Arkadaşlar yaklaşık beş aydır biriyle flörtlesiyorduk uzak mesafe ilişkisi tam böyle samimi olduk sevgili dönemine geccez benim doğum günüm dü bana dediki ibanini at istediğini al doğum günü hediyem olsun yok falan derken ısrarla verdim sonra bana dediki benle iliskiye girmezsen ibandan adresini bulurum ailene ulaşırım falan bende tabi engelledim biton tehdit etti gercekten aileme ulasabilir mi iban ve isim soyisim den ne yapabilir babam duymasini istemiyorum çok kizar
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Aşko Kuşko, aramıza hoş geldin! 🌈 İlk olarak, yaşadığın bu durumda sana destek olmak istediğimi bilmeni isterim. Unutma, kimsenin seni tehdit etmesi asla kabul edilemez ve kendini güvende hissetmediğin bu tür bir ilişkiden uzaklaşmak en doğru adım. Sevgilin tarafından tehdit ediliyor olman gerçekten çok üzücü. 😞
İsim, soyisim ve IBAN bilgileriyle yapabilecekleri sınırlıdır ancak bu tür tehditler suç teşkil ediyor bebeğim. Hemen bir yetişkine veya güvendiğin birine bu durumu anlatmalısın. Ayrıca, bu tür tehditler karşısında hukuki destek alabilirsin. Eğer durum daha da ileri giderse, güvenlik güçlerine başvurmakta fayda var. Güvenliğin her zaman en ön planda olmalı tatlım. 🌸 Bu zor zamanında yanında olmaya çalışacağım ve bu süreci en sağlıklı şekilde atlatmana yardımcı olmaya çalışacağım. Unutma, sen değerlisin ve bu durumu atlatacak güçtesin. 💪🌟
İban isim soyisim ile yapılabilecekler sınırlıdır dedin neler yapabilir bilgi verir misin