gitmem. yaşanmış bitmiş bir ilişki sonuçta. düğün günü çiftin hayatını birleştirdiği değerli bir gündür, evlilik kutsaldır derler. yüzsüzlük edip gitmenin, sırf itlik olsun, egom tatmin olsun ne kaybettiğini görsün diye gelinle damadın huzurunu kaçırmaya gerek yok, insanlar gidince bir b. k olacağını, diğer insanların 'helal olsun' diyip alkışlayacağını falan düşünüyorlar ama bence şerefsizlikten başka bir şey değil o kutsal günde huzursuzluk çıkarmak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılo yuzsuzlugu benim abim yapti.. gitti kizin dugununde birde oynadi O. o
Ben olsam yapamazdim... sonucta nekadar eskidede kalsa kesin yasanmislar aklima gelirdi.. hem evlenecegi kisiyide rahatsiz etmeye gerek yok...3718 Yorumla- +1 yıl
Gitti kizi tebrik etti abim kizn yerinde olmak istemezdim..
- +1 yıl
acik casi kizin yüzü dahi kizarmadi ben olsam yapamazdim..
bu arada gideceksende gözükme... evlenecegi kisiyide dusun yasamis olduklariniz gecmiste kaldi ne demisler gecmiste takili kalirsan asla gelecegi goremezsin... - +1 yıl
Abine helal olsun yüzsüzlüğün daniskası yapmış :)
- +1 yıl
soruyu sorana hacı naptın sen öyle soru mu sorulur yazacaktım ama senin abinin yaptığına hepten şok oldum :l
- +1 yıl
Abine helal olsun hep yapmak istediğim şey cesaretliyim ya ordan biri bana birşey derde düğünün a. korum diye korkuyorum o kötü işte :D
- +1 yıl
Valla helal olsun ne geniş bir adammış abi, ben hayal edeyim birlikte yaşanmışlıklarımız olsun gelecekte karım olacağını düşündüğüm kadının gece sonunda başka bir erkeğin koynunda uyumasını mı tebrik edeceğim! Kusura bakmayın ama o kadar da rahat biri değilim ister bağnaz deyin ister başka bişi
- +1 yıl
benimki de beni davet etti ve gitmedim. nesine gideyim ki?
- +1 yıl
niye abin yüzsüzlük yapmış olsun ki... bence gayet güzel yapmış intikam almış bak sen evleniyorsun ama şeyimde değil helal olsun valla... artık kimbilir kız ne yapmıştır da abinde böyle şey yaptı.. yüzsüzlük değildir bu.. bende olsam bende kızdırmak en güzel gecesini mahvetmek için giderdim büyük ihtimal:)))
Gerçekten sevdiysem giderim. Sevmek en mutlu anınıda en acı anınıda paylaşmaktır. Bedeli ne olursa olsun. Hatta bu hafta sonu ilk aşkımla aynı düğünde beraberdik. O evlenmişti. Bana bakışları halen ilk günki gibiydi. Elimden geldiğince bakmamaya çalıştım aklını bulandırmak istemedim hiç. Eski günleri düşünmeden edemedim tabi.
00 Yorumla
+1 yılDuygusal biriysen gitme sakın.. şu an için bir şey olmaz niye etkileniyim dersin ama öyle olmaz.. birde hala sevgilin yoksa sakın gitme şu an olmasa bile düğün esnasında, düğün esnasında olmasa bile sonrasında çok pis kor adama.. haa duygusal değil, vurdum duymaz bir tipsen git benim içinde bir göbek at :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
+1 yıleskiden neler yaşandığına bağlı. seneler önce biriyle çıkmıştım sonra çok yakın arkadaş olduk sanki hiç sevgili olmamışız hep dost olmuşuz gibiydik ve birkaç ay sonra evleniyor kesinlikle gideceğim düğününe. ama çok özel şeyler yaşadığım, benim için yeri farklı olan eski sevgilimse eğer gitmem zaten o da bana öyle bir teklifte bulunmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
yok zaten görüşmüyoruz öyle bir yüzsüzlük de yapmaz :)
Gitmek isterdim. Mazoşistim ben. Evlenme planları yapıyorduk gidipte başkasıyla evlenirse üstüne bir de beni çağırırsa ben de gidip oynarım. Tam altınımı da takarım kulağına haram zıkkım olsun dileklerimi de iletirim.
Hem ağlarım hem oynarım hesabı.00 YorumlaValla helal olsun ne geniş bir adammış abi, ben hayal edeyim birlikte yaşanmışlıklarımız olsun gelecekte karım olacağını düşündüğüm kadının gece sonunda başka bir erkeğin koynunda uyumasını mı tebrik edeceğim! Kusura bakmayın ama o kadar da rahat biri değilim ister bağnaz deyin ister başka bişi
00 Yorumla
+1 yılGeçen ayın 21'inde hala sevdiğim kızın düğünü vardır. Ortak çevremiz olmasına rağmen bir şekilde atlatıp gitmedim. Bu şerefsizliktir, acizliktir. Medeniyeti savunurum ama burada çıkıp kimse medeni bireyler bunu yapabilir demesin. Sevdiğin kızın düğününde tebrikler lafını ortaya atamazsın. Kalbinden utanırsın bir kere..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırak düğüne gitmeyi eski sevgilimin yeni sevgilisi kansere, AIDS'e, Ebola'ya ayrı ayrı çare bulsa, Doğu'daki bütün çocukları okula gönderip çocuk gelinleri bitirse, halkı eğitip ülkeyi geliştirse, her sokak hayvanına sevgi dolu aileler, her evsize ev bulsa, Megali Idea'yı hayata geçirse, İstanbul'u adama benzetse, bitmeyen şarj icat etse gene nefret ederim
31 Yorumla
+1 yılAsk sevgi bitmisse neden olmasin yahu millet eski sevgilisi ile kanka oluyo bunda ne abeslik varki.. zatn bitmis icinde birsey hissemiyosunnormal insandan bir farki yok demektir he hala hala icinde sevgi ask beslerse zaten gidemez insan gormeye tahammul edemez.. cagirirsa gidilir skinti yok:D
00 YorumlaGitmedim. Nikah defterine imzayı atana kadar benim olsun diye imzayı attıktan sonra mutlu olsun diye duamı ettim Hediyemi gönderdim inşaallah olmaz ama belki bir gün merhaba der diye cevabımı hazırladım aşkımı benle toprak olsun diye kalbime gömdüm bütün herkese avazımın çıktığı kadar susup dünyalık mevzumuzu bitirdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet, gidecek ve eşine ''O bu dünyada mutlu olmayı hak eden yegane erkek, onu mutlu etmek için elinden geleni yap, sakın ola onu üzme, incitme yoksa karşında beni bulursun.'' diyecek ve hıçkırıklarla oradan ayrılacaktım ama olmadı düğünü aylar sonra öğrendim :D
00 Yorumladavet edilmediğim yere gitmem. ama edilirsem geri çevirmem o dedikoduları nasıl kaçırırım. kendi gözlerimle kendimden çirkin bulduğum eşinin dedikodusunu bütün arkadaşlarımla yapardım 2 hafta malezeme valla :D
10 Yorumla
+1 yılarıza insan işi bence gitmek. ne işin var abicim senin orada? canın mı sıkılıyor? kendine dert edecek başka bir şey bul gidecek kişiye söylüyorum. yapma böyle gerzekçe işler.. git sahilde otur! boğazdan geçen roro gemilerini seyret.. "aa ne güzel konteynir" de yalandan da olsa şaşır, martı besle ama gitme!
00 YorumlaAbine helal olsun falan diyonuz ya. Kusura bakmada bu yuzsuzluk. Gecmisti ikinizde bielikte iyi kotu bisey yasamisiniz. Ama kizin ya da bir cocugun dugununu mafetmeyin boyle hareketlerle. Kendinizi kucuk dusurmus olursunuz
00 YorumlaAyrı şehirlerdeydik. Köye geldiğim akşam düğün vardı. Kimin olduğunu bilmiyordum. Köye geldik, yemek yerken sordum. Meğer onun düğünüymüş. Gittim. Üstüne birde güzelce göbek attım. Kınalarını yaktım^^ Tabi çok sevmediğim için böyle rahattım.
00 Yorumla
+1 yılKapıdan şerbetle pastamı alır ağlaya ağlaya yerim ))))=
34 Yorumla- +1 yıl
Pastasız düğün mi olur nan.
Tabi ki zıkkımlanacağım )= - +1 yıl
sonucta eskı sevgılısı o pasta onun hakkı :D
+1 yılTakı takarken de şöyle anons ettir bari bu takiiii daaaa gelinin ya da damadin neyse artik yiyiştigi eski tokmakciiiisiiiindaaaan... şak şak şak
42 Yorumla
+1 yılBelli bişeyler yaşamışım ve ayrılmışız?
ve o yaşıyo?
ve beddualarım tutmamış?
ha bir de evleniyo..
asla ya..20 Yorumla
+1 yılÜç şartla giderim
Eski sevgiliyle nasıl ayrıldiğina bağlı arkadaşca ayrıldıysan olabilir.
Eşim varsa ve razı gelirse
Ve tabiki davet edildiysem
Bunlardan bir tanesi olmazsa kesinlikle gitmem 3de olmalı00 Yorumla
+1 yılben gerdeklerine gitmeyi daha çok isterim.. bakayım bende gösterdiği performansı sende gösterecek mi damat bey demek için:))))))))))))))))))))))))))))))
00 Yorumla
+1 yılyok be ne gitcem zaten gidersem eğer anılarım depreşir kötü olurum bide onları mutlu multu görünce iyice deliye dönerim giderim gelini döverim , parçalarım öyle dönerim :D
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.geyigiz.biz/balayi-karikaturu/ Biraz gülelim :)
00 YorumlaBenim bir tane sevgilim oldu ve hala sürüyor (Allah bozmasın.) baskasıyla evlenirken görmeyi kaldıramam Allah göstermesin, tabi bu şuanki düşüncem :)
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim uzaktan bir akrabamla evlendi düğün davetiyesi geldi annemler çok ısrar ettiler kızla samimiyim diye ama gitmedim kızada yazık damada da.
00 YorumlaBen giderim. Gitmeyide düşünüyorum. Hele bir şu furkan evlensin. Para bile takmayı düşünüyorum. Hatta gelinle tokalaşmayı. Gıcık şeyler bunlar. Severim gıcıklıgı:)
00 Yorumla
+1 yılNe kadar eski de kaldığına göre değişir sanırım, yani hiçbir şey hissetmiyorsam ve arkadaş kalabilmeyi başarabildiğim biriyse gidebilirim tabi :)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılGidebiliyorsam hakkaten hiçbir şey hissetmemisim demektir.
31 Yorumla o ne kı canım 5 senemi verdım ilk cıktıgımdı ailesi istedıgı ıcın evlendı cok zor bısey allah kimseye gostermesın dayanılmaz
10 Yorumla
+1 yılEğer kız, damat kişiye söylemişse bu damat tarafında huzursuzluk yaratabilir. Ama tabi ne kadar geçmişte kaldığı ve nasıl bir ayrılık yaşandığıyla da alakalı biraz durum. Sonuçta her ayrılık kanlı bıçaklı bitmiyor.
00 Yorumla
+1 yılAnnemin üvey halasının kızının oğlu olduğu için gitmek zorunda kalabilirim ama bana sorarsanız gitmek istemem, hoş olmaz ve kötü hissederim çünkü birde insanın ilki olunca ayrı oluyor. Yine de büyük konuşmamak lazım hayırlısı...
01 Yorumla
+1 yılEvlendi ama çağırmadı komünistin oğlu. Çağırsaydı giderdim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvallahh aşkından öldüğüm bir herfi vardı terk etti beni ve daha sonra çok üzüldüm ardından birini sevdimmm onlada düğününe gittimmm çeyrek altın bile taktımmm.. yani insanı içinde bişey kalmadıktan sonraaa bişey olmuyorrr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliye göre değişir diyorum ben. Hala konuştuğum eski sevgililerim var düğünlerine çağırsalar giderim ama mesela hala düşündüğümde içimde bir şeyler kaldıysa gitmem yani neden kendimi hem de onu kötü duruma düşüreyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiderim iyice oynarım ve bir de para takarım pastamı yer çıkarım hatta kulağına yanında ben olacaksın bak simdi neredeyim bide yanındakine bak derim o kadar yüzsüzlük ettim bunu söylemeden gidemezdim ;)
00 Yorumla
+1 yılolay molay çıkar abi gitmeye ne gerek var. ayrıca gidip sarsılmanın da anlamı yok. davet gelmediyse düşünme bile :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöylesine biriyse gidilir ama benim sıradan kişilerle işim olmaz.. ben maymun iştahlı olamam.. ohh eski erkek arkadaşım da evleniyor. amaaannn ne güzel sevmiştim onu, çok eğlenirdik biz falan diye bir de oynayamam :)
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim oyleydi buz evlenemesekte beni cagir mutlu oldugunu gormek isterim diyordu... umit besene baglamisti yani anlayacagin :)
00 Yorumla
+1 yılGiderim tabi nikah sayiti bile olurum cunku benden ayrilan kizin akil ve ruh saqliqi kotu olsa gerek. topluma kazandirmak gerek boyle kisileri :D
00 Yorumlaben gitmezdim ama şöyle belirteyim yakında benim ablamın düğünü var bakalım bana sevdiğim knk deyip buna rağmen gelecek mi? hemde uzak akrabayız
00 YorumlaValla şimdi kişisine bağlı. Hala unutamadığım eski sevgilimin düğününe gitmem ha zaten gitmek isterim tutarlar çünkü orayı dağıtırım. Çok umrumda olmayanların ise gıcıklık olsun diye gidebilirim :d
00 Yorumlaben bitanesinin düğününe gitmiştim. ama yaşanmış bitmiş birşey. hem kendisi hem de evlendiği kişi sevdiğim kişilerdi. hatta ben vesile oldum :p
00 Yorumla
+1 yıltabikide giderim canım ya ex aşkım ayyy evleniyormuş gidmezmiyim :)) (gitmem) ne işim var orda ev hediyesi de yapayım? :D
00 YorumlaBana uzak Allah'a yakın olsun. Hem artık eskide kalmış, onu takip etmediğimden düğünününden de bihaber olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsan geçmişi olan birinin özel gününe nasıl katılır gönül rahatlığıyla katılırsa ya ağır saplantılıdır unutamamıştır olay çıkaracaktır ya da yeni av peşindedir:P ama kesinlikle kişi hem kendisi için hem de eski sevgilisi için gitmemeli asla!
00 Yorumlahıcbiri umrumda degil gıtmem tabıkı ama ilkler unutulmaz dıyorlarya ıste ılk sevgılımın dugunu olsa zaten gormeye dayanamam...
00 YorumlaKoluma eşimi takar mutluluklar dilemeye giderim eh eski arkadaş sonuçta
01 Yorumla
+1 yılhayır. adam secimini yapmış kafa karıstırmaya gerek yok =)
03 Yorumla- +1 yıl
yok yahu. yazık elin kızına ben zamanında nasıl sevmişsem o da öyle sevmiş demek ki evleniyor. benim nasibim olsa zaten ayrılmazdım. acırım kıza yapmam öyle sey.
+1 yılGiderim. Eskiyse gömülmüş olduğundan hiçbir mana ifade etmez. :)
011 Yorumla- +1 yıl
Kız eğer eşine seni anlatmışsa sıkıntı olmayacaktır büyük ihtimal..
Ama anlatmamışsa da arkadaşım der geçer.. Damadın da o hengamede seni düşüneceğini zannetmiyorum... - +1 yıl
Öyle mi? Evet Sakarya'dayım :)
- +1 yıl
Vazgeçerse zaten o evliliğin gerçekleşmemesi daha evlamış derim...
- +1 yıl
Acele ettiriyolar bence kız fikrinden caymasın diye.. Üzüldüm bak.. :(
- +1 yıl
Boşuna bekleme. Evlendirirler onu.. Sana bırakmazlar.
anca arkasından sende mal gibi baka kalırsın...
Böyle sorular sorulunca benim aklıma niçin hep bu adam geliyor:
https://www.youtube.com/watch?v=zWO3CsnIlHw00 Yorumla
+1 yılYok daha neler birde takı takalım göbek atıp halay başına geçelim istersen damada nasihat verelim iyi Kız AMA biraz kıskanç yaşadım biliyorum çayı şekersiz sever deyip birde ağlayalım ohhhh ne alaaaa ne alaaa :)
00 YorumlaYok artik daha neler ama belki mecbur kalabilirsiniz ya yskin akeaban veya arkadasin evlenirse ayni kisiyle bilmiyolarsa anlasilmasin die giderim
00 Yorumla
+1 yılHiç sanmıyorum bu kadar basit bir kız değilim ki eski sevgilim de yok zaten o yüzden kafam rahat :)
10 YorumlaGidip molotof kokteyli atmak tercihimdir saygilar :D
10 Yorumla
+1 yılnasıl ayrıldığımıza bağlı. Çok kötü ayrılmamışsak giderim.
10 Yorumlabunlar boş işler evlenecek ve sen onun düğününde oynayacan aklın erir mi bu işe? ben utanırım şahsen.
00 Yorumla
+1 yılSeytan git diyor ama sonra diyorum ki ne kendime ne ona bunu yapmaya hakkim yok. Ister istemez bir can sikintisi. Eski sevgili eskimediyse tabi bu soylediklerim.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen bazen eskimiyor sende
Hee ceyrek altin takmaya mi gidicem? Bu ne rahatlik soru mu yani bu? Gitsem gitsem molotof atmaya giderim
01 Yorumlagitmezdim gitsem eski günler canlanır gözümün önünde onu görünce canım yanar asla gitmem
20 Yorumla
+1 yılNe işim var ki? Utanmadan bir de davet edildi isem yuh artık derdim...
10 Yorumla
+1 yılGiderim hacı altın bile takarim acayip oynarım. Herzamanki o eğlenceli adam olurum.
00 YorumlaÇağırdıysa ve aramızda kötü bişey yasanmadiysa yanıma nişanlımı alıp giderim :P
00 Yorumla
+1 yılgitmeyi isterdim mutlu olduğunu görmeyi hak ediyor sonuna kadar.
00 Yorumla
+1 yılgidip napacam? damadın sırtına vura vura gerdeğemi sokacağız? henüz okadar avrupalı olamadık.
00 Yorumla- Devamını Gör (385)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat