Eşimin geçen sene martta ve ekimde aldattığını öğrendim marttaki kısa süren bir şey ekimde olan uzun süreli başka bir kadınla bende nisanın başında bu kızı yakaladım (yakalamasaydım devam edicekti) iş yerinden bir kız kaç kere dışarda buluşup öpüşmüşler ardından da hemen marttakini yakaladım zaten oda iş yerinden kadını eve atmaya çalışmış ben memleketteyken şimdi günlerdir ağlayıp duruyor namaza felan başladı tövbe ettim felan diyor ortada iki tane çocuk var biri 4 yaşında biri 3 aylık sorum şu aldatan bir erkek gerçekten pişman olup tövbe edebilir mi yoksa ilerde devamı gelir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. 3 aylık bebekse Sizi hamileyken aldatmış. En iğrendiğim erkek türü. Ne güzel iş yeri öyle kızlar hep bunla buluşmaya hazır? Yakalamazsanız hala devam edecek ne tövbesi... İhanete bakış aöınnız da tuhak ha kısa süre olmuş ha uzun sonuçta herif başka vucuda dokunmuş ki hayal etmesi bile kötü. İş yerinde başka kız gelince tövbesini unutur o tilki. Ayrılmazsanız bile eskis gibi olmayacak yani nasıl dokunmasına izin vereceksiniz dokununca da aklınıza o kadınlara dokunduğu gelmeyecek mi? Aşk uykusu filmini izleyin. Galiba evli erkekler en çok küçük çocukları olan zamanlar aldatıyor. Genel gözlemlediğim bu. Çok çirkince bir şey. Çocuk yaptı hevesi mi kayboluyor bunların? Ortada aile diye bir şey yok artık. Maddi olarak onlar asılı durumdaysanız Doğu ülkelerinin kadınlarının en yaygın ortak hatasını yaparsınız devam ederseniz. Ama her kes şans hakediyor diyorsak ve de tövbesi samimiyse bunu gözlemlemek laızm bir süre. Tek namazla ibadet olmaz. Gözünü gönlnü haramdan çekecekse olur. Eskiden dindarlığı nasıldı? Geneli münafık olur da ondan sordum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılYaptığı affedilecek bir davranış asla değil, fakat seni de anlıyorum iki çocuğun var hemen bitiremiyorsun. Birincisi aldatmak iğrenç bir eylem ve bence sevgi falan asla bırakmıyor bir insan aldatmayı göze aldıysa evliliğini bitirmeyi de göze almıştır benim gözümde. İkincisi bence maalesef tekrar yapacak çünkü karakteri buna müsait ve bir şekilde tekrar edecek, müslüman ısırıldığı yerden tekrar ısırılmaz eğer gerçekten samimiyetine inandıysan tekrar aynı hatayı yapması sonucunda başına ne kötü felaketler gelebileceğini hissettirdiysen bir ihtimal yapmaması. Üçüncüsü sen onu aldatsan ne olurdu bu soruyu kendine sorar mısın, ben bu toplumdanda nefret ediyorum aldatan erkeklere yeterince ceza verilmiyor en basitinden her gören yüzüne tükürmeli tanındığı çevre iğrenerek bakmalı aynı kadınlar aldatınca yaptıkları gibi ama konu erkek olunca kızım sabret evliliğini ayakta tut bu kadın neden sabretsin sevmediği kendisini aldatan kandıran bir adama kısaca nefret ediyorum
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKüçük çocuklu anneler haliyle o çocuklarla uğraşmaktan yoruldukları için biraz ilgisiz ve bakımsız kalabiliyorlar bunun çözümü ise çocuklar tek sizin değil eve gelince verin ona ilgilensin baba değil mi işi ne
Gizli Üye(30-35)1 yılCocuk varsa bir tek annelere mi var? Babalara yok mu? Cocuklar kızsa hic dusunmuyor mu bu yaptiklarimla ilerde belki kızımla falan sınanırım diye? Oglunuz varsa da bu babayla terbiye falan edemezsiniz zaten. O da babayi ornek alirsa vay haline, emeklerinize yazik.
Bir de git sor bakalim ben aldatsaydim nasil tepki verirdin diye. Erkekler yapinca hataydi. Kadinlar yapinca ne oluyor? O***pu, defol git evden, bosanacagim, cocuklarin bile yuzunu göremeyeceksin, babanin evine git, herkese rezil eder bu durumda erkekler.
siz kadinlar bunu alttan aldiginiz surece devam edecekler elinin kiri olmaya devam edecek. Cocuk varsa erkege de var, ortada bir yuva varsa erkege de var. Bunlari erkekte dusunmeli ve ona gore hareket etmeli. Yuva ve cocuk sadece anneye zimmetli degil.
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı. İlk önce tehdit et deki tekrarı olur ise asla dönüşü olmaz çünkü o sisinyapan bizim de arkadakslar var dönüşü zor bir yol ama belki pişman da olmuş olabilir gelelim namaza zamaz zaten farz öyle her namaz kılan bunu şunu yaomaz diye bişe yok göz de boyayabilir
05 Yorumla
Soran1 yılPeki arkadaşların tekrar aynı haltı yemiş mi acaba yoksa cidden tövbe etmişlermi
Soran1 yılHımm anladım teşekkür ederim faydalı bir yorum 🙏🏻
Soran1 yılAmin teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılSakın sakın sakın affetmek gibi bir hataya düşme abla öyle bir erkek asla pişman olmaz ve eğer siz affedip barışırsanız bu kez birkez aldattım hemen affetti tekrar aldatsam yine affeder izlenimi verirsin ve bu böyle devam eder hani bir laf vardır ya alışmış kudurmuştan beterdir diye... Ha bir de seninle barışmak için seni çocuklarınız üzerinden manipüle edecektir bak çocuklar var onlar üzülmesin gel beni affet barışalım diye sakın ha inanma boşan ve donuna kadar neyi var neyi yok ikiye bölünsün ve birde üstüne nafakanı al keyfine bak böyle adamla uğraşma
00 Yorumla
1 yılBir süre pişman olur namaza basladım der yine yapar o adam. Bir de kendi evine kadını atması büyük cesaret yaa hsjswbsbsjq
16 Yorumla
Soran1 yılAynen buda demek ki kaybetmeyide göze aldığını gösteriyor o kadar umursamamış
- 1 yıl
Yani dedim ya büyük cesaret. Komşu görürde dememiş sana söyleyebilir komşular bunu düşünmesi gerekir. Otel diye bir şey var sonuçta. Beceriksiz biraz heralde bu işlerde yeni aldatanlar öyle bence.
Soran1 yılValla bilmiyorum ama düşündükçe midem bulanıyor resmen ya bide kendisi ailesi sülalesi felan nasıl dindar cidden iyi cesaret
Soran1 yılBabasıgile anlattım zaten komaya giriyordu nerdeyse
- 1 yıl
Kolay değil bu bir travma zaten senin için. Neyseki ailesi senin yanındalar belki ona biraz akıl verirler.
Soran1 yılAynen inşallah o beyinsiz kafasına bişeyler girmiştir
1 yılBardak kırılmış, yapıştırırsın tabi ama ne kadar eski haline benzer, bakan göze kalmış. Artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz.
14 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle üzernden 3 ay geçti ama hala hergün her dakika aklıma geliyor
- 1 yıl
Hacca da gitse, bence gerçek yüzünü açık etmiş bir kere. Bu işin rüzgarı geçince, hayat normale dönünce bu kez daha tedbirli olarak kendi bildiğine devam edecektir. Nedense içimden bu konuda olumlu bir şey söylemek gelmiyor.
Soran1 yılNedense banada öyle geliyor…
- 1 yıl
Aslında çok basit bir mantıkla, daha iyi yerli yerine oturtabilirsin. Şayet bunu yapan o değil de sen olsaydın ne olurdu? Sadece bir saniye düşün, cevap orada seni bekliyor.
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu adama tekmeyi bas, hemen. İstediği kadar ağlasın zırlasın. Hiç bir şey değişmeyecek birleşirseniz. Timsah gözyaşlarını diğer kadınlar için kullansın. İğreniyorum ya, iğreniyorum şöyle insanlardan. Hemen yol ver, aslan gibi de al tazminatını nafakanı. Bunlar bunu hakediyor. Bassss tekmeyi.
00 Yorumla
1 yılşans vermeden pişman olup olmadığını bilemezsin. ben de evliliğimde bunu yaşadım bi şans daha verdim ama aynısını yaptı ve boşadım.
diyeceğim, affetme ama kabul et şimdlik gözün kulağın üzerinde olsun. baktın aynı b. ku yiyor boşa geç adam olmaz ondan
00 Yorumla
1 yılBu soruyu senin cevaplaman gerekiyor aslında. Çünkü kocanı sen tanıyorsun gerçekten samimiyetine inanıyorsan affet derim. Ama sana bir tavsiyem var. Hemen affetme hemen edersen yaptığı hatanın ciddiyetinin farkına varmaz ve ileride yine yapsa hemen affedeceğini düşünür. O yüzden bırak sürünsün biraz artık süresi sana kalmış. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAbla sende hemen inandın mı namazı Allah için kılıyorsa Allah kabul etsin ama yok senin gözünü boyamak aklını çelmek için yapıyorsa o zaman günaha girer bu arada aldatan hep aldatır azıcık uyanık olun be abla
20 Yorumla
1 yılHahaha namaza mı başlafı. Abi bütünntuşlara basmış korkudan terkedilme korkusu hahaha 😅🫣🥰 uzun bir süre yapmaz artık merak etme ama senin de kendine bi çekidüzen vermen gerek, birleylerin eksikliği var mutlaka dışarı kaymasında
011 Yorumla
Soran1 yılBen düşünüyorum düşünüyorum hiç bir bahane bulamıyorum kendim için her benden daha iyisini bulamaz yani o derece.. aldatması gereken varsa oda bendim ama tabiki öyle bişey yapmam o kadar karaktersiz değilim çünkü
- 1 yıl
İşte demekki yanlış düşünüyorsun. Sen hep iyi yönlerini düşünüyorsun. Bu adamın hiç mi senden istediği ve senin şiddetle terslediğin bir daha teklif bile edemediği şeyler olmadı?
Soran1 yılCidden olmadı. Adam doğru düzgün muhabbet sohbet bile etmiyordu ki benden bişey istesin..
- 1 yıl
Cinsel hayatınız nasıl? Sen ne sıklıkla onunla sevişmek istiyorsun ve gidip alıyorsun?
Soran1 yılNeyi alıyorum?
- 1 yıl
İstediğin Cinselliği
- 1 yıl
Ne sıklıkla libidonnartıyor ge sen gidip kocanla sevişiyorsun? Kocan değil sen?
Soran1 yılYa ben ondan daha istekliydim hep o yatıp uyurdu yani bahane olamaz bu
- 1 yıl
Cevabın net değil. Daha isteklisin anladım ama ne sıklıkla gidip sen onunla sevişme talebinde bulunuyorsun? Daha soracaklarım var ama hala aynın soruyu üçüncü kez soruyorum.
Soran1 yılnerdeyse her iki güne bir felan istiyordum ben ama onun sayesinde haftada bir felan olurdu anladın mı şimdi daha nasıl anlatayım
- 1 yıl
Yani herley tamam bu adam senden hiçbir konuda şikayetçi olmuyordu hiç kızmıyordu herşeyi dört dörtlük yapıyordun öyle mi?
Açıkçası sizin ilişkiniz herkes bir taraftan tavsiye eder. Ama bu iki taraf içinde çok kırıcı bir davranış. Biz bakarız neden hovardalık yapmıyoruz. Ki daha müsaitiz. Açıkçası çok dikkatli karar verin derim
00 Yorumla
1 yılHuylu huyundan vazgeçmez bir müddet kendine çeki düzen verir ama daha da dikkatli olmaya çalışır aldatır ken ustalasir ipin ucunu sen sıkı tutmaya bak fazla başlama
017 Yorumla
Soran1 yılFazla başlama derken
- 1 yıl
Fazla boşlama yazacaktım sözlük hatası pardon
Soran1 yılşu an gerçekten pişman belli evet ama bende dediğiniz gibi düşünüyorum zaman geçince yine aynı şeyler olur
- 1 yıl
Benim arkadaş bir kaç defa yakalanmıştı kavgalar pişmanlıklar olmuştu bir müddet kuzu oldu şimdi yine aldatıyor ustalaştı yakalanmıyor 3 senedir
Soran1 yılAy aman allahım ya allah belanızı versin
- 1 yıl
Neden bela okuyorsun burada soru sormuşsun bizde yorumunuzu yapıyoruz eşini aldatan kadında çok var ona kalırsa
Soran1 yılGerçi orası da doğru
- 1 yıl
Belki sana ters gelebilir ama kınama neyi kınarsan aynısını yaparsın ileride
Soran1 yılDoğrudur
- 1 yıl
Bazılarida aldatarak intikam alıyor
Soran1 yılEvet ama öyle bişey yapmam 🤷🏻♀️
- 1 yıl
herkes cesaret edip yapamaz zaten
Soran1 yılHayır cesaretle alakası yok benim midem kaldırmaz öyle birşeye karakter meselesi
- 1 yıl
Kişiden kişiye değişiyor evet
- 1 yıl
Nerelisin
Soran1 yılKonyadayım
- 1 yıl
Günaydın kusura bakma uyuya kalmışım normalde Konyalı değilsin galiba
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yakalanmasaydı pişman olmayacaktı seni aptal yerine koymaya devam edecekti. Pişmanlık değil bu düzenleri bozulsun istemiyorlar sadece. Affedildiğinde aldatmaya kaldığı yerden devam edecek..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İki. kez denemis sanmam. Muhtemelen geçici bir kaybetme korkusu bu devamı gelecektir gibi sizi üzmek istemem ama sürekli şüpheyle yaşamaniz zor olur, yipratir
00 Yorumla
1 yılGeçsin bunları
Senin de dediğin gibi yakalamasaydın devam edecekti. Bunun üstüne düşünmen bile saçma. Yine fırsat bulur yine aldatır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılPişman olsa da senin hakkında hep soru işareti kalacak ki hep düşüneceksin ama iş ki sen affedebilmem
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılŞöyle bir şey var erkek aldattığı için pişman olur fakat bu bir daha aldatmayacağı anlamına gelmez. Onun ayrımını iyi yapmak gerekir.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılaldatan erkek de kadin da bence gercekten pisman olmaz, pisman olsa bile senin ona inanma ihtimalin rahatligini artirir. cok riskli
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
1 yılOoo boynuzlanmışsın abla kocanın koynuna girmeye devam et o adamdan sana hayır gelmez geçmiş olsun
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yav boşa aq gitsin tovbeymiş ben Allah olsaydım carlardim bir tane kocana
04 Yorumla
Soran1 yılBoşanma durumuna geldik sonra ortads çoluk çocuk olduğu için babası annesi düzeltmeye çalıştı şimdi bende çalışmıyorum bir yandan oda skntı çocuklarla valla zor isterdim ama maalesef çok zor
Soran1 yılAynen evlenmeden hatta ve hatta çocuk yapmadan çok iyi düşünmek lazım ve karşımızdakini çok iyi tanımak lazım ben asla inanmazdım biri bana dese kocan seni aldatıyor diye:)
Hemen boşanma davası aç. Devlet kadınlara nafak bağlıyor. Delile gerek yok.
02 Yorumla
Soran1 yılAma ne yazık ki çalışmıyorum birde çocuklar var nafaka çok az değil mi
Gizli Üye(36-45)1 yılMutlaka ilk fırsatta yine yapacak. Belki bir süre yapmaz şeffaf olup güven kazanır. Ama fırsatını bulunca yapar. Bir de şu durum var eğer sen çok takıntı yapacaksan sürekli yüzüne vuracaksan. Her tartışmanızda ısıtıp ısıtıp adamın önüne koyacaksan sakın barışma. Zaten bir kere affetmek demek bundan sonra yapacaklarını da affettim demek bence...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO nasıl bir şerefsiz lan Allah belasını versin onun işleri rast gitmesin inşallah
10 Yorumla
1 yılMart yetmemiş Ekim i görmüş. Bir şey demiyorum, söyleyeceklerim bu kadar
00 Yorumla
1 yılPişman olabilir ama bir daha yapmayacağının garantisi yok, güvenemezsin ona artık
00 Yorumla
1 yılHıhıı, emin ol o pişmanlık aldatma anında gelmiştir hatta.. 😏
00 Yorumla
1 yıl1 kez aldatan aldatmaya alıştığı için herzaman ya da belli aralıklarla tekrar tekrar aldatır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılHayat böyle. Affedip olmamış gibi yapabilecek misin? Çocuklara nasıl bakacaksın bu üzüntüyle?
00 Yorumla
1 yılSiyasal islam nedir işte bu abimiz resmen çekirdek ailesine bunu öğretmeye and içmiş..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılHe canım pişman olur. akkilli olun zektere çek
00 Yorumla Erkek adam arada başkalarına kayar, olur öyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılValla gözünü korkut. Ben de aldatabilirim algısı ver mi gtu yemesin bir daha. Diğer türlü fırsat bulursa yine aldatır
019 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yılMonotonluk var mı? Özellikle yatakta?
Soran1 yılBence yoktu
Cevap sahibi1 yılOnun için? Tatmin ettiğini düşünüyor musun?
Soran1 yılBilmem ama ben ondan daha istekliydim hep öyle diyim artık yani bence bu onun için bahane olamaz
Cevap sahibi1 yılAnladım. Kaç yıllık evlisiniz ve yaşlarınız kaç?
Soran1 yılBen 28 o 32 yakışıklı uzun boylu bi adam birazda tipine güvenerek yapıyor heralde artık 5 yıllık evliyiz
Cevap sahibi1 yılTipine güven varsa durdurman imkansız. Yine patlar bir yerde. Sadece gizlemeyi öğrenmek için sabreder ve daha dikkatli olur 😆
Cevap sahibi1 yılEv kadını mısın meslek var mı?
Soran1 yılAldattığında nasıl davrandığınıda çözdüm artık umarım iyi bi yakalarım bidaha olursa zaten dönüşüde olmaz, üni bitirdim ingilizce öğretmenliği ama mezun olunca evlendik yani çalışmıyorum oda özel sektörde çalışıyor işini değiştirdi ben öğrenince bir fabrikaya geçti
Cevap sahibi1 yılYavrum kpss neden çalışmıyorsun. İngilizce öğretmenliği kadar ataması iyi olan kaç bölüm var?
Cevap sahibi1 yılMuhasebeci falan mı
Soran1 yılÇocuklar çok küçük o yüzden maalesef çalışamıyorum ve muhasebeci değil orada danışman gibi bir şey
Cevap sahibi1 yılDers çalış az az da olsa. Ayakların üzerinde dur. Çocuklara bakarsan 5 6 yıl kpss calismaman gerek ve atanma şansın her geçen yıl azalacak
Soran1 yılEvet doğru söylüyorsun kpss kitaplarına bakmaya başlamıştım zaten ne olur nolmaz işi sağlama almak lazım tekrar aynı şeyler yaşanıp boşansak bile sıkıntı çekmiş olmam
Cevap sahibi1 yılKesinlikle. Mükemmel bir çalışma olmasa bile elinden geleni yap. Bir yılda olacak iş değil zaten. Çocuklar olunca birkaç yıl sürer, e sen ertelersen de ohooo
Cevap sahibi1 yılYardımcı olabilirim istersen. Tecrübe var mı kpss kokusunda?
Soran1 yılHayır yok, olur
Cevap sahibi1 yılPeki. Gizliden çıkıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılHaha 😂 tipik kadınsın işte. Kadınları aldatirsan ezersen peşine takılır seversin kacar tebrik ederim enişteyi 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYav he he olur bekle, boynuzlar devam sen pişman oldu san, zaten onun istediği de bu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılPişman olacak insan aldatmaz, aldatan insan pişman olmaz..
00 Yorumla
1 yılAldatan birdaha aldatır , üzgünüm ama bazen aykırı olan şeyler daha zevkli ve haz aldiklari için. Daha başka geliyor... Pişmanlıkkk fasa fiso :/ yapan yine yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıldevamı gelir emin ol.. belkide aktif olan biri vardır halihazırda
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYüzde 90 devami gelir.
Aldatıp yakalanan da namaza başlıyor maşallah.00 Yorumla
1 yılAldatmanın affı olmaz boşa kızım. Yapmadan düşünseydi
20 YorumlaBirincisi keşke çocuğu doğurmasaydın ikincisi o adamı... Anladın sen mahkemeye ver ama elinde foto olsun ve tüm mal varlığını al
00 Yorumla
1 yılBişe söylemek istiyorum , sende aynısını 1 defa yapar mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBir kez yapan hep yapar kendi kocamdan biliyorum
21 YorumlaErkekler iflah olmaz.
02 Yorumla
Soran1 yıl👌🏼
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Kaç senelik evlisiniz?
04 Yorumla
Soran1 yıl5
Soran1 yılÇok faydalı bir yorum teşekkürler
Gizli Üye(25-29)1 yılYapan her zaman yapar. Yani seninde ayrilamayacagini sineye cekecegini fark etmis.
027 Yorumla
Soran1 yılEvi terk ettim annesine babasına söyledim
Cevap sahibi1 yılHmm doncen mi? Bosancan mi
Soran1 yılDöndüm bile ama tabikide ilerleyen zamanda yine karşıma çıkacak diye düşünüyorum şu an pişman da
Cevap sahibi1 yılBir sure sonra tekrar yapacak. Genelde bu degismez. Aran izda cinsellimk mi yom. Yoksa sen bakimsiz kilolu filan misin
Soran1 yılAksine çok bakımlıyım kiloluda değilim be aldattığı karılar asıl çirkin.. biri zaten kapalı 20 yaşında saftirik kız diğeride kilolu boşanmış kadın. Özel hayatımızda da bence monotonluk yoktu yani ben öyle düşünüyordum.. ona göre varmış demek ki
Cevap sahibi1 yılAslinda erkeklerin alsldattigi kadinlar guzel olduklari icin degil. kendilerini o adama sunduklari icin birlikte olunan tiplerdir
Soran1 yılBilmiyorum ama mesajları kadınlardan aldım hep eşim ısrar etmiş görüşmek için vs hatta o boşanıp ayrılmış dediğim kadın ne güzel karın ve çocuğun var onların yanına git banada yazma gibi şeyler demiş..
Cevap sahibi1 yılBaskasini tatma sahip olmak isteme. Senle yapamadiklarini onla yapma duurmu
Soran1 yılBilemiyorum artık gerçekten muhtemelen başkalarınıda tatmak istemiştir
Cevap sahibi1 yılYani ya da iste sen herseye hayir diyosan buda tetiklemistir
Soran1 yılBen ondan daha istekliyim özel hayatımızda onu bahane edicek bir şey yok bence
Cevap sahibi1 yılSnaa tam erkekligini gosteemiyor seni tatmin edemiyorsa erken bosalma vs. Gurur yapmistir belki
Soran1 yılBeni tatmin edememe değilde çoğu zaman ben isterdim o uyurdu felan değişik işte ama aklı başka karılarda tuhafıma giden bu😂
Cevap sahibi1 yılIntikam dusunursen bana yaz ya da nikini versene ozelsen yazicam
Cevap sahibi1 yılSana yetemeyince daha dusuk profillere sov yapmak istemis
Soran1 yılİntikam gibi bi düşüncem yok kusura bakma 😅
Cevap sahibi1 yılOlsundu. Yinede benle be connect
Soran1 yılNapacan allah aşkına evli çocuklu kadını
Cevap sahibi1 yılEn ulasilmazi o degil mi. Once cumlelerine sonra hayatina girerim.
Soran1 yılYavrucum kaç yaşındasın sen
Cevap sahibi1 yılAklini bastan alacak yastaim. Laf olsun diye demiyorum. Cinsellik olur ya da olmaz ama ruhunu gosterirsen hosuma gider. ozelden yazarsan tanirsin
Soran1 yılYok canım sağol 👍🏼
Cevap sahibi1 yılYasin kac sen sen soyle
Soran1 yıl28?
Cevap sahibi1 yılBen 32 . En fazLa engeller gecersin 10 dakika konusursan anlam veremedigiin hislerin olur
Soran1 yılYav cidden baydın cevap vermicem kusura bakma
Cevap sahibi1 yılKacan balik buyuk olur. See u
1 yılAt yalanı sıkım inananı deseydin
00 Yorumla
1 yılOlmaz pişman yalan
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı. Her. Bku yiyolar namaz allah kitap
00 Yorumla
1 yılYol ver gitsin şans verme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılbirini buldumu yine yapar
00 Yorumla
1 yılPişman olur ama bir daha yapar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fırsatını bulursa yapmaz demem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen mi baskin karaktersin evlilikte
036 Yorumla
Soran1 yılÖyle sayılır ama çokta değil eşit sayılırız nerdeyse
Cevap sahibi1 yılSana hukmedemiyorsa hukmettigine gider
Soran1 yılNasıl yani biraz açarmısım kölesi felan mı olmam lazım aldatmaması için
Cevap sahibi1 yılHayir onayla herseyde baskin olma. Erkek oldufunu hissetsin. sozunun gectigini senin onun soyledigini onayladigini gorsun
Soran1 yılBuda biraz “kolay lokma bak elde ettim artık her dediğimi yapıyor benide bırakamaz” gibi olmuyor mu
Cevap sahibi1 yılCinselliginiz de boyle zor verirsem degerli olur seklinde?
Soran1 yılHayır tam tersi hatta ben daha istekliydim hep 😅
Cevap sahibi1 yılOnurunu mu kirdin yetmiyo tatmin etmiyosun gibi.. ya da an. al o. ral vs seyleri mi yapmiyosun.
Soran1 yılHayır bu arada an gibi bişey zatennistemeyiz ve onurunu kıracak bişey yapmadım da demedim de hiç
Cevap sahibi1 yılBelkide sana soyleyemedi
Soran1 yılYav aman an olmadı diye kadın mı aldatılır ne saçma bişey bu
Cevap sahibi1 yılSebep
Soran1 yılNe sebep?
Cevap sahibi1 yılAn a l. yapmak istemesi
Cevap sahibi1 yılEsin icin sebeptir diyemem ama sebep
Soran1 yıl1. İğrenç
2. Sağlığa zararlı
3. Dinen yasak
Cevap sahibi1 yılAma cok dar ve fazla zevkli. Yatakta erkege or... pusu olan en fazla zevki verendir
Soran1 yılDiğerleriyle yapamadı ama maalesef o işi🤷🏻♀️
Cevap sahibi1 yılNeyi
Soran1 yılDiğerleriyle yatmadı yani bi biriyle uzun süre olanla park köşelerinde öpüştü
Cevap sahibi1 yılHahah bisey yapamamis mi.. korkak mi sumsuk mu?
Soran1 yılÖpüştüğğ kız zaten salağın teki 20 yaşında kapalı bi kız üstelik bide nişanlısı gibi bişeyi varmış kızın.. diğerinide eve attığı kadın da sonra evden gidip git karınla ilgilen bana yazma yoksa evinin fotoraflarını karına atarım felan demiş (sadece sarılmışlar) bizimkide sonra kadını engellemiş
Cevap sahibi1 yılEvde bulusup sadece sarilmis? Hic inandirici degil eve kadar gelen kadin karinla ol demez. Her neyse sen nasil ogrensin bunlari
Soran1 yılEvet sarıldılar mesajlarını attı kadın bana orada açık açık yazıyor her şey. Bunu engellenenler listesinden buldum diğerinide telegram üzernden konuşuyorlarmış telefonu karıştırınca buldum
Cevap sahibi1 yılOrasi sana kalmis artik. Sen muhafazakar tesetturlu birisin galiba
Soran1 yılHayır ne alaka 😂
Cevap sahibi1 yılOyle izlenim verdin geri donup kabullenmissin. Ayrisiniz heralde bu vakitte burdasin.
Soran1 yılAyrı değiliz barıştık sayılır gibi ama kafamı hala kuraclıyor tabikide
Cevap sahibi1 yılKabullenmek icin sebep. mi. aroyosun
Soran1 yılValla sanırım öyle …… ne yazık ki
Cevap sahibi1 yılGecmicek. Kabullenceksin ama yine yapar mi diye dusunmeden edemiceksin. Kisacasi bu. Troll filan degilsin demo
Soran1 yılNiye troll oluyum yav aldatılmış bir kadınım işte 😅
Cevap sahibi1 yılGuzel mi degilsin biliyosundur sebebi
Soran1 yılYok ya valla çirkinde değilim ya birde bakımlıyımda
Cevap sahibi1 yılBakimlisin guzelsin ama? Yatakta mi kotusun
.. kadinlar sebebini hisseder sende muhtemelen biliyosun.
Cevap sahibi1 yılBaskin napiyon
Gizli Üye(18-24)1 yıl1 oldu 2 oldu hayırlı olsun bu bitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSakın affetme ya ne kadar iğrenç şrfsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsel hayatınız nasıl? Neden aldatmış?
00 Yorumla
1 yılGeledebşlir gelmeyedebilir
04 Yorumla
Soran1 yılÇok açıklayıcı oldu
- 1 yıl
Ama iflah olmaz ya aldatırsa bir daha aldatır bence gözden çıkarmış ki seni aldatıyo
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum kaybetmeyi göze almış ki böyle bişey yaptı
- 1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(25-29)1 yılİyice burnu sürüsün
10 Yorumla
1 yılBir kere yapan hep yapar boşan
00 Yorumla
1 yılbence boşan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıluslanmayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBurnundan getie
12 Yorumla
Soran1 yılNasıl getirecem
Cevap sahibi1 yılYani bosanma falan olmasin ortada cocuklar var onun da burnundan getir kendisi istese bile bi daha boyle bi seye giremesin onu da sen taniyon nasil burnundan getirirsin sen bilirsin en iyi
- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim aldattı, pişmanmış. Aldatan erkek pişman gerçekten pişman olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler