Gerçekten sevince kör oluyormuş insan, onu sevmiş olmaktan utanıyorum.
Yani kendine pay çıkartıp iş olan şahıslar, sizler insanlıktan nasibinizi almamışsınız.
Özelden mesaj atıp durmayın !
Cidden acıyorum size.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu onun tekamülü ile ilgili bir durum. Bahsettiğiniz (insanlık onur kıymet değer saygı gibi) değerler onun için bir anlam ifade etmediğinden takdir edersiniz ki alacağı çok yol var, pişmanlık aşamasına ya gelir ya hiç gelmez. Ve siz işinizi şansa bırakmayı hak etmiyorsunuz. Vardır her işte bir hayır. Size "bu bir yaşam dersi idi, çok güvendiğim ve sevdiğim birisi de insanı yanıltabiliyormuş, kendi kişisel farkındalığını görememiş birisi insana hayretler ettirebiliyormuş, demek ki ben de buradan seçimlerimi, güven ve sevgi duygumu daha ölçülü ve tartılı kullanacağımı anlıyorum ve artık yeni bir yaşamı seçiyorum, geçmişi serbest bırakıyorum oldu ve bitti, onun hayatımdan ayrılmasına izin veriyorum, bundan sonrası içinse tam anlamı ile beim sevgime, değerime, güvenime layık bir insanı hayatıma çekebileceğimi biliyorum" diyerek (onun yaptıklarını değil) geçmişi affetmek, geçmişin gitmesine izin vermek, üzerinizde kin taşımamak yakışıyor.
Pişmanlık yaşayacağını biliyorum.
Dediğin gibi canım dersimi aldım.
Bir kızım var ve kızıma karşı sorumluluğum.
Kendi yolunu kendi çizdi , yolu yol olmasada.
Sonunda kendi mutsuz olur bence. Sonuçta bu tarz şeyler mutluluk getirmez sadece açlık doyurur. Sen üzülme hoşsun güzelsin dediğin gibi.. Ayrıca kız çocuk diye soğumuşsa nasıl bir karakterdir.. Olgun değil bence
Eşimin şu an doyumsuzluk olarak gördüğü ve yaşadığı şey geçici farkındayım.
Kendine yakıştıra biliyorsa öyle basit bir kadınla da hayatını birleştirir.
Bazı erkeklerde vardır erkek adamın erkek oğlu olur düşüncesi.
Benim eşim ilk haftalarda oğlum olacak diye çevresine takılmaya başladı.
Kız olduğu belli olunca inan yüzü gülmedi.
İlgisi alakası da kesildi.
Allah böyle düşünen insanları cidden evlat sahibi yapmasın.
Arkadaşımın 9 senedir denemediği tedavi kalmadı çocuk sahibi olmak için.
Şimdi beni yalnız bırakmamak için yanıma geliyor ve hep ağlıyor kızım için.
Ne demeli bilmiyorum ki.
Kaderimizmiş.
Sen üzme kendini. Ben ne desem de zor bir durum biliyorum ama senin yapabileceğin bişey yok.. Kendi kendine akıllancak ya da böyle devam etcek farkına varmadan ama çocuk için çok iyi bir babalık örneği değil bence. Şöyle bakıyorum da boşan demişler bu da zor bişey. Kolay değil sonuçta kendileri boşanmıyor..
esınızın gıttıgı yol yol degıl ancak sızde hıc kendınıze donup bır baktınızmı benım hatalarım olabılırmı? nerede yanlış yapıyorum? bu adam neden boylesı bır yol sectı dıye.. bebegınızın kız ıolmasının bu işle alakası olmadıgına adım kadar emınım ayrıca.. boşandıgınızda dahamı mutlu olacaksınız? bır baskası onun kızınıza baktıgından dahamı ıyı bakacak kızınıza!
Geriye dönüp bakıyorum kendime evet hatalarım var.
Eşim iyi kazanan biri fakat hiç birikim yapmadı çok üsteledim.
Eve çok geç geliyordu varsa yoksa arkadaşları vardı hayatında.
Kazandığını nasıl değerlendirdiğini sorunca çekip çekip gidiyordu.
Bu huyu yüzünden çok tartışıyorduk.
Bu arada eşimi çok sevdiğim için bekardan aldattığını yine sineye çekmiştim.
Her zaman alıp karşıma konuşmaya çalıştım.
Bende eksik bulduğu şeyleri belirtmesini düzelmek için çaba harcayacağımı belirttim lakin susup durdu.
Ben bana karşı yaptığı davranışın hoş olmadığını söyleyince kabullenmedi.
Aramızda büyük bir iletişim sorunu vardı.
Sürekli keşke 20yaşlarımda olsam deyip duruyordu.
O da sanırım 35yaşında arabası olmasına ve cebinden parasının eksik olmamasına bağlıyorum.
Ne zaman para kazanmaya başladı çok değişti.
bazı ınsanların ketum oldugunu unutmamak gerek bazıları duygularını acıga vurur bazıları ıse anlasılmayı bekler.. esınız anlamanızı beklemış, soylememiş bu onun hatası.. ancak onu herkesten daha ıyı tanıyan bırı olarak ne ıstedıgını sızde dusunebılırsınız, acaba ne ıster? erkekler cok bır sey ıstemez emın olun.. cogu yetıstırdıgınız cocuk kadar ıster hatta daha azına razıdır.. nasılkı konusmayı beceremyen cocukların dılınden anne, kadında erkegın ıstegını oyle anlamalı cok zaman.. yuvanıza sahıp cıkın! esınıze yaklasın! sız yaklastıkca oda yaklasacaktır mutlaka ama mutlaka..
Sadece onun hayallerimi önemli sizce?
Kendinden olan bebeği bile çirkin bulup sahiplenmeyin adam için benim sevgimde çok aslında.
Ben boşanmayı yeni biriyle hayatımı birleştirmek istediğim için değil, herkesin artığı olan bir kadın için beni kaybetmeyi göze aldığı için istiyorum.
Yoksa emin olun erkek sevdasını sürüyor kadın çekiyor ayrıldıktan sonra.
Ve her, eyden önce bir kızım var.
yoook bebegını cırkın bulup onu sevmeyen baba olamaz, buna ınanmam ınanamam.. burada bır soguma var sadece ve bundan dolayı yolunu kaybetmıs bır adam, esınızın yaptıkları hoş gorulemez ama tum sucu ona atmakda buyuk hata olur.. ben kesınlıkle sıze erkek sevdalısı demedım yanlış anlasılmaktan korkarım.. yalnız hayatınıza mutlaka bırsı gelıp gırecktır gunun bırınde o gelen esınızden dahamı cok sevecek yavrunuzu dedım sadece..
Peki neden soğur bir baba daha 5aylık bir bebeğe karşı?
Bir erkek olarak yorumunuzu almak istiyorum.
bu sogukluk bebege degılkı sıze! dolayısı ıle bebege... hayvan bıle yavrusunu opup koklarken bır ınsan nasılkı evladından uzak durabılır.. benım ıkı oglum var dunyam onlar! hatta otekı dunyam! bazen 1 hafta goremıyorum dunyam kapkara oluyor.. esınızın bebegınıze uzaklıgı aslında sıze olan uzaklık sıze küsmüş bebekden acısını cıkartıyor:((( yanlış çok yanlış.. ama bebege kusebılecegını hıc sanmıyorum acıkcası..
Belirttiğiniz gibi benden ve bebekten soğuduğunu söylemişti.
Bu olay 1 hafta önce yaşandı ihanetini yakalamam beni bugün tehdit etmek için aradı kızını sormadı bile.
Ortada bir yanlış varsa zaten 2taraflıdır ben bunu kabul ederim lakin, o kadar konuştum anlamaya, anlatmaya çalıştım hep bir kapalı kutu.
Böyle olmasını ben hiç istemezdim ben eşimi çok seviyorum ama şimdi başkasıyla ilişkisi varken ya da ben bunu biliyorken asla aynı yastığa baş koyamam.
Kendime yakıştırmıyorum bunu.
Şu an yaptığı hiç birşeyi kabullenmiyor ama inkar ettiği şeyi ispat etmeye bile çalışmıyor.
Görüştüğü kişiyi hiç aramadım mesaj dahi atmadım.
Ama nasıl olduysa bana engelli teli.
Böyle bir hayat sürmek istiyorsa buyursun sürsün.
Lakin ben böyle bir adamı sevmiş olmaktan utanıyorum.
kesınlıkle sızde bır hata varsa onda yuz hata var.. yaptıgı sey affedılebılecek bırseyde degıl, her ınsan beceremez bunu zaten ve kımsede o ınsanı kınayamaz.. bir baskası! yenılır yutulur bırseymı bu? asla.. bır gun gelecek gercegı gorecek ve emınımkı sızden ozur dıleyecek belkıde dızlerınıze kapanarak! sabredın.. ıkınız yoksunuz ucunuz varsınız! ıkınızın arasındakı sey nıhayete erse bıle bebegınız ıcın omur boyu ıletısımde kalabılecek saygınız kalsın her daım.. hakkınızda hayırlısını dılıyorum allahtan.. ben hem ayrılmış bır aılenın cocugu hemde oylesı ıkı cocugun babası olarak konuştum fıkrımı belırttım, insanlıktan uzaklasmamak gerek her ne olursa olsun.. allah esınızın kalbıne yumusaklık ve insanlık nasip etsin..
Âmin Allah razı olsun.
Çok teşekkür ederim.
Sayenizde kendimi tekrar sorguladım.
Zaman herşeyinde ilacı.
Orhan babanın bir lafı var. '' Son pişmanlık neye yarar , herşeyin bir bedeli var , buraya kadar '' . Pişman olsa ne olacakki. Birgün durucak ve diyecekki '' egom ve şeyimin zevki için karımdan ve çocugumdan oldum. Kimsede yanımda değil. Çok yalnızım '' diyecek. Sen kızınla mutlu bir hayattayken buda sizi pek bağlamayacak. Buna emin ol.
Herkes kendine yakışanı yapar ve ona göre yaşar.
Allah yolunu açık etsin.
Ama kızından mahrum kalacak.
Kaybı büyük.
Cevap
17Cevap
son pişmanlık fayda etmediği gibi ne kadar olursa olsun herşey değişmiştir eskisi gibi değildir. bu yüzden yapmamak gerekir yapıncada pişmanlık duymak saçmadir zaten. affedilirse bile tekrar yapar tekrar yapanda yüzsüzdür bana göre.
Erkek bayan fark etmez bir insanın içinde varsa zaten her türlü yapıyor.
sanmıyorum eşimin tövbe edip bir daha yapmayacağına.
O zaten hayal ettiği hayatı yaşıyor, tek engel bizdik ve yokuz artık..
Yaşadığı şu hızlı hayatın birde inişi var diye düşünüyorum.
hızlı yaşayan hızlı ölür işin kuralıdır üzücüdür ama gerçektir. hayatınızdan onu çıkartın zaten çıkartmışsınızda sizi hak edeni bulmaya çalışın ya da ben dul kalmak istiyorum diyorsanızda sizin kararınızdır. konuşmak istersenizde konuşuruz sorunlarınız varsa anlatın dinlerim ^^
açıkçası eşiniz tam bir şerefsizmiş... yani ne desek boş artık bu saaten sonra ya da onca şeyi yaptıktan sonra ne diyeceğim bilemedim.. allah yolunuzu açık etsin inş kızınızla mutlu olursunuz:(
Amin.
Allah razı olsun çok sağolun.
eşin bu kafayla giderse kesip ağzına verirler. Allah'ın verdiği bir nimete, mutlu bir yuvaya, sağlıklı bir bebeğe nankörlük eden adamdan hayır gelmez. kurtar kendini derim ben
Haklısınız...
Buradaki kör kütük budalaca erkek sevdalısı kızlara örnek teşkil eder umarım, erkeğin tipini kılığını giyim kuşamını beğenip kişiliğini görmezden gelmek ne kadar budalaca bir durum bu olay bunu kesin kanıtlıyor
Eşim fiziksel olarak benden yaşlı duruyor.
Bildiğin hafif gobekli bir Türk Erkeği.
Kişiliğe vurunca çevresinde çok sevilen saygılı biri.
Bende zaten tipinden ötürü değil kisiliginden ötürü evlendim.
Ama hersey parayı bulana kadarmış.
Çoğu kişiye tabi örnek olsun şu durum.
Allah yardımcın olsun bu da senin imtihanın önemli olan bu imtihandan isyan etmemek başarıyla geçmek inan ki her şerde vardır bir hayır Yüce Allah'ın vardır bir bildiği
Amin canım.
Ben hep hayırlısı için dua ettim başından beri.
Belki budur hayırlısı dediğin gibi.
Bu sıkıntıyı vermesinde bir hayır var belki işlediğin küçük ya da büyük günahlarına kefaret olacaktır bu sıkıntın
İnşallah öyledir.
Seven bir insanın kaldıramayacağı tek şey ihanettir.
En acı şekilde yaşıyorum.
En çok kafama takılan ve canımı sıkan şeylerden biri kızımın güzel bir aile ortamından eksik büyüyeceği.
Baba eksikliği nedir bilirim, bende babasız büyüdüm ama böylesi hiç olmasın daha iyi sanırım.
Aldatılmak da aldatmak da elbette çok kötü bir şey. Bundan Allaha sığınırız. Efendimiz: "Bizi aldatan bizden değildir" buyurur. Ama her şeye rağmen insanlar nefislerine ya da şeytana mağlup olabiliyorlar. Bunun için Efendimiz aldatmayı bir boşanma sebebi saymış ve eşinin kendisini aldattığını söyleyen bir insana, "Öyleyse boşa" demiştir. Hala sevdiğini söyleyince de, "O halde katlan" buyurmuştur.
Bu benim için katlanılacak bir şey değil canım.
Çok teşekkür ederim paylaşımın için.
Rica ederim. De katlan diye söylemedim Hayırlısını sadece bilgin olsun istedim
Kendimi ifade ettim cümlemde canım.
Allah kolaylık versin inşaallah
Amin.
Allah razı olsun.
"Yaşar" özel isim mi yoksa kelime niteliği mi taşıyor cümlede?
Kelime niteliği taşıyor t9 dan dolayı özel isim gibi yazmışım.
K. bakmayın.
Eşini aldatan erkekte kadında karaktersiz ve kişiliksizdir. Bahanesi çoktur kendi nezdinde ama tüm bunlar geçersizdir. Elbet birgün pişman olacaktır ama.
Yazık ne diyeyim , hayırlısı olsun senin için o gelse de sen eski sen olabilir misin tekrar çok zor gibi geliyor.
Eşimle aynı yastığa baş koymak düşüncesi bile igrendiriyor beni.
Seven biri asla kabullenmek.
Eşim son zamanlar paranın gücünün herşeyi satın alabileceğini söyleyip dururdu.
Ama hesaba katmadigi insanlık onuru ve şerefi var.
Bunu belirtmiş olsam da kendisine sadece tebessümle karşılık vermişti.
O hala onu sevdiğim için döneceğimi düşünüyor.
Keşke karşında kadını olduğunu ve bu kadının anne olduğunu idrak edebilseydi.
Üzülüyorum bir yandan çok sevdiğim insanı öyle kirlettiği ki içimde.
Bana karşı yaklaşımların ötürü yakınlık kurmaktan cekiniyordum istemiyordum da.
Hamilelik boyunca sürekli ailesinin yanında kilo aldığımı şişmanladığımı falan söyleyip mutsuz ediyordu.
Haliyle yüzümün asık olduğu zamanlar çok oldu.
Ben duygusalliga önem veren biriyim.
Eşim son 1 yıldır sadece kendi cinsel çıkarları için yaklaşıyordu rahatsız ediyordu bu durum beni.
Ilgi vs beklediğim de tamam duzeltecegim deyip yine başa sarıyordu.
Eşini seven ilgi gösteren ilgisini bekleyen biriyim fakat hep tek taraflı oldu.
1.68 boyunda 56 kilo bir bayanım yani bahsettiği gibi
Kilolu şişman biri olmadım.
Sana nasıl şişman diyebiliyor çok ilginç zaten sağlıgına değil de cinsiyetine bakan bir ekekten herşey beklenir , erkek olsaydı şeyini açıp da gezdirecek miydi oda beklenir bu düşünceden , senin adına üzüldüm hayallerin kırılmasını az çok bilirim Allah yardımcın olsun , içimde kalmasın sorayım , birisini yarı yolda bırakmışlığın var mı? ah almışındır hataların varmıdır? ben bu konulara çok kez şahit oldum cevaplamak zorunda da değilsin.
Kimsenin ahini almadım.
Vicdanım hür.
Çevresinde dostuna düşmanına bile faydası dokunmuş, emeği olan bir insanım.
Allahın takdiri sanırım bunları yaşamam.
Kimse mükemmel değildir lakin, bu kadarını hak edecek şeyler yapmadım.
Bana çevredekilerin dediği.
Esin bu yaşına kadar yaşamak isteyipte yasayamadigi hayata kavuştu.. (araba, para )
Evli olmaktan sıkıldı, sorumluluklarından kaçtı.
Hayal ettiği hayatı yaşıyor.
Bende böyle düşünüyorum ama nereye kadar böyle gidecek.
Kızımın suçu neydi.
Amin.
Çok sağolun.
Seven ve sevdiği tarafından aldatilan biri olarak ne kadar acı çektiğimi ben biliyorum. .
Rabbim kimseye yasatmasin.
Kadını erkeği yok bunun.
Evlilik sorumluluk ister bunu kabullenememiş. Sorunları çözmek yerine kaçmayı çözüm olarak görmüş. Boşanınca tek başına kalınca değerini anlar ama iş işten geçmiş
Kötü bir durum bu, çözümüde gene eşinle senin aranda... Kafandaki soru işaretlerine sadece eşin cevap verebilir, burdan ya da dışardan birisi değil...
Haklısın.
eşinle konuşmaya çalış, sonuçta eşssiniz siz, eş olmak demek sadece aynı yastığa baş koymak anlamına gelmemeli, şeffaf olun birbirinize karşı, olmalısınızda...
pısmanlık duymz sana deger vermıyenın halını sen degıl o kendı dusunsun allah yardımcın olsun
Allah razı olsun.
Çok sağolun..
sende sagol kendıne yenı bı yol sec bence hakkında en hayırlısı bu dusun dusun nereye kadar
Boşanmakta kararlıyım.
Kızım ve kendim için yaşarım.
Çalışmak ve hayatımı yoluna koymak için kızımın biraz büyümesi lazım.
Şanslı bir insanım ki, ailem büyük destekcim.
oyleyse yolun acık olsun
Yaptığı hata çok büyük pişman olsada affetsende yine bekler insan güvenini bir kere sarstı çünkü ama ayrılmıcaksan baya bir süründür
Allaha havale ediyorum kendisini.
Ben bir an önce soyadından kurtulmak istiyorum.
O gönül eglendirirken ben hala onun eşi sıfatında kalmak istemiyorum.
Kızım ve benim için herşeyin hayırlısı diliyorum.
Ayrılmadan önce iyi düşün kızını düşün kocanı iyice tanı bir daha yapmıcak potansiiyel varsa ayrılma dicem ama cok kötü bir durum en iyisi sen bilirsin kızına iyi bakda gerisi çokda önemli değil
Hiç güvenim kalmadı.
Ona ben son 2 yıldır güvenmeye çalışıyordum zaten.
Adamı teşvik edip açık ogretimden okuttum, ehliyet aldirdim ve su an çalıştığı yere benim sayemde girdi.
Öğretmenlik bitirmiş biriyim ve şu anda uzaktan eğitimle 2. Üni okuyorum.
Kaybım sadece değer verip sevmem ve en büyük üzüntüm böyle değmeyen bir adamdan çocuk sahibi olmak.
Anlattikca sıkılıyorum aslında.
Ama artık ailemle paylaşıp onların da daha fazla etkilenmesini istemediğim için buraya yazıyorum.
Ayrılık en iyisi gibi duruyor şuanda kendine dikkat et saldırmaya filan kalkar bu gerizekalı sana
Tehdit ediyor şu an.
Ama elinden geleni ardına koymamasını belirttim.
Dikkatli ol yeterince şiddet haberleri alıyoruz zaten polisten koruma iste tehdit mesajları varsa polise göster derim polisda umarım insaflı polis çıkar ailendende yardım al
6 aylık uzaklaştırma cezası buluyor.
Lakin oturduğum site güvenliğine güvenim yokdu, haklıda çıkdım.
dün kapıya kadar gelmiş ve kilidin değiştiğini öğrenmiş.
Ya evimde olsaydım ve bir şekilde ben uyurken girseydi ne olacaktı acaba.
ailemin yanındayım bu olaylar yaşandığından beri.
İyi yapıyorsun iyikide kilidi değiştirmişsin ailenden ayrılma tek başına bir yere gitme yanında biber gazı bulunsun
pişman olurda akıllanır mı bilmem ama çok iyi bir hayat yaşamayacağı kesin..
Bebek cok minik :( ama biseyler coktan tukenmis umarim duzelirsiniz
Düzelmek için çok geç artık.
belki bir müddet kısa bir süre yaşar ama unutur geçer. demekki sürekli farklı kadınlarla gezip tozmaya sevişmeye meyilli biri eşin
3 tane bekar kız kardeşi var ve sözde namus kavramını hat Safa'da yaşayan insanlar.
Acaba kendi kardeşlerinin başına gelse ne yapacak.
Aldattığı kadınla birlikte mahkemeye vereceğim, ailesi sadece rezil oluruz diyor.
Kimse ölüm sen ne yaptın demiyor.
Madem yiyecekti bu naneyi neden evlendi cocuk sahibi olmak istedi acaba.
evet kendi kardeşlerine yapılsa senin düşündüğün gibi düşünür maalesef sadece evlenmek için evlendikleri için. tanşma safhana kadar konuşmak grek seninle istersen mesaj at konuşalım. ayrıca rezil etmek senin içini rahatlatcakmı bhunuda sor kendine. yüzü olmayan insanlar rezil olmazlar
Maksadım kendime dert ortağı aramak değil sadece ne hissedecek bumdan sonra onu merak ettiğim için açtım bu konuyu.
Eşim ve onun gibi basit olarak gördüğüm insanların seviyesine inecek değilim.
Ne kadar karakterinizde olsa o adımın soyadını taşıyorum ben.
Mahkeme olayına gelince ailesi ve kendisi inkar ediyor hala ama elimde kadının attığı mesaj ve ses kaydı var.
Çevresi de görsün ne kadar adi biri olduğunu.
hakkında hayırlısı olsun o zman
Duymaz arkadasim sen evlenirken kormuydu kiz oldu diye bildigin ataerkil yani bunu anlamadin mi diyecegim siz kadinlarin cogu ataerkil erkegi seversiniz. Ayril belki burnu surtr nafakani ve cocuk parasini al. Yoksa olmaz merak etme
ondan artık sana bir fayda gelmez. kendi bencilliğinden yıllar sonra etrafına baktığında kimseyi bulamayacak. umarım kızını rahat rahat büyütürsün.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorum şuan.
Kızıma aileminde yardımıyla çok güzel bir gelecek, eğitim sağlayabilirim.
Sadece baba eksikliği yaşayacak farkındayım ama gerek görürsem psikolojik destek almasını sağlarım.
Evlat bambaşka bir şey.
Onun için yapılmayacak şey yok bu hayatta.
ilgi eksikliğini doldurmanız lazım yokluğunu hissettirmeyin.
Elimden geleni yapacağım.
Tşkler yorumunuz için.
rica ederim. bu siteye bazen biraz gülümsemek için girerken kendimi kötü hissediyorum.
Kendinden başkasının derdine üzülebilmek insanlık kazancı diye düşünüyorum.
Herkes biraz kendinden, biraz başkasından iyi ya da kötü bir şeyler öğrendiği zaman hayata karşı daha tecrübeli yaklaşıyor.
Bu siteye bu konu yüzünden üye oldum ve inan belki ailem dışında çıkar gütmeyeceği için tanımadığım insanların bakış açılarına ihtiyaç duyduğum için üye oldum ama sanırım yanlış anlaşılıyorum.
Bazıları tarafından.
Bende şimdi kafa dağıtmak için üye olduğum yerden bu tarz yaklaşımlardan ötürü sıkıntı ve stres yaşıyorum.
Allah herkesin içine, gönlüne göre versin.
Yanlış anlaşılmakta çok acı.
ilerde aldatırmıyım aldatmazmıyım yaşamadığım için kesin konuşmayayım heralde olmazdı ama annesi gitsede ben hiçbir şekilde çocuğumu bırakmazdım. seni sevmiyorsa en azından onunla ilgilenmeliydi. zaten yeterince sorunun var boşver.
ondan gelcek hayir allahtan gelsin sen oluruna birak
Elimden başka birşey gelmiyor ki zaten.
Oluruna bıraktım.
Boşan paranı al yeni bir hayat kur kendine. Çocuguna ada kendini
Onun ne yaptigini ya da ne yapacagini umursama artık ne hali varsa görsün. Daha cok aci cekmek zorunda degilsin
ALLAH GÜLLERİ böle manyaklara bizede nıye neden dikenını verırı yarabbim..
pişmanlık yaşayacagını sanmam. kızın varsa dahada baglanması gerekirdi
Pişman olmaz böyle biri..
Esini aldatan ERKEK diye bisey yoktur
Anlamadım?
Bazılarınız böyle dikkat çekmeye çalışıyor ne ilginç...
İyi günler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar