AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
265Cevap
senınkıde bır garıp soru hem başkasına ılgı duy bunu sonra sevgılıne söyle sonrada ne beklıyorsun anlamadım. bence ılk önce bır alışma süresı gectı kendı kafasında kendıne süre verdı ve olaya nokta koydu. bence boşuna uğraşma bende olsam güvenmem benım sevgılım olacak baskasından hoslanıyorum dıycek sonrada devam edecem o an byby olur evet üzülürüm ama asla böyle şeyı kabul etmem dusuncesı bıle yettı bana
sen kaşınmışsın ve yetişkin olarak yaptıklarının sorumluluğunıu üstleneceksin hatyat bu işte bağzen iyi bağzen kötü neticelenir. ex erkeğin hemen bitirmeyerek zaten olgunluk göstermiş kendisi gibi sandığı için seni Yıkılmış merak ertme senden daha fazla koymuş adama yapacak bişey yok işyerindeki arkadaşına gidersin artık
Duygular o kadar karısık hislerki ne zaman ne yapcagn belli olmaz... dogru bişy yapmamıssın ki zatn savunmuyosunda kendini erkek arkadasına gelincede asla affetmez bosa kürek sallama derim kırılmıs bir erkek her seyi yapabilir bu yasadıgında ders olsun erkekler kaldırmaz böyle seyleri... keşke söylemeseydin kendi vicdanın yeterdi sana şimdi bide göz yaşı eklemişsin...
biraz ilgi seni değiştirmiş aslında... kalbinde olanla yanında olan arasında gelgit yaşamışsın olması gerekeni kalbindekini seçmişsin ama o bunu duyunca yıkılmış kim olsa yıkılırdı sana olan güvenini zedelemişsin oda bunu sürdürememiş bir süre bunu kaldıramazsın ama yeni biri olmalı hayatında güven çerçevesinde ;)
İyi olmuş sana emek veren , değerli vaktini, sevgisini senle paylaşan biri yerine sen 3-4 günlük birini sevmişsin. Biri ile sevgiliyken başkasını düşünmemen gerekirdi. Gönlünde biri varken sen başkasını düşünüyorsan ayran gönüllüsün demektir. Erkek sana sadık olduğu halde sen başkasıyla duygusalda olsa bir şey yaşıyorsan bu yanlıştır.
Bunlar hep intikam oyunları... suç sendr 3 4 günlük bişey kalkıp söylenir mi uzun ilişkilerde böyle durumlara maalesef istenmese de rastlanıyor ama sonradan geçici birsey olduğu anlaşılıyor.
Sen hatayı dürüst olup söylemekle yapmışsın ne yazık ki.
Allah yardımcın olsun.
Evet öyle cok pismanim keske soylemeseydim
bir ilişkide bir kez güven zedelenirse o birliktelikten hayır gelmez sürekli acablarla gider bence otur güzelce konus nelerden rahatsız oldugunu niye böyle yaptıgını ve ne yapabileceklerinizi ona görede yolunuzu cizer devamsaa devam tamamsa tama dersiniz
Dimi görüşmek lazim ama yuz yuze
Demem ki, potansiyel olarak aldatabilme ihtimalin var. Erkek açısından durum bu. Bir daha aynı hataya düşme bunu hiçbir erkek kabullenmez. Güveni sarsılmış bir daha eskisi gibi olamaz.
Gelecekte aynı hataya düşmemek için beğendin bir insanı seç, demek sevgilim dediğin insanı çok beğenmiyordun. Aksi halde böyle birşey yapmaman gerekirdi.
Geçmiş olsun, kolaylıklar dilerim. Zaman herşeyin ilacıdır. Next ileriye bak ama hatalarından ders çıkarmayı unutma tabi bunları hata olarak düşünüyorsan.
valla hanımefendi haketmişsiniz afedersiniz. adama helal olsun diyorum en güzel cevabı vermiş size. aldatmanın duygusalı fizikseli olmaz nihayetinde sevgiliniz varken birine daha bakmışsınız. adam en güzel cevabı vermiş diye yineliyorum. lütfen kusura bakmayın ama haketmişsiniz
Hayır etmedim. O bana çok ilgisiz davrandi umursamadi
siz sevgiye leke düşürmüşsünüz. 3-4 günlüğü de aynı tek geceliği de. farzedelim ki ilgisiz davrandığı için başkasına yakınlaştınız, yine aldatmış oluyosunuz. ilgisizliğinden şikayetçiyseniz başkasına bakmadan önce ayrılmanız gerekirdi. kusura bakmayın ama adam sadıksa ve sırf ilgi göstermedi diye bir başkasına baktıysanız sevgiliniz varken, az bile yapmış diyebilirim. bana kendinizi savunduğunuz gibi vicdanınıza karşı kendinizi savunamadığınız için şu an burada bu soruyu soruyosunuz. aldattınız ve hakettiniz efendim yine de saygılar.
yuh bir de sizinle konuşan adamı suçlamışsınız. sizin hiç mi iradeniz yok Allah aşkına. her gel diyene gidiyosanız zaten adam lütfen terketsin sizi. biri varken başkasına aşık olmak bir adama yapılacak en kötü şeydir. sizin adınıza üzülmekle birlikte adamın az bile yaptığını düşünüyorum. umarım aldattığınız adam hayatının sonuna kadar mutlu olacağı, sadık birine sahip olur bir gün.
senden intikam almak için özel olarak uğraştığını sanmıyorum aldatan birisiyle devam edersen bir süre sonra zaten soğursun 1.5 aydır görüşmüyoruz diyorsun istese seni görürdü ama belli ki görmek bile istemiyor kusura bakma ama hak etmiş gibi görünüyorsun
Görmek istedi çok özledim seni falan dedi ama ben tatildeydim. Bulusamadik. Of umarım aci cektirmek icin yapmamiştir
Aci çektirmek için değildir icinden öyle geliyordur onun seni baska bir kadinla sldattigini dudun bunu hayal et hayalinde hissettigin acinn yarsi bile degildr onun hssettgi anlayamazsin ama bundan sonra sana guvenebilcegne Inanmyrrmm guven gitmistir bence geri kazanman cooooook uzun surer dua ette o da seni aldatmasin
Of off
://
başta affetmiş sonradan gururuna yedirememiş olablir herkes kaldıramaz bunu çok sevse de insan soğuyabilir bir süre sonra
o aynısını sana yapsaydı sen onu afferder mydin? önce bunu kendine sor sonra yolunu çizerin umarım
hayırlısı olur inş. senin için.
Affedemezdim belki etsemde paranoyak olurdum.
o etmiş gerçi ama 2 ay dayanabilmiş o paranoyaya artık alşmaya çalış
onsuz olmaya
Kurtarmam lazim. Onsuz yapamam. Asla kimseyle sevgili falan olmam birakirsada beni
olmamalısın ztn başkasının canını yakarsın yani
kurtarmak için çok uğraşman lazm ama yaparsın inş. istedğin olr
düzelmez sen adamı aldat sonra tekrar pişman ol geri dön nasıl bir şerefsizliktir bu ya yazıklar olsun o adam bir salaklık yapıp kabul etse bir sen utanmıcakmısın tekrar yüzüne bakmaya?
eğer sokaktaki köpek kadar gururu varsa dönmez
yapın edin onla bunla aldatın nasıl olsa seven bekleyen biri var yazıklar olsun :D
3 4 günlük bir hoşlanmaydı ya diyorsun isterse 1 saatlik olsun senin sevgin yalan bence ne istedigini bilmiyorsun bırak peşinide adam yoluna baksın
intikam olduğunu düşünmüyorum çünkü bende duygusal olarak aldatıldığımda affettim ve ilişkiye devam kararı aldım fakat gün geçtikçe soğuduğumu hissettim ve hem onun hemde kendimin yıpranmasını istemediğimden ve bu ilişkiyi yürütemeyeceğim için ayrıldım içimde bir nebze dahi olsa intikam duygusu olmadı..
Sakin kimseyi bahane etme aklını karıştıran o çocuk değil sensin. Benimde en zayıf anımda erkek arkadaşım beni aldattığı zaman eski erkek arkadaşım mesaj attı hemde o kadar güzel aklımı karıştırmaya çalıştı ki aklım hiçte karışmadi o haldeyken bile olanların tek sorumlusu sensin kılıf arama. Bir erkeğin sırf intikam için bu şekilde davranacağını sanmam bence gerçekten denedi ve hazmedemedi
Surekli yuz yuze bakıyorduk. Sevgilim vsr dedim bunu bildiği halde etmedigi iltifatlar kalmadi surekli etrafimdaydi. 1 haftalik bir hata oldu.
Bilmiyorum intikam içinse daha beter olur yüreğim göz yaşım kalmadı artık
Dediklerinin hiçbiri bir bahane değil ve burada tek suçlu sensin. Ya intikam için böyle iğrenç birşeye kimse dayanamaz kimse ben hala hazmetmeyr çalışıyorum yeri geliyor sevdiğim kişiye tiksinetek bakıyorum elbet birgün benimde artık kaldıramadigim zaman gelicek
bence çok iyi olmuş başına gelenler. iyi bir sevgilin varken başkasından hoşlanmaktan- hemde 3,4 günlüğüne! bahsediyorsun. bu ne saçma sapan ne aşağılık bir şey. utan mıyor muusn ya hiç? güven falan mı kaldı sence çocukta? valla acıyorum adama. yazık ya yazık. sen belanı aramışsın , bunu sen istemişsin. iş arkadaşın da sende tencere kapak olurduunuz. bide yazmışsın buraya. yol falan göstern demişsin. artık (eski sevgilinin) kırdığın kalbinin vicdanına kalmışsın. dilerim affeder de sen mutlu olursun , umarım affetmez de , sevgiyi gerçkten hak edenler çıkar karşısına.
Hata yapmak ve o üzmek demek kaybetmeyi göze almak demek. Onu çok sevmiyormusun ki duygusal olarak aldatmışsın. Sana tek kelime daha derim o adamdan artık sana hayır gelmez. O adama onu yaptıysan ve hala devam ediyorsan senden defalarca intikam almaya başlamıştır bile...
Öyle davraniyor daha çok üzülüyorum zaten
dünyada tek erkek o kalmış gibi davranmayı bırakmalasın.
İsin zor iradene yenilmissin yapmissin bir hata ana bir erkek icinde bu durun gercekten katlanolmasi zor bir hal eliyor ya senden sogumaya calisiyor ya da intikam alma cabalari icerisinde senin yapabilecegin cok fazla biseyde yok cunku sen aciklayip objektif olmussun
Evet keşke olmasaydim.
Aynı durum benim başıma da geldi çok iyi niyetli saf bur sevgilim vardı ayrildik böyle bir haftskigina falan bu birisiyle ilişkiye girmiş sonra baristik tabi bana söyledi tam aştı de garaj başıma yıkıldı ama her insan hata yapar dedim Allah sasirtmasin dedim bırakmadım zaman geçmeye başladı sindiremedim bir türlü kabul edemedim kiskandim baktım kızın ömrünü yiyorum ayrıldım mecbur asla kaldiramazdim bunu
Bunu yapmak bizi daha üzüyor. Her seyin düzeleceğine inanip eskisinddn daha çok sarılıyoruz iliskiye. Hayatim mahvoldu bundan sonra kimseyi sevemem. Durduramiyorum kendimi. Ben hayatta ağlayan bir insan degildim ama şu an durmuyor goz yaşı
Kız şimdi nişanlı başkasıyla oda aynını demişti
Of bana olmaz işte
Olur anladım şu hayatta olmaz diye birseey yok
Önce hazmetmiş bu durumu ama zamanla aklına geldikce senden soğumuş. intikam fala değil zamanla gururuna yedirememiş. üzgünsün yargılamk ıstemıyorum ama bu kadar çok seviyorsan nasıl aklın karışıyor ben buna anlam veremıyorum.2ay uğraşmışsın bu saatden sonra düzelmez gıbıme gelıyor
Tam bir serefsize denk geldim. Döndü durdu etrafimda. Kaydi aklim 1 haftalik bir sey zaten. 1.5 yillim iliskide ilk defa basima geldi.
istediği kadar dönsün dursun etrafında. burada adam değil , senin iraden senin seçimin önemli. seven bir kızın bu durumda aklı kaymazdı aksine sinir olurdu rahatsız olurdu. yine sen söylemişsin ama empati yap. o boyle bir şey yapsaydı sen eskısı gıbı olabılırmıydın
Paranoyya yapardim sürekli
hatanın en büyüğü sendeymiş. sen gidip sevgilin olduğu halde iş arkadaşına yüz verip çorbayı bulamaç etmişsin. sevgilin intikam almadıysa gerçekten çok iyi dayanmış bunda adın gibi emin olabilirsin. artık sende umut göremediyse ayrılalım demene bile sen bilirsin diyebilecek kadar düşmüş :(
Yüz vermek mi? Her zaman mesafemi koydum ama o sürekli dibinde bitti
madem öyle nasıl aklını karıştırdı senin ve ondan hoşlamaya başladın? bunu bide gidip sevgiline söyleme cesaretinde bulunmuşsun iyi güzel de işin aslı böyle yaparak hatta mesafe koyduğun halde o diğer p*venkden hoşlanarak büyük bir ihanette bulunduğunun farkında mısın?
Farkındayım. Bu durum bir hafta sürdü ve kendimden nefret ettim. Sürekli kendime gelmem konusunda telkinlerde bulundum. Iştende ayrildim zaten
işten ayrılman bişey değiştirmeyecek sen sevgiline yaptığından sonra değiştirmez bence işi değil sevgilinden ayrılmayı ve ona bu acıyı yaşatmamayı düşünseydin keşke be canım :(
Onu çok sevdim ce seviyorum
aldatmak 2 taraf icin de cok kotu
yani o isterdi ki hep onu sevesin ama baska birini sevdigini ilgi duydugunu dusununce tabi ki sogumasi dogal
üstesinden gelirim diye düsünmüs ama o anı hala onun aklında
o yasattigin kotu aniyi silmek icin bir seyler yapmalisin
eger olmuyor ise birakicaksin
senden umidini kesmis birisi su an
eger yakınlarında bir kız olursa ilgi de duyarsa o senden ayrilir bence bak gör
cünkü seni gozden cikarmis
benden soylemesi
Ya olmaz dayanamam ya. Geecekten kaldiramam onu baskasiyla gormeye
bilemiyorum artik
tabii bu benim dusuncem sana soylim boyle bir sey de yapmayabilir tabii ki de ama tedbirli ol derim.
gerçekten bu hatayi bir daha yapmayacagina dair ağır bir şekilde göstermelisin yoksa...
Kesinlikle yapmam umarim eskisi gibi sever. Onun kadar saf tüm kalbiyle seven erkek bulamam ben. Kimse o kadarsevmez beni
bilemiyorum bu zamana kadar kac kisiyle oldun ki
emin konusmamak lazim yani
belki biri cikar ondan 10 kat daha cok sever
ama seni su andakilere gore en iyisi bu diyorsun
kacirmayacaksin o zman :)
Ili sevgilim ama cevremden duyuyorum yani
benden soylemesi...
Oldu sen birine asigim seviyorum de git ayni anda baska birine asik ol 2-3 gunluk sonra gecti de... otel mi l*n bu 2-3 gun falan... baktin cocugun sevdigi gibi baska biri seni sevmedi hic sende hemen asigim seviyorum ayaklarina yat oldu anasini satim. git zaten ayran gonullusun daha cokbulursun sen baksana zaten tetikte bekliyorsmussun her an takima yeni oyuncular eklemek icin... yuru git l*n adamin serefiyle oynamissin resmen...
Arkadaşım aynısı benimde başıma geldi, ama benimkisi 1-2 ay değil 1-2 hafta sürdü, kendi içimde affetmeye çalıştım kendimi affetmeye çalıştım ama başaramadım kendimide onuda affedemedim, aynı sevgilinin yaptığı gibi davrandım, sonra ayrıldık hiçte üzülmedim yani, çok yanlış yapmışsın :/
Intikamda olabilir tanide bana sorarsan bunu o an kabullenebildi ama zamanla kendi. kendini yedi ve yavas yavas sogumus olabilir ki bunu o yapsaydi sen o an bitirirdin dimi yani 4 5 gunluk bir hoslanma diyerek geccek bir konu değil ne yapabilirsin bilmem ama guvenini kazanman lazim bence guvensizlik ilismiyi bitirir
hak etmişsin ne yapsa yeridir ha üç gün ha dört gün işin içine başka bir kişi girdimi o an bitmiştir. bence çok mu çok kişiliksizsin. ilişkide iki tarafta birbirine yalan söylememeli ama bunun için söylemeliydin bence. Başka bir neden bulup ayrılmak isteyebilirdin ondan iş arkadaşınla aldatırken. Bir daha asla güvenini kazanamayacaksın adamın içinde ömrü boyunca bir kurt olacak bunu unutma. Yani bence paşa paşa özrünü dile bir nebze gönlünü al adamın sonra sen yoluna o yoluna..
senden soğumuş bunu geri çevirmek çok zordur birinin kalbini kırdığında birdaha sana aynı sevgiyi hissedemez ki etrafımda kimin kalbini kırıp üstüne defalarca özürde dilediysem fayda etmedi yani aftettim deselerde aslında intikam almak istedikleri çok açıktı.. maskara olduğumla kaldım. yani bunun geri dönüşü yoktur ya böyle devam et , ya da bırak hani bir laf varya sevdiğini özgür bırak dönerse senindir dönmüyorsa hiç senin olmamıştır diye aynen öyle
Off çok acı verici gebericem
sen is arkadasindan uzaklas bu 1 ikincisi ise artik sevgi bitmis aranizda ayrica sana olan guvenci sıfır birde şu var. sana umit vermemis yaptigin hatayi belki kabullenirimde devam ederim dusuncesiyle sana tamam demis ama sizin aranizda ne sevgi kalmis nede aşk bitmissiniz okeye donuyosunuz. gereksiz bence
Ayrildim işten zaten
Bence çocuğu rahat bırak, kurtulmuş senden çıkarmış hayatından, tekrar yapışıp da hayatını mahvetme. bir halt yemişsin , duygusal dahi olsa, aldatmışsın. 'Beni ayartan adam da suçlu değil mi yaaa' deme ayar olmasaydın sende. O adam konumuz değil, konu sen ve eski sevgilin. Biraz aklı başında kız olaydın da 1,5 yıllık ilişkini 2 güzel lafa aldanıp mahvetmeseydin. burada tek suçlu var o da sensin. Eski sevgilin doğru olanı yapmış. Ne bekliyodun acaba, alkış mı tutsaydı sana.
Kıyamam ya.. Şunu göstersen bile etkilenir bence ya da birisi şu yazdığını ona gösterebilse.. çaba içinde oldugunu görür en azından
Yeterince beddua aldim bu soruyla. Haydi hayırlısı
bacım en makulu yine kendi bildiğin yoldur.. Ne demiş Şair fazla yakınlığın getirdiği uzaklıktayız. madem uzaklaşmak istiyorsun oyunu kuralına göre oynayalım mızıkçılık yok. kuralı bozma derim
Yaptığın yarına kalsa da yanına kalmıyor işte. İncitmişsin inciniyorsun. Büyük ihtimalle mutlu mesut bitirmene izin vermemek için zamana oynamış ve başarmış. Daha fazla uzatmadan yol yakınken kendi yolunuza gitmeye gayret edin.
Intikam mıydı yani? Evet o an bitse uzulmezdim ama şu an ölüyorum acımdan.
Büyük ihtimalle. Ama emin olmak için yüzyüze görüşmek en doğrusu. Bakışından halinden tavrından cevabını alırsın. Sonrası da bir şekilde gelir.
Evet en iyisi görüşmek
En mantıklısı. Sonucu ne olursa olsun aklında soru işareti kalmaması her zaman daha iyidir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Cok tesekkur ederim. Konusmak iyiydi
bu kadar çok seviyorsan neden başkasının aklına girmesine izin verdin? söylediğin gibi sağlam olsaydı hissettiklerin başkasının adı bile geçmezdi aklından. kusura bakma bunu acımasızlık olarak görebilirsin ama suçlusun ve insanın kalbi kırıldığında böyle davranması normal. ve sadece 4 günlüktü diye kendini avutmaya çalışma. ve bunları seni üzmek için söylemiyorum.
oldu olacak 3-4 günlük hoşlanma deyip bir de bunu alışkanlık haline getir sonrada ben sevgilimi çok seviyorum de.
Yapılanın maalesef geri dönüşü olmaz sen duygularını kontrol edememişsin sevgilin'in hala sana güvenmesini nasıl bekleyebilirsin.
İleride evlendiğinizi düşün senin onu tekrar aldatmayacağını nerede bilsin çünkü sevgilinin sana güveni kalmadı.
Sen onu istediğin kadar sev o senden artık vazgeçmiş.
Başkasına tercih edilmek oldukça kötü. Ben olsam direkt ilişkimi keserdim. Aşk bu bir daha asla güvenemem. Aklım sevgilimde kalacağına başka işlerde kalsın.
1mm ya da 1km işe yarışı kazanmak önemli değildir önemli olan kazanmaktır. 3 4 günlük ya da 5 yılllık... aldatmak aldatmaktır.
Duygusal olarak aldatamazsın, zihinsel olarak aldatırsın... her iki ihtimalde de kendini kandırırsın.. yok çok hoş çocuktu yok çok şöyleydi, böyleydi falan durumu ciddiye almadığın belli yarın bende aynı samimiyetle yaklaşsam aynı karşılığı alabilirim.. aklını başına topla ne istediğini bilmeyen kişi böyle şeyleri er zaman yaşar.
Empati yapıyorum kendimi sevgilinin yerine koyuyorum , aynısı bana yapılsa direk ayrılırdım ama cok acı çekerdim , cocuk mantıklı yapmış sevgili olmaya devam edelim ben ondan soğurum mantığıyla ilerlemiş , yanı eleman ben ağlayacagıma o ağlasın demiş iyi mi yapmış? Evet haketmişsin bunu,
Bu saatten sonra yapabileceğin bir şey yok. Ayrılman lazım. Bitirmeniz lazım. Çünkü ne derse desin onu asla aklından atamaz. Sana şu an kızgın sinirli. Böyle bir şeyi sen olsaydın unuturmuydun? O da unutmaz ne kadar unuttum desede. O yüzden ayrılmanız lazım. Sonrada zamanın neler getireceğini hep beraber görürüz. Ya seni özler 1 2 sene sonra döner. Ya da seni asla affetmez kendine başka yol çizer. Şu an bundan daha iyisini yapamazsın. Yaptıklarımızın her zaman bir bedeli vardır.
Şimdi çağırdım onu. Oturduk konuştuk biraz Özür diledim agladim gel falan dedi sarildi.
sevmese böyle yapmaz dimi
seni kesinlikle çok seviyor. ama yalnız kaldığında bu düşünceleri kafasından atamaz. sana sarıldı çünkü ağladın kıyamadı. ama yalnız kaldığında bu duyguları beyninden atamaz. çok üstüne gitmemeyi dene derim ama bence işe yaramaz. trip falan atma üzülme. kendi işine bak. çocuk şu an kendiyle savaş halinde. bir yanda seni çok seviyor bir yanda doğru olanı yapmak istiyor.
Ya ama çok pişmanim ve birdaha yapmayacağım onunla evlenmek istiyorum ben
o zaman asla pes etme ve asla sorun çıkarma. zamana bırak. bırak bakalım ne yapacak. ayrılalım gibi cümleler kurma.
Yoj demicem kurtulcak ilişkim umarim.
Insallah dualarini kendinden eksik etme iyi geceler.
Teşekkür ediyorum sizede iyi geceler
Uzuldum senin icin birini severken bir baskasindan nasil
Hoslandin anlamadim ama.. Ama smdi psmansan ve digeriyle bse yasamadiysan insallah seni affeder dua ederim az once Kuran okudum, ne bilim Insallah hakkinda hayirlisi olr :( aglama uzulme insallah seni seviosa senden vazgecemez
Şimdi çağırdım onu. Oturduk konuştuk biraz Özür diledim agladim gel falan dedi sarildi.
Evet yapmaz Insallah duzelicek
Inşallah canım cok tesekkur ederim sana
Rica ederim canimm
Senin gibileri varya yok etmeli kizim bu dunyadan sen nasil o cocugu severken baskasini seversin ne sacma bisey bu cocuga yazik cok yazik ne igrenc insanlarsiniz ya sevmiyordun madem neden cocugu oyaladin hadi seviyordun is arkadasi ne ayak burada soru sorcagina git bir yerlerde karakterinden utan
Aynı şeyi 3 yıllık sevgilim bana yaşattı çok sevdigim için sineye çektim 3 ay ama gecelerce aglayıp kendimden nefret ettim sonunda ayrıldım şimdi bile çok kötü hissediyorum bazen öyle oluyorki söyledigin an öldürmeliydim onu diye geçiriyorum içimden bu çok adice nasıl insanlarsınız aklım almıyor sizi...
Bence senin o hoşlandığını söylemen ilişkide kopukluk yaratmış o olaydan sonra daha çok kusurlarına dikkat edip ilişkiyi sorgulamaya başladıysa normaldir. Kısacası toz pembe gözlükleri çıkardıysa olay bitmiştir
Off off
Benim tavsiyem karşındakini çok sıkmadan (ayrılmak isterse açık kapı bırakarak) içini dök durumu öğren tartışın hatta önemli değil... sonra konuyu tamamen kapat ve ilişkide yeni bir dönemi başlat o olaya takılıp kalırsan her aranız bozulduğunda acaba hoşlandığımı söylediğim için mi oldu diye içini kemirirsin
İntikam demiyelim ama bence aklina senin bu aldatman cok takilmis gunden gune dusunmus bu hareketini ve kendine yedirememis kendini uzmus baska dusuncelere kaymis belki.
Ve sonuc olarak sana eski degeri gosteremeyecegini hissetmis olabilir.
yapmaz tabi. Ama sevgi farkli sey deger farkli. Sen heran gidebilicek birisin gibi goruyor olabilir seji. bir daha olursa bu duye endiseli olabilir.
Hainliğinden hicbir mekanda lisanda affı olmaz. kızgın bir ateş parçasıyla etini daglasa yeridir. Gönül yikmissin gönlün ayakta duracak değil. kalbini parca parca edecek bu hayat. Seninde senin aklını çalanın da cani cehenneme iki cihanda da.
Sevgilim var dedim israrla dolandi etrafimda. SerefsiZ
şerefsiz dediğiniz adamdan daha şerefli değilsiniz sayın bayan.
Tilki dediğin çakal dediğin dolanır. AC gibi. sen uzak duracaksin. gerekirse sevdiğin erkeğe soyleyeceksin. Onun o dolanan taraflarını dolasimsiz bırakır. şerefsiz olduğunu biliyon da nasıl bariz kumpasina geliyorsun. orasida muamma. bence kendini tanı. sende de şeref yoksa şerefi olanların şerefi ile oynama.
1.) yaptığın kaşarlığın üstüne hala daha gururluyum diyorsun.
2.) madem bir b*k yedin niye söyledin onu kaybediceğini bile bile
3.) bu saatten sonra sana karşı hep bir güvensizliği olacak yani bu iş yatmış demektir.
4.) göz yaşlarını sil git iş arkadaşınla sabahlara kadar seviş göz yaşlarını dindirir.
5.) özür dile doğru dürüst bitir adamında boşu boşuna vaktini çalma senin ergen karakterinle zaten çoğu kez uğraşmış belli.
çok zor bir durum sonuctaa aynı sey olsaydı belki sende afetmezdn niye iş arkadsnla konstun hiç düşündn mü belki ilgisizdi erkek arkadasın sana karkı ama ne bileyim alllah sana yasatmasınn sen yasatmmsn ama bacım cok zor bir durum zaman diyelimm
Evet ilgisizdi..
yaaa işteee kendini sucmala biliyorum canıınn acıyor aklına geldikçe onsuz ne yaparım düşüncesi baskasıyla olmamm düşüncesi her ne yasamıs olursan olll kendini üzme cok ciddym sonra üzüldgün zaman acırsın onsuz da yaparsınn yapamam deme cok zor biliyorum ama yasandı hersey en acısı senin için bitti kelmesini duymak ama elden ne gelirr ki üzülme canınn acıya acıya atlatacaksın
Ders çalışmam lazim kafami veremiyorum
ayy o cok kötü iştee bende calısmıyordum al 2 senedr üniye giremiyorum bee kendine yazık etmee canısı
Of çalışıcam samimi yorumun için teşekkür ederim
ne demek böyle zamanlarda insan dinlenmek istiyorr çalış çalışş hadi öptüm :)
Aynen öyle. ..
Senın yaptıgın da ayıp yanı sen şimdi başkasından hoşlan sevgiline söyle o senı bu halde bıle sevip devam etmiş bir de benı umursamıyor dıyosn. E ne yağsın adam kendını onun yerıne koysana bence sen olsan direk ayrılıp küfürler edip yollardın
Evet ama deli gibi aci çekiyorum
yapmıyccaktın o zaman sen başkasından hoşlanırken o acı cekmedı mı
Ben ona söylediğimde o kişi coktan bitmiş gitmişti onu seviyordum hala.
erkek arkadaşından görmediğin ilgiyi başkası sana gösterince hoşlandın ondan. sonra erkek arkadaşına bu durumu anlattın belki de biraz kıskandırmak için. sonra hoşlandığın çocuk seninle ilgilenmeyi azaltıncada erkek arkadaşının seni kazanma çabalarına daha fazla dayanamadın değil mi :) tabi erkek ardaşın seni kazansa da bu durum aklına geliyor. Artık onun için vazgeçilmez değilsin, bir kere kırılmış
İnsan olan olmayan diye ayırmıyorum vicdanı olanı aldatmaz. Üstelik aldatan hiçbir mahluk affedilmeyi haketmiyor. Aldatmak başka bir bedene dokunmaktan sevişmekten öpmekten ibaret değildir, yanından geçen her hangi bir karşı cinse dair kafanda düşünceler oluşmuşsa da aldatmışsın olursun benim lügatımda.
aynı şeyi 5 senelik sevglm bana yaptı 3 4 günlk hoşlantıydı vs vs vs dedi. ama bunlarn hepsi inan masl gibi geliyor bana ve o kadar soğudumki zaten ayrıldıkda. şu an umrumda bile değil. o çok pişman her fırsatta sen gibi mesaj atar ama zerre kadar umursamıyorm onu. senin sevglinde o hesap canım geçmiş olsun umarım kişiliğine bir + sı olur bu durumun
Neden neden neden? Sizi delice seven bir insanı neden aldatırsınız. bende ihanete uğradım ikisinide cadde ortasında çok kötü dövdüm. şimdi başka biriyle evli ve çok mutsuz. seninki yine iyi yapmış. ben hala onun ihanetin acısıyla yaşıyorum. seven bir insana bu yapılırmı. bunun telafisi yok
Valla hocam benzer durum bende oldu, beddualarımın haddi hesabı yok , biliyorum beddua etmemem lazım ama aradan 4 yıl geçti ve hala rakı masasında o geliyor aklıma ama içimde öyle bir kin ve intikam ateşi vsr ki sönmedi gitti
Yıllar geçti acı dinmedi. kime yaptı hem kendine hem bana. neden peki? Bir anlık heves uğruna,,
Çok klasik olacak ama aynı şey sana yapılsa ne yapardın? Senin gibi biriyle evlenmezdim açıkçası. Çünkü evlilik ciddi bir şeydir. Çocuğumun annesinin böyle biri olmasını istemezdim. İyi ki yalnızım. :)
Cokta merakliydim sana
onun ne hissetdiyini cok iyi anliyorum. artik seni eskisi gibi gormuyor, guvenmiyor. seven adam icin o iliski cok ozeldir, sevdiyiyle kendini ayri bir dunyasi vardir gozunde ama bir kere boyle seyler oldumu o dunya yikilir bir daha eskisi gibi olamaz. o da boyle hissediyor bence. intikam aldiğini sanmiyorum boyle intikam olmaz
O cocuk gider gitmelide dogru olan bu arada gercekten sevgi olsaydi kafan hicbirsekilde karismazdi sadece sevdigini saniyormusun ikiniz icin en dogrusu ayrilik ben olsam bende kabullenemezdim
Doğru olani o falsn değil 1 haftalik olay 1
5 senelik ilişki...
Kaba olarak "bıldırcın hurmalar ,***ünü tırmalar" hayatta herşeyi affedebilirim ama aldatmayı asla.. senin arkadaşın yine denemiş olur mu acaba diye ben olsam suratına tükürüp daha da bakmazdım yüzüne.. geçmiş olsun
Aşk varken öyle olmuyor o işte.
O işi geçeceksin aşk varken aldatıyorsun da aşk varken terkedemiyor musun :D güldürme beni , aşık insan aldatmaz aldatırsa da şerefinden şüphe ederim , hayatta aşkı sadece sizler bilmiyorsunuz merak etmeyin , ben en saf aşkı da bilirim , sizin aşk dediğiniz duyguları da
Ben baskasindan hoşlandim evet ama sadace 1 haftalik bir şeydi. O suredr sevgilimi hala seviyordum.
Ya hem aldatıosun hem seviyorum diorsun bir de mağdurum modundasın.. kusura bakma ama madem yedin bir b*k , cezasını çekeceksin
Kız arkadaşının başka bir erkekten hoşlandığını bile bile onu kazanmaya çalışan erkeğe godoş.
Erkek arkadaşı olduğu halde başka bir erkekten hoşlanan kadına da şerefsiz derim.
Tencere kapak ilişkisi, sizden insan olarak bir cacık olmaz kusura bakmayın.
senin yaptığına benzerini benim erkek arkadşım yapmıştı ben ona şans verdim ve aynı şeye devam etti güvensizlik çok kötü bişey ben neler yaşadım ya geceleri anlatamam ama sen pişmansın gördüğüm kadarıyla buda iyi bişey ama karşı tarafta çok kırılmıştır kendimden biliyorum. seviyorsa elbette acı çeker ama güvensizlik oldu ya bir kere kalbine gömer..
Ben bir daha asla yapmam
umarım hayırlısı olur..
seni avutmak istemiyorum ama bu adamın aklında her zaman kalacak ve sana hiç bir zaman eskisi gibi güvenmeyecektir bu da ilişkinizde en ufak olayların bile sorun olmasına sebep olabilir zor durumun o güveni tekrar inşa etmek arkadaşın yanında olmak istemezdim gerçekten zor bir durum
Diğer adam seni nasıl tavladı :( ? Madem erkek arkadaşını bu kadar aşıktın nasıl böyle birşey yaptın? Sevgilin zamanla içindeki acı ve öfkeye yenik düşmüş, kısacası kabullenememiş bu durumu. Bende olsam kabullenmezdim sana kötü davranmaması da yine biraz olsun sana duyduğu saygıdan ötürü olsa gerek.
Başkasından hoşlandığını ona söylemekle dürüstlük etmişsin ama bunun adı aynı zamanda salaklık. Böyle olacağını hiç düşünemedin mi? Senden zaten en büyük intikamı soğuk davranarak alıyo başka bir şey yapmasına ihtiyacı yok. İş yerindeki kişiy suçlamışsın beni etkiledi diye. Etkilenme!! o kadar basit değilsin herhalde.
Erkek arkadaşının güveni yok artık sana ve bu çok normal. Onun yerinde olsam en başta affetmezdim seni.
Son söz: Her şey bitmiş arkadaşım bazı şeyleri geri döndüremezsin
hiç kusura bakma da ne bekliyodun acaba hiçbirinize yaptıklarınızın sonuçlarına katlanmayı öğretmediler mi bu hayatta. Ve bu en doğal sonuç ağlasan da sızlasan da yaptıklarının bedeli bu ve bu bedeli göze alarak ne yaptıysan yaptın. Ve @axies arkadaşımın dediği gibi
kışın yediğin hurmalar yazın götünü tırmalar bu sözü özümsemeye bak ileride çok ihtiyacın olacak bu kafayla gidersen..