Lutfen okuyun ozellikle kizlar Sevgilim benden ayrıldı?

Merhaba arkadaşlar. Dün ayrildi sevgilim benden bilmiyorum ne yapacağımı hayatimi onun üzerine kurmustum. Ama geçmişimde çok hatalar yaptim. E ayrildiysan bize ne olm derseniz haklisin ama cok ihtiyacim var saglam dertlesmeye. Icimdeki acinin haddi hesabi yok bilmiyorum ben de seviyomuyum yoksa aliskanlik mi? Bazen cok hoslanirdim sacini topuz yaptiginda ozellikle basit gorunse de sadeligi seviyorum. Cok hata yaptim cok sevgilimle o kadar yakinlastim ki. Bana bunlari yapmama izni veren evlilik dusunmemizdi. Yalniz harbi dusunuyordum evlenmeyi gerçekten düşünüyodum rüyamada girmisti sanki bir kac kez oyle. Neyse cok yakinlasmistim sevgilime oyle boyle degil ama eve gidince cok degisiyodum video izlemeler olsun veya sacma resimler tabi ogrendi bunlari affetmesi icin elimden geleni yaptik her turlu seyi yaptim kabul etti guvenmeye basladi bende yorulmustum o da o bana guvenmeye calismaktan bende guvendirmeye calismaktan. Gerçekten cok zor. Pismanim o yaptiklarima cok pismanim hemde guvendirmeye calisirkende cok pismandim yaninda o konu acilsa bana ayriliktan soz etse kendimi tutamayip agliyordum ya harbi seviyorum ya da cok baglandim bilmiyorum cozemiyorum. Ama son zamanlarda beni kullandin dedi bana ve bu soz bana oyle bir koydu ki. Evlenmeyi düşündüğüm kizi nasil kullanmis olabilirim nasil bir aptalim ben. bir de bu sene ygs lys var yani bildiginiz berba ettim hayatini tekrar kazanmak icin herseyi yaptim ama herseyi kalsin bari ayrilik olmasin onu kafasina takip derslerini birakmasin diye ayrilmamasi icin ugrasiyodum. Bende bazen istiyodum hatta sevmedigimi dusunuyodum ayrilsam mi diyip vazgeciyodum cunku hala beni cok seviyodu. Sanırım hala seviyor. Ama gururumu kirdin dedi bana beni kullandin sen dedi kiyamiyorum ya ona aglamasina kiyamiyorum. Bilmiyorum ne yapicagimi tekrar kazanmaya calissam mi kazanirsam ona bir faydasi olur mu yoksa tekrar gecmisi dusunup durur mu?
Lutfen okuyun ozellikle kizlar Sevgilim benden ayrıldı?