Evlenmek istiyorum fakat evlenecek doğru düzgün aklı bir karış havada olmayan, kişiliği oturmuş, Berkcan, Nouma vs. televizyonda kim çok çıkarsa onun hayranı olmayan bir kız bulamıyorum.
Ah nerede o eski kızlar?
Ah nerede o eski kızlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim çok yakın bir bayan arkadaşım, çocuk doğum doktorunun asitanlığını yapıyor. Ve Bana inanılmaz şeyler anlatıyor. henüz lise çocukları bile kürtaj için geliyormuş. Yine 20 yaşında genç bir kız 3 defa kürtaj olmuş.Patronu ile ilişkisi varmış. adamı bırakmıyormuş eger beni bırakırsan karına anlatırım diyormuş
Yine bir genç kızın birkaç kez farklı erklerle kürtaja geldiği bile oluyormuş.
BU YAZDIKLARIM KESİNLİKLE ABARTI DEĞİLDİR. TÜM SAMİMİYETİMLE VE GÜVENİLİR BİR KAYNAKTAN SİZLERE AKTARIYORUM.
GERÇEKTEN TOPLUMUMUZ GİTTİKÇE YOZLAŞIYOR.ÇOK ACI BİR DURUM BU
Eski kızlar ne demek bilmiyorum. Ama kız bulmak hiç bir zaman sorun değil.
Ahlaklı bir eş bulmak gerçekten zor. Kızların hepsi aynı değildir ama yine de bulması zor.
Güzel, Zengin yada Güzel akrabaları olan kız aramıyoruz. 4. Özelliği aradıgımızdan belki zor. Karşımıza zor çıkıyor. Çıkarsa da ihmal ediyoruz.
Niye bu karara vardın her yaşın getirdiği durumlar vardır 18 yaş altı kızlara bakıyorsan berkecan lar justin bieber lar normaldir 18 20 arası değişim gösterip 20 lerden sonra okan ve beyaz cı olunur 30 lardan sonra da neşet ertaş kazım koyuncu gibi gelişir ama hangi dönemde olursa olsun şucu bucu diye karakterinin yetersiz olduğuna karar verilemez dimi :)
valla bak o herkesin hayran olduğu tipler var ya nefret ederim onlardan ama bu evlenilecek kız olduğumu göstermez
yeterli bir cevap vermişsin.teşekkür ederim. Fakat sorunun asıl anlatmak istediğini değilde ilk başa yüzeysel anlamını anlamışsın. +1 puan
Cevap
13Cevap
bakk dostum eski bir ata sözü aklıma geldi '' Eş ruhunuzu bulamamış olmanız belkide eşşiz bir ruhh taşıdığınız için olabilir'' hayatta bazı şeyler bizim istediğimiz gibi olmasada güze l taraflarını da yakalamak gerekıyor bence .düşün belkıde RAbbim sana doğru insanı karşına çıkarana kadar mutsuz :))) % 65 (((: bir beraberlık yda evlilik yerine mutlu bir yanlızlığı vermiştir etmiştir ...
Eleştirini bu yönde yapmasaydın hayranlık olma konusunda insanlar seni yalnış anlamazdı ama ben senin ne demek istediğini anladım.Her yaşın verdiği bir şey olsada bu 25 30 yaşına gelmiş insanlarında hala çocukca hareket ettiklerini görebiliyoruz değil mi?Dışarıdan bakan insan artık yaşında geldi evlen dedikleri zaman bu o insanın olgun olduğu anlamına gelmiyor.Evlilik kesinlikle beyin yaşını olgunlaştırmakla sonuçlanan bir durum bunu başaramayan hiç bir insan evliliğe kolay kolay adım atamaz.
sen adam olduktan sonra adam gibi kiz da bulursun merak etme (:
bu arada bir sanatciya hayranlik duymakla evlenilip evlenilmicek kiz olmalarinin ne gibi bi baglantisi var? bir insan begendigi bir sanatciya hayranlik duyuyorsa o kisi evlenilmicek kisimidir? ilginc (:
'ah nerde o eski kizlar' lafina gelince büyük ihtimalle o eski erkekler nerdeyse ayni yerdediler..
hele bir nickini, boyunu, posunu göreydin. ama o eski kızların hatır t-shirtü yapılmış.
link
bunu yazarken acaba biz erkekler ne kadar aklı başındayız ve bu tarz kızları hakediyoruz diye sormalıydın
haklı olan kızlar ve haklı olan erkekler karşılaşmış .sözün bittiği yer.hayata insanlara ( hak edenlere bir şans vermek en güzeli sanırım
bir bayanın yorumuna asadece katılıyorum şeklinde karşlık veren erkeklere güvenmeyin bayan arkadaşalar. Böyle tipler sizin kurduğun cümlenin neyi anlatmak istediğini bile anlamayan tiplerdir. Neden katıldığınıda bir yazsaydı belki biraz daha ikna edici olabilrdi belki:))
demekkı senın yerıne berkcana hayran oluyolar evlenılecek kız demeyelım bence buna fakat evet ıstedıgın karakterde kız bulabılırsın tabıkı sende oyle olarak ve sırf laf olsun torba dolsun dıye senın beynıne uymayan kızlarla oyalanmayarak
sizde laf olsun torba dolsun diye erklerle birlikte oluyorsunuz ya .Bunu sadece erkekler yapmıyor.Ne kadar da masum gösteriyorsunuz kendinizi
ben anlatamadım sanırım?laf olsun torba dolsun dıye bırılerıyle olanlar laf olsun torba dolsun tarzı bırılerıyle cıkmaya mahkumdur ne ekersen onu bıçersın manasında yada davul dengı dengıne hangısını ıstersen onu çekebılırsın.cıddı bı ılıskı ıstıyosan cıddı kızlarla olucaksın aynı bıçım bı kızda cıddı erkek ıstıyosa cıddı olucak anlatabıldımmı?burda kıme neyı kanıtlıcazkı kendımızı masumlastırmaya calısalım?
Muhallebicilere baktın mı?
Damla sakızlı yiyen kızlara özellikle de.
Biraz önce sevgili padre ile mamiye teşekkur mesajı attım iphone4'ümden.. Ne iyi ettiniz de adımı Berkcan koydunuz diye
Artıladım Berkcan. Meriç olaydı daha iyiydi ama.
havai çevren varsa düzgün kız bulamazsın tabii.. farklı ortamlara karış ayakları yere basan insanların olduğu ortamlar mesela :)
bence herkesin kaderinde biri yazilidir bir yerde karsina cikacaktir emin ol yeter ki sabirli ol insanin hayatinda iki sey degismez biri olum tarihi digeri nikah tarihidir.
şu devirde çok zor evlenecek kızı bulmak çok aferdiniz kimin kimle yatıp kimin kimle kalktığı belli değil evlendiği halde bile hatta çoçuğu oldu halde yapanlar bile
Kizlarin degismesini isteyen ve saglayan sizsiniz. Birde yuzsuz yuzsuz sikayet ediyorsunuz.
sen yakışıklı olan ama seçici olan çocuk musun:)hani sanal takılan:)Öyle kızlarda vardır ama evde oldukları için göremiyorsundur:)
boşver bu geyikleri. şu cevabı yazarken bile profilini gizliyorsun. neden korkuyorsun
dinime küfreden müslüman olsa diye bir söz vardır sen sorarken niçin gizledin:)
Herşey erkekte bitiyodur. Erkek iyi dürüstse bulunur nie bulunmasın. Ben bulamadım ama bulurum elbet arayınca :)
Bu zamanda biraz zor kardeşim evlenicek kız bulmak HEPSİ ÖZGÜRLÜKLERİNİ YAŞIYOOO :D
zor tabi evlenmeden erkeklerle her türlü şey yapan kızlamı evleneckesin yoksa.bırak bulursun bi tane adam gibi bi kız..
bence insanlar mutlluugun nerden gelecegını kestıremıyorlar
Hayranlıkla evliliğin ne alakası var şimdi.senin hayran olduğun kimse yokmu mesela?
Gizli kulanıcı olacak kadar içine bir acı kaçmış
:))) Bir erkeğin en çokk canını yakabilecek olan bir kızz yakmış canını (((:
sadece kızlar mı :D:D
Aramıcan yeğen öyle kızlar aranmaz.
Evlenecek erkek bulmaktan zor değil dert etme.
erkek hep aynıydı.değişen kızlar.bence erkeklerde böyle düşünüyor fakat bunu söyleyecek kadar açık sözlü değiller.Böyle sosyal paylaşım sitelerinde kızların duymak istedikleri cümleleri kuruyorlar.
Oysa aslında böyle düşünmüyorlar:))
Erkekler hep aynıydı işte erkek bulmak daha zor, genetik :) Erkekler nasıl düşünüyor anlamadım onu?
herkezi kıyaslamsaydın be kardeşim keşke
Kaç tane eski kız tanıdın? Eski kız ne ayrıca.
Artık erkeği taşıyamayan gücü yetmeyen kız demek istiyo arkadaş. overcloked lazım
çocuksun senn
Sen de büyük olasılıkla gerizekalısın. Bak kimseye gerizekalı demiyorum. Ama bir olasılık var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar