Evet arkadaşlar ilk sevgili ilk ask unutulur mu?
Yaşayan var mı nasl oldu
Yaşayan var mı nasl oldu
Bence her şey unutulur. İlk sevgili, ilk aşk… Başta çok büyük bir etki bırakıyor, insanın aklında ve kalbinde özel bir yer ediniyor ama zamanla hayat devam ediyor. Yaşadıklarımız, anılarımız bir şekilde hafızamızda kalıyor ama hisler yavaş yavaş azalıyor, alışıyoruz, kabulleniyoruz. İnsan kendini başka şeylere, başka insanlara açtıkça o ilk duygular silikleşiyor. Yani unutmak belki tam olarak olmuyor ama etkisi kesinlikle azalıyor.
8 sene geçti ve 8 sene boyunca yüzünü hiç görmedim unuttummu peki? tabi ki hayır:D
4 senedir bir kez bile göremedim kendisini çokta özledim biliyor musun? Ha birde görürsem eğer eminim onunla birlikteyken ki gibi yine atar kalbim ilk aşk çok farklı benim için en önemlisi en sevdiğim aşkımdı
4 yıl sürdü biteli iki yıl oldu hala seviyorum diyemem ama unutmadım
Cevap
3Cevap
13-19 yaşım bir adamla geçti.
İlk aşkımdı, çocuktuk, birlikte büyüdük, ilklerim onda kaldı. Çok sevmiştim. Asla ayrılamazdım, unutamazdım.
Unuttum!
Hiçbir güç beni şimdi sevdiğim adamdan ayıramaz.
4 senedir belki 1 belki 2 kere gördüm uzaktan çok özledimde hala da seviyorum it gibi !! gelde anlat..
İlk sevgili değilde AŞK kelimesini kime yakıştırdıysan, onu asla unutamazsın.
Iste sorduğum bu. Başkasına aşkım diyebilir misin seni seviyorum diyebilir misin? Ona sarılırken o aklına gelir mi? Şimdi o olsaydı böyle olurdu denir mi? Onun kokusunu ozler misiniz? Başkasına seviyorum dediginiz icin kendinizden utanir mısınız? Ona ihanet ediyormus gibi düşünür müsünüz
Ben açık konuşacağım, ondan sonra denedim ama bir hafta dayanabildim. Bu sorduğun soruların cevabını çok iyi biliyorum, yazından anladığım kadarıyla sende biliyorsun. Başkasına seni seviyorum derken kendi suratıma tüküresim geliyordu. -Diyemiyordum zaten o ayrı- Dinlediğin her şarkıda karşına çıkar, okuduğun her yazıda, gördüğün her olayda. Ve en kötüsü.. Çok özlersin. Çok.
Hayır. İyikide tanımışım diyorum
Unutulmuyo bir daha kimseye onun gibi bakamiyisun onun gibi atmiyo kalbin
İlk aşk unutulmaz ya,7sene aşık olmak ders verir bazen. İyidir iyi :D
İlk sevgili unutulur ilk ask unutulmaz biraz zman gectikten sonra onu gordugunde kalbin o zmanki gbi atmaz fakat hala ona karsi icinde bisi vardir
unuttum gitti. sonuncu daha değerli
Unutulabilir... mümkündür.
Unutulmaz aklina gelir hala sevmesen bile
Unuturum diyen yalan söyler
Valla cok guzel unutuluyo
unutulmuyor mutlaka izi kalıyo ama sevgi biter
aşk hissi kalmaz geride ama unutulmaz
Bu gidişle ülkede bekarlar çoğalacak gibi
hiç olmadıgı için şanslıyım o zaman
Evet unutulur.
unutulmaz
Sonlar unutulmaz.