna iyi davrandı aşığım seviyorum hop güven patlaması, hadi ver bana evlenmeden oldu al senin, şimdide yiyosa ayrıl eee anne korkusu baba korkusu var deme, ama o zaman ALLAH korkusu yoktu, kusura bakma ama hak ettin, yardım konusuna gelince özelden ulaş sana nasıl yardımcı olucağımı söylim...
40 Yorumla
+1 yılher önüne gelene bacağını açmayacaksın sonra tolga neden namuslu kız istiyor diyolar. senin gibi evlenmediğine bacaklarını açanı kabul eden erkek evlendikten sonra karısının komşusuna vereceğinide bilmeli
70 Yorumla
+1 yılhatasız kul olmaz, yapmışsın bişe annene söyle durumu sonra polise gidin. memlekette neleri var senin yaptığın devede kulak. dert etme ısıracak it dişini göstermez ama bir dost mektubu veya telefonu ile söyleyebilir. o yüzden önce kendin söyle ailene.
00 Yorumla
+1 yılbabana söylersen seni de onuda biliyoruz. Söyliyemez. Ama adını kötüye çıkarabilir. Anlaşılan seni biraz daha kullanabilir. Anlaşılan vermişsin. Bir şekil de senden bıkmasını sağlamalısın. Milletin tipine görüntüsüne aldanıyorsunuz. Sonrada ne yapıcam diye ağlıyorsunuz. Adam olana verinde bırakacaksada adam gibi bıraksın sizi.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloh olmuş sizin gibi orospulara ! bokmu vardıda elalemin oğlunun altına yattın mal kız. bizde nişanlıyken kabul edilmez böyle bir durum , sen daha sevgiliyken ve karakteride ortada zaten , ne halt vardıda sana sahip olmasına izin verdin ! kendinizi böyle sunun işte altın tepside sonrada ona buna ağla ben b*k yicem diye..
40 YorumlaCinsel iliskiye girerken aileni düsünmedin simdi neden düsünüyosun?
123 Yorumla
+1 yılal tipik bir vaka daha kızım sonunu görmeden cinsel ilişki yaşıyorsan o zman sonuçlarına katlanırsın. hemen balıklama atlarsanız sonra böyle olur. ama helal olsun bizim ülkede onlar prim yapıyor. ilk başta hoş sonra maçolaşınca burada şikayet. ben senin yerinde olsam ondan öönce gider kendim söylerim aileme.
10 YorumlaYapacak bişey yok. ya verecen istediği kadar istediği yerde ya da yeni birini bulup onu susturması için ona verecen. bu bir kısır döngü her açıdan sen verecen onlar alacak. sonunu düşünmeden dvranışın çözümü olmuyor işte...
31 Yorumla
Soran+1 yılMecbur birakmicam
sana bir kardeş tavsiyesi başın her daim dik olsun. sakın korkma ne yapıyorsa yapsın. illa ki sende onun açığını biliyorsundur. o sana karşı senin zafiyetini kullanıyorsa sende onun zafiyetine sok. anladın
10 Yorumla
+1 yılNeyi değiştirecek ailenin bilmemesi başkasının olduğun gerçeğini mi? Sevmiyorsanız vermeyin kızım verdiyseniz seveceksiniz. bir kız hem kendi namusunu bir erkeğe emanet edip sonra kendi namusuna kendi neden sahip çıkmaz. Yazık namus bu kadar kullanılabilir harcanabilir tecrübe edilebilir kadar ucuz olmamalı.
00 YorumlaGüzelim yiceni yemissin yanlış anlama beni bunu tabi sende istemissin sonucta fakat korkma ibine bise yapamaz ilk önce onun bulundugu ortamlarda bulunma okuyorsan okulunu deyiştir ailene falan da soyliyemez tlfn numarani deyiştir izini kaybettir açıkçası ha evini biliyorsa gelip birşeyler soylerse yalan de kendisini istemedigin için yaptığını falan soyle
00 Yorumlakorktugunu anlarsa amacına ulaşır korkmadıgını ve söylese bile umrunda olmadığını göster ona hatta umrumda bile değil ne b*k yiyosan ye de söyleyemez ailenin karşısına çıkmaya korkar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkide öyle tehtit etti yıllarca onla beraber olmak zorunda kaldım dayağına aldatmasına her pisliğine katlandım en sonunda söylersen söyle deyip gözümü karartıp ayrıldım ve ailemi aradı söyledi ailemi bırak önüne gelen herkese üzerine iftira kata kata anlattı keşke en başından ayrılsaydım en azından yıllarca ona katlanmazdım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer açık resimlerini ya da videolarını internette yayınlayacağını falan deseydi hemen savcılığa şikayet et derdim.
ama sadece ailenle konuşacağını söylüyorsa bu durumda hiçbirşey yapamazsın gidip ailenle konuşabilir. tabiki, bu suç sayılmazki
ama tutup senden olmadık birşey istiyorsa ve sen onu yapmazsan ailene söyleyeceğini diyorsa, işte o zaman suç unsuru oluşmuş olur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı sadece biraz daha devam edelim biraz daha s*keyimdir kesin gelip ailene söylese kendisi dayak yer söyleyemez şu yatağa girmeden önce sonrasını bir düşünseniz şimdi evleneceğin erkek seni istemeyecek falan bir sürü mevzu azıcık kafayı kullanmış olsan böyle soru sormak zorunda kalmazdın.
21 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmicam mecbur
şerefsizler kendilerini mafya sanıyorlar tehtit ederek onun istedigini yapmanı saglayavagını sanıyor git annene acıkca söyle bu beni tehtit ediyo de yalan elinde sonunda bir gün ayagına dolanır yalandan kaçarın yok git söyle
00 YorumlaNe diyecek allah aşkına babana gidip kızınla yattım dahada yatmak istiyorum vermiyo mu diyecek baban da sağ koyacak. Bırak allah aşkına havlasın kendi halinde
00 Yorumla
+1 yılyaaaa adammı değilmi ona bakmadan altına yatmanın sonuçları bunlarda tabi sende git savcılığa bir dilekçe ver gizli yürütülmesini istediğinide söyle onu öyle bir kıvırırlarki bidaha açılamaz
10 Yorumlasevğilinle cinsel ilişkiye girmişsin ve ailenin öğrenmesini istemiyorsan demek ki ailenin değerlerini ayaklar altına almışsın.. bazen müstahak oluyor işte böyle
20 Yorumla
+1 yılKendisine olacaklardan korkmuyorsa bişey olmaz... Ya işte kimle yatıp kimle kalktığınıza özen gösterin biraz...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş ben ise din açısından baknayacagin musluman değilim ama iki günlük guvenemeyecegin bir adamla ilişkiye girer sen olacağı bu anlayamadin mi bu herifin ne mal olduğunu gittin harcadin kendini
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOha video larda varmış şok oldum suan. Bu arada yapamaz neden yapamaz çünkü baban onu öldürür oda bunu bilir zaten gözdağı veriyor belli ki sen de ki ben herşeyi babama itiraf ettim seni bulmaya calisiyor tanimadigin numara ararsa falan açma seni bulucak falan de yapcaksa bile yapamaz sonraa ayrıl
+1 yılNe diyo serefsiz ve kac yasinda ortam ne bahseder misin?
14 Yorumla
Soran+1 yılCinsel iliskiye giriyoduk aileme soylicekmis 19 yasinda
- +1 yıl
Bekaretini verdin mi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İste bunu yaparsan bir serefsizle boyle olur diktir diycem maddi imkanin varsa zor bir durum hemde cok
+1 yılAnasını satayım millet girsin çıksın öbürü altında eşşekler gibi anırsın iyi güzel hoş sonra napacaz ben yok tehdit ediyor ya beni mikiyor bizene l*n nasıl yaptıysan öylede çık işin içinden !!
20 Yorumladevamlı seninle yatmak için söylenen sözler onlar ver yolu gitsin bu insanlar var ya bölelerr yüreği yetmezzz öyle bişeyee cünkü kendi bası da yanarr ölebişi yaparsaaa
10 YorumlaBöyle adamlarda var işte sonra bu ülke neden şiddete meilli derler
50 YorumlaAl karşına ve konuş
images.beyazgazete.com/.../...ik-capsler_22931.jpg00 YorumlaÇoluk çocuk numarları bunlar, nereye söylüyor, kolay mı öyle. Rest çek, ne yaparsan yap, umrumda değil de..
10 YorumlaCesareti varsa gitsin söylesin :D kendi kendine mi yasadın ilişkiyi? Bu tip insanların hiçbirşeye saygısı olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılHala neden sevgilim diyorsun onu anlamadım, neyse. @AndreaAroseva bacımız yol göstermiş, sana da hazır olan cevaba uymak kalır.
14 Yorumla- +1 yıl
sağolasın viliscim
- +1 yıl
Rica efenim. @AndreaAroseva
Ay @ yaparken bu kadar keyif almamıştım ne tatlı nicktir ahsfjhafha
(Ayak üstü yürüdüm lan...) - +1 yıl
söyleyişi bile güzeldir nick nameim :D
andrııııreaaaaa aroseğğğvaaağğğ :D
:D:D:D - +1 yıl
Sen biraz basketbolcu imajı verdin ama benim kafamdaki daha farklıydı olsun o da güzelmiş bak görmüş olduk ahahhaha
Nerden esti acep?
EGER sevgilin cesursa bence söyler ama korkak bırı ıse bırsey olmaz tatlım
00 Yorumla
+1 yılAilen sana bir şey yapacak da onu rahat mı bırakacaklar?
10 Yorumla
+1 yılbabanın karşısına böyle bişile çıktığında baban ne diyecekmiş , beline kuvvet evladım mı :)
00 YorumlaBabana solerse kizlik testi yapar baban ikinizide keserkeser yazik ya bakireligine vermen buyuj hata ins babana solerde cezani cekersn
00 Yorumlaİsteksiz konuş onunla işim var şuraya buraya gidecem de sıkılır vazgeçer belki
01 Yorumla
Soran+1 yılSoguk yapiyorum zaten of cildircam
Gayrimeşru hayata hoşgeldin.
Kocana değil yoldan geçene verirsen olacağı bu.
Videonun düşeceği site belli.
Yakında p*rno yıldızı olursun.
Beter ol diyeceğim dilim varmıyor.10 Yorumlasöylesin kendisi biter sana bişe olmaz ya da evlenirsiniz
00 YorumlaSöylesede inanmazlar. Tehditlere sessiz kalma, bişey yapamaz. Olmadı savcılığa şikayet et bir b*k dahi yapamaz.
00 Yorumlayaparken iyiydi sonra mı kötü sevgilinde harbi şerefsizmiş ya
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
malsın arkadaş yenimle malsın kafa yok ki tavuk gotü kadar beyin var. yatağa girmeden önce sonunu düşünemiyorsunuz
20 Yorumlaİt ürür kervan yürür diyerek yoluna bak sen..
*Söyleyemez korkma.. Senin için değil kendisi için korkar unutma..00 Yorumla
+1 yılYa kusura bakmada naneyi yemissin. Sabredemedin mi burada hata sende. Kendine sahip cikmaliydin sevgiline koz vermemen gerekirdi.
00 Yorumla18 den kucuksen soleyemez buyuksen soler ama bu kadar aptal olmamisi lagzim burasi turkiye namus cinayeti cikar valla yatmadan once dusunseydin
20 YorumlaAynı olay benimde başıma geldi bende tehtid ettim ama bloftu ne söyleyecem malmıyım ben işim olmaz maksat gözü korksun :D
10 Yorumla
+1 yılTehtit eden adam caizdir korkma hiç bir şey yapamaz sen korktukca devam edecek ne yaparsan yap angut de pis çocuk kakaa eee dee
10 Yorumla
+1 yılNe yapabilirki ne yani böyle ömür boyu gidicekmi saçmalık bırak gitsin.
18 Yorumla
Soran+1 yılBabama soylerse kotu olur
- +1 yıl
neyi söylicek babana birşeymi yaptınız?
Soran+1 yılEvet sorun o iste
- +1 yıl
emin ol kimse gidipte kzıınla ben bunları bunları yaptım diyemez erkek olarak söylüyom
Soran+1 yılOf bazi videolar var cok karisik yani bide taniyorum deme potansiyeli var
- +1 yıl
Ya kızım yargılamak istemiyorum haddime değilde bu video niye aldırıyosun potansiyel dediğin psikopat tarı birşeymi bu çocukta ne olursa olsun istediği kadr cesaretli olsun bunları diyen erkek zaten korkağın tekidir emin ol birşey olmaz
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
devamlı yatmak için söylenen sözler onlar ver yolu gitsin ne insanlar var ya.
+1 yılhiç birşey yapamaz korkma. erkekse gitsin söylesin. senin ailen o evi ona mezar eder. kolay mı öyle namus davası.. (bir yandan da yapmadan önce düşünseydin diyorum ama neyse..)
10 Yorumla
+1 yılhavlayan köpek ısırmaz tatlım bişey yapamaz, korkma :D
00 Yorumla
+1 yılIliskiye girerken ailen yokmuydu? Neyin korkusu bu. Guzel kafalar masallah.
40 Yorumlaonun babasına söyle oğlun peşimi bıraksın daha kimse yapmamışdır neye uğradığını şaşırır
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin seni mi çekecem de tehdit etse ne yapabilir
10 Yorumlaeeeeee girmeyecektin güzelim evlenmeden yemediğiniz halt kalmıyo ondan sonra korkuyorum yardım edin Allah yardımcın olsun ne diyelim
00 Yorumla
+1 yılailene söyle öyle bişey dese bile yalan atıo felan dersin ailen güveniosa inanır zate bu kadar basit. Bunlarıda önceden düşüncen işte.
00 YorumlaDevlet hukuk devleti diyecem de. Kimse seni tehdit edemez. Polise şikayet etmekle tehdit et hayatını karartirsin onun. Direk insan haklarına tecavüze giriyor
00 YorumlaHavlayan köpek ısırmaz söylersede tecavüz ettı sızede soyleyemedım dersın oçlara böyle davranıcaksın
00 Yorumlatehdit eden çoğu zaman bunu yapmaz şansını deneyip ayrıl
10 Yorumla
+1 yılİşin zor elinde iyi koz var... Zamanında yediğin hurmalar...
00 Yorumlabence götü yemez söylemeye ne diyecek babana ben kızınla yattım ! baban önce onu vurur :)
00 Yorumla
+1 yılNe diyecek Allah aşkına? Babana gidip ben kızını dürttüm mü diyecek :D Blöf bunlar blöf
10 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar