Askerden geliyor dememin sebebi ona olan ozlemimi dile getirmek icindi. Hadi siz az otede bayilin.
Beni ciddiye alip cevaplayan diger arkadaslara tesekur ederim :)
Bence kot giyme.. Çünkü kot pantolon nerdeyse herkese göre sportif bi kıyafettir . Kumaş bol paça bi pantolon giy açık rek olursa daha iyi olur krem gibi :) Üstüne şık bi tsort giyebilirsin . Saçların omzunun altındaysa dalgalı olsun bence. Kendin yapamycağnı düşünüyosan kuaföre git abartılı olur dyede düşünme biraz insin istersende bulşcağnız saate göre erken git dalgalı bi şekil alır :) Parfüm sıkmayıda unutmaa :D Bence esorfmanla dahi gitsen gözüne güzel görünceksin çünkü sana aşık hemde uzun zamandır bi insanı görmeynce öyle olur. Sen kenedeni hep görüyosun alışmşsındır ama o farklı görcek . Çok heyecanlı yaa :) Bende sevgiilimin askere gitmesini çok istyorum özlemde hep olur tabiki ama bi yöndende iyi :) Mutluluklar...
Tesekkür ederim :)
Çok zor oluyor ama. Özlüyorsun, korkuyorsun, onun asker tripleri olabiliyor alttan alıyorsun. Zor bi durum :) Teşekkür ederim darısı size o zaman sağ salim gidip gelmesi dileğiyle :)
malesef tripler -,- Komutanıyla sorunu oluyo, bunalımda oluyolar, garipleşiyolar, hatta çoğu sevgili askerdeyken ayrılabiliyorlar. Evet neyseki atlattık :)
Asker rengi kot pantolon al üstünede o renk asker gibi karşıla onu :))))
kaç aydır askerdeydi? nerede askerdi? rütbesi neydi? bunlara göre kapalı kara çarşafdan, sevgilim nefes alsın yeter kıyafetlerine kadar kombin önerebilirim :)
Saçın açık düz olsun lakin kıyafet konusunda kasma bu kadar.
Cevap
14Cevap
Ne yaparsan yap açık giyinme.Askerden geliyor demişsin.
vala benımde hoslandıgım kısı gelıyo bende bılmıyorum napsam :)
istersen çarşaf giy ama buraya sorma bence, adamı sorduğuna pişman ediyorlar drek belatına vuruyorlar olayı
ayynen sankı cok duzgunlermıs gıbı haklısın
Aynen :)
şu sorunu takipteyim cidden, bana tuaf geldi merak ettim.
streç kot uzrne salaş t-shirt bayz cnver saclarnı at kyrugu tpla uzunsa kısaysa ac :) tatlm
buz rengı bı pantolon altına converse ustune bı askılı yeterlı..:)
Bnce öyle giy snuçta askerdn geliıo yani...
Saçın düz olsn bnce..
dar kotla çocuğu azdırma istersen =)
normal şekilde giyin git bunun burda sorulması ne yani şimdi?
heyecanını anlıyorum:) pantolon ve renkli sana en yakışan bi t-shirt saçında abartısız olsun fön falan çektir:)
uzun süre şap kullanımı sonunda cuval giysende etki farklı olmayacak
Şap sadece ilk etapta veriliyor.Acemi birliğinde yani...Yaklaşık 12 aydır şap kullanmadığını hesaba katarsak...
durum daha da vahim
terbiyesiz değilim yahu üstü kapalı konuştum
:D:D:D:D adamın kolay erısım saglayacagı bısıler gıy nede olsa seyıne bıle sallamayacak ne gııydıgını :D:D:D
Kendinle karistirma herkesi igrenc insan.
Vücut yapına göre değişir bu şekilde yorum yapamayız bizimle değilsin
vay bee soruya bak nede güzel düşünmüşün...
her zaman nasıl gıyınıyorsan ole gıyın işte :)
her zaman nasılsan öyle ol doğal ol
çuvalda giysen farketmez adam askerden geliyo :D.D
asker kıyafeti giy bi ihtimal saldırmaz :D
3. numaralı tek tip..
ben kotu bısey yazmamıstım benı karıstırma :D
sadece gözlerin görünsün çarşaf giy yoksa parçalar
ne giyersen giy kabul görürsün
dekolte ve mini giyme ilk 1 , 2 ay falan :D
kombineye gerek yok sen nefes al yeter.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar