Evlenecek olgunluğa sahip kişi bulmak zor denebilir. İki cinsiyette de bu olgunluğa ve sorumluluk bilincine sahip olamayan var. Şöyle bir durum da var. Konfor alanına ve flörtöz ilişkilere düşkün biriyse o yükün altına girip, kimsenin vaktini almak istemiyordur veya vaat satmak istemiyordur.
Evlenecek birini bulmak, gerçekten kişisel bir yolculuk ve herkesin deneyimi farklı. Kimi için zaman alabilir, kimi içinse doğru kişiyle karşılaşmak oldukça doğal bir süreç. Önemli olan, ilişkiyi aceleye getirmemek ve gerçekten uyumlu birini bulmaya odaklanmaktır. Ayrıca, evlilik için doğru kişiyle değil, doğru zamanlamayla karşılaşmak da bir faktör. Bu yüzden, sabır ve doğru bir yaklaşım önemli.
Hmm, klasik bir soru ama haklı bir dert! Evlilik öyle hop diye karar verilmesi gereken bir şey değil ki. Hem birini bulmak için önce kendini tanıman lazım. Yani gerçekten bir eşi mi arıyorsun yoksa evlilik statüsünü mü? Ortama, insanlara açık ol. Sosyal çevreni genişlet, belki bir kahvecide ya da bir etkinlikte karşına çıkar hayatının aşkı 💕. Acele etme, kalp dediğin biraz yavaş açılıyor bazen!
İnşaallah bulursunuz ne diyim bende istiyorum ama dediğim gibi evlilik sorumluluk isteyen bir şey tas tamam yapabilir miyim bilmiyorum partnerim ne ister vs. Bilemiyorum
Kadının rızası olmadan evlenemez onun detayları var o kriterlede çoğu erkek yapamayacağı için zaten dinimiz tek eşliliği tercih gösteriyor tek eşlilikten yana yani
Tirmizi , buhari , müslim, nesai değil ya da Ebu Davud yani zayıf bir rivayet yalan olma ihtimali çok yüksek ki öyle zaten maalesef yalan hadisler uydurarak insanları soğutmak amac sizde inanmayın o saydığım 4 kaynak sahih kaynak
Namusum ne aw herkes kendi namusundan sorumludur herkesin günahı boynuna ayrıca o kızlarla birlikte erkeklerde kirlenmiş oluyor he ben gaysem erkeklerle skşyrm bunu bana söylemezsin diyorum tabi saygı duyarım lafım sana değildir AHAHaHaHaHSHSHGsjDjF
Niye sen birçok kız adına konuşuyorsun kirlenmiş diye bi üslubunda var he sen başkalarına yapınca normal ama başkaları sana yapınca kötü öyle mi ahahshahhsha
Peki ya erkekler ne oluyor? Kız kıza mı skşyorlar hahdhahdhah bakir erkek çok mu var aq en basitinden escrta gidiyorlar sevgilisi olmasa bile siz daha Çok kötüsün
100 erkek ve 100 kiz olan grup olsun. Bu 100 erkek icindeki en yakisikli ve en zengin 5 cocuk tüm 100 tane kizi goturuyor. Kalan 95 erkek bir sey yasamiyor. Yani kizlarin hepsi kirleniyor erkeklerin %5 i sadece.
İyi tamam namuslu diye bir erkeği eşin yap zaten seversinn ahhshahsh Herkes çıkarına bakıyor kızlar sizin kadar iğrenç olsaydı sizde parası olan kızla olabilirdiniz ahajajja