• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Giden sevgiliye birşeyler dediğinizde neden susar cevap vermez ?

suzyy
suzyy Takip Et
Xper 2 Yaş: 40
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
eski sevgilime mesaj attım beni ne kadar üzdüğünü ve kırdığını aynı zamanda hızımı alamadım bir kaç hakaret yezdım cevap vermedi .neden böle yapar erkekler?
Giden sevgiliye birşeyler dediğinizde neden susar cevap vermez ?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• lHuzuRl
    lHuzuRl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 47%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=Q6S0tX7Mrk4

Böyle konuş,sıkıysa cevap vermesin :))

Yanına bizde gelelim böyle komple :)

Tebessüm et biraz,boşver düşünmemeye çalış.

3
    7 Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

ahahha bu komik ya cidden .konuştum zaten bilior suçunu ya ondan susuyor

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

nası da örgütleniyorsunuz öyle şunlara bak :)

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

tabi örgütlenicez .hakszlığa uğruyoruz erkekler yüzünden hep

Yorumla
    • lHuzuRl
      lHuzuRl
      +1 yıl

@soranım; :)))

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

sızdık da ne oldu herşeyi öğrendim kadınları anladım da ne oldu ne dersen de yine anlamak istediklerini anlıyorlar :))

(soran) haklısın susuyorum .

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

iyide siz hemen yok sallamıyor yok bilmem ne sallamayan adam bile o hakaretleri kaldrıramaz bak sana birşey denilince hemen nasıl atlıyorsun yani

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

sussak da suç konuşsak da :) link

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ceren86
    ceren86 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 77%
    +1 yıl

şimdi bi dakka ben şöle böle diip yanlş yorum yapıp paparaı yemek istemiorum :) oyuzden neden ayrıldınz o mu ayrldi sen mi sana koyan neydi?

0
    5 Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

ben ayrıldım ama onun yaptıkları yüzünden yani o suçlu .bana koyan beni üzmesi kırması aldatması bir sürü şeyler var .ilk sevgilimdi zaten

Yorumla
    • ceren86
      ceren86
      +1 yıl

aslında burdaki yorumlar sadece sinirini bozacaktr olaya karamsar bakmak isteyenler cocuğun seni sevmediğini düşünp cevap yazmamasınıda iplememsine bağlıyacaktr. zaten sevdğni dşünende gene belli bi yorum yapacaktır. bu sessizlik insanı daha çok düşündürür hatta üzer. ama aldatmada araya girdiğine göre sağlam papuç olmadığı cıkıo. ii biri bile olmuş olsa nefislerine köle olmş biri ve en ii kararı vermişsin bence.

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

evet benim gibi birini asla bulamaz kendiside bunu diyordu zaten .şeyine sahip çıkamadı işte .evet ya herkes tuttrmuş sallamıyor bilmem ne .sallamasa çıkmazdık heralde yada ilk mesajıma da cevap vermezdi ben iyice agresfleşince sustu tabi

Yorumla
    • ceren86
      ceren86
      +1 yıl

ya millet şimdi haklı çünkü yazı alanıda kısıtlı olduğu için çok net anlatmamışsın herşeyi. istersen özelden konuşalım yazı çok uzadı çünkü

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

okk canım

Yorumla
  • redkıt77
    redkıt77 Takip Et
    Yoda Yaş: 59 , eic 34%
    +1 yıl

Yüzsüzlük ve aymazlıktan başka şey değil,seni hiç takmıyorum,ilğisizim sana demek bu,bulaşmak istemiyor gibi,

0
    3 Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

hayır ya ilk mesajıma cevap verdi baktı başa çıkamaycak cevap vermior kudurmuştur da haklı olduğumu bilior bide kırıcı konuşmak istemior çok sinirlendi belli

Yorumla
    • redkıt77
      redkıt77
      +1 yıl

seni kırmamak adına susuyordur,bende olsam aynısını yaparım,susarım,çünkü devam ederse ucu olmayan kavgaya dönüşür ve uzar gider,

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

aynen .ya bide ben doğruları söylüyorum onun için çok ağladım bunuda söyledim zaten .

Yorumla
  • trajedi
    trajedi Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

ya suçludur, ya da sana saygısındandır.

