Ben gitmedim
Giderim
Hayır gitmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben gitmedim
Eski sevgilinin düğününe gitmek, ben ve eski partnerimin ilişkimizde nasıl bittiğine, ne kadar zaman geçtiğine ve her iki tarafın da mevcut ilişki durumuna bağlı olarak değişir ama ben hiç bir zaman gitmemeyi tercih ederim. Eski sevgilinizle iyi bir arkadaşlık ilişkiniz varsa, davetinizi kabul etmek ve onun mutlu gününde orada olmak, size iyi gelebilir. Ancak, geçmişteki ilişkinizde ciddi sorunlar veya kötü hatıralar varsa, düğün davetini reddetmek mantıklı hatta o davet gelmemesi daha da mantıklı olur.
Cevap
38Cevap
Neden gideyim ne gerek var böyle şeylere hiç bu kadar modern gözle bakamıyorum bu tür durumlara hayır gitmem.
Ne işim var! Banane, bitmiş gitmiş artık. Herkes kendi yoluna gitmiş. Gittiği yolda mutlu olsun herkes.
Hayır gitmezdim biten bir ilişki bitmiş demektir geriye bakmanın bir anlamı yok oraya gitmeklede kendime saygısızlık etmiş olurum oyuzden de gitmezdim
Gitmem. Hadi gittim ne oldu? Sonuç? Kendini küçük düşürmekten başka şey değil vizyonsuzluk. Kendine saygısı olan insan gitmez.
Gitmem onun da gelmesini istemem. Ancak inatlaşıp davetiye gönderirse takar sevdiğimi koluma giderim o da öyle öyle baka kalır. 😌
Ne münasebet! Hangi sıfatla gideceksin ki eski sevgilisi falan mı? Zaten beraber olsaydınız senle evlenirdi
Ben giderim hatta gittim. Eski sevgilim benden yüzsüz ki beni davet etti
Ne görüntüsü?
Gidip ne diycem enişteye senin için beni bırakan başkası için de seni harcar mı diyeyim
Ne işim var orada 🙂
ümit besen mi çalacaklar?
Bilmiyorum sevgili 8si bana uzak ama eski eşim evlense bir onun düğününe gideceğim 🤣
Hayır gitmem tabiki oldu olacak nikah şahidi olayım
İyi muamele çektiyse gider çeyrek altınını takarım.. Hayatta vefalı olmak lazım 🦉
çok acizce bir davranış. ben zorla olduğuna inanmıyorum insan istemeden düğün yapmaz. o yüzden pisliğinde boğulsun kendi karakterimden ödün veremem
Ne işim olur ya niye gidiyim ki? eski sevgilimse zaten arrık ona karşı bir şey hissetmiyorumdur. hissetsem. Bile başkasıyla evleneceğini duyduğumda biter bitmesede gitmem.
Giderim izlerim köşeden tazeyken ne çakmıştım derim avsdndmdö
Gidersem tüm gece dans ederdim düğün bittikten sonra da ağlardım. Hayatımda hiç bu kadar sevip sevilmemiştim… Ailem yüzünden bitti zaten.
Yoo ırkçılık yaptılar. Türk değildi diye. Bilmeden konuşmazsan sevinirim.
Giderim eşini görmek için ben çok yedim derim sıra sende 😂
Hayatım boyunca çok acılar çektim zirvede bırakmak için giderim
Neden gideyim ki banane ondan
sonuçta eski sevgilim hayır görmemiş bırakmışım. herkes yerinde mutlu olsun gitmem
Giderim damata bir şey fısıldarım sdlşgölsşdlösdölhölş
Giderim çünkü ne kadar mutlu olduğunu tespit etmem gerekir
O kadar da alçalmadık.
Abimin düğününe bile gitmedim.
Giderim sonuçta iki medeni insanız
Bitmiştir yoksa düğünde gelin ben olurudm
Yok be kanki ne işim olur gidilmez herhalde
Gitmem tabii ki ne işim var.
Ne işim var banane
eşi rahatsız olabilir tabi ki gitmem
Ne işim varki mutlu günlerinde olmak istemem.
Davet edildim ama gitmedim
Bir mideniz vardı.. Onu hatırlayınız.
Ne münasebet hyrr
Tabi altın bile takarım ayıpsın
Umut besen miyiz biz ne işimiz var
ne işim var yahu
Gitmeye kalksam diyar diyar gezerim
Gittim ama dikkat çekmesin diye salağa yattım
Yok aramadı tabi
Davet edildim
Ben gittim ama uzaktan izledim hatta ağladım
Niye gideyim banane