eski sevgilime mesaj attım beni ne kadar üzdüğünü ve kırdığını aynı zamanda hızımı alamadım bir kaç hakaret yezdım cevap vermedi .neden böle yapar erkekler?
Cevabın nedir?
- https://www.youtube.com/watch?v=Q6S0tX7Mrk4
Böyle konuş,sıkıysa cevap vermesin :))
Yanına bizde gelelim böyle komple :)
Tebessüm et biraz,boşver düşünmemeye çalış.37 Yorumla- +1 yıl
nası da örgütleniyorsunuz öyle şunlara bak :)
- +1 yıl
sızdık da ne oldu herşeyi öğrendim kadınları anladım da ne oldu ne dersen de yine anlamak istediklerini anlıyorlar :))
(soran) haklısın susuyorum . - +1 yıl
En İyi Cevaplar
şimdi bi dakka ben şöle böle diip yanlş yorum yapıp paparaı yemek istemiorum :) oyuzden neden ayrıldınz o mu ayrldi sen mi sana koyan neydi?
05 Yorumla- +1 yıl
aslında burdaki yorumlar sadece sinirini bozacaktr olaya karamsar bakmak isteyenler cocuğun seni sevmediğini düşünp cevap yazmamasınıda iplememsine bağlıyacaktr. zaten sevdğni dşünende gene belli bi yorum yapacaktır. bu sessizlik insanı daha çok düşündürür hatta üzer. ama aldatmada araya girdiğine göre sağlam papuç olmadığı cıkıo. ii biri bile olmuş olsa nefislerine köle olmş biri ve en ii kararı vermişsin bence.
Yüzsüzlük ve aymazlıktan başka şey değil,seni hiç takmıyorum,ilğisizim sana demek bu,bulaşmak istemiyor gibi,
03 Yorumla
ya suçludur, ya da sana saygısındandır.
138 Yorumla- +1 yıl
sende haklısın kesinlikle zamanında benm de fazlaca canım yandı ama maalesef ki yapılıyor oluyor böyle şeler. boşver hayatını yaşa. geri dönse biile hiçbirşey eskisi gibi olmaz. unutmak için elinden geleni yap. zaten bir gün dank eder kafasına da o zaman da çok geç olur zaten.
- +1 yıl
hayatına biri girmese ble eskisi gibi olmaz. hep sorunlar çıkar bunlar. küfür ettiğin kişi seni eskisi gibi masum görmeyecek, sen de ona gitmeyecek beni bırakmayacak diyemeyeceksin hep bi güvensizlik olacak. böyledir bu işler. her ayrılık bi bıçak yarası atar kalbe. bi günden sonra kalp kan kaybettikçe kötü olur ilişkiler. artık bence değersiz kişiler ile uğraşmayı boşver hayatına bak. biliyorum demesi kolay yaşaması zor ama gerçek olan bu.
- +1 yıl
küfür etmedim asla sadece bazı laflar söyledim ki haklıyım .öle anasına danasına küfür etmem zaten tarzım değil .benim dediğim sözler az bile .bence o dönse benden kaynaklı sorunlar çıkar .hep geçmişi hatırlatırım olmaz ona çok sadık biri oldum hep kimseyle çıkmadım ondan başka bir daha bulur mu böle brini sanmıyorum
- +1 yıl
bulamaz emin ol ve zaten bırakanlar sebepsiz yere bıraktı ise elbet bir gün pişman olur. çok örnekleri var ama işte dediğin gibi dediğim gib eski güzellikler olmaz. bende sen gibiyimdir. yargılarım bazı şeyleri bundan önceki ilişkilerimde de öyle oldu. ama sen hayatını temize çek boşver derim bence
- +1 yıl
olmaz tabi ben ne kadar ağladım üzüldüm o keyfindeydi nasıl hiçbirşey olmamış gibi yapabilirim tekrardan .ikimizede yazık etti işte .bulacağını sanıyor ama bulamayacak benim ahım asla onu bırakmaz .pişman olsa ne olucak ki .zamanında birşey yapmadı ilerde yapsa ne olucak .ben evlenirim giderim onu mu bekleyecem yani
- +1 yıl
şimdi sorun anlaşıldı. boşver öyle hayat mı olur ya. bekar yaşamak istiyor hergün başka biri ile filan ne o. bence sen yanlış kişi ile birlikte olmuşsun hiç üzülme arkadaşım bence hiç. sinirli olman gayet normalmiş. sitem etmende. o seninle gezip tozup biişeyler yaşayıp gününü gün etme peşinde
- +1 yıl
sen ilerde hep aranan olacaksın onun için. bundan emin olabilirsin. çünkü her erkek de bir kızın ilki olmak ister ama senin erkek arkadaşın(eski), evlenmeme özgür kalma çabası için senden vazgeçebildi. senin için rahat olsun bu konuda. yanlış anlama ama başka beklentiler için çıkıyor da olabilir çünkü evlenme çabası olmayan kişilerde başka beklentiler olur. yanlış anlama hani ama cinsel beklentileri var mıydı?
- +1 yıl
evet vardı ama havayı aldı tabikide .bide dior sana zarar vermek en son istediğim şey falan filan yinede üstüme geliordu .bende gtimiyordum bile görüşmeye artık çok sıkılmıştım zaten koptu o şekilde eski sebgilisi girdi araya onla rahat tabi takılıyor .inşş dediğin gibi olur ve pişman olur .o bir sürü kız var sanıyor ellenmemiş ama artık yok öyle birşey yani .artık hep benim gibi olmalarını isteyecek başka kızlarında evlenmeyi kafaya koyunca .
- +1 yıl
kesinlikle. bak doğru çıktı demekki o da sıradan bi sevgili. evlenmek istemeden çıkma derdinde olan birinin cinsellik amacı vardır genelde. yoksa her sevgili evlilik hayal eder. iyi yapmışsın bence sen sevin canım sevin yani. amaç da belli geçsin bi bu ayakları. onun amacı cinsellikti seni sevdiği için filan değil. sevgi ayağı yapıyordu , cinsellik yönünde havasını alınca ayrılmayı doğru buldu. sende sakın üzülme sevin bırak böyle basit insanlarla beraber değilsin . bence sevin o seni arayacak.
- +1 yıl
yok arkadaşımız ortak yani bakamaz bir yerden sildim çoktan zaten kendisini bozulmuştur aman banane bozulsun ya bana neler yaptı ya kaç yaşında bide yani öyle çocuk değil .acımdan zevk aldı resmen birşey yapmadım dior bide adam .allah düşmanımın başına vermesin çok zormuş böle olmak
- +1 yıl
bende yaşamıştım ilk çıktığımdan sonra talihsiz bi ayrılık olmuştu bizimkisi de hiçbir suç yokken ayrıldık. sen anlatınca o aklıma geldi birden. haklısın zor bi ddum ömür boyu hatıralarında yer alır istesen de istemesen de. anlar anlar merak etme çok iyi anlar hemde. ama sen sakin ol ve önüne bak boşver yargılama hayatı. ve alışkanlıklarının üzerine git. gittiğiniz kafeye git. sakın gitmemezlik yapma. üzerine gidersen daha çabuk atlatırsın bu sendromu.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
cevap vermedikçe kızlrın daha çok üzerlerine geleceklerini bildijkleri için
13 Yorumlaya seninle ilgilenmiyo yada seni üzdüğü için ne söylese dahada bağlanmandan korkuyo
17 Yorumlane desın şimdi bilerek olmadı falan mı cevap gelmiyor insanın aklına vermez değil veremez
01 Yorumlabelki hakareti kaldıramıyordur ?
01 Yorumla
+1 yılsusmak en iyi cevaptır iyi yapmış
325 Yorumla- +1 yıl
bir kadınla laf yarışına girmek en büyük hatadır cadalozlaşmaya gerek yok uğraşmamış işte mantıklı
- +1 yıl
işte başedemeyeceğini anlamış da kesmiş dedim ya bi kadınla çene yarıştırılmaz haklıyken bile haksız olursun ;)
- +1 yıl
ben haklı demedim ki işte bu yuzden bi bayanla asla tartışmaya girmem anlamak istediklerini anlarlar ;) ben haklıyken bile haksız olur insan bi kadınla çene yarıştırılmaz diye genel bi kanıdan bahsettim :))
- +1 yıl
tamam şampiyon haklısın
- +1 yıl
1- dalga geçmiyordum 5 yıldızı da vermiştim ama ayıp ettin
2- hak verdiğim için haklısın demiştim ti ye alsam gülerim
3- işte bu yüzden münakaşaya girmem suçsuz yere bile böyle tepkiye uğrar bazen insan bi kez daha gördüm. - +1 yıl
ya ama o benim düşüncem susmak bazen en iyi cevaptır ben senin sevgilini tanımam suçlu suçsuz bilmem iki kelimeyi bi araya getirememden değil yani bazen ti'ye alırım bazı soruları ama sonuna gülücük koyarım ve bunu yaptıklarım şaka kaldırır insanlardır ve konular da şakaya müsait konulardır. tarzına üzüldüm üzüntüne veriyorum önemli değil.
- +1 yıl
al işte . ben onu demek istemedim insan haklıysa susarak cezalandırır. haksızsa da bi bayanla laf yarışına girilmeyeceğini anlarsa o zamn da susar dedim tınlamıyor demek istesem direk tınlamıyor derim .
- +1 yıl
ben de onu bilemem işte o yuzden sadece kendi yorumumu yaptım beni de payladın arada eywallah
- +1 yıl
/huzur/ a latife yaptım üstüne alınma derdim falan yok
- +1 yıl
o da karikatürdeki repliği sölüyo sanane be salk derken bana sölüyo bugün yanlış anlama günündesin sanırım
- +1 yıl
1- soru sorulduğu andan itibaren saygı sınırlarını aşmadığı sürece herkes dilediği yorumu dilediği kadar yapmakta özgürdür site kurallarını oku
2- kimse kimseye cilveleşmiyo saygı sınırını aşıyorsun kimseyi tanımadan etmeden biri hakkında böyle yorum yaparak engellersin olur biter
ayrıldığna pişman dır çünki :)
019 YorumlaSeni hiç mi hiç önemsemiyor.
014 YorumlaGerizekalıdırla :@
04 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Giden sevgiliye birşeyler dediğinizde neden susar cevap vermez ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler