selaam. sevgilim askerliği bitirdi, bugün son günü. yarın geliyor. izin kullanmıştı ondan gecikti. 6 aydan sonra ilk defa bulaşacağız. bu kombinle gideceğim. güzel olmuş muyum

selaam. sevgilim askerliği bitirdi, bugün son günü. yarın geliyor. izin kullanmıştı ondan gecikti. 6 aydan sonra ilk defa bulaşacağız. bu kombinle gideceğim. güzel olmuş muyum

Yani sen kıyafeti sormuşsun fakat herkes kilona takılmış. Bu da bizim toplumun ne kadar algısı kıt ve anlayışsız olduğunu gösteriyor.
Açıkça söylemek gerekirse ben kıyafetini beğenmedim. Fakat sen beğendiysen sorun yok zaten.
Yorumları aldirma çok güzelsin ve yakışmış merak etme çok tatlisin canım masllh havlayanlara aldırış bile etme şunları adam yerine koyup takma yaa yerden bitme fareler laf söyledim saniyor egolu gvtlarla erkek nispetlileri tövbe neyse
Bebek gibisin gerisi takma ❤❤❤
Askerdeki sevgiliyi aldatmadığın için tebrikler. Karşısına nasıl çıkarsan çık aldatılmadığı için her türlü sevinecektir. Bu yüzden fazla takma sadece yanında ol onun.
Cevap
70Cevap
Evet iyi beğendim
Bence kötü kilolu bir kızsın böyle iddialı elbiseler sana gitmez
daha çok böyle çiçekli böcekli falan altı da etek gibi kıyafetler var ismini bilmiyorum şöyle tatlı bir ayakkabı ile daha güzel gider hem biraz çatalı da gösterirsin kilodan kaybettiğin puanları oradan kazanırsın
@_AsenaKayiBoyluTürk_
Böyle kamyon arkası yazılar söylediğine göre yüksek ihtmal konya Ankara aksaray civarı bir bölgedensin genelde oranın elemanları tofaş arkasına böyle laflar yazarlar sorsan daha yaşadığı ilçenin dışına çıkmamıştır
Ben ss ini aldım seni ilgili birimlere şikayet ediyorum Atatürk e alenen saldırıdan.
@_AsenaKayiBoyluTürk_
Aldu ya işim gücüm yok senin gibi sikko 2 ile 2 yi toplayamayan adam için talasa gelicem :)
Sen tuvalette deliği tutturabiliyor musun onu söyle :)
@_AsenaKayiBoyluTürk_ aldım dedim ya ss ini şikayet ettim seni.
Bu arada sen İstanbul a gel hem burada gezersin
Ben talasta ne yapacagım
Canım vücut tipin daha uzun elbiselere daha çok yakişir elma bir vücut tipin var sanirim Bu yüzden yasina göre de daha renkli şeyler tercih edebilirsin
Ufff kilonuza göre giyinin. Mümkünse olmayan şeyin dekoltesini vermeyin 🤢🤮 Bu kiloyla da sevgilin varsa... Kurban bayramını hesaba katıyor sevgilin demektir 😛 İleri görüşlü yaniii 😂💯😆
20 kilo iskelet olduguna eminim canim ozguven eksikliginden dolayi da gizli uye olarak yorum atmis hahshahagahahaha
O 20 kilo senin portakalların tanesi mi oluyor 🤮🤢
Burada bile gizli de olmazsın ya Biraz yüzün olsaydı gizli olmazdin özguvensizligin ve korkaklığın buradan belli zaten 😂 Yazık keşke biraz edep ögrenseydin Neyse çok da seninle muhatap olamam muhataba alinmiycak kadar saçmalamişsin engeliyim
Arkasını çağırdı herhal soru sahibi 😂😛
@ØŔůhĚmīčīØ Alanyanın yerlisi misin?
bu sıcakta hemde askerden dönen birini siyahlar içinde karşılamak daha renkli bir şeyler giyseydin daha iyi olurdu.
Yahu kaç yaşındasın arkadaşım ne bu 45 yaşındaki kadınlar gibi giyinmişsin giysene çicekli böcekli bişeyler
Askerden köyüne gelen genç eşini salvarla görüyor hic sorun olmuyor. Seni böyle görünce tabiiki sever
seven erkek. ok fazla ne giydiğine bakmaz. sohbetin güler yüzün ve samimiyetin ona yeter de artar bile... dert etme bence
Sevindiğini bu kadar belli etmeseydin, şımarmasın adam. Bir de siyah güneş gözlüğü ve siyah şapka takarsan muhteşem olur 😂
Sen begendiysen olmustur. Bence cok tatlisin ama ozguvenli ve daha dik durmalisin :)
Güzelsin ama cenazeye gidiyor gibi giyinmişsn
Fazla siyah sanki matem gününe gider gibi ayrıca fiziğine yakışmamış daha farklı bişey bulmalısın
Yüzün çok güzel 😍 maşallah
Siyah değil de beyazı güzel olurdu sanki 🤔
Çocuğu simsiyah karşılamasaydın daha iyi olurdu sanki
Berbat kot beyaz badi kemer bile daha güzel olur bundan
Kıyafete bakınca bana ter bastı hem siyah üstüne uzun kollu. 🥵
Çok yakışmış sakın saçma sapan yorum yapanları umursama
Siyah değil de daha canlı renkler giyersen mutluluğunu belli etmiş olursun.
Çok yaşlı göstermiş daha canlı ve dişi gösterecek bişry giy bence
Güzelsin ama sevgilin ben askerdeyken açıldı demesin canım ya
Pek iyi değil sanki. Başka bir şeyler seç bence.
Çok özensiz duruyor, begenmedim daha sade şık ve güzel görünen kıyafetler tercih edebilirsiniz. Biraz kilolu göstermiş.
Kilolu zaten abla
Giyim mi? Biraz zayıfla birader adamın libidosunu düşüreceksin
Fazla açık ama hemen alınma
Şimdi sevgilin doludur cinsellik olarak
Tehlikeli madde dır benden demesi
Yanlış anlamayın ama kenarıdan yağ çıkmış resmen... yakışmamış sizi üzmek istemem başka kıyafet tercih edebilirsiniz siyah her zaman asıl ama olmamış
yani dekoltesi bol iddialı da...
hoş görünebilir gözüne.
Askerlikmi kalmış 6 ay nedir 😂 bu arada yakışmış ciks olmuşsun
konu kilo meselesi değil elbise hoş değil olmamış canım ya başka şeyler dene ❤🌸
ellerin ve boynun cok bos kalmis askim sac seklini degistirebilirsin tek kuyruk gibi onden sac birakarak zaten percemlerin de var galiba cok yakisacagini dusunuyorum halka kupeyle de mukemmel olur
hoş olmuşsun bakma buradakilerin yorumlarına
Bence gaaayet güzel olmuşsun. Ki sevgilin seni her halinle beğenir. Elbisen de sana çok yakışmış harikasın 🌸❤️
Geldi diye yas mı tutuyorsun. Daha cıvıl şeyler denemelisin
Guzelsin bence, birde onemli olan zaten senin guzel hissetmenki...
Siyah yerine farklı bir renk giysen daha güzel durur hani
Giyimini beğendim eminim erkek arkadaşın da çok begenecek güzel kizim❤️
Tatlı olmuşsun ama bence çiçekli bir şeyler giyebilirsin
Güzel kombin bu yılın modası böyle zatrn başarılı 👍
Bence siyah insanı asil gösterir git bence yanına böyle
Yas bağlamışsın.. Ayrılık haberi gelecek..
ben bile erkek halimle 67 kiloyum biraz kilonuza özen gösterin zayıflamak için hiç mi çabalamıyorsun
67 kiloya zargana diyolar burada nerenin fiti bu hahsgahsgahaga
Sen de aşırı zayifmissin 67 kilo erkek mi olur biraz yapılı olun
@leyalirania iyide boy var 1.80
kız hem kısa hem kilolu ben zayıfla dedim hakaret etmedim
@uncertainlife boyum var
gayet idael
@flrttaxx bütün kızlar saldırıyor bana bune la :D
Boyun olması daha kötü daha da zayıf olduğunu anlamına gelir
@uncertainlife onun zeka seviyesi yeter mi acaba düşün bi
Kızların hepsine katılmakla bir şey eklemek istiyorum sorulan soru ile verilen cevap alakasız olduğu için bu kadar tavırlı yaklaşılıyor ve kadınlara yok çok zayıfsın çöp gibisin ya da çok şişmansın biraz zayıfla gibi dayatmalar yapamazsın. Herkesin üzerine gelmekte büyük hakkı var. Zorba olma gizli üye. Sen bunu hakketin kusura bakma😂
@nrkrmzzz tamam hanımlar sustum :D
bin pişman ettirdiniz zaten :D
Görende 6 sene diyecek
Çok düğüne gider gibi ve açık giyinme
Elbise üzerinde emanet gibi durmuş
Gözün aydınn 🍀 gayet hoş
Evet, gayet güzel.🤍
Bu sıcakta siyah ve uzun kollu giymek mii
Siyah her zaman asalettir gayet iyisin
Güzel mutlu günler geçirin inşallah
Koşa koşa gelişine atla üstüne sjsjs
Siyah pantolon daha iyi olurdu gibi
Cok güzel altina da dolgu topuk ssndalet giy
bence kusurlarını örtmüş
Siyah doğru tercih, güzel olmuş.
Renkli ol biraz
daha sade birşeyler giymende fayda var bence
Sevgilin askerden geldiğine pişman olacak
Belki daha iyisi olabilirdi, ama fena değil
çok güzel olmuşsun be.. sevgilin şanslı
Normal, sen beğeniyorsan yeterli zaten.
güzel olmuş aşkım, buradakilere bakma sen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?