bende öyle tongaya geldimde benim 1 ay sürdü Allahtan :)
Fake birisiyle çıktınız mı?
bende öyle tongaya geldimde benim 1 ay sürdü Allahtan :)
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evet zamanı gelince kendisi söyledi ben yinede ona rağmen bir süre devam etmek istedim ama olmadı tabi aynı tavrı devam edince bitirdim. Hoş bir duygu değil kendini salak gibi hissediyorsun ama yine de sevdiğin için yalanları görsen bile inanıyorsun kendini inandırıyorsun yalan olmadığına.
ne kadar çıktınızki?
bazı kişilerle çıktım bazen düşünüyorum da keşke fake olsalarmış
Tam 1 senedir çıkıyoruz fake olduğunu da biliyorum ama onun itiraf etmesini bekliyorum nasıl olsa mutluyum :) az önce mesaj attım ve başından beri herşeyi farkındayım ama benimle bir gelcek düşünüyosun bir gün buluşmak istesek sorun cıkabilir falan dedim şimdi cevap bekliyorum -,-
Fake sevgilim bile yok :D
ahaha :D
Cevap
6Cevap
hayir bana böyle bişey olmadi ama aklima bir kac yil önce olan bir olay geldi 2 kardeş komşu kizini internetten kandirmişlar fake hesaptan yazişmişlar bunlar. sonra bu kiz baya kapilmiş bu fake erkege bu 1.5 yil böyle gitmiş hergün yazişmilar netten. sonra yan komşulari oldugunu ögrenince kizikendisini asmiş
kızmıymış onu kandıran ?
2 kiz kardeş komşu kizini kandirmiş işte...
kendısını mı asmıs?
ağır salakmışsın güzel kardeşim. 5-6 ay biriyle nasıl "çıkabilirsin" çıkmak dışarıda sevgili olarak dolaşmak değil midir? görmeden böyle şeylere nasıl kanıyorsunuz aklım almıyor çıldırasım geliyor lan.
Yok ama ben bi kızı 1.5 sene erkeğim diye kandırmıştım.Aşıktı kız bana
ohaa :D sende bişeyler hissettinmi peki :D hormonların falan ne biliyim erkeksimisin :D
1.5 senemi çıktınız
fake bi insanla nasıl çıkılıo ya?anlamadım ben.internetten mi?internettense nasıl ve nereye çıkıyosnz?
Biryerde okumuştum bir kız internette biriyle konuşmuş iki sene görmeden sonra o kişi kız çıkmış tabi bayağı üzülmüş
:)
fake olsa bile bunu imana gelip o söylemezse anlayamam ki
hem fake birinin ne çıkarı oluyor böyle yaparak hiç anlamış degilim
fake oldugunu nasıl anlayabılırsın ki.gorustugun konstugun kısıyıle canlı konusrusun camda oyle degıl mı?yazısarak ne beklıyorsun
Wala Fake Make hepsi bi arayış sonuçta bi umut :))
ya ne camı :D cam falan yok işte camım yok diyo bişeyler diyo. bu çıktıgın kız bile olabiliyo
ne dıyım sen safmıssın bunu ılıskıden bıle saymam ben...eglenme bu senın dedıgın
@gokhan nette herkes eglenme ve kendı ıhtıyaclarını gıdermek ıcın bulundugunu sende cok ıyı bılıyorsundur erkekler ıcın soyluyorum bunu.cıddıye almıyor kımse nettekılerı
Fake birisi nasıl oluyor
yani başkasının fotosunu koyarak sizi kandırıyo :)
sanal sevgili nedir ya
Nasıl oluyo o fake sevgili :S
fake le hiç çıkmadım..aptalımda o kadar dgl.
bidaha kendine aptal deme :P
heee sanal...anlayana kadar öldüm.
sevgililerimin hepsi Adriana Limanın fakeydi :DD
Bi fake sevgilim bile yok :(
Reel tercih ediyorum kardes.
aferin sana :D
çıkmadım
Yok yahu ne fakei :D
Daha değil:)
ney dahadegil ? (:
bağlamış birini burdan belli :))
Güncellemen benim içindi galiba ama ben soruyur anladım:)
silver mann yok öyle biri zaten yeniyim dostum:)
burdan olması gerekmıyor sanal oyunlar facebook burası vs vs
anladım veee cevap veriyorum olmadı öyle biri:)çünkü benim hiç sevgilim olmadı ki:(:(
O nasıl oluyor :S
sanaldan çıkıyosun mesela ne biliyim.
:))) baskuler alemsin.
o ne yaa :S
Hayır hiç olmadı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar