Çok süper soru için teşekkür ederim @KizlarSoruyor
İlk aşk her zaman unutulmaz mı?
Çok süper soru için teşekkür ederim @KizlarSoruyor

#ƘıԼıCƘiƦAƝ
21 Ocak, 2024 Pazar 22.36
Selam👋😇
İlk aşkın yeri ayrıdır, yıllar geçer ama konu her aşktan açıldığında akla direkt gelen ilk aşktır. Ama unutulur zamanla acısını çekmezsin, hasretini çekmezsin, özlem duyarsın belki iyiydi güzeldi belki ama bitti. Dakikalar sonra unutulur gider. Konu tekrar açıldığında tekrar aklında ilk aşkın...
#íbobeyyy @íbobeyyy
Bu insanların deneyimlerine göre değişen bir durum aslında unutulmayan ilk aşk değil deneyimlerdir.
Yani olayı şöyle düşünmek gerekiyor genel olarak 12 yaş ile 18 yaş arası ergenlik dönemi çocukluktan yavaş yavaş gençliğe evrilme dönemi yani daha önce varlığını bilmediğimiz duyguları öğreniyoruz vücudumuz gelişiyor ve bu gelişim ile karşı cinsi fark ediyoruz.
Yaşadığımız ilk tecrübeler ilk duygular en yoğun haliyle yaşandığı için bu duygular zihnimizde çok kalıcı oluyor.
İlk aşk denilen olayı o dönemde yaşayan kişiler bir ilişki sürecine girmişse gerçekten bu ilişkisini unutamıyor.
Ama uzaktan öyle platonik geçici bir şey olursa kimse umursamıyor.
Bu kısım yaşanılan deneyime bağlı ama genel olarak kimse ilk duygularını unutmuyor.
Kesinlikle katılıyorum zaten platonik olan şeylerin o kadar etkisi olmuyor ama yaşanmış şeyler için dediklerin doğru
Bekârken iki kişi vardı... birini ilk haftasında diğerinide 2. haftasında eskilerini unutamadığı için bıraktım... demekki ilk aşklar unutulmazmış
Kesinlikle katılıyorum
Herkes unutulur ama hatırlarında kalır yine ara ara yüzündeki tebessüm olur artık
Kesinlikle bazı zamanlar hüzün bazı insanlar güzel anı olur
Üzüyor ama gerçekten bazı zamanlar da tecrübe oluyor iyi ki yaşamışım diyorsun
Rica ediyorum ne demek denk geldikçe her zaman
Cevap
10Cevap
Yoooo ben öyle bir unuttum ki yolda görsem tanımam 🤣🤣🤣🤣
Gerçekten sevdin mi hiç
Sevdim ama istemedi alay konusu gibi oldu şimdi tam tersi 😄😄
Unutulmaz değildir illaki seveceğim kişi olacak ondan daha çok 🙂😅👍
Anladım 😂
😄😄😂
Evet
Eğer gerçekse unutulmaz o yüzden şansınızı boşa harcamayın.
Bence daha iyi insanlarla karşılaştıkca zaten eskiler unutuluyor. Geçte olsa unutuluyor.
Doğru diyorsun insan hayatta nelere alışmıyor ki?
Yeri ayrı kalır.. Ama jnutulur..
Unuttum. Hiç umrumda değil kendisi.
Anladım
Yıllar olmuş.
Haklısın, zaten bir defa bitmiş gitmiş Bir şeyi tekrar dillendirmek çok iyi olmuyor
Tekrar dillendirilse de farketmiyor. Hiç böyle birisini sevmemiş gibi hissediyorum.
Bu biraz da yaşadıklarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum yani o kişiyle aranda geçen sorunlar problemler iletişim şekli bunlar gerçekten çok etkiliyor
Hayır, ondan değil. Birisini sevmeye başladığın zaman geçmişte sevdiğin insanlar geçmişte kalıyor.
Aynen evet bu belki de nankörce ama
Neden nankörce olsun ki? Hiçbir şey ifade etmeyen birisi benim için.
Yani ne bileyim bazı insanlar geçmişine saygı duymuyor o yüzden dedim
Sevgili bile değildik. Tek taraflı bir şeydi. Eski de kalmış birisini neden umursamalıyım ki? Sevdiğim insana saygısızlık olur.
Anladım ben detayı bilmiyorum ki o yüzden
İlk aşk diye bir şey yok aşk yoktur
Ben unuttum aklıma gelmiyor
unutulmaz valla ben 15 senedir unutamadım
Hiç aşık olmadım
İlk aşk aşkın sadece fragmanıymış. Kalıcı değil…
Ben hiçbirini unutamiyorum
unutulur da ama zor beya
Aşık olmadığım için bilmiyorum
Unutulur çoğu
Su bile içilir üstüne
Hayir
Hatırlamıyorum ki
Hayır değil
Unutalı çok oldu
Unutulur
Çokta güzel unutulur
unutulur