3.5 yıllık sevgilisinden ayrılan bir insan? yorumlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var?

Neden ve nasıl ayrıldılar bilemem ama bu şekilde uzun süreli bir ilişkiden sonra insanlar nasıl olur? bu şekilde ilişkisinden ayrıldıktan yaklaşık bir ay sonra yeni biriyle konuşmaya başlıyorsa? Bahsedin işte.. Nasıl psikolojide olurlar, yeni gelen o kişiyi ne kadar sevebilirler ne kadar umursarlar, özverileri ne şekilde olur? Sevdiğim erkekle inat uğruna yollarımızı ayırdık onun da beni gerçek anlamda sevmiş olduğuna eminim.. birbirimize tamamen güveniyorduk aldatma gibi herhangi bir sorun söz konusu değil ama bir şekilde bitti işte.. Şimdi 3.5 yıllık ilişkisini yeni bitirmiş bir kızla konuşmaya başlamış... Zaten büyük ihtimal derdi bir şeyler yaşamaktır o kızla, ama bilmiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var, kız nasıl davranır gerçekten ilgilenir ve sever mi onu, eski sevgilisine dönebilir mi... bu salağa acı çektirip bu sayede onun beni mumla aramasına sebep olabilir mi..
Güncellemeler
+1 yıl
Sevdiğim erkek ve ben birbirimizi gerçekten sevmiştik ve benim onu sevdiğim kadar sevilebileceğini hiç sanmıyorum. Kendimi haklı gördüğüm ve ya kendimce tatmin etmek için böyle söylemiyorum.. Gerçekten böyle. Benim için gerçekten çok çaba sarf etmişti ben hiç istememiştim başlarda.. Hani insanın hayatında bir kez karşısına çıkan durumlar olur ya, öyleydi bizimkisi. Sonra çok sevdim.. Ve ilkimdi.. yani ilkim olacaktı. Kıymetimi anlar mı acaba
3.5 yıllık sevgilisinden ayrılan bir insan? yorumlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var?