1
    38 Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

eve normal bir erkek bu kadar lafı kaldıramaz tabi küfür ermedim ama aşağıladım .suçlu tabi beni üzdüğünü bilior bide ilk sevgilimdi yani saygı duuyordur duysun bir zahmet

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

ondandır işte. kötü bişey söyleyip daha da üzmek üzüzlmek istemiyordur. çünkü gittiğinde kendini kötü hissetmemek için susar. ilerde kendini suçlu hissetmemek için

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

ne diyebilir ki azğıma eden o yani .benle oynayan atan kendisi .ne diyecek yani nasıl hakaret edebilir .ya ahımı almak istemior ondan susmuştur çoktan aldı zaten de

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

ondan olabilir. sen baya bi sinirlisin hala=)

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

sinirliyim tabi haksızlığa uğradım hala üzmek istemedim diyor benim için .isteyerek üzse ne yapıcaktı acaba

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

ne kadar çıktınız,?

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

uzun süre değil ama ilk sevgilimdi ondan canım çok yandı bide böle ne hayatına aldı ne bıraktı beni hep ikilemdeydim düzelir dedim düzelmedi

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

sende haklısın kesinlikle zamanında benm de fazlaca canım yandı ama maalesef ki yapılıyor oluyor böyle şeler. boşver hayatını yaşa. geri dönse biile hiçbirşey eskisi gibi olmaz. unutmak için elinden geleni yap. zaten bir gün dank eder kafasına da o zaman da çok geç olur zaten.

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

aynen gelicek ya aklı başına biliorum hep öyle olur zaten ama ben şimdi birinle çıksam bu dönse ne olucak yani başkası girmiş olucak araya asla eskisi gibi olamaz

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

hayatına biri girmese ble eskisi gibi olmaz. hep sorunlar çıkar bunlar. küfür ettiğin kişi seni eskisi gibi masum görmeyecek, sen de ona gitmeyecek beni bırakmayacak diyemeyeceksin hep bi güvensizlik olacak. böyledir bu işler. her ayrılık bi bıçak yarası atar kalbe. bi günden sonra kalp kan kaybettikçe kötü olur ilişkiler. artık bence değersiz kişiler ile uğraşmayı boşver hayatına bak. biliyorum demesi kolay yaşaması zor ama gerçek olan bu.

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

küfür etmedim asla sadece bazı laflar söyledim ki haklıyım .öle anasına danasına küfür etmem zaten tarzım değil .benim dediğim sözler az bile .bence o dönse benden kaynaklı sorunlar çıkar .hep geçmişi hatırlatırım olmaz ona çok sadık biri oldum hep kimseyle çıkmadım ondan başka bir daha bulur mu böle brini sanmıyorum

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

bulamaz emin ol ve zaten bırakanlar sebepsiz yere bıraktı ise elbet bir gün pişman olur. çok örnekleri var ama işte dediğin gibi dediğim gib eski güzellikler olmaz. bende sen gibiyimdir. yargılarım bazı şeyleri bundan önceki ilişkilerimde de öyle oldu. ama sen hayatını temize çek boşver derim bence

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

olmaz tabi ben ne kadar ağladım üzüldüm o keyfindeydi nasıl hiçbirşey olmamış gibi yapabilirim tekrardan .ikimizede yazık etti işte .bulacağını sanıyor ama bulamayacak benim ahım asla onu bırakmaz .pişman olsa ne olucak ki .zamanında birşey yapmadı ilerde yapsa ne olucak .ben evlenirim giderim onu mu bekleyecem yani

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

bunun bilincinde olman güzel. bilinçli biri olduğun kesin ki bazı gerçeklerin farkındasın. bence de hayatını yaşa üzme kendini bu gibi şeylerle. en kötüsü de sevgisini yargılamak. sevmiyor ki gitti. sevse bunu yapar mı üzer miydi seni.

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

sevmiştir kendince ama o öyle biri ya kimseyi seveileceğine inanmıyorum ben .sevsede böle biri .hayatını yaşamak istiyor birine bağlanmak ciddi olmak istemior yaşıda 35 gerçi ama yinede böle düşünüor

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

hımm yaşı da baya varmış. bence evlilikle sonuçlanacağını anlayıpta bırakmışta olabilir. bazı insanlar evlilikten bahsederler ama istemezler evliliği. bence ondan da olabilir. çünkü yaşı da baya bi gelmiş.

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

e ben evlenilcek bir kızım ki oda bunu bilior istemior evlenmek öyle yaşamak istiyor işe ondan ayrıldık zaten ben evlenmek istedim o salladı hep bugün yarın die

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

şimdi sorun anlaşıldı. boşver öyle hayat mı olur ya. bekar yaşamak istiyor hergün başka biri ile filan ne o. bence sen yanlış kişi ile birlikte olmuşsun hiç üzülme arkadaşım bence hiç. sinirli olman gayet normalmiş. sitem etmende. o seninle gezip tozup biişeyler yaşayıp gününü gün etme peşinde

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

evet öleydi bide ben sana zarar vermem diyordu ya .neyse en anladım bıraktım ama baştan bilemedim zaten hiç çıktığım olmamıştı deneyimim yoktu yani erkekler konusunda ondan kolay bağlandım

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

evet ilk olduğundan olmuştur ama bazı şeyler işte tecrübe kazandırıyor. daha temkinli olmana sebep olacak sadece bu. iyi yönden de bakarsak bu

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

aynen böle körü körüne bağlanmam artık tabi .üzülüor insan ya .onunda ilk defa ben olmuşum hiç erkek arkadaşı olmayan bir kızla çıktı .yani diğer sevgililerinin hep vardı başkaları

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

sen ilerde hep aranan olacaksın onun için. bundan emin olabilirsin. çünkü her erkek de bir kızın ilki olmak ister ama senin erkek arkadaşın(eski), evlenmeme özgür kalma çabası için senden vazgeçebildi. senin için rahat olsun bu konuda. yanlış anlama ama başka beklentiler için çıkıyor da olabilir çünkü evlenme çabası olmayan kişilerde başka beklentiler olur. yanlış anlama hani ama cinsel beklentileri var mıydı?

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

evet vardı ama havayı aldı tabikide .bide dior sana zarar vermek en son istediğim şey falan filan yinede üstüme geliordu .bende gtimiyordum bile görüşmeye artık çok sıkılmıştım zaten koptu o şekilde eski sebgilisi girdi araya onla rahat tabi takılıyor .inşş dediğin gibi olur ve pişman olur .o bir sürü kız var sanıyor ellenmemiş ama artık yok öyle birşey yani .artık hep benim gibi olmalarını isteyecek başka kızlarında evlenmeyi kafaya koyunca .

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

kesinlikle. bak doğru çıktı demekki o da sıradan bi sevgili. evlenmek istemeden çıkma derdinde olan birinin cinsellik amacı vardır genelde. yoksa her sevgili evlilik hayal eder. iyi yapmışsın bence sen sevin canım sevin yani. amaç da belli geçsin bi bu ayakları. onun amacı cinsellikti seni sevdiği için filan değil. sevgi ayağı yapıyordu , cinsellik yönünde havasını alınca ayrılmayı doğru buldu. sende sakın üzülme sevin bırak böyle basit insanlarla beraber değilsin . bence sevin o seni arayacak.

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

bilmiorum en sonunda herşeyi dedim arasada eskisi gibi olamaz artık nefret ediyorum çünkü kendisinden ama yinede sevdiğimi bilior güvenior kendine

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

sende nefret ediyorsan ona sevmediğini ima eden şeyler yap bence arkadaşım. o güven gitsin üzerinden

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

yaptım ya işte senden iğreniorum falan dedim bir sürü şey dedim

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

hayır mesela umursamaz hareketlerde bulun facen filan varsa mutlu mesut izlenimler ver hiç duygusal ve anlamlı sözler yayınlama

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

sildim canım çoktan onu

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

arkadaşları filan varsa ortak anlar bence yayınla böyle mutlu mesut izlenim ver inan kahreder onu=))

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

yok arkadaşımız ortak yani bakamaz bir yerden sildim çoktan zaten kendisini bozulmuştur aman banane bozulsun ya bana neler yaptı ya kaç yaşında bide yani öyle çocuk değil .acımdan zevk aldı resmen birşey yapmadım dior bide adam .allah düşmanımın başına vermesin çok zormuş böle olmak

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

bende yaşamıştım ilk çıktığımdan sonra talihsiz bi ayrılık olmuştu bizimkisi de hiçbir suç yokken ayrıldık. sen anlatınca o aklıma geldi birden. haklısın zor bi ddum ömür boyu hatıralarında yer alır istesen de istemesen de. anlar anlar merak etme çok iyi anlar hemde. ama sen sakin ol ve önüne bak boşver yargılama hayatı. ve alışkanlıklarının üzerine git. gittiğiniz kafeye git. sakın gitmemezlik yapma. üzerine gidersen daha çabuk atlatırsın bu sendromu.

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

gezdiğimiz yerlere gidince üzülüorum hep biliorum ya anlasa ne olucak bitti gitti o kadar acı yaşandı üzüldüğümü ağladığımı bilior ama yanımda yok .ne vaicdan varmış ya bide ilk sevgilimdi yani ondan önce hiç bir erkek olmamıştı hayatımda bunuda biliyordu

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

git bir üzülür iki üzülürsün sonra alışırsın bir aya. ama gitmezsen yıllar sonra bile önünden geçsen hatırlarsın. diğer türlü daha zor. yıllarca aklında olur üzülürsün. ilk olduğundan aşırı bi bağlanma durumu olmuş sende. bunu atlatman gerek. sen o yokken de vardın çünkü

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

vardım ama bunu bana yapması çok koydu bana

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

koyar ama bu günleri mantıklı ve güzel bi şekilde atlatman gerek çünkü zamanla alışıyor çünkü insan

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

çok zor hemde nasıl

Yorumla
    • trajedi
      trajedi
      +1 yıl

Allah kolaylık versin

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

4

Cevap

• freee21
    freee21 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

cevap vermedikçe kızlrın daha çok üzerlerine geleceklerini bildijkleri için

1
    3 Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

gitmem artık ne hali varsa görsün içimdekileri boşaltmak istedim sadece .adam olan anlar ama değil

Yorumla
    • freee21
      freee21
      +1 yıl

akşam yatağa girip düşünmeye başladığında elin tekrar tele gidicek dcemedi deme

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

yok atmıyacağım kendime söz verdim ne hali varsa görsün aslında bunuda yapmazdım ama çok canım yandı ölse üzülmem .herşey dedim zaten yeter düşünsün biraz

Yorumla
  • yesimm
    yesimm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

ya seninle ilgilenmiyo yada seni üzdüğü için ne söylese dahada bağlanmandan korkuyo

1
    7 Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

ahahah kendisini ben bırakmıştım zaten .beni üzdüğü için daha da üzmemek istiyor olabilir

Yorumla
    • yesimm
      yesimm
      +1 yıl

Seviyomusun peki?

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

seviyordum ilk sevgilimdi zaten ama artık nefret ediyorum

Yorumla
    • yesimm
      yesimm
      +1 yıl

hım. o zaman boşvericeksin nefret ettiğin kişiyi hala düşünmen bile saçma.

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

düşünmemek zor şimdilik ama unutulur gider zamanla .tutamadım mesajlar gönderdim işte bilior suçunu

Yorumla
    • yesimm
      yesimm
      +1 yıl

yani çektiğin acıların hesabını sormak istiyosun

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

evt

Yorumla
  • neymar
    neymar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

ne desın şimdi bilerek olmadı falan mı cevap gelmiyor insanın aklına vermez değil veremez

0
    1 Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

bilerek olmadı evet tek savunmadı budur zaten .ben bilerek üzmüyorum kimseyi atıyor ya palavra işte .ne desin yani haklısın bilior suçunu

Yorumla
  • eun_chae
    eun_chae Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

belki hakareti kaldıramıyordur ?

0
    1 Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

kaldıramasa aksine cevap yazar

Yorumla
  • jameswalsh
    jameswalsh Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

susmak en iyi cevaptır iyi yapmış

3
    25 Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

püff lafı yedi horoz

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

bir kadınla laf yarışına girmek en büyük hatadır cadalozlaşmaya gerek yok uğraşmamış işte mantıklı

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

baştan attı baktı saldıyorum kesti sesini .uğraşmamış diye birşey yok zamanında epey uğraşmıştı canım .

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

işte başedemeyeceğini anlamış da kesmiş dedim ya bi kadınla çene yarıştırılmaz haklıyken bile haksız olursun ;)

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

haklı falan değil bir kızla oynamak erkek adama yakışmaz kendisi salağın teki işte taşralı

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

ben haklı demedim ki işte bu yuzden bi bayanla asla tartışmaya girmem anlamak istediklerini anlarlar ;) ben haklıyken bile haksız olur insan bi kadınla çene yarıştırılmaz diye genel bi kanıdan bahsettim :))

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

yarıştrıma o zaman .canı yanmayan bir kadın çene yarıştırmaz zaten boş yere .konuşuyorsa vardır bir bildiği

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

tamam şampiyon haklısın

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

şampiyon falan değilim sizin gibiler işte iki kelimeyi biraraya getiremez sonrada muhattab olmuyorum havalarına girerler lafları yediğinizle kalırsınız arkadaş hadi işine

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

1- dalga geçmiyordum 5 yıldızı da vermiştim ama ayıp ettin

2- hak verdiğim için haklısın demiştim ti ye alsam gülerim

3- işte bu yüzden münakaşaya girmem suçsuz yere bile böyle tepkiye uğrar bazen insan bi kez daha gördüm.

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

hayır susmak en iyi cevap dedin yani en koyucu şeyş o yapmış dedin ama ilk mesajlarıma cevap vermişti birden susmanın sebebi yüklendiğim içindi

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

ya ama o benim düşüncem susmak bazen en iyi cevaptır ben senin sevgilini tanımam suçlu suçsuz bilmem iki kelimeyi bi araya getirememden değil yani bazen ti'ye alırım bazı soruları ama sonuna gülücük koyarım ve bunu yaptıklarım şaka kaldırır insanlardır ve konular da şakaya müsait konulardır. tarzına üzüldüm üzüntüne veriyorum önemli değil.

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

gülücük falan koymadın seni tınlamıyor demek istedin sanki ben anlamıyorum zaten tınlamasada bulur belasını bir kızı üzen hepsi ulr sadece o değil yaradan bilir zaten herkesin içini

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

al işte . ben onu demek istemedim insan haklıysa susarak cezalandırır. haksızsa da bi bayanla laf yarışına girilmeyeceğini anlarsa o zamn da susar dedim tınlamıyor demek istesem direk tınlamıyor derim .

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

bilemem o laf yarışına girer haklı olsa cır cır konuşur bilior haksız olduğunu

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

ben de onu bilemem işte o yuzden sadece kendi yorumumu yaptım beni de payladın arada eywallah

Yorumla
    • lHuzuRl
      lHuzuRl
      +1 yıl

haha orayada mı sızdın sen hı :))

Yorumla
    • lHuzuRl
      lHuzuRl
      +1 yıl

Sen çok fenasın çok. :)

Yorumla
    • lHuzuRl
      lHuzuRl
      +1 yıl

:))) üf be snne be slq .s.s

Sorandan fırça yedin ahahaha kaçma kaçmaa :)

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

senin derdin ne ya

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

/huzur/ a latife yaptım üstüne alınma derdim falan yok

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

sana demedim kıza dedim zaten

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

o da karikatürdeki repliği sölüyo sanane be salk derken bana sölüyo bugün yanlış anlama günündesin sanırım

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

ya banane gidin başka yerde konuşun madem alla alla konumu neden karıştıryorsunuz engelledim kendisini senle cilveleşmek için benim konumu kullanıyor en sinir olduğu şey aahaha

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

1- soru sorulduğu andan itibaren saygı sınırlarını aşmadığı sürece herkes dilediği yorumu dilediği kadar yapmakta özgürdür site kurallarını oku

2- kimse kimseye cilveleşmiyo saygı sınırını aşıyorsun kimseyi tanımadan etmeden biri hakkında böyle yorum yaparak engellersin olur biter

Yorumla
  • ISeHzaDee
    ISeHzaDee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

ayrıldığna pişman dır çünki :)

0
    19 Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

ya zaten pişman ama bide ahlarımı alınca iyice sustu pustu önce bana mı yazdın mesajları dedi sonra baktım cevap vermior iyice yazdım herşeyi

Yorumla
    • ISeHzaDee
      ISeHzaDee
      +1 yıl

iyice bozarttım diosun :)

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

bozulsun ya biraz da o bozulsun

Yorumla
    • ISeHzaDee
      ISeHzaDee
      +1 yıl

ayrılmak biraz koymus herhalde :) bünyeye ...

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

o koymadı sadece beni aptal yerine koyduğu için sinir oldum

Yorumla
    • ISeHzaDee
      ISeHzaDee
      +1 yıl

seviyorum seviyorum dedi :) ondan sonra bitti dedi demi :)

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

yok bu ayrıldaıktan sonrada seviyorum dedi ama yapamıyorum yürüemiyorum işte bende sorun var klasik laflar .

Yorumla
    • ISeHzaDee
      ISeHzaDee
      +1 yıl

sen daha iyilerine layıksın :)

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

öle zaten oda bilior salağın teki paçoz

Yorumla
    • ISeHzaDee
      ISeHzaDee
      +1 yıl

ne diyek siz kızlar ayrıldıkdan sonra erkekleri paçoz yapıosunuz :)

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

yoo öncede pçozdu ama ben sevdim

Yorumla
    • ISeHzaDee
      ISeHzaDee
      +1 yıl

Yorumsuz :) ...

Yorumla
    • ceren86
      ceren86
      +1 yıl

paçozlarda sevilir :):)

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

yani sevilir tabi keşke kimi sevebileceğimizi kendimiz karar versek

Yorumla
    • ISeHzaDee
      ISeHzaDee
      +1 yıl

kimi seveceğine başkalarımı kARAR verior ?

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

kalbim karar verior beynim değil

Yorumla
    • ISeHzaDee
      ISeHzaDee
      +1 yıl

aşkla ilgili karaları zaten kalbin vrir beynin değil :)

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

tamam paçozuda sevebilirim yani ayrıldaktan sonra olmadı hep öleydi

Yorumla
    • ISeHzaDee
      ISeHzaDee
      +1 yıl

bak mesela bana ben süperkız'ı çoook SEVİYORUM ..

Yorumla
  • areni
    areni Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Seni hiç mi hiç önemsemiyor.

0
    14 Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

önemsiyor zaten ilk sevgilim kendisi

Yorumla
    • areni
      areni
      +1 yıl

tabi önemsedigi için seni kırmış.

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

o anlamda değil ama değer verdiğini biliorum sadece huylarından vazgeçemedi oda bana uymadı .sessiz kalmasının nedeni de bu .hiç bir erkek o hakaretleri kaldıramazdı haklı olduğumu bilior

Yorumla
    • areni
      areni
      +1 yıl

salla ozaman.

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

salladım zaten de lafları iyice soktum

Yorumla
    • egeist
      egeist
      +1 yıl

bence bıraz onemsıyo ama caktırmıyo

Yorumla
    • areni
      areni
      +1 yıl

muhalefetçim nerde diyordum .

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

önemsior tabi önemsemez olur mu işte bilmeden konuşuyolar .laflarımın altında kaldığı için susuyor

Yorumla
    • egeist
      egeist
      +1 yıl

ben sana mualefet degılım sana asılıyorum gizliden farketmedinmi

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

mu halafet olucak bir durum yok herkes kendi düşüncesini söyleyebilir özgürsünüz

Yorumla
    • areni
      areni
      +1 yıl

farkettiremedin demek.

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

burdan mı asılıyorsun ahahaha süpermiş .

Yorumla
    • egeist
      egeist
      +1 yıl

gizli diyorumya ondan saklıyorum bu tavrımı

Yorumla
    • areni
      areni
      +1 yıl

piki.

Yorumla
  • askiito
    askiito Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Gerizekalıdırla :@

0
    4 Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

aynen geri zaten .

Yorumla
    • askiito
      askiito
      +1 yıl

45 kromozomlular dıyecegım olmayacak

Yorumla
    • suzyy
      suzyy
      +1 yıl

:)bence beyinleri yok

Yorumla
    • askiito
      askiito
      +1 yıl

:DDD Muhtemelen.. Karıncada bıle 0,5 gr beyın var

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Giden sevgiliye birşeyler dediğinizde neden susar cevap vermez ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hoşlandığını söyleyip neden konuşmaz biri? 4 cevap verildi
Benden hoslandığı halde sevgilim var dedi ama konuşmamizda skntı yok diyor neden? 3 cevap verildi
Bir erkek sevgilisine neden güzel kelimeler etmez? 9 cevap verildi
Seven sevdiğini neden söylemez? 4 cevap verildi
Hoşlanıyor gibi bakıp neden konuşmuyorsunuz? 11 cevap verildi
Sevgilim "artık yetmiyorsun" dedi. Ne demeye çalışıyor? 27 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