Sevgilim beni haketmediğini dusunuyor. ayrıkmak istedi ne yapmalıyım?

2bucuk aylık ilişkim var arkadası benı sevmemıstı sorunlar olmadına ragmen benden vazgecmedı. arkadasıyla bulustum aramı duzelttım onlar da duzeltti. bu sorun bitti cocukluk askı mesaj atmaya basladı. ondan ayrıl fılan bana gel mutlu olcaz gıbı seyler. sevgılıme en basta cıkar hayatından arkadas olarak da olmaz demıstım sevıyodur dedım hayır dedı ama ben haklı cıkınca cıldırdım kızla aynı yerde oturuyolar. bayramda arkadas grubuyla takıldılar tartısmamız 1gun surdu. ılıskımız boyunca mutluyduk sevdıgıne hala emınım. ama sıkıntı egıtım durumumuz onun gecmısı fılan. durduk yere ayrılalım dedı. senı haketmıyorum. ilerıde mutsuz edıcegıme sımdı uzul. ılerde anlıcaksın benı. senı swvıyorum da dedı. ama ben mesaj atınca sus yazma artık mesaj atma bıttı degısmıcek unut benı demeye basladı. soguyayım diye kotu davranıyor. mesaj atmadı engelledı facete gerı engelı sıldı fılan. yarın son kez buluscaz arkadasları ıkna etti. ıstemıyodu yuzun mu yok dedım evet dedı. mutlu oldugumu anlatmaya calıstım sevgımızın onemını anlattım ama ben yazdıkca kızdı. gerı donmekten korkuyo sanırım. yarın ne yapmalıyımmmm
Güncellemeler
+1 yıl
Ua ama bana gecmısını rahatca anlatmıstı. cogu arkadası senınle olgunlastı kwndıne guvenı geldı planlar yapıyo artık tek degılım dıyo dedı. ailesı arkadasları tanır oldu benı annesı guvendı ona cunku eskıden calısmazmıs okuluna. kızlarla takılırmıs. ama oyle degıldı benımleyken gece senı bırakamam demıstı sabah ayrılmak ıstedı
Sevgilim beni haketmediğini dusunuyor. ayrıkmak istedi ne yapmalıyım?