Düğün günü ayrıldık ama deli gibi seviyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba, 2 gün önce düğün sabahı sevgilimle ayrıldık. Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

6 senelik ilişkimiz vardı, ilk aşık olduğum ilk sevdiğim kızdı. hala seviyorum hem de saplantı derecesinde, karşılıksız, saf bir şekilde.

Ben ailenin tek erkek çocuğuyum 26 yaşındayım ve etrafımda çok sevilen bir insanım, kimseye zararım dokunmaz, yolda tanımadığım insanlara yardım ederim. Uyumlu bir insanım, herkesle anlaşabilirim, kimseyi kırmamaya çalışırım, genelde insanları alttan alırım, kavgacı değilimdir. Aniden sinirlenebilirim ama daha da hızlı bir şekilde yumuşarım. Sevdiklerime karşı zaaflarım vardır, kimseyi zorda bırakmak istemem kimseyi zora koşmam, biraz da pısırıklığım vardır -sevdiklerime karşı-

Sevgilimle kavgalarımız olur her çift gibi, ben hiç haklı çıkmam. Bişeyleri biriktirir biriktirir biriktirir ve küçücük bişeyden büyük bir kavga çıkar. Ben haklıyım diye düşünürken öyle davranırken sevgilim konuşmaya başlar ve ben özür dileyip yalvarırım barışırız. O da ben de küs kalamayız. bir kaç saat en fazla yarım gün küs-ayrı kalırız.

Ben aleviyim o sünni, onlarda kesinlikle aleviye kız vermezler, isteme zamanı işsizdim, ailemin de benim de paramız yoktu, sevgilim ailesine karşı da baskındır, hiçbirini sorun etmedi ve ettirmedi. kredi çekip düğün yapacaktık ve krediyi biz ödeyecektik. ikimiz de mühendisiz, o devlette çalışıyor bense iş buldum. evlendikten sonra maddi sıkıntımız olmayacaktı. Ailemin evi var, babamın iyi kötü bir arabası var ama birtakım borçları var ve ellerin geçen para 450-500 civarı. Düğün öncesi babam paramız yok düğün yapamayız demişti ben de onlara kredi çekip düğün yapacağımızı söyledim aileme masraf çıkarmayacaktım. Ailemin ona karşı bazı davranışını sorun etti ve maddi konular sorun oldu. Sevgilimle ben plan yaptık aileler bu plana uydu. bazı sıkıntılar yüzünden anca 10000tl kredi çekebildik bununla düğün yapmaya çalıştık, evi düğündn sonra takılarla dizecektik. Para bende kaldı ben idare etmeye çalıştım...
Güncellemeler
+1 yıl
idare etmeye çalıştım. Düğün paramızdan ufak da olsa başka yerlere harcama yaptım. İstemeye giderken anneme kıyafet aldım fazla değil 100 tl ama istemeye gittiğimizde onun annesinin üstündekiler yeni değild hatta elbisesinde yırtığı vardı. Sevgilim çok tutumludur kendi düzenimiz kuracaz diye para yetiştirecez diye hiç ekstra masraf çıkarmazdı. Bende de hata çok farkındayım. İstemeye giderken arabaya benzini ben aldım babamın parası yoktu diye, Buna çok bozuldu düğün yapacaklar erkek taraf...
Güncellemeler
+1 yıl
erkek tarafısınız bukadar olmaz diye. bir yandan haklı, öte yandan ben aileme düğün yaparken size masraf olmayacağız demiştim.

Ailemden destek göremediğini söyledi maddi-manevi. Kavgalar oldu, ayrılıklar oldu yine de devam ettik. Telefonda annemle ve ablamla tartıştı sesini yükselterek konuştu. Ailemin yüzüne bakamaz oldum gelin getireceğim kız anneme bağırdı.

Onlar farklı şehirdeler, kına önceden oldu, evlerinden gelinlikle çıktı-muhafazakar bir çevrede oturuyorlar-...
Düğün günü ayrıldık ama deli gibi seviyorum. Ne yapmalıyım?