AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
265Cevap
Vallahi iyi olmuş ben onun yerinde olsam senle çıkarken kendime başka birini ayarlardım cuk otururdu sana her şey mübah ;)
Sevgilin nasıl öğrendi? Sen başkasından mi hoşlanıyorum dedin?
Ben soylemeden o sordu baskasimi var dedi evet birinden hoslandim dedim.
duygusal aldatma ya da yatakla aldatma.
hiçbir farkı yok.
aldatana gram üzülmem.
daha beterini yaşa.
kirilan hicbise eskisi olmaz hem adami aldatacaksn guvenini sarsacaksin hemde donmesini ya da eskisi gibi olmasini istiyeceksin bh akilci bir durum deyil
Mantıklı düşünsene sen sağlam bardağı kirmissin yinede affetmis peki kirik bardaktan su icilir mi ne kadar su koyarsan koy o bardak devamlı boşalır yanlış yapmışsın dediklerimden birsey cikart
vicdan azabından böyle hissediyorsun. Yaşadığın bu duygular da normal. O muhtemelen şu an birisiyle flört ediyordur, o yüzden senden soğumuştur haklı bence.
Hallettik. Çağırdım konustuk
uzun sürmeyecek, senin yaptığın şeyi unutmayacak ve ona çok önemli bir koz vermiş olacaksın. İlk fırsatta güzel bir ilişki yaşayabileceğini düşündüğü kızla beraber olacak ve vicdan da yapmayacak.
Bence gayet iyi niyetli bir davranışta bulunmuşsun. Ama empati yaparsak şahsen güvensizlik başlardı bende birliktrliğon varken başkasından hoşlanman arkadasın icin pekte hazmedilecek birşey değil.
Evet ama onu cok seviyorum
Bunu ona söyle bence yasadıkları kolay şey degilmis nasil devam ettirdiniz anlamadim
O gerçekten çok aşikti bende onu çok sevdigimi hata yaptigimi soyledim devam ettik.
ama intikam icinmi inandirdi buna bilmiyorum
Sanmıyorum gerçekten denemiş ama aklında bida aldatırmı düşüncesi kalmıştır. Zor bir durum.
Eski hale gelmeye clismis seninle ama olmamis unutamiyo hatalarini
Adamın gözünde bitmişsin eski sevgisini yitirmiş, geçmiş olsun
aldatmak hainliktir ve seven yürekte haine yer yoktur kendine saygısı olan biri gönlünde haine yer bırakmaz gerekirse söker atar o yüregi
Üzgün oluşunu anladım da o insan bunları hak etmemiş.. Yazık olmuş yani :( nasıl söyledın ona bunu anlamadım ama o kendini nasıl toparlar blmiyorum
Bence bitir çık hayatından ama yüzyüze konuş bu ilişki saygıyla bitsin devam ederse daha kötü bitebilir eğer seni hayatında istese sana böyle davranmaz o yüzden. Kendi yolunu çiz ve ona da kendi yolunu çizme imkanı ver
Hayir iz8n vermicem
Peki kendin bilirsin ama daha sonra çok pişman olursun haberin Olsun aynı şeyi bende yaşadım yani benim ki farklıydı aldatma falan yoktu ama bitti berbat bir şekilde o yüzden söyledim dikkatli ol sen mutlu olacaksın diye başkalarını mutsuzluga surukleyemezsin bunun bedeli çok ağır olur hayırlı geceler
Şimdi çağırdım onu. Oturduk konuştuk biraz Özür diledim agladim gel falan dedi sarildi.
sevmese böyle yapmaz dimi
ben sevmiyor demedim ki seviyor olabilir zaten sevmese böyle bir durumda hala yanında olmazdı ama şunu bil güveni sarsılmış çocuğun bu güveni toplayamazsan eğer bu çok kötü olur bilmiyorum kendin bilirsin ne istersen onu yap sen inşallah sen yaptığın hatadan ders alırsın sevgilinde bir kez daha sana güvenir mutlu olursunuz ama güvenini onaramazsan boşuna uğraşırsın haberin olsun
Ufak bir hoşlantı herşeye mal olabiliyormuş ben seni suçlamıyorum haklısın çünkü
Beni suvlamayan ilk kişi
Evet haklısın o yüzden kimse kimseyi karalayamaz
ne beklıyorsun duygusal yönden aldatan bedenende aldatır yarın öburgun o öyle bişeyde yap sonra vay efendım hata yaptım aferın o cocuga tanısam ona bayram ödulu olarak ona yurt dışı gezısı hediye edecetım gercekten
Yapilmamasi gerekiyordu intkam almis ama fazla uzlme giden gitmisdir zaten
Hak etmişsin sen aldatırsan böyle olur tabi. Ne sanıyosun hem aldatacaksın hem söyleyeceksin hemde eskisi gibi mi olacak?
duygusal oalrak aldattın birde cinsel fiziksel olarak mı aldatacaktın :D
Güzel yapmış bence ben olsam daha kötusunu yapardım belki Allah ıslah etsin aldattım diyosun bide :D
aldattın söyledin sonradan hoşlantın oldu onla o zaman karşıdaki insan bunu duyar duymazz genede devam etsede eskisi kadar sevemeyebilir soğurr
açık konusayım kızma ama ben olsam sana çakar yollardım sonra. bızde adamına gore muamele oyle sevılesı kızlar vardırkı elını tutarken cekınırısn oyle kızlar vardırkı çakar geçersin. çakıp geçmedıyse cok ıyıymıs daha kurcalama
Ayni hatayi bnde yaptm ve sevgilim beni birakmadi bnde ona geri dondm bir sekilde biz her seyi astik bnmki beni o kadar cok seviyoki o gunden sonra bir kere bile yuzume vurmadi ins hakkinda hayirlisi olur
Sansliymissin
evet
seninle devam etse bile artık asla sana guvenmeyek her merhaba dediğin insanlar aranda birsey varmıdır diye duşunecek her haraketin ona zor gelecek
Demem bende sildim tüm erkek arkadaşlarımı
yaa seni uzemek kucuk dusurmek için yazmıyorum ama harbiden asla sana birdaha guvenmez guvenmedigi içinde surekli sorun yasayacaksın
Aynisi benim basimada geldi unutmya bak bundan snrasinda asla sevmz seni sadexe oynr
kesinlikle çözmüş bizi :D
bundan sonra çıkarsada harbiden kullanmak için çıkar ne zaman anladın bu durumu gizli ne zaman çözdün 2. defa şans verilmeyecegini :D
Cok hata yaparak anladm. Ama sonra kendime dedm ki yanina gittignde ondan soguyacaksn ve bunu basardm
kusura bakma ama bu ilişki bitmiş bundan dönüşü yok.
Az bile yapıyor. Birde utanmadan üç dört günlük bir şeydi diyorsun. Aldatmanın süresi olmaz bir saat için de olsa adı aldatmak. Kendin böyle bir durumla karşılaşmak ister miydin?
ya kzıım yapmıssın bı hata neden soyledın. bu senden sogutmus olabılır onu. guvenemez artık. bıtmıstır. sessız kal.
Benzerini yaşıyorum, o çocuğa yaşattığın acının tarifi yok, gururunu ayaklar altına almış hak etmeyen biri için, utanmadan söyleyebiliyorsunuz ya helal olsun
Ben onun söylemesini isterdim.
Ben de şunu diyim, bırakabilmek isterdim ve bu çocuğa olduğu gibi büyük ihtimal birkaç ay sonra yaptığımdan dolayı kendimden nefret edip yavaş yavaş soğuycam. Kaybolan güven kolay kolay geri kazanılmaz. Ne demek başkasından hoşlandım, yol al ona o zaman niye hala yanımdasın diyebilmek isterdim
Sen onu gerçekten sevmiyorsun bence sevsen başkasına bakmazsın affetmezdim ben olsam çok ağır bir şey aldatılamak
vay be hem aldat hemde affetsın, soguk davranınca da nıye soguk davrandı (!)
Kınamayın. Sizinde başiniza gelebilir
aldatmam, eger bır baskasına asık oluyorsan ılıskını bıtır kımsenın gunahına gırme.
Buyuk lokma ye büyük konuşma. Neyse
ya canım ınsnalar hayatınlda ne yasayacagını bilmez ama kendi seçer :) başına silah dayayıp sana cocuktan hoşlan diyen mi oldu. sen yaptın.. ayrıca ne ekersen onu bıcersın böyle aldatırsan sonun bu sekılde mutsuzluk olur, ben aldırsam elime ne geçecek? bunu karaktersızlık olarak görüüyorum
yüzyüze bir görüşmeniz lazım.. özür dilemen ve geçmiş güzel günleri hatırlatman lazım.. bunlar onda etki yapmıyorsa, yeni sayfa açmaktan başka çaren yok
güven 1 kez kırıldı mı bacı, bir daha geri gelmiyor be. her arkamı döndüğümde başka birisiyle birşeyler yaşayacak, bir kez yapan bir daha yapar gibileri aklına gelir insanın. ağır suçlusun.
Hatani kabullenmen cok guzel ama iliskide guven biterse hersey biter kaybetmesi anlik kazanmasi yillar alir guven
Ben artik asla öyle bir şey yapmam. O serefsiz kafami karistirdi surekli etrafimda dolanarak
Ama bunu kendinee anlatirsin karsidakine asla mesela empati yap yer degistir kafanda emin ol sen ondan nefret ederdin simdiden boylee yapan ilede neler yapar diyee aklindan gecirirdin
Evet ama şu an o kadar seviyorum ki anlatamam kalbim de kopacak gidecek gibi. Umsrim affeder beni.
Affetmek allaha mahsus o olmadanda fevkalade hayatin devam eder şu an sana oylee gelio herseyde bir hayir oldu gibi bundaada hayir senin almis oldugun hayat dersi hayatinda deger verdigin biri varken baskasiylaa isin olmasin temiz kalpli biri oldun belli ama ortalik serefsiz kayniyo on dk zevkleri icin insan harcayan adilerlee dolu dikkat et kendini uzme bir sen daha yok cuku
Evet bunu asla yapmam decam edersek ne ona ne başkasına.
Uzlme intikam soğuk yenen bir yemektir kafana fazla takma unut gitsin
Durumunuz Ciltli Gibi.. Bence Sende Umursama! Sen Umursadıkça Dahada Tepene Çıkacaktır Onu Umursama Bir Kaç Ay Bak Nasıl Dönüyo Afedersin Ama Onun Götü Birazcık Havalarda İyice Tepene Çıkmış
Evet bunu firsat bildi
Geçmiş olsun aritik sana güveneniliceni sanmiyorum. Birlekteliklerde en önemli faktör güvendir. Geri döne bilir ama bu ilşkide herzaman mutsuz olursunuz.. (Yani o çocuk tipin olsaydi sevgilini terkederdin)
olabilir... erkekler kıskançtır... bayanlardan daha kötü :(
İntikam almış, ama az bile yapmış. Neyse geçmiş olsun.
Hiç bir yelafisi olmayan hataya girmişsin. Erkek arkadaşın bunu azmedemeyip ilişkiyi kesmiş.
burçlarınız ne? en başta da onun burcu ne? (ve biliyorsan yükselenleriniz?
büyük ihtimalle sürdürmeyi düşünmüş ama soğumuştur, bu bir tahmin tabii
Ben ikizler yukselenim yay
onun kova yukselenini bilmiyorum
senin başkasından hoşlandığını düşünmesi Kova'ya değersiz hissettirebilir kendini.. Kova ilgi bekler alaka ister... küçük bir intikam düşüncesinde de olabilir, belki istediğini almış belki de sürdürememiş ya da sürdürmek istememiştir...
Birdaha güvenemez sana. Mutlu bir beraberlik bekleme.
La beni Sevecek erkeği başkasına aşkımdab gebersem yine aldatmam YAzık yaa acıdım çocaa
Arkadaşım yaptığın hata sıradan birşey değil kendini onun yerine koy biraz... atacağı her mutluluk kahkahasından sonrası senin yaptkğın hatanın boşluğuna düşecektir hatırlayacaktır ! Ununtmayacaktır...
şereften yoksunsun aldattım dediğin an yazdıklarının hiç bir önemi kalmadı okumadım bile
Konuşmak tek çözüm. Neden öyle yaptıgını sorabilirsin. Ve belki sana guveni kalmadıgı içindir..
Hakli bu konuda sanki...
Arapların çok sevdiğim bir sözü vardır ve bunu hep dile getiririm. "Men dakka dukka." yani, "eden bulur"
"Güven ruh gibidir, terkettiği bedene asla geri dönmez". Shakespeare
Keske duygularindan emin olduktan sonra ona soyleseydin.
Eger o seni baskasiyla duygusal olarak aldatsaydi ne yapardin?
Bilmiyorum... çok acı çekerdim.
hakettiğini düşünüyorum o tepkiyi yapacak bir şey yok öyle seve seve unutacaksın. Allah yardımcın olsun.
Ben olsam ayrilirfim belki ya da seni seviyo intikam aliyo
Oyleyse kalbim aşırı kirilir umarım değildir
bencilliğe bak kendi kalbinin çok kırılmasını istemiyor ya o çocuğun kalbi 4 sevgilim oldu 2si aldattı sizin gibler yüzünde yıllardır sevgilim yok normal kız arkadaşım bile yok aldatan erkeklerdende kızlardanda nefret ediyorum
Ben olsam o an silerdim seni asla arkama bakmazdım...
Anlamiyorsunuz ona çok aşığım ama anlatamam. sevgilimi cok seviyorum
Seviyorsan nasıl iş arkadaşından hoşlanırsın çok ilginçsin...
Off aklimi çeldi
Ya kusura bakma ama sevgiline ben iş arkadaşımdan hoşlanıyorum dedin ve o devam ettiyse sevgilininde meclisi genişmiş.. Sizin gibi kızlar yüzünden kızlara güvenmiyorum.. Sizin gibi kızlara yazıklar olsun.. benim sevdiğim kız olsun yanıma Adriana lima gelse aklımı çelmeye çalışsa yaklaşmam.. Vicdan azabı çekerim.. Ama unutma bu dünya etme bulma dünyası..
Gizli kalsa daha mi iyiydi
Hoşlanıyorsanız başkasından sevgilinizden niye ayrılmıyorsunuz.. Bu neyin kafası..
1 haftalık şey diyorum
Ben size bişey demiyorum Allah sizin gibileri bizden uzak tutsun inşallah..
Herkiz yapıyor bunu.
O zaman biz erkekler için aldatmak serbest kızmayın.. Erkeğin sloganı her gece aynı çilek yenmez olmalı...
Erkeklerde yapıyor kaç arkadaşim aldatildi.
Ohhh senin gibi kızları aldatmak sevaptır belkide.. İnşallah sevgilinde seni aldatıyordur..
Ya defol git sana noliyor sinirimi bozma ! Zatwn basim ağrıyor
Sen Defol git saçı uzun aklı kıt varlık!!! beter ol inşallah...
Kedi uzanamadigi cigere...
Beni güldürdün gerçekten ben senin gibi kızları ret etmekten bıktım ayrıca kariyerli saygın biriyim.. Senin gibiler kim ki..
Eminim oylesindir. Kurduğun cümle dusuklugunden buram buram belli her şey.
Peki öyle san sen :)) senin gibi kalitesiz kişiliksiz kızları her yönden ezerim... bana çok asılan senin gibi hastalarım oldu hepsinin cevabını verdim..
Eminim öyledir
Yaşadığım için biliyorum..:) intikam için değil... sadece seni gerçekten çok sevdiği için devam etmiştir.. ama zamamanla şüphe ve güven eksikliği seni bitirdi... bir süre sonra nefret edecektir
Eh! ne olmasını bekliyordun? Hak etmişsin, çek cezanı.
sen neden suçu başkasında arıyorsun ki bir kızı yüz kişi ister biri alır suç sende sen madem seviyordun başkasıyla çıkmamamalın ıyd
Cikmadim zaten o kişi hoslandigimi bile bilmedi
çıkmadıysan aldatmamışsın o zaman kendi kendine iftirada bulunmuşsun
Çikmadim ya asla yapmam.
e madem çıkmadın neden aldattım diyorsun sen kendin aldattım diyorsun madem çıkmadın madem adamdan hoşlanmadın neden aldattığını söylüyorsun cinsel adamla çıkmaıdn ilişkiyemi girdin?
Hoşlanmak ta aldatmak değil mi
birini severken başkasından nasıl hoşlanıyorsun ki bence sen karışık duygular içindesin hoşlanmak ayrı beğenmek ayrı sevmek ayrı ve senin bunu erkek arkadaşına söylemene de gerek yoktu bence artık sineye çekeceksin sen de
aldatma dediğin şey affedilmez. adamı soğutmuşsun kendinden. muhtemelen de bir piç daha kazandırdın piyasaya. aferin.
Ama onu hala çok seviyorum hep sevdim
az bile yabmış alahın orospusu aklımı karıstırmışmış lafa bak sanki çocuksuun maal azına sıcmadığna dua et ben olsam neler yapardım sanaa
Ben olsam hafizamdan adini bile silerdim yasasin intikam :)
Sizin olay bitmiş. Bir kere zedelendi mi bir daha iflah olmaz. Uzatmadan herkes yoluna baksın..
olabilir neden olmasın erkeklerde intikam alsın zaman zaman
Ah be bacım. Bir erkek sindirebilir mi bunu? O seni o kadar sevmiş ki imkanı yok konduramıyor. Peki 2 aydır hiç 1 kez sarıldın mı?
Hayir görüşemedik araya tatil falan girdi
Peki sarılabilir misin? Öyle bir imkanı varsa dene.
Son gelişmeleri yazsana sarılmışsın okuduğum kadarıyla :)
Yapacak bişey yok aynısını o yapsa hayatı zindan ederdin seni sevsede sana artık güvenmeyecektir.