Duygusal olarak aldattım. Affetti. 2 ay sonra soğuk davranmaya başladı... Sizce tüm bunlar intikam için miydi?

Duygusal olarak aldattım. Affetti. 2 ay sonra soğuk davranmaya başladı...Lütfen gereksiz espri yapmayın çünkü kaldıracak halde değilim?

Sevgilim olduğunu bildiği halde aklımı karıştırdı iş arkadaşım. Kendimden nefret ettim ama ondan hoşlandım. Bunu sevgilime de söyledim. Çok üzüldü. Ama devam etti benimle.

Üstünden 2 - 2.5 ay geçti şu an beni resmen umursamıyor. Yazıyorum cevap vermiyor. Cevap veriyor kısa veriyor. 1.5 aydırda görüşmedik zaten. Ama ben çok kötü haldeyim. Kendime kızıyorum bunu yapmamalıydım ama herşeyin güzel olacağına inandırdı onu hala çok sevdiğimi söyledim i söyledi. ..

Sizce tüm bunlar intikam için mıydı? Eğer öyleyse başardı yerle bir olmuş durumdayım. Ayrılalım dedim sen bilirsin dedi. Önceden olsa asla yapmazdı bunu. Ama ayrılamam çünkü çok seviyorum onun dışında herkes çok uzak geliyor ilişki düşünemiyorum.

2 ay düzeltmeye çalıştım olmadı dedi. En başından neden ayrılmadın o zaman neden beni buna inandırdın.

Hayatımda asla bir erkek için ağlamam. Asla gururumun önüne geçemez aşk derdim ama şu an rezil haldeyim. Çeşme gibi akıyor göz yaşlarım. N'olursunuz nasıl bir yol izlemem lazım yardım edin. Beni bu durumda hiçbir arkadaşım anlamaz. Samimiyetinize güveniyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
SADECE 3 - 4 GÜNLÜK BIR HOŞLANMAYDI YA !
Güncellemeler
+1 yıl
Ya biz onunla evlenmeyi düşünüyorduk. Bensöyledim. e heyecanlanan bir insandı. Seninle konuşmayi kims3ye değismem derdi. Nolur yardimci olun eski haline dondurmem gerek. Hata yaptim ama telefi etmem lazim. Dürüst olduğum için kaybetmek istemiyorum.

Sadece ben olsam bilmek isterdim dedim ve soyledim
Güncellemeler
+1 yıl
3 ay sonra geri döndü. Vazgeçmiştim tamda...

Seni başkasıyla gördüm el ele dedi. Ben değildim dedim. Biraz konuştuk ben hala seni seviyorum. Çok özledim her gün ruyalarimdasin dedi ama ben artik bizden bir şey olmaz dedim. Içim yaniyor geçmiyor bu aci...
Duygusal olarak aldattım. Affetti. 2 ay sonra soğuk davranmaya başladı... Sizce tüm bunlar intikam için miydi?