Hiç çok sevdiğiniz birinden seve seve ayrılmak zorunda kaldınız mı nasıl toparladınız boşanmış Çocuklu kadın bekar erkek ilişkisi?

Aramızda 4 yaş farkı vardı onunla tanıştığımda o daha öğrenciydi, ben de boşanmıştım bir çocuğum var, olmayacağını biliyordum artık tanıştığımızda nasıl bir aileden geldiğini yani muhafazakar bir aileden geldiğini falan biliyordum. Part time çalışıyordu kirada falan kalıyordu anca yetiyordu kendine ben de zamanla ona maddi yardım etmeye başladım Eski püskü kıyafetlerle akranların yanında utanmasın diye sürekli kıyafetlerini alıyordum, faturalarini ödüyordum restorana falan gittigimizi ben hesapları falan ödüyordum, bazen oluyor ki kirasına da yetişmeye çalışıyordum. Böylece seneler geçti ama benim için hiçbir zaman hiçbir şey yapmadı yani zaten ciddi bir ilişki gibi kabul etmiyordum ben de, ama en azından Düşünüyorum ki bir kadın olarak bari bir gülü hak etmiştim, 3 sene boyunca onu bile yapmadı, sonra da geldi ben pasaport için Amerikan bir kızla tanıştım evlenip gideceğim artık beni sosyal medyadan izlersin dedi ve gidene kadar seninle devam edelim dedi ben de ayrıldım koydum kapının önüne tabii ki, arkadaşlar nasıl toparlanacağım böyle darmadağın olacağımı düşünmemiştim hiç
Güncellemeler
8 ay
Sonra bunun bu mesele olmamış galiba kadın mı geri çekilmiş bu mu vazgeçmiş anlamadım sorun ne olduğunu geldi benden helallik falan istedi hayatım per perişan affet beni lütfen ben de hadi git yoluna dedim neyini affedeceğim küs değilim ki sana zaten yapacağını yaptın ve senden kurtulmama sen yardımcı oldun dedimböylece iki aydır hiçbir haber yok ondan
Hiç çok sevdiğiniz birinden seve seve ayrılmak zorunda kaldınız mı nasıl toparladınız boşanmış Çocuklu kadın bekar erkek ilişkisi?